Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
AsakuraDave #38147 üzenetére
Ha ujra es ujra ugyanazt szajkozod az mar nem konstruktiv hanem rogeszme. Hiaba cifrazod, megjelen ota vannak napjaid amikor orakon at ugyanazt a fikatengert adod elo.
A jatek ara nem 100 euro, te is tudod, csak valamiert szerinted igy nyomatekosabb a velemenyed.
Unalmas, vagy adjal hozza a parbeszedhez valami ujat vagy inkabb maradj csendben.
-
zozika84
őstag
válasz
Van a GT-ben VR persze
Olyan PoPuP és LOD mellett, hogy besír az ember -
CJ4567
nagyúr
válasz
Úgy vagyok benne a TDUSC bétájában, hogy jelentkeztem, mert bárki jelentkezhet, aztán lehet a következőbe behívnak, onnantól fogva meg az összesnek a része vagy. Amúgy meg pont a versenyzésről beszéltek a legutolsó blogjukban, még ranked is lesz a játékban
Én más társasággal tettem a Forzákba annyi órát, amennyit beletettem, ők is a versenyzést kedvelik, a krúzolás ideig óráig jó, de aztán kifújt. Egyetlen játékban volt a krúzolás számomra idáig élvezetes, az pedig AC + SRP, de ott is csak egy ideig.
Meta autók pedig minden egyes autós játékban vannak, ahol nem egyenrangú az összes kocsi, nem tudom miért vagy ezen annyira kiakadva. Még azokban a játékokban is, ahol nincs olyan fejlesztés, mint a Forzában. Mondok jobbat, ACC-ben is ugyan úgy megvan, hogy mi az aktuális legjobb autó, pedig ott még BoP is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest