Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atommaa
tag
Újra itt, haliló!
Mi történt a patch óta / patch-ban? Hivatalosan semmit nem láttam, de megint változott a kép. Elvesztettem a modzsómat, érdeklődésemet nem is voltam a múlt héten, ma feljöttem és vagy "újra aszfaltozták " az összes pályát, vagy az audi kapott szeretetet, vagy csak jót tett a szünet. Olyan időket mentem az összes aktuális pályán, hogy nem hiszem el (de nem csak én, mindenki gyorsult) már 6-8an vagyunk fél másodpercen belül, kezd nagyon összerázódni a mezőny.
Watkinson valami hihetetlen 1:13.366-ot mentem eddig 13 vége volt, nem találsz sehol 6 tizedet, Syverstone 59.170 helyett 58.686 megint 0.6sec a versenyt pedig lementettem, elteszem az albumba, 3an értünk célba 8 körön keresztül egymás seggébe szó szerint, az 1-3 között 0,07 század volt
Nagyon egyben van a mezőny, mindenki
baszóidőket megy, nincs aerowash, a futamok se voltak soha ilyen szorosak, nem lehet ellépni... mi történt?? Ti mit láttok tapasztaltok, érdekelne a véleményetek?https://www.twitch.tv/nasumhun
-
42861
senior tag
Sziasztok. Akinek megvan, lecsekkolná a Motorsportban a carpass-os GT #9 Dodge Challengert? Az autónak nincs hangja. Környezeti zajok vannak, de az autó néma. De még az AI autók is némák ebből a típusból.. vajon csak nálam, vagy ennyire jól sikerült az új peccs??
-
Raymond
félisten
válasz parandroid #38181 üzenetére
A Series S volt 220-ert, mast mint Series nem is vennek.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
parandroid
félisten
válasz Raymond #38177 üzenetére
Van az már rendszeresen 400-ért is ( [link] ). Használtan szerintem 300-ért is kifogható, nemigen szokott velük elromlós gond lenni. DD-ket mással nemigen fogod tudni használni, Xbox One bérmelyik verzióját meg már nem szabad megvenni, így, hogy 3 éve kint vannak a Series gépek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #38179 üzenetére
Akkor még pár év.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #38174 üzenetére
Vajon az FH3 szervereket mikor kapcsolják le?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Raymond
félisten
válasz parandroid #38174 üzenetére
Az emlitettek mind megvannak nekem DVD-n. Az hogy a multi mar nem megy nem akkora problema, de legalabb mennenek. Viszont 500-at nem adok az X-ert, annyit nem er az egesz, az a 220 pont jo lett volna.
-
WATERDACA
őstag
AndrasDavid itt vagy?
u wanted, i got it \o/
-
Qkackca
őstag
Könnyű hibára késztetni őket.
Annyira agresszívak, esőben a mezőny felét simán kilökik pikk-pakk. Szárazon azért jobban bírják kezelni a vasat.
Pont az agresszivitásukat kihasználva simán ki lehet vezetni őket a sóderba vagy le az ideális ívről. Onnantól meg már nincsenek útban.
Illetve ha jól készíted elő a kövi kanyart, az adott pillanatban hiába ő van jobb íven, de a kijárat után már te, akkor már többnyire hagy neked helyet.
Sokszor az fh5 botjaira emlékeztet, csak kicsit agresszívebb formában, bár mintha a h5-ben is csavartak volna egyet rajtuk az utóbbi pár hétben.AsakuraDave: ha a szélvédőn folyó esőt akarsz nézegetni, akkor ajánlom a Euro Truck Simulator 2-t, ott még az oldalablokat is leengedheted mellé
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz Raymond #38173 üzenetére
FM 1-4 egyáltalán nem játszható x360-nál újabb konzolon, FM 5-7 Xbox One óta minden gépen megy, de hivatalosan már nem beszerezhetők digitálisan, legfeljebb szürke forrásból, ilyen-olyan kulcsos oldalakon. Lemezesen meg tudod még őket venni, de ahhoz meg olyan konzol kell, amiben van lemezmeghajtó (a One S All Digital verziója, és a Series S nem ilyen, a többi igen). Horizonból ugyancsak a 4-5 kapható már csak, FH 1-3 vagy lemezesen, vagy csencselt kóddal beszerezhető.
FH 1-2, és FM 1-6 szerverei már le vannak lőve, ezekben már nincs semmi multis tartalom (multiplayer, tuningok, festések, klubok, riválisok, stb). FH3 sem sokáig lesz már online.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Raymond
félisten
válasz parandroid #38171 üzenetére
Nagy kar, a FH2 nalam kimaradt mert akkor nemigen konzoloztam es mondjuk a csunyabb verziot ugyse vettem volna meg. Igy 220EUR-t raaldoztam volna az S-re ha menne rajta a FH, FM2, FM3, FM4, PGR4 jatekokbol tobb mint egy
-
CJ4567
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz Raymond #38162 üzenetére
Igen, ez így van. És annak is lelőtték a szervereit, nem megy a multi, nincsenek tuningok, és festések. FH2-vel ugyanez a helyzet. Ott ráadásul más z x360, és a One verzió, tehát ha csak az előbbi van meg, akkor az újabbat is meg kellene venni. Már ha lehetne kapni. Lemezesen nyilván, de azt meg nem tudod a Series S-sel használni. Motorsportokkal ugyanez a helyzet, kivéve a most megjelent, legutolsó, számozatlan részt.
p
-
parandroid
félisten
válasz chungee #38167 üzenetére
Valószínű, hogy aki lopta a fiókot, az törölte a mentést. Ezzel sajnos nem fog tudni mit kezdeni.
Egy hibajegyet talán megér a supportnak, de sok reményt ne fűzzetek a dologhoz.
p
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
FH5-höz most jött 3.4GB frissítés. Nem lesz több winter animáció
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #38134 üzenetére
Néha? Az elején, míg rendeződnek az "állandó menetrend" szerint, addig össze vissza vezetnek. Utána meg az összes versenyen, mintha csak egy féle script szerint vezetnének. Mindenki ugyanakkora távolvságra, tempó ua. minden versenyen, ha csak nincs tömegkarambol az első kanyarban. De ezt már kifejtettem hosszabban, hogyan működnek. A probléma, hogy annyira suták, buták, semmi természetes nincs bennük. Ez a "Drivatar" rész is egy átverés, semmi tanulás nincs benne, egyáltalán nem olyanok, mintha tanulnának valódi játékosoktól. Ugyan ott csúsznak ki, mikor boxból kijövet nem tudják az első kanyar bevenni. Nem versenyíven is simán belédmennek, ha gyakorlás alatt lassabb vagy, tekintettel nicsenek a játékosra. Nagyon v0.1 érzést keltenek.
Nem tudom, hány 10 órám van a játékban, de már 60-70 felett biztosan, a karrierben eddig a legelsőt és a másodikban a 3. versenyig bírtam ki. Többi csak multi.
Eddigi részekben sem voltak jók, a többi játék felette volt mindig számora, de ez az előző részekhez képest is kritikán aluli. -
chungee
addikt
Szaisztok!
Megint én vagyok, aki ünnepekre venne ajándékba a haverjának FH5-t.
Történet a következő. Steam fiókját (amin rajta van a FH5) ellopták neki, ezért akartam megajándékozni karácsonyra. Nos, ma sikerült visszaszereznunk a fiókot support által. Nem lesz szükség újravételre.Viszont a mentése elszállt Előlről kell kezdeni. Nem lehetne valahogy visszahozni a mentést hiszen felhős alapú a steam mentése
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
-
CJ4567
nagyúr
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38163 üzenetére
Jó kérdés Amikor nem S kanyar van az alsó egyenes után hanem kimész a sarkáig és úgy jobbra fel és ott is az egyenes után jobbra visz a vonalvezetés nem teljesen fel a sikánra.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #38127 üzenetére
Ez Lime Rockon belül melyik útvonal?
Ezt a videót találtam tőle, de itt tuningolt kocsival ment, és ha jól látom Lime Rock Full.
Nem szóltam, elején ment gyárival. Mindjárt jövök[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Raymond
félisten
Gondolkodtam hogy veszek egy Series S gepet levaltani a regi XB360-at (eredeti 20GB HDDs, tehat nem mai gyerek). Jol latom hogy az egyetlen Forza ami mukodik backwards compatibility modban az a legelso Forza Horizon??!
-
WATERDACA
őstag
Multi replay mentés lehetetlen nálam. Írja hogy letöltötte, de nincs a mappában….
u wanted, i got it \o/
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #38159 üzenetére
Nálam mennek a beállítások
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
AsakuraDave
őstag
válasz zozika84 #38158 üzenetére
Custom free racen csak én nem tudom azt beállítani, hogy változó időjárás legyen de mondjuk esőt nem akarok? Vagy csak azt, hogy gyorsabban teljen az idő mondjuk 10 körös verseny és a felére már este legyen?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #38157 üzenetére
Ps5 PsVR2
Megjelenés óta és a monitort/Tv-t nem tudod olyan közelről nézni, mintha "előtted lenne" a VR szemüvegPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #38154 üzenetére
Akkor játssz vele, ahogy én is teszem és fel fog tűnni
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #38150 üzenetére
FH4-5 multiban volt/van jópár lehetőség autóra, ami a meta autókkal felveszi a versenyt, és meta autókból is lehet válogatni. Ha meg custom adventuret játszol, akkor láthatsz autóvariációt. Nem beszélve arról, hogy az átlagos játékos meta autóban is lassabb, mint egy átlag feletti egy rosszabb kocsiban.
És FH4-ből a Bone Shaker és a Track-Tor ki volt tiltva, FH5-ben a Raesr és az I-Pace van tiltva. Ha örökké tiltanád azokat az autókat, amik gyorsabbak mint az átlag, akkor a végén nem tudnál mivel versenyezni
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38147 üzenetére
Ha ujra es ujra ugyanazt szajkozod az mar nem konstruktiv hanem rogeszme. Hiaba cifrazod, megjelen ota vannak napjaid amikor orakon at ugyanazt a fikatengert adod elo.
A jatek ara nem 100 euro, te is tudod, csak valamiert szerinted igy nyomatekosabb a velemenyed.
Unalmas, vagy adjal hozza a parbeszedhez valami ujat vagy inkabb maradj csendben.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
zozika84
őstag
Van a GT-ben VR persze
Olyan PoPuP és LOD mellett, hogy besír az emberPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Raymond
félisten
válasz parandroid #38144 üzenetére
Az lehetett mert mar megy. Kapcsolgattam windows es fullscreen kozott, akkor minden kapcsolasnal valtott a kepernyo igy lattm hogy valamit csinal. Aztan jatek kozben is docogott meg, pl. Rivals-nal az elso 3 palyan nem lattam a visszaszamolast mert mire odajutott volna mar elindult a kor. Most mar lassan kikupalja magat.
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38149 üzenetére
Igen, tudom mégis ACC-ben több típust látsz versenyezni, míg felmentél FH4-5 multiba és mindenki 1:1 ugyan azzal az autóval megy mert CSAK AZ ami úgy megy mintha sínen húznák. Másfelől meg ha annyira kompetetív, miért nem lehet bannolni az autót? Érdekes, hogy más kompetetív játékokba van rá lehetőség... De ha jól emlékszem valamelyik autót maguk a devek szedtek ki multiból, talán azt az elektromos batmobile szerűséget.
Visszatérve az ACC-re, ott legalább van lehetőség custom tolni a versenyt és kiegyenlíteni az esélyeket, ez is csak a communitytől függ: [link]
*Motorsportba is biztos sokkal jobb custom lobbyt lehet menni mint ezek a basic gagyiságok...@rdt89
A Motorsportba a hangok tényleg elég jók, persze van ami WTF, pl V8 motor hangját adja egy Rotatory ami azért nevetséges de semmi sem lehet tökéletes, ezt meg bármikor lehet javítani, ez a legkisebb probléma.
LOD az most a Motorsportba is szörnyen alacsony, előtted az autók elég hamar egy masszává válnak, az árnyékok kb fél méterrel ha kirajzolódnak előtted és úgy rajzolódnak tovább ahogy haladsz, az SSR nevetségesen gagyi, belsőnézetbe ha esik az eső az ablaktörlő egyben törli a tükröződéseket, nagyon vicces effektus[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Úgy vagyok benne a TDUSC bétájában, hogy jelentkeztem, mert bárki jelentkezhet, aztán lehet a következőbe behívnak, onnantól fogva meg az összesnek a része vagy. Amúgy meg pont a versenyzésről beszéltek a legutolsó blogjukban, még ranked is lesz a játékban
Én más társasággal tettem a Forzákba annyi órát, amennyit beletettem, ők is a versenyzést kedvelik, a krúzolás ideig óráig jó, de aztán kifújt. Egyetlen játékban volt a krúzolás számomra idáig élvezetes, az pedig AC + SRP, de ott is csak egy ideig.
Meta autók pedig minden egyes autós játékban vannak, ahol nem egyenrangú az összes kocsi, nem tudom miért vagy ezen annyira kiakadva. Még azokban a játékokban is, ahol nincs olyan fejlesztés, mint a Forzában. Mondok jobbat, ACC-ben is ugyan úgy megvan, hogy mi az aktuális legjobb autó, pedig ott még BoP is van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
rdt89
addikt
válasz Döglött Róka #38138 üzenetére
A Motorsport jobb hangban? Ez nekem új, számomra az új részben olyan gagyi, recsegő f.s az autók hangja, hogy el se akarom hinni. A H5-ben viszont nagyon sok autónak eszméletlen jó a hangja, s van aminek a tuning után tovább ércesedik/vadul. Én Series X-en 60fps módban tolom, s valóban régebben a LOD értékelhetetlen volt, de mostanra már szerintem marha sokat javult, mondhatni már-már észrevehetetlen. S továbbra is tartom magam, hogy irányításban még a Horizon szériákkal se ér fel az új Motorsport, nemhogy az elődjeihez.
#38147AsakuraDave:
Xbox 360 + FM4 20-25 ezerért már kapható én nagyon elkondolkodtam karácsonyra rajta, mert nekem abba 10ezer órám volt anno és sokszor hiányzik, mikor gameplay videót nézek róla, akkor érzem a legjobban, hogy de imádtam azt a játékot[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
GT7 -ben van VR De amúgy iszom szavaid, én csak FM7 -tel tudtam PC-n tolni de ahhoz mérten is csak azt látom, hogy van amiben jobb van amiben meg rosszabb lett, tehát egy hasznos 6 évet vártunk rá nah
@Döglött Róka
"Mit akarsz elérni megint ezzel a "mindenszar" agymenéseddel?
A játék továbbra sem 100 euró."Nem mindenszar, csak jó pár dolog. Elérni meg nem akarok semmit, erre van a fórum, tudtommal szabad összehasonlítani előző részekkel illetve más hasonló simcade játékokkal és ezt esetleg megvitatni.
Akkor a játék mennyibe kerül, elárulnád?@CJ4567
Nekem úgy van benne 500-500 órám a Horizon 4 és 5-ben, hogy minimális versenyt nyomtam rankeden vagy multiba, csak a havi kötelező multi versenyeket toltam mert a community egy rák, a legtöbben nem tudnak fékezni, kanyarodni, kikerülni. Nem fogom magam azzal idegesíteni, hogy 6 éves kis konzolivadékokkal úgy 'versenyezzek' hogy ők csak rammingelni tudnak. Én körbe autózom az egész térképet, pár arccal convoyban azt cső. Meg van egy pár single verseny meg 'sztori' azokat kiprögetem mind.
Nem értelek, hogy lehetsz TDU teszter ha ezt nem érted, hogy cruising... a TDU sem az online versengésből állt hanem emlékszem még fórumon is összeálltunk munka után és csak körbeautókáztuk a szigetet, és az bőven elég fun volt, nem kellett multi verseny.
Horizon számomra NEM multi versenyzésre, főleg nem kompetetív mert semmi szabály, hanem 1-1 meta autó minden class-ra. Köszönöm de ez a része nem érdekel, de szerencsére mellé valahogy mégis bele tudtam tenni élvezetes 500 órákat...[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Nos a Corvette verseny utolsó pályája /karrierben/, ahol Le Mans pálya volt, azt kell mondjam majdnem lenyűgözött. Ahogy ment le a nap, szakadt az eső és fújta át a pályán a vízpárát a szél, és a mögöttem érkező autók sárga fénye telibevilágította az egész műszerfalat. Itt azt mondtam, hogy ez azért szép, de utána játszottam a Motorsport 6-al hasonló körülmények között és azt állapítottam meg, hogy nem sok a különbség. Azt a fránya Motorsport 4-et remaster-elnék, vagy adnák ki visszafele kompatibilitásba, soha nem játszanék más Motorsport-al az életben. Az még most is veri a mezőnyt és az autó listája is sokkal változatosabb. Ott volt rendes törés, alkatrész elhagyás, igazi légellenállás, emlékszek a 33 Stradale Alfa, ha nem lett normálisan leültetve 250 felett az eleje alá kapott a szl és felemelte a kocsit, itt meg a homokos-füves-kavicságyon ha oldalasan érkezel bármilyen autóval is felborul. S az egy 12 éves játék, amiben akkora élményt adott hozzá a Kinect, hogy azt érezte az ember ott ül a kocsiban /fejkövetés/. Na most, hogy kisopánkodtam magam, azt mondom ez a játék még mindig édeskevés.
Más téma:
Test Drivbe Solar Crown új gameplay videót láttátok? Nekem egyenlőre még vegyesek az érzéseim, de nagyon reménykedek! -
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #38140 üzenetére
"Persze, hogy nem találsz lobby-t mert aki multizik az már alapból privát lobbyba tolja haverokkal vagy k.va sokan nem is multiba versenyeznek mert nem az a lényege, de tudsz azt is ha akarsz."
Nem, azért nem találsz lobby-t, mert aki multizik, és komolyabban gondolja, az már átment Motorsportra, mert akármennyire bugos még mindig, ettől függetlenül egy jobb versenyzési élményt kapsz.
A FH4 érdekes módon még akkor is egész jól életben volt, amikor már bugos volt az online versenyzés (2021 márciusa, Steam verzió megjelenése), de 2019-2020-ban kb. bármikor mentél játszani, tudtad, hogy nem 3-5 ember ellen fogsz versenyezni. Most meg kint van a FM, és vagy alig van valaki, vagy összefutsz egy csalóval.
Annyira nem ez a lényege a játéknak, hogy annó a H4-ben volt ranked is, csak aztán kivették, mert túl toxikusnak találták. H3-ban még voltak hivatalos pénzdíjas bajnokságok isTök jó, hogy az open world-ben elvileg találkozhatsz már bárkivel, de a valóság az, hogy egy ekkora térképre kevés a 12 játékos, és sokszor nem is úgy működik, ahogy kéne, így nem látsz senkit, de ez már a H4-ben is így volt.
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
válasz Raymond #38125 üzenetére
Nekem is így indult, aztán pár perc után túl lett rajta, és mehetett megint a shader optimalizálás. Igaz, azzal most egész hamar végzett, szóval valamire csak jó volt a patch. Most megnézem, hogy áll a performance.
[ fáradt sóhaj ]
p
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38142 üzenetére
Mit akarsz elérni megint ezzel a "mindenszar" agymenéseddel?
A játék továbbra sem 100 euró.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #38141 üzenetére
Jah, sorry elnéztem! A játék csak 99.99€ most. A Car Pass ami adja a DLC autókat nem? A DLC autókat mint alap GT3 -as kocsit, 720S GT3 vagy AMG GT3 amivel szerintem kvára mindenki szeretne tolni pár kört, ne adj isten akár versenyezni. Ergo Car Pass nélkül egy csomó jó autóból kimaradsz, persze felőlem veheted az alap kiadást 69.99€ és ahhoz a Car Pass -t 29.99€ -t, így spórolsz 1 Cent-et! De legalább minden másból kimaradsz, mint a VIP (19.99€), Race Day Car Pack(9.99€) és Welcome Pack(4.99€). Bár szép gesztus, hogy fizetsz többet kevesebb contentért, ez manapság mondjuk amúgyis trendi és menő.
Milyen kérdésedre? Megismétled ha kérhetlek mert esküszöm most nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38140 üzenetére
Még mindig nem 100 euró a játék. Nem válaszoltál a kérdésemre
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38139 üzenetére
Akkor leírom mégegyszer, a Horizon egy Open World játék, nem kell multiba versenyezni egymással, nem ez a lényege hanem, hogy adott egy nagy nyitott térkép amibe tudsz jönni-menni a haverokkal a térképen. Persze, hogy nem találsz lobby-t mert aki multizik az már alapból privát lobbyba tolja haverokkal vagy k.va sokan nem is multiba versenyeznek mert nem az a lényege, de tudsz azt is ha akarsz.
Ne istenitsük már a Motorsportot mert basszus egy multiplayer játékban működik a multiplayer Magasan vannak az elvárások manapság 100€ ellenében...durva. Nem baj, lesz itt még sok The Day Before szintű mélytorkozás.Szerencsére nem csak belőlünk áll a community és ahogy látjuk akár több százezren hangot adnak a véleményüknek, legyen az pozitív vagy negatív.
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #38137 üzenetére
Lobby alatt azt értem, hogy bemész a multiplayer fülre, és vagy mindent bele, és dobja amit dob módon versenyzel, vagy pedig te választasz osztályt, és versenytípust.
FH4-el azért játszanak, mert szinte hetente van féláron. Más kérdés, hogy ebből te semmit se látsz, mert az online versenyzés része már 2021 óta nagyon durván hosszú töltési időkből áll, és alig játszik valaki online.
A review-okat meg nem mindenki írja le. 1800 órám van FH4-ben, és nem vett rá egyszer se a lélek, hogy írjak az MS Store-ra bármit, ahogy Steam-en is van 3 review-om. Tovább megyek, én vagyok az, aki figyelmen kívül hagyja azokat az email-eket, hogy értékeljem a terméket és a boltot.
FH5 az elején volt ám vegyes is Az se jó állapotban jelent meg, FH4 az elején egyenesen botrányos lett volna.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38136 üzenetére
Tényleg nem akarod érteni. Tisztelet nélkül kérdezem, mit szeretnél elérni már megint? Miről akarsz meggyőzni mindenkit?
@CJ4567, szvsz az FH5ben a növényzet LOD-ja botrányos volt 60 FPS-el konzolon. Lehet esztétikailag szebbnek tartani, de vezethetőségben és hangok terény bőven elmarad az új résztől. A túlszaturáltság meg nekem nem a kenyerem, szeretem ha kicsit földhözragadtabb a megközelítés.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38135 üzenetére
Egy Open World játékról beszélsz barátom, nem kell lobby. Nem azért mész fel, hogy lobbykat találj, tudsz open world is menni convoy stb. ez nagyon nagyon gyenge példa mert már alapból multiba tolod a 'single' részét is.Ebben a játékban többszörösen igaz, hogy haverokkal összeverődve mész privát lobbykban.
Ott van az MS Store értékelések az persze észre sem vesszük, ha annyira sokan tolják miért nincsen több review mint 300-400? Ennyire igénytelen a konzol community, hogy nem értékeli még azt SEM HA TETSZIK nekik a játék??? Meg persze az sem számít adatnak, hogy megjelenés napján a 4700 -as peak másnapra leugrott 500-700 főre ergó a játékosok 85% -a inkább refundolta.
Sőt tovább megyek, a Horizon 5 -nek SEM a Steam az elsődleges bázisa mégis 10 ezrek játszanak vele a mai napig, és az értékelések 88% -a potizív (150e értékelésből koma)
FH4 -ről akkor ne is beszéljünk, hogy még mindig több ezren tolják a nem elsődleges bázisán, azaz Steamen:
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #38130 üzenetére
Akkor miért nem játszik mindenki a Motorsport első részével? Mi értelme az újabb és újabb részeknek ha a technológia úgysem számít, nem mérvadó. 2 pixelt is lehet körbe-körbe vezetni egy pályavonalon. Ergo egyik játék se rossz se nem jó mert teljesen mindegy, semmi se számít.
Az emberiség maradhatott volna a gyertyafény meg petróleum lámpánál de basszus felfedezték azt a rohadt elektromosságot és most ilyen gagyi modern világba kell élnünkThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
CJ4567
nagyúr
válasz AsakuraDave #38129 üzenetére
Ezzel annyi a gond, hogy Steam nem az elsődleges játékosbázisa a játéknak, legtöbb ember XGP/MS Store-ból nyomja.
Csak nézd meg azt, hogy FH5-ben mennyire gyorsan találsz multiban egy teli lobby-t, majd FM-ben. Hiába van Steam-en több játékosa a FH5-nek, FM-ben sokkal könnyebb egy teli lobby-t találnod.
Döglött Róka: Engem személy szerint annyi zavar a grafikában, hogy a FH5 szebb grafikával sokkal jobban fut, és szerintem egy next-gen, a fejlesztők által agyonfényezett játéktól többet el lehetne várni, de ennyi. Konzolon is hasonló véleményen lennék, csak ott nem játszik a teljesítmény rész, mert mindkét játéknak van 60FPS módja, amit stabilan tartanak.
Részben valószínűleg azért gondolom így, mert én jobban kedvelem a színes, élénk megvilágítást, amit a FH5, és a GT7 is vissza tud adni, viszont ettől függetlenül nagyon jókat tudok versenyezni a játékban, a fizika nagyon élvezhető.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
zozika84
őstag
-
Bep
őstag
Tudom, hogy ízlések és ficamok, de itt a solo rész többször van megemlítve. De valaki írhatna az AI-ról legalább egy pozitívumot, nem kell többet, egyet. Annyira egy ótvar fos az AI ebben a részben, hogy eddig ingerenciám nem volt karrierben menni pár verseny kivételével, nem, hogy még szabad módban AI-val körözgessek. Ezt csak akkor tenném, ha büntetni szeretném saját magam. Inkább AI nélkül körözgetek, még az is jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz Raymond #38128 üzenetére
Menj application logba - keress 1000-es id-jű eventet a játék összezuhanása után. Nézd meg hátha van valami hibakód és másold ide a teljes szöveget.
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38127 üzenetére
Ügyes.
Hogy értsed, na mégegyszer: A DF grafikabuzi fotelmérnökök hada akik grafikabuziknak gyártanak tartalmat. A piac szempontjából jelentéktelenek ők is, és a közönségük is, mivel a vásárlók többségét nem érdekli, hogy a felni egyikben vagy másikban tükröződik jobban, egyszerűen mindkettő jól néz ki.
Hogy még jobban értsed, igen, van amiben a GT7 jobb a videójuk alapján, de ettől még miért kéne leszaroznom a Forza grafikáját ha az is szép? Miért kell hogy érdekeljen, ha én a Forzával játszom? Milyen szinten kell engem érintsen ez a tény? Jobb lesz nekem ettől vagy rosszabb? Zavarnia kellene? Érezzem magam átverve, mert azt ígérte a Turn 10, hogy odavissza jobb lesz grafikailag mint a konkurencia? (nem).
Ezeket a csatákat idióta rajongók vívják, ne legyél idióta rajongó. Játsz a játékkal ha tetszik, ha meg nem, akkor játsz mással.
Csak fejezd már be ezt az állandó vekengést vagy csináld máshol.
-
Raymond
félisten
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #38124 üzenetére
Kiss Norbi : 1.09.498
Enyém: 1.08.443
A DF, hogy kicsit segítsek megérteni, a technológiákat vesézi ki, arra épül a csatornájuk.
2023 -ban egy 6 éven át készült játék és tudván, hogy ugyanaz a grafikai motor hatja mit a Horizon 5- öt [link] amiről amúgy úgy vélekedtek mint egy techológiai mestermű , ezek után nevetséges hogy az FM -ben elfogadja bárki ezt a minőséget.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Raymond
félisten
válasz Döglött Róka #38124 üzenetére
En per pillanat nem nezek a jatekban semmit mert amikor elinditom az XB/MS/T10 logok utan csak fekete kep van
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38121 üzenetére
De részleteken rugózik a DF Kurvára nem nézed játék közben hogy mennyire bordázott a műanyag a fényszóron. Kétszer eltátod a szádat és mész tovább.
Külső nézetben meg nem játszom motorsportot mert hogy a divatos szóval éljek, nem "immerzív" (ez a szó b*zdmeg...) így az esőcseppek a szélvédőn vannak, arra meg ott az ablaktörlő.
Azt az egy dolgot kéne felfognod, hogy mindkét játék más filozófia mentén készült, és az egyiket már évek óta foltozzák.
"(Pl. első nekifutásra jobb kört mentem a bömössel mint az a Teherautó versenyző magyar csávó akit itt linkelt valaki még nem olyan régen, de akiket követek hardcore szimulátor és valós versenyzőket nem közelítem meg köridőkben úgy, hogy amúgy ők szidják hogy mennyire alulkormányzott minden)" - linkeld a köridőt mert eddig csak ugatás ment
@Raymond - Ha nem hozod ide a videót, ő hozta volna és ugrál megint napokig hogy bezzeg a GT7 amivel életében nem játszott. Nevetséges
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Elnezest kerek mindenkitol
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38119 üzenetére
Úgy kell vezetni amilyen feedbacket kapsz, érzem a kontrolleren mikor tapad és csúszik, ez az amit a Forza kegyetlen jól tud. Nem tudom GT7-ben ez milyen szinten van, de kormánnyal valószínű, hogy a GT7 jobb mint az FM, ezt még persze simán javíthatják idővel és ebben azért reménykedem, hogy egyszer majd lesz értelme kormány mögül játszani normális FBB -vel.
FrameChasers? Életembe nem hallottam róluk, valószínűleg nem véletlenül.
HardwareUnboxed (akiknek pl van egy Monitors Unboxed csatornája, iszonyat jó, részletes tesztekkel, kiemelkedőek a srácok) és Gamers Nexus -on kívűl a gaming témában Digital Foundry. Ezek a jelenlegi TOP akiket érdemes nézni, minden más agyon marketingelt f0shalmaz akiknek a véleményére 5 forintot se tennék.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #38118 üzenetére
Ezt is leírtam már, hogy ALAPBÓL minden autó kegyetlen alulkormányzott MERT DIREKT olyan értékek vannak belőve a tuningba, hogy ahogy majd te fejleszted és átállítod ÉRTELMES értékekre hirtelen normálisan viselkedik az autó. EZT már leírtam hogy itt ebből áll az élmény, hogy autózd ki az 5tonnás tankokkal az X szintet ami után végre tudsz belőlük rendes autót faragni.
Azt is mondtam, hogy GT7 -ben IS alulkormányzott minden autó sőt az ingame kamera és annak mozgása az FM-be sokkal jobb, de pl az esőbe a sok esőcsepp a képernyőn csak idegesítő mintsem immerzív hatást keltene, szerencsére PC-n ott a modding community és lehet mérsékelni kicsit ezt.
Meg nem tudom ti mit néztek de ezek mind mind konzol tesztek, nem PC ahol finomhangolni lehet a grafikát, amit konzol teszteken kapsz az 1-1 mód amit egy on-off gomb szintjén lehet állítani így nevetséges, hogy itt nitpicking menne.
Lehet Nálad nem ér semmit, de ha megbocsátasz inkább adok egy olyan ember véleményére aki a valóságban több versenyt is nyert IGAZI versenyautóval, mellette több szimulátor versenyt is, mint Nektek akiknél lehet még én is jobb köröket megyek a játékba.(Pl. első nekifutásra jobb kört mentem a bömössel mint az a Teherautó versenyző magyar csávó akit itt linkelt valaki még nem olyan régen, de akiket követek hardcore szimulátor és valós versenyzőket nem közelítem meg köridőkben úgy, hogy amúgy ők szidják hogy mennyire alulkormányzott minden)There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Raymond #38114 üzenetére
Annyit mondok, hogy kb. 20 percig bírtam a második bétát Csak NDA van rajta.
AsakuraDave: Azt írtam, hogy 2-2,5 óra, ha te vezetsz, és 3-3,5 ha az autodrive-ra bízod. Ezek olyan számok, amit a közösség már kimatekozott (ha nagyon érdekel, valaki csinált egy konkrét excel táblázatot arra, hogy melyik pálya a leggyorsabb, meg tudom keresni később), de magadnak is kipróbálhatod, hasonló eredmény fog kijönni.
Őszinte leszek, nekem is a GT7 tudásom videókból van, csak a GT:S-al játszottam pár órát ismerősnél, a driving missionöket aranyra megcsináltam, és ha ilyesmi fizikája van a GT7-nek, akkor az is van annyira alulkormányozott, mint a FM.
Az Intel fanatizmus még mindig jelen van mindenhol, főleg Twitteren, nézz rá egyszer FrameChasers fiókjára.
Döglött Róka: Szerintem meg a FM-ban találták el végre a FWD autók vezethetőségét, csak ugye azért oda kell figyelni arra, hogy ~300 lóerővel nem igazán léphetsz a gázra anélkül, hogy alulkormányozott legyen az autó, másképp kell vezetni őket.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38117 üzenetére
Mégegyszer, teljesen irreleváns a véleményed amíg nem játszottál vele. Én azért nem nyilatkozom róla mert nincs tapasztalatom és nem is érdekel. Az hogy a youtube-on random ember hogyan csomagolja be a véleményét semmit nem fog érni nálam.
Igen, a DF is random emberekből áll, pusztán grafikabuzi fotelmérnökök, akiket felkarolt a grafikabuzi fotelmérnök társadalom.
Relevanciájuk kérdéses mert a játékkal magával soha nem foglalkoznak csak részletekre zoomolnak, hogy lám-lám, amúgy ezt sosem fogod a játék hevében nézni..."FM videóba elmondják mennyire brutál alulkormányzott minden" - Nem, csak nem tudod beállítani a kocsit. Próbáld ki ezt:
Racing futómű, ARB, Difi.
Difivel kezdesz, accel 60-80, decel 5-25%, decelnél turn entry alulkormányzottságot szüntetsz meg,
ARB elöl 25-30 hátul 40
Futómű, puhits dampen (~3), keményíts reboundon, (~10).Bármilyen alulkormányzott hátsokerekes autót meg lehet csinálni jó beállítással.
AWD mindig alulkormányzott lesz valamennyire, FWD menthetetlen, de ez már puszta fizika.Nadetényleg, most fejezd be az agymenéseded kérlek.
-
AsakuraDave
őstag
válasz kicsako #38111 üzenetére
Igen, azért írtam hogy 100€ mert az alap kiadásokkal nem mész sokra, agyon fognak alázni a fizetős autókkal. Évi 26e akinek fáj azt csak sajnálni tudom, de ez is szubjektív mert ha jó minőséget és élményt kapok érte akkor még ha fájna is, lehet kifizetem.
Jelenleg a Motorsport egy Gamepass cím, nem éri meg a teljes árát és egy havi gamepass drágább mint 26e/12
Persze engedjük el mert a tények fájó dolgok a fanatikus emberek számára.
AMD/Intel meg nagyon is valós sőt ott van az AMD/nVidia is, nem tudom te megint melyik adót nézed de jelenleg mindenhol a 7800X3D a legjobb gaming processzor és az, bár lehet én tudom rosszul, egy AMD processzor nem Intel@Döglött Róka
Már leírtam, hogy a Motorsport videókon ugyan azt a minőséget látom mint amit én kapok mikor játszok, ergo a GT7 -nél is nagy az esély, hogy ha nem csak nézem hanem én játszom akkor ugyanazt fogom kapni mint a videókban mondanak. FM videóba elmondják mennyire brutál alulkormányzott minden, a grafika gagyi és wáo én is tényleg érzem hogy minden autó alulkormányzott és a grafika idejétmúlt.
Readásul a DF csapat is a GT7 -re adta le a voksát mint jobb autós játék.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38115 üzenetére
Ha az embernek vannak barátai, akikkel forzázhat a CaRPG rendszer marha jó, private multi, meetup, és köröztök egy pályán egymás idejét döntve és fejlesztve az autót majd verseny amikor úgy gondoljátok hogy mehet. Remek móka.
Ha soloban tolod akkor nyilván nem buli, de arra meg ott a karrier vagy az AI+Old musanne.
PS: Hockenheim kiba jó hogy most jött, irdatlan nosztalgia mivel utoljára a 4-ben mentem rajta (6 és 7 nagyon rövid életű volt nálam mert akkoriban nem volt autós korszakom )
-
AsakuraDave
őstag
válasz CJ4567 #38110 üzenetére
AI: [link] [link] [link]
Legalább nem padlógázzal beléd hajt az összes hanem lassít, nagyjából kikerül és ez még csak nem is a Sophy AI.Autódrive+makró OKÉ igen ennek így kell működnie, hogy majd este vagy mikor nem vagyok gépnél ezt elindítom, de ez is csak azt mutatja, hogy mennyire borzalmas ez a megoldás és senkinek sem élvezetes ez a szintezősdi, kvára nem így nő hozzá az autó hogy rá vagy kényszerítve erre a faxságra... Biztos, hogy több mint 2-2,5 óra, vagy amit észre vettem, hogy pálya függő van aminél gyakoribb a "skill check" vagy mi a tököm amire adja az XP-ket. A lényegen nem változtat...
TDU -tól nem is várok sokat, de nincs is olyan fejlesztői videó ahol a pofámba pörgetik hogy ez mekkora ground breaking szuper jó játék lesz. Tudják ők is, hogy ez egy mediocre játék lesz viszont van üresség a piacon egy ilyen open world játékra.
-
Raymond
félisten
válasz CJ4567 #38110 üzenetére
"A Test Drive Solar Crown-ról nagyon szívesen mesélnék, de nem mesélhetek. De ne várj sokat, annyit mondok."
A trailer alapjan vilagos volt ez Ha mar egy erosen osszevagott es koreografalt trailer-ben nem tudjak ugy megcsinalni hogy ne nezzen ki rosszul a fizika akkor ott mar problemak vannak. Na es persze az eredeti TDU-kbol es a Crew-kbol jatekokbol itelve eleve nulla elvarasok vannak ami a vezetesi fizikat illeti
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #38106 üzenetére
Te egy percet nem játszottál a GT 7-el ugye?
Semmilyen mikrotranzakciót nem vettek ki.
Tovább megyek, pofátlan módon a fizetett tesztek után rakták csak bele őket
Sőt egy időben kocsiárakat is emeltek, hogy "inflációkövető" legyen a game
A Sophy 2.0 (igen 2.0, mert az első verzió kínosan szar volt) Alig jobb, mint a Forza AI. Amiben más, hogy ilyen f*szom emojikat raktak az autók fölé, hogy érzelmi dolgokat is társítson melléjük a fanboy
Ja és a GT 7 -ben a mai napig nem lehet direktben haverhoz csatlakozni....[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #38109 üzenetére
Nem azért Azért mert belelovallod magad a fikázásba és destruktív. Gt7et csak videón láttál, NULLA összehasonlítási alapod van.
-
kicsako
őstag
- 100euróba az a kiadás kerül, amiben már minden is benne van.
- Meta autók MINDEN játékban vannak. Egyszerűen nincs olyan, hogy 2 autó pontosan ugyanolyan jó legyen, ezt értsd már meg. Kezdem azt hinni hogy te életedben nem játszottál még videójátékkal, csak valami fizetett troll vagy...
- Pontosan ahogy írtad, PS5-t csak az exkluzívok miatt érdemes tartani, de azért fizetni az évi 26ezer FT-ot hogy GT 7-el játssz multiban konkrétan pénzkidobás
- Xbox vs PS eladásokat szerintem elengedhetjük, már csak azért is, mert a PC-s platform is részben a Microsofté, szóval nekik kb. mindegy melyiket használod/veszel játékot. Az meg csak ráadás, hogy manapság már kultuszként nőtte ki magát mint az AMD-Intel harc ahol hiába jobb most az AMD, még mindig az Intelt ajánlják mert a 10évvel ezelőtti állapotot ismerik csakEz volt az utolsó kommentem az irányodba, egyszerűen a tényeket sem tudod felfogni, mintha azt mondanád hogy az 1+1 az 8, hiába tudja mindenki hogy 2
-
CJ4567
nagyúr
A GT7 AI-ja max akkor veri el a FM-ét, ha Sophy-ról van szó, ami tudtommal még mindig limitált számú versenyben szerepel, de egyik játék se az AI miatt híres. GT7-ben még mindig vannak mikrotranzakciók, csak most már könnyebb pénzt szerezni.
"Ha ki akarsz maxolni egy autót az 6-8 óra minimum" Utálom én is a rendszert, kb. ez az egyetlen indok, amiért nem játszok a játékkal annyit, amennyit szeretnék, de azért ennyire túloznod se kéne. 3,5 óra, ha autodrive + makróval tolod, hogy azt higgye, a gép előtt vagy, ha pedig kézzel levezeted a köröket, akkor 2-2,5 óra. És elég sok mindenre a 30-35-ös szint is elég, az meg még ennyi idő se.
A meta autók DLC mögé rejtése sajnos nem új, már nagyon rég óta ezt csinálja a Forza.
A Test Drive Solar Crown-ról nagyon szívesen mesélnék, de nem mesélhetek. De ne várj sokat, annyit mondok
No Sana No Life
-
AsakuraDave
őstag
válasz Döglött Róka #38108 üzenetére
A személyeskedésért szóltak rám, nem azért mert vitatjuk a játék állapotát vagy hogy pjées öt vagy ekszbokszot vegyen az ember
-
Döglött Róka
veterán
Ne kezdd el megint, már kétszer mentél pihenőre emiatt
-
AsakuraDave
őstag
válasz kicsako #38100 üzenetére
Miféle szakértők hozták ki döntetlenre? Nagyon más adót nézel.
[link] Már csak az hogy mekkora car porn a GT7 fényévekkel előrébb járnak, a multi versenyzés mindkettő játékban káosz(+ FM-ben még spectate sincs, nem is lehet mondjuk egy championship-et rendezni ezzel) mivel a rating egy kalap f0s semmit sem ér, letolod az első besorolásos versenyeket és ha utolsó is vagy bedob A tetejére, szóval semmi értelme. Az ütközés, levágás és sorolhatnám, hogy hányszor kap az +5secet aki kvára nem volt hibás, ez GT7 -ben sem tökéletes de videók alapján azért értelmesebb a rendszer. A GT7 AI oda-vissza veri az FM -t, még az FM7 -ben is jobb volt az AI mint most.
Forza még mindig ott tart 6 év után, hogy a legtöbb aero amit tudsz változtatni az autón az a gagyi, undoritó kinézetű Forza aero csomag ami már 20 éve megy folyamatosan, semmi újitás, ez aztán a 'built from the ground up'.. jah, szétszedték aztán sikerült valahogy pontosan ugyanazt megépíteni belőle Az hogy most kb hangzásban semmi különbség a kipufogó, air filter, turbo fejlesztések között mert eddig legalább ezek megvoltak Horizon/Motorsport oldalon. GT7 -ben a hangzása és effekt is változik attól függően milyen a kipufogó fejlesztésed. És itt több óra kocsikázás után tudod csak fejleszteni az autót érdemben, limitált pontokkal szóval ha ki akarod maxolni az kb 6-8óra min. A GT -ben elvileg voltak mikrótranzakciók de aztán a felháborodás miatt kivették, szóvel nem, ez sem tökéletes, senki se mondta ezt.A díjakkal kapcsolatban nem tudok semmit, de 100 € elkérni ezért a 30%-ban kész játékért, tele olyan meta OP autókkal amik fizetős DLC-k. PC mellé pedig nincs más konzolnak értelme csak a PS5 -nek mivel azon vannak már csak exkluzív játékok, érdekes, hogy az ekszboksz eladások szörnyen alacsonyak [link]
Most ha veszek egy PS-t és beszippant a GT7 akkor azzal évekig elvan az ember így 'megéri'. Csak már kb minden exkluzív cím kijön PC -re, jelenleg nem is tudok olyat ami érdekel és ne jönne ki kb 1 éven belül PC-re, csak a GT7 pont az amit úgyfest meghagynak PS only. Az új FM -t pont ezért vártam de hatalmas csalódás lett. És nem azért mert nagyok voltak az elvárásaim hanem mert nagyokat mutattak és tolták a pofánkba az összes hazugságot. Nézd meg az új Test Drive videókat, érdekes hogy itt nem próbálnak ámítani hogy mekkora faszaság lesz, hanem látni hogy ez egy erős közepes lesz.
De csak nézz utána a Turn10 studiónak, hogy éppen milyen személyi változásokról vannak hírek, sokat elárul...[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Teljesítmény nálam nem változott, bár csak 2 versenyt toltam botok ellen azóta.
Multis bug a játék kiadása óta bent van, redditen többek szerint csak szerda/csütörtök fordul közel a weekly resethez. Nekem csak annyi rémlik hogy ritkán fordult elő velem, de akkor többször egymás után, szóval lehet pont szerda esténként volt
-
NoMagix
addikt
Újra telepítettem ezt a nyüves FM-et és a matricázós hibája ugyan úgy megmaradt.
Elengedem, annyira nem fá,j az acsit úgy is régen megkaptam már.Azt azért nem értem, miért nem tudják azt megoldani, hogy mikroakadások ne legyenek a töltőképeknél, még a fekete alapon fehér sávok is meg meg akadnak...
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Nálam az új patch teljesítményjavítás helyett inkább legyilkolta az FPS-t, az eddigi fix 70-80 most éppen túllépi a hatvanat, érezhető stutteringgel, darabossággal, mintha nem lenne csak 30. DLSS quality mód mellett Virginia Racewayen a pálya menti korlátok mármár zavaróan vibrálnak, nem emlékszem, hogy ez ilyen lett volna korábban. Nem értem itt mi történt.
Multiban verseny előtt mikor az üzemenyag mennyiségét szeretném beállítani, az X gomb megnyomása után kirak töltőképernyőre és csak a verseny indulása előtt 1-2 másodperccel tér vissza. Ez nálatok is előjön? Single-ben még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest