Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Lol, az a watkins glenes bug engem is megszopatott. Miközben próbáltam korrigálni, a mezőny eleje pont ledarált. Buktam is az első helyet miatta, de harmadiknak sikerült bejönnöm. Szerencsére összetettben volt elég pontom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
Aztán ez hun van/lesz?
Ja, Motorsport, 1 éves évforduló, Update 13, Mustang Month [link]
A 4. pedig 2024 Ford Mustang Dark Horse lesz.These new cars will be released alongside the start of Mustang Month content on Wednesday, October 16 at 4:00 PM PT (or Thursday, October 17 at 12:00 AM UTC)
Továbbá:
also introduces Drift Mode, Sunset Peninsula (from Motorsport 4)Stay tuned for all the details on Monday, October 14
kill_switch : Az, még jó hogy tényleg priceless volt, nem fizetős tartalom
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
Az Open bajnokságokban megszűnt... Remélem, nem ez lesz a trend, csak valamit elbasztak.
Néha a 10 perc is kevés volt, még köröztem volna, hogy legyen 1-1 jobb tiszta köröm, mert a sok balfasz úgy védte az ívet a pályán, mintha nem épp akkor jött volna ki a boxból, vagy nem ment volna ki a következő körben, úgy meg nehéz tiszta, és egyben gyors időket autózni. Ez utóbbi nem panasz, nyilván benne van a pakliban, de épp ezért kibaszás, ha csak 2 kört (vagy 10 percet) hagy erre. Pláne, hogy erre semmi értelmes indokot nem lehet felhozni, ez nem multi, ahol a többiekhez, vagy fix időpontokhoz kellene igazodni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
Én meg ma. Az az érdekes hogy Club szabályok mellett (nincs tankolás meg gumikeverék)
is ki kellett állni a boxba esőgumiért, mert annyira romlottak a részidők meg kezdett nagyon irányíthatatlan lenni a gép (folyton világított az abs vagy a tcr, nem akarta bevenni a kanyart, leesett az ívről, pályáról).
A botok, legalábbis az első felük a 12. körben álltak ki, én a 15.-be. Kerékcsere után visszaestem a 13.-nak . Azért csak utolértem őket.
Utána meg Kyalami-n csak a 2.-at nem köröztem le...
- - -
Mellesleg : Forza Horizon 5: Horizon Cars & Coffee [link]
Plusz JDM car pack (Stagea )http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
AsakuraDave
őstag
Az nem semmi, ismét megerőltették magukat a microfos egyik fejőstehenénél Asetto EVO az utolsó reményem PC -n, hogy egy jó track autós játékot kapjunk ami végre az aktuális hardvereket kihasználó fizikával, grafikával érkezik.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
WATERDACA
őstag
Én tegnap csak a practicet kezdtem el, de lehet hogy valamit rosszul csinálsz, le is írom miért.
Az esemény szerint szemerkélő eső várható a futamon, ami az én tapasztalatom szerint nem esőgumis verseny. Mivel ebben a játékban nincs átmeneti gumi, ezért ha csöpög az eső, bőven elegendő egy hard vagy medium gumiszett. Az esőgumi nagyon gyorsan elkopik, ha nincs elegendő víz a pályán, pláne a versenyíven.
Hanyas nehézségi szinten játszol egyébként?
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Simcade, de egyébként ezeken kár fennakadni. Ez egy versenyjáték, szimulátoros beütéssel és jó alapanyagú fizikamodellel.
Nem tudom az előző játékokban is így volt-e, de például most tűnt fel nekem, hogy bizonyos műszerfalaknál, ahol mutatja a hőmérsékletet, az is mindig valósághű és verseny közben is változik. Az ilyen apróságok mindig fel tudnak vidítani.
u wanted, i got it \o/
-
-
spae
aktív tag
Akkor ennek a régióknak/országoknak így mi értelme van? Mindenki ott vesz mindent, ahol a legolcsóbb nem?!
Kipróbáltam közben a rendes Xboxos profilommal beléptem a PC-s Xbox programba bejelentkeztem, szinkronizált, és működik az One-os mentett állásom a PC-n is!
Akkor ez igaz lesz az új Motorsportal is, ha megveszem PC-re, és utána mégis veszek Series X-et, akkor azon is megy majd, nem kell újra megvennem X-re is...
Itt lelassult amúgy a menü, át kellett állítanom a "Performance target"-et. Must 'Unlocked (V-Sync)'-re állítottam, 160FPS felett van... -
parandroid
félisten
Úgy erted, durvább, mint a mostani kb 150 GB? Ez a szemét tegnap szedett le update címszóval megint 20 GB-ot!
Egy Series S-en éppencsak elfér két kurrens Forza, de azzal tele is van, mint a déli busz. A PC-hez épp most vettem egy 2 TB-os SSD-t a második nvme slotba csak a játékoknak, mert gyakorlatilag már minden játék 100 GB fölött van, az 1 TB-oson alig fértek el a windows, meg a telepített programok mellett… Így most végre fel tudtam tenni megint az FH4-et az FH5, meg az FM mellé (meg azért van még fent pár játék, szóval lassan ez is megtelik ).
A másik aspektusa meg az, hogy a fasza 50 Mbps-es adsl-lel lassan egy sima havi update is fél nap, ha az egész játékot le kell szedned, az meg egész napos program neki…
p
-
parandroid
félisten
Pedig a megfelelő autókkal Sebring is igen jó kis pálya. Én sokáig Brand's Hatchet nem szerettem, aztán rájöttem, hogy annak is megvannak az az autócsoportja, aminek igen jól fekszik (valahol az FM6 Nascar expansionjáánál esett le a dolog).
p
-
Bep
őstag
Mert teljesen máshogy éled át, mikor 20-30p gyakorlás után a gyakorlás utolsó 5 percén belül, vagy a visszaszámlálást alatt dob ki a játék és utána 35p van gyakorolni a következő futamra, vagy T1/T2-ben ugyan úgy kivágnak a pályáról torpedóék és +4s-el mehetsz a mezőny után.
Na most ezt 6-7p gyakorlás/időmérő után letojod, de, ha 20-30p eldobtál az életedből a fenti esetekre, akkor teljesen más érzelmek törnek elő belőled -
kicsako
őstag
Azért, hogy a sok idióta menjen pár kört a pályán, és ne T1-ben legyen vége a versenynek a játékosok 90%ának mert 3-4 idióta elfelejti hogy ja fékezni is kéne és kiüti a mezőnyt.
Saját tapasztalatom szerint mindig jobb lobby gyűlik össze amikor több idő van gyakorolni. Amikor last-minute lépünk be akkor a játékosok nagy része úgy vezet mint én irl. -
Redneck
nagyúr
Szerintem nem az utcai pályákkal van a baj. Shift 2-ben nagyon szerettem az utcai versenyeket. FM7-ben meg a hátam közepére kívántam a brazil pályát. Olyan volt mintha jégen mennék, és a drivatarok is felhúztak.
Az újat még mindig nem raktam fel.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
parandroid
félisten
Az AI dologhoz: amit leírtál, amellett azt is észrvettem, hogy ha megelőzöm, nem adja fel, és a verseny végére nem adok a másodiknak fél percet, hanem hozza a rendes köridőket, mint addig, szóval végre van tétje annak, hogy az élen sem lehet hibázni.
Tegnap befejeztem a builders cupot, mielőtt kiveszik, a 74-es Porscheval a Nordschleife egy álom, imádom ezt a kombinációt. Amúgy most mentem először full circuitot Nürburgringen, rémlett, hogy létezik ez a kombináció, amikor a célegyenes után kiveszi az idióta omegát, és van egy emberi ívű átkötés a pálya többi részére. Megtarthatnák ezt a verziót a GP circuiton is, az omegát meg tolják a perverzek.
p
-
parandroid
félisten
Persze, minden patch note-ban benne van, hogy megoldották.
Amgy én ma is játszottam egy bő ürét, a D-s olasz túrát letoltam, kellemes meglepetés volt a Lancia (amúgy is szeretem ezt az autót, hiába olasz). A tegnapi napon felbuzdulva pár dolgot amúgy előtte felvettem high-ról ultrára (autók, vynilek részletességét, ilyesmit). A teszt szerint 52 lenne az átlag fps-em, ezzel szemben nemigen vettem észre különbséget. Gyakrabban vagyok most 70 alatt, de nem vészes. Mondjuk sokkal szebb sem lett a játék…
Viszont a tegnapi, és a mai bő 1-1 óra alatt én szerencsére semmilyen technikai problémával nem találkoztam, a mikroakadásaim is elmúltak: ahogy írta valaki, valószínű, hogy ez shaderfordítgatás volt, és végzett vele.
p
-
kicsako
őstag
Teljesítmény nálam nem változott, bár csak 2 versenyt toltam botok ellen azóta.
Multis bug a játék kiadása óta bent van, redditen többek szerint csak szerda/csütörtök fordul közel a weekly resethez. Nekem csak annyi rémlik hogy ritkán fordult elő velem, de akkor többször egymás után, szóval lehet pont szerda esténként volt
-
Döglött Róka
veterán
En meg ugy vagyok vele, hogy sokkal tobb fele autot es sokkal jobban vezettek, mint azt valaha en fogok. Szal ha mar a beallitasokrol van szo egy futomunel, akkor elhiszem nekik. Nem feltetlen a jatekkal kapcsolatban, hanem ugy en bloc.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
WATERDACA
őstag
Ez inkább egy Gamerland reklám, köze nincs a Microsoftnak ehhez. Egyszerűen nincs értelme így reklámozni, mert annyira szűk réteget érdekel a játék. Az újságírás, az már egy másik világ.
Javaslom hogy nézd meg az első videójukat a témában, ott helyrerakják a szimulátor helyét a játékon belül. Sajnos az ember már egy videót nem tud belinkelni ide ebbe a csoportba, mert van egy személy aki megmondja a tutit és elindul a flame háború emiatt.
u wanted, i got it \o/
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
WATERDACA
őstag
A köridőket abszolút mesterségesen kreálja a gép, ezt a nehézségi szinthez igazítja. Ez ugyanígy igaz a karrierben a bónusz köridőre is, ezt pl. az autód szintjéhez és nehézségi szintjéhez alakítja ki. Maga a practice egy teljesen mesterségesen összeállított dolog, sajnos komolyan nem is lehet venni, remélem ez is rajta van a listájukon és javítják. Ez így van karrierben is, néha teljesen logikátlan időeredményeket kreál az AI-nak. Általában ha elkezdesz egy karrier staget, az első futam brutál nehéz (még 6-os nehézségen is), mert olyan időeredményeket állít fel neked, amit fogcsikorgatva tudsz csak megverni (bónusz kör). Nincs még fejlesztésed, az AI pedig úgy megy a pályán hasonló autóval, mint kés a vajon.
A versenyen ennyire rossz tapasztalataim már nincsenek, ott azt mondom, korrekt az AI, annyi viszont probléma, hogyha feltartanak az elején rajtnál, az első helyezettet nehéz behozni, de az se inkorrekt, mert mértem az időket, 1 teljes napot teszteltem ezt. Ott volt előttem, és láttam hogy milyen időket megy, hol gyorsabb az autó, mik az erősségei, hol lassabb. Az is feltűnt hogy single playerben a gumikopás gyakorlatilag egy nulla, szárazzal előződ szakadó esőben az AI-t, meg ilyenek. A tankolás is bugos tud lenni, tehát az is egy fennálló hiba.
Néha a szélárnyék sem túl kivitelező, mint kellene, ez is zavaró.Szóval igen, ha kivesszük a crasheket a multiból, a single player még több sebből vérzik.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Ez így nem teljesen igaz. Az F1-ben már fontolgatták, hogy versenybírák helyett MI döntsön. Ennek vannak előnyei és hátrányai persze. Még nem kiforrott, de idővel ez lesz majd a jövőben.
Hamilton pont pár futam előtt beszélt erről és támogatja az ötletet.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Bep
őstag
Viszont érdekes módon a lehetnyi összeérést bünteti. Amikor a tag meg egyenesben 3x rántja nekem a kocsit, mint egy rendőrségi hajszánál, hogy ne tudjak elmenni akkor semmit nem kap az illető. Lehetne valamilyen ACC szintű is, hogy SR pontot bukik mindenki és akkor nem tud indulni futamon aki tényleg roncsderbizik. Nincs visszatartó erő, hogy betartsa a szabályt, nyugodtan törhet zúzhat. Az ilyet úgy is csak az aktuális pozíció megnyerése, megtartása érdekli, akár a 15. helyen. Azt könyveli el sikernek, nem a futamon elért dobogót.
Meg hát egy normálisan működő nyíl/radar rendszer nagyban segítené a normális játékosok közötti véletlen összeéréseket. -
WATERDACA
őstag
Ezzel azt akartam mondani, hogy azért látszik helyenként a belefektetett munka, a hibák többsége pedig javítható, koncepció szinten nincs probléma.
A Horizon 5 teljes visszalépés a 4-hez képest, kihívás és fizika a nullához közelít, el is morzsolok egy könnycseppet ha a 4. részre gondolok.
u wanted, i got it \o/
-
Qkackca
őstag
Jogos, de a kopás együtt jár a gumiválasztással
A lényeg hogy az alap gumi is tapad vizen is, nálam legalábbis. Teljesen mindegy hogy esik-e vagy se, igazából az esőt még jobban is kedvelem mint a száraz pályát.
Azért én is szoktam nézni, a rajtnál, hogy a drivatarok (vagy minek hívják itt őket?) milyen változatos gumiválasztással érkeznek, én meg az alap gumival is jobban mozgok, hiába jönnek elvileg jobb gumikkal.Nekem meg most esett le, hogy a Cadillac-et meg sem kaptuk? Nem szokta az ember megkapni a címlapos kocsi(ka)t?
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
Karrierbe minek gumikopás? 4-6 körös versenyek vannak.
Klub szabályok aztán csókolom
A jelen állapotokban minek szívatja magát az ember még ilyesmivel is?A Pony Car-os bajnokság haláli. Kellemesen erős ingatag taligákkal menjél...
De azért mikor a féktávon váltogat vissza egy V8 melletted az nagyon ott van (pl TVR Griffith, SLK, vagy vmi random muscle)
Atmil: Mikor fagy ki? Milyen módon? Indulás közben, elindul aztán később vmikor?
Afterburner meg ilyenek ne fussanak az biztos.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
-
NoMagix
addikt
-
Qkackca
őstag
Szerintem meg passzol a játék jelenlegi állapotához
Egyébként Motorsportban van garázs, tuning, festés limit? Ha igen, mennyi?FH4-ben is van a havi rivális. Általában az adott autó van a verseny kisképén.
Most a képen Corvette C8 van. A bajnokság neve Auto Union. A vezetendő autó pedig a Merci W154http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
zozek
tag
Nagyon tojtak a kormány részére. Én elengedtem egy darabig állítgattam ami tűrhető volt egyik autónál másiknál már borzasztó. Igaz én box-on játszok TS-TX-el,lehet pc-n lehetne finomhangolni még. Csak azt nem értem miért nem foglalkoztak a kormány résszel jobban ,mint a Gran Turismo-nál ami tök jó plug n play.
Inkább kontrollerrel játszom,már ha megy
Tegnap is multi-nál sok-sok percet kellett várni mire elindult a verseny,csak fekete kép. Majdnem kiléptem már mire valaki chat-ben mondta hogy a frissítés óta tapasztalja ezt a hibát. -
Pistu_
tag
-
Bep
őstag
Én is már az ezredik felé nagyobb sim yt csatornák beállításait próbálom specifikusan a kormányomra. Érdekesség, hogy mindegyik teljesen más értékeket használ, mármint egyes beállítások egyiknél minimumhoz közelebb másiknál a maximumhoz. Viszont az égatta világon nagyobb különbséget nem vettem észre, hogy jobb lenne egyik a másiknál. Bármi más játéknál kis érték változtatást észre veszem. Már kezdtem megbarátkozni vele, hogy az FFB nem lesz jó sehogy se. ez van
-
Bep
őstag
Hát akik nem nálad voltak, azok mind nálam
Vagy 3 napja nem volt tiszta első körös futamom. S osztályban vagyok. Szerintem semmit nem számít. Full retard. Hiába vagyok elöl. Olyan féktávot vesznek, mintha egyedül lennének gyorskörön... Nem is értem, hogy akiknek első kör felénél már 13s felett van a bünti akkor miért nem teszi szellemmé egy ideig, vagy lépteti ki. Ha nem engem és megúszom, akkor biztos, hogy előttem forgatnak ki egy szerencsétlent aki biztos pörögve elkap.
Utána felzárkózva nem rossz csaták vannak, de hát azért nem lenne baj, ha nem retardált degeneráltakkal tenne össze, ha én már nem szabálytalankodok. Egyelőre a safety rating semmi. -
CJ4567
nagyúr
Direkt csinálták ezt, mert másképp nem kéne kiállni a boxba.
Pistu: Riválisban csalók? Tudtommal nem nagyon vannak még. De nyugi, majd lesznek sokan később viccet félretéve, FM7-ben komolyabban kezelték őket, mint FM-ban, szóval remélhetőleg ez megmarad.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Pistu_
tag
Átérzem a csalódottságod. Miután a karrier ki idegelt a fagyásaival, áttértem a multira, ahol meg a fasza rating/ranking nem ért semmit, de végül az tette be a kaput amikor rajtnál replay kamerába rakott, na onnan próbálj meg versenyezni. Gondoltam így maradt a Rivals. De hát tévedni emberi dolog. Itt is megjelentek a csalók, és ha adott pályán kilépés nélkül akarok autót váltani akkor simán CTD. Már be se küldöm a bugreportokat. Olyan hibáktól hemzseg a játék amiknek legkésőbb alfa tesztnél ki kellett volna bukni és utána javítani nem megjelenés után sem.
A csoda szélsebes AI demonstrációnál nem értettem miért nem mutatják meg verseny közben. Most már értem. -
GalaHU
őstag
Szerintem nem is érdemes az autófejlesztéssel bajlódni. Ha húzol a kocsin az összes ellenfél is ugyanezt teszi, szóval velük szemben semmi előnyöd nem lesz, akkor meg minek? Mindenki +-2-3%-ra lesz tőled bármit csinálsz, csak ők eleve optimálisabban tudják a pontokat elkölteni. Már ha egyáltalán valóban foglalkoznak ilyennel, nem csak simán csalnak.
Én az első bajnokságon még kísérleteztem, de utána mind a 4-et zéró tuningal nyomtam végig az első sorból ès 5-6-os nehézségnél szinte mindig győztem, a bajnokság simán megvolt.
Ez így olyan felesleges mint a Pápa tö.e…[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
kicsako
őstag
Jövőhéten rászabadul az összes 7éves, és roncsderbizni fognak. Szerintem lesz vagy 2 hét mire az összes kölyök megkapja az F ratingjét és nyugodtan lehet menni multizni.
Egyébként tegnap én is letoltam az első multis versenyemet:
1. kör 1. kanyarban az egyik tag kicsúszott a pályáról, majd keresztbeállva visszajött a pályára és telibe találtam , jött is rá az 5 v 6 sec bünti
Valahogy így:
Ettől függetlenül tök jól mentem, 4. hely, az 5. az kb. 6-7 másodpercre volt tőlem. Jön az utolsó kör, teljesen elfogy a lágy gumi, és visszaestem a 7. helyre
Azóta találtam több cikket/reddit postot is ahol írják hogy nem szabad lágy gumival multizni -
CactuS
Arcképgyáros
A verseny legvégén úgy emlékszem, hogy van komplett restart, a kört nem is néztem, még csak az első bajnokságban vagyok, mármint alap alap 3 autós széria után.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
AsakuraDave
őstag
Az nájsz ha ennyi idő fejlesztés után ezt sikerült megszülniük
Hány ember dolgozott ezen, 2-3?Egy nagyon nehéz recept, amivel egy tökéletesen jó motorsport lehetett volna:
Fogni az FH5-öt, grafikai motort, mindent, a fizikát kicsit tuningolni, jobban belőni, megcsinálni a pályákat és tádá. De nem, külön motor, fizika meg minden hülyeség, hát grat.... [link] Könyörgöm, mik ezek a beállítások? 2023-ban single core még mindig?[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
parandroid
félisten
Nagy +1, nekem is pont ez jutott eszembe ennek kapcsán. Hogy ha már edzés, akkor igazán csinálhatná ez alapján a rajtsorrendet, és megoldódna a játék örök problémája, miszerint az első (első 2) köröd a 3-ból arra megy el, hogy keresztülverekszed magad a mezőnyön. Minden egyes alkalommal...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Ps4 Játékok!
- 1,5 m kék UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
- Akció! HP Thunderbolt Dock 120W G4 4J0A2AA ABB
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -
- 45 cm szürke UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest