Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #37034 üzenetére
Olyannyira létezik, hogy lemans-ban javítottak is egy ilyet, nagy büszkén:
"Fixed an issue on Le Mans track layouts where a specific curb would stop LMP cars as if they were colliding with an invisible wall." ( [link] )
Ezek szerint lesz még pár ilyen elszórva. Micsoda meglepetés.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bep
őstag
válasz Pistu_ #37015 üzenetére
Volt ahol külön volt DD kormányhoz és fkerekes/szíjjashoz. Volt ahol külön a TM kormányokhoz néztem, sőt elmondta, hogy melyik típusshoz merre érdemes állítani, mint amit ő állít. De igazából teljesen mindegy. Valahogy a kerék-aszfalt kapcsolat egyáltalán nem jön át itt.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz Pistu_ #37012 üzenetére
Igen, ha azt lejebb veszem, akkor csökken vagy meg is szűnik, de mellé meg olyan fura élettelen lesz a kormány. Lehet ezzel párhuzamosan meg növelni kellene majd az FFB erejét. Valószínűleg ez lesz a megoldás. De az összes videóban, reddit postban, kutyafülében fel van tolva a vibration scale, mégsem említi ezt a rázkódást senki. Fura, nem hiszem el, hogy ez senkit nem zavar.
Bep: ja, én is azt állapítottam meg, hogy még ugyanolyan típusú felszereléssel is homlokegyensen eltérő beállítást ajánlanak itt mint amott. Ember legyen a talpán aki megfejti melyik jó. De ennél a játéknál azt hiszem duplán áll, hogy nincs jó beállítás, azt használd ami neked bejön (csak még én nem találtam olyant ami bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz Pistu_ #36906 üzenetére
Én nem merek solo-t menni a game braking bugok miatt.
Multiban meg a sok pistike tirpákoskodik. Amivel nincs gond, csak tennék közös lobby-ban, ha már van rendszer rá, de hát természetesen nem működik.
Eljutottam arra a pontra, hogy az elővásárolt prémium teljes játékot refundolnám, mert ez ultra gáz. De a Forza miatt van Xbox konzolom FM2 óta, annyit próbálgattam és adtam neki esélyt, hogy kicsúsztam bőven belőle, mert elhittem.
Ez félkésznek sem mondható.
Ezt szerintem kötelező lett volna kiadni "Game Preview" címkével!!!
Ráadásul néma csend az MS háza táján, mintha minden rendben lenne. Meta Critic-n röhögve olvastam a fizetett kritikákat. Így legalább úgy látszik, mintha minden rendben lenne. És 3 hónap múlva pangani fog a multi, ha így folytatják, a szoló részben meg a tartalom egyenlő a nullával egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #36894 üzenetére
Mondasz valamit. Akkoriban kezdődtek a fagyásaim, amikor ezt elkezdtem állítgatni. Nem mintha career versenyen bármi jelentősége lenne, szóval most kipróbálom, hogy nem nyúlok hozzá. De amúgy meg minden versenynél állítottam (amikor nem felejtettem el), de nem minden verseny fagyott. Ettől még egy tényező lehet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Pistu_ #36807 üzenetére
Csaló alatt én azt hittem, hogy konkrétan csalókra gondolsz. De gondolom az megvan, hogy a ballaszt + motorcsere egyes kocsikat simán lentebb tud tenni pár osztállyal? Viszont tudom, hogy mire gondolsz, és szerintem egy ártatlan, inkább vicces bug.
Az ilyen nagyon butított autóknak idáig a 98%-a kb. csak fun, és egyáltalán nem törik el a játékot.
No Sana No Life
-
Win-T
senior tag
válasz Pistu_ #36798 üzenetére
Akkor alighanem kopik az abroncs... ez akkor viszont azért ultragáz, mert az AI ellenfeleknél teljesen biztos vagyok benne, hogy nem, azok minden probléma nélkül autóznak ugyanolyan köröket mint friss gumival.
Hiába áradoztak itt a fasza AI fejlődésről, szerintem továbbra is teljesen más fizika hat rájuk mint a játékosra. Ugyanolyan dögunalom versenyeket futok mint a 7. részben mert két forgatókönyv létezik: vagy lebutítom a gépet és akkor agyonverem az első körben (és autózok full egyedül minden történés nélkül végig az élen) vagy ha feljebbveszem a szinjét akkor ő ver agyon engem, ha a mezőny nem is, az első 1-2-3 helyezett biztosan (és autózok full egyedül minden történés nélkül végig súlyos másodpercekkel mögöttük).
Egyre csalódottabb vagyok... pedig elhittem, hogy most megcsinálják. Már megint... -
parandroid
félisten
-
Döglött Róka
veterán
válasz Pistu_ #36592 üzenetére
Jaj mindig hatalmas problemak vannak. Minden jatekkal, meg hanyatlik a gaming, esatobbi.
Ha nem tetszik, ne jatsz vele. Ilyen egyszeru. Azert mert egy huszadrangu magyar forumon hozongsz attol senkinek nem lesz jobb. Najo talan beindul a circlejerk, de az nem hiszem hogy barkinek jo.
Ha szar a termek, ne fogyaszd. Ennyi.
@Asakura, megint ez a melohelyen ilyen munkat adnal ki, meg bezzeg az FH5... Rohadtul nem hatnak meg az erveid. A szakmai tudasod meg annyi hogy fel tudsz sorolni roviditeseket meg bemagoltad melyik mit jelent. Szamit? Nem
En elvezem a jatekot qualityba rt nelkul szamomra szep is. Ott a tetusok auto meg a 20 helyszin, az hogy milyen a lesz a live service majd kiderul, a bugokat meg majd javitjak. Gamepassban volt szal igazabol nem vesztettem semmit.
Ha nekem nem tetszik egy jatek, akkor letorlom es nem gondolok ra tobbet. De ugy latszik csak en ertekelem tul az idomet.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
AsakuraDave
őstag
válasz Pistu_ #36592 üzenetére
Pontosan, konzolon a teljesítmény annyi mint PC-n 4K felbontás mellé belövöd, hogy automata állítsa a rendert úgy, hogy fix 60fps-ed legyen. De mindegy már k.vára unom ezt magyarázni, csak vicces mikor jön a konzolos és megmondja a tutit, 0 szakmai/technológia tudással, hogy hehe nálunk 4k/60 van b*zik...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Pistu_ #36588 üzenetére
Hat jo, akkor most van 4k vagy csak szerintem elesebb a kep RToffban?
Ezert szeretek multiplatform topikokba jarni. A pixelvadaszok roviditesekkel dobaloznak a jatekban szerzett elmenyek helyett.
Na most johet valami vicces szakerto, hogy "mert nincs elmeny, hihihi-hahaha"
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz Pistu_ #36562 üzenetére
Nincs semmi bajom a konzolosokkal, én is sokat gondolkoztam rajta, de azért durva, hogy mennyire nincsenek képben hardver és szoftver oldalon, hogy amit ők 4K képet néznek az egy szarrá skálázott kép, legjobb estetben 1440p internal felbontásból...vagy 1600p talán a max? DF ezért jó mert ők ezt figyelembe véve tesztelik, hogy ha konzolon az internal az 50% a 4K-nak akkor az RTX2060-re nem 4K-val engedik rá hanem úgyanúgy 50% felbontáson. Úgy nézve a teljesítményeket, hogy adott lovettáért mit kapsz, és én azt mondom, hogy PC-n a modding és egyéb cfg fájlok mókolásával legalább a nyomorult fejlesztő által telibeszart játékon sokat lehet néha javítani.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #36423 üzenetére
Szerinted? Amúgy lehet, hogy az is közrejátszhat a grafikai malőrökben, hogy mi tévesen azt hittük, hogy az csak egy feature, hogy vakok, és csökkentlátók is használni tudják a játékot, valójában simán lehet, hogy kimondottan nekik készült: [link] .
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #36400 üzenetére
Nem fogom, annyira nem érdekel. Én is jelezni szerettem volna csak ezzel feléjük, hogy ******* .
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #36397 üzenetére
Ugyan ez a szitu, és ezt a választ kaptam:
"We're really sorry we can't give you a refund. Our refund policy does not allow refunds for digital game products that have been played or consumed. Thanks for understanding."
Nem baj, nem hisztizek, csak tájékoztató jelleggel másoltam be ide.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Pistu_ #36389 üzenetére
Nekem elsőre visszadobta a gép harmadannyi játékidővel, így írtam egy külön kézi ticketet, kíváncsi vagyok, hogy ez eljut-e emberhez. Ha nem, akkor sincs nagy gond, de tőlük is ez volt az utolsó preorder, az biztos. Utoljára ennyire felemás érzésem egy vásárlással kapcsolatban az RDR2-vel kapcsolatban volt, bár ott főleg az online kezelése miatt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #36389 üzenetére
Én a premium pass árát nem kaptam vissza. (Kevesebb játékidővel).
Szánalmas, ahol a játékipar ma tart. (örülök is, hogy egyre inkább távolodok el tőle) Ahol egy reménysugárként megjelenő, és kimagaslóan jó, Baldur's Gate 3 megjelenése is rögtön azt eredményezi, hogy a pénzéhes, rohadék/hozzánemértő, stúdiók/fejlesztők egyöntetűen, pánikszerűen kiáltanak fel, hogy "ezt a minőséget nem szabad elvárni". Ahelyett, hogy ők is a jó, kész, értékelhető játékok kiadására törekednének. Mellette meg félkész szarokkal árasztják el a piacot, annak ellenére, hogy tudják, hogy nincs befejezve az adott játék.
Az mellett meg ne is menjünk el, hogy ez a Forza Motorsport, hogy kaphatott 8-9 pontokat a megjelenés előtti teszteken...[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Pistu_ #36386 üzenetére
Kíváncsi vagyok mekkorát fog pukkanni a launch.
Lassan el kéne kezdeni nemet mondani a játékokra, meg a sajnálkozó twitter üzikre, amit a fejlesztők dobálnak ilyenkor, mert nagyon belekényelmesedtek abba, hogy ennyivel le van tudva. Már rég mi állunk a f.sz rosszabbik végén, a pénz meg egyre meredekebb, amit elkérnek ezekért a bukfencekért (nem csak hazai viszonylatban nézve).[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz Pistu_ #36353 üzenetére
Most sikerült menni 3 versenyt. Azt a besorolást mikor adja?
Barátok gombnál tudom nézni egyedül mit adott nekem (A 4371), de felül nekem nincs ratings a kiemelt multinál.
Laguna Secan kicsit durván támadtam a hurkákat, így pár pályalevágás meg csúszás és ütközés miatt csökkent valamennyit
Eddig viszonylag kulturált bandákat sikerült kifogni, csak a második versenyen jött belém minden féktávon a mögöttem lévő. A többiek se kilökésre törekedtek, még ha nem is adta ki mindig.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #36333 üzenetére
“Őszintén azon se lepődnék meg, ha láthatatlan AI autó lökött volna meg...”
Ez az FH5 Eliminator bugja volt. Nem látták egymást a játékosok, de véletlenül tudtak ütközni. Beletelt pár hétbe a start után, mire sikerült javítaniuk.
p
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Pistu_ #36322 üzenetére
Igen, utána láttam amit írtál. Ha egyenes végén csinálja egyenes kormánnyal, akkor az probléma vagy valami fékhibát szimulál a játék, de nem jó az tuti.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
GalaHU
őstag
-
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #36268 üzenetére
Adtam egy esélyt neki. Rögtön kifagyott quick upgrade-nél is. Aztán természetesen progress lost, az újraindítás után. Szánalmas...
Egyébként nálam FH5-nél semmi ilyen nem volt.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Pistu_ #36268 üzenetére
A Horizon 4 szerintem nagyon jó volt, jött az 5 gyönyörű vizualitás, jobb hangok és irányítás de egy nagyon unalmas gagyi térképpel én csak azért tudom élvezni mert keveset tolom de ha úgy tolnám mint a 4-et már rég hozzá sem nyúlnék.
A 6-nak robbannia kéne de ami arcokat látok a Forza Monthly-ba ha azoktól függ a sorozat minősége akkor túl sok jót nem jósolokThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #36250 üzenetére
Nem az okozza. Tapasztalatból írom. Volt olyan, hogy nem mentette el a beállítást, kiléptem, újra lenyomtam a futamot, majd megint elveszett a progressz, mert nem mentett. Szóval ezt máris cáfolom.
-
Joccc07
addikt
-
42861
senior tag
válasz Pistu_ #36250 üzenetére
Mindig minden játékból teljesen kilépek, és így is van progress vesztés. Most is pörög már pár perce a loading képernyő, valszeg most is buktam. Ráadásul ezt a pusztulat MX5 kupát csinálom...
Restart..
LOL, és nincs bukta.. lehet tényleg a tuninghoz van köze. Állítólag az automata tuning után nincs progress vesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest