Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz horvathpeter #38751 üzenetére
passz, nekem AMD kártyám van az utolsó driverrel
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz horvathpeter #38740 üzenetére
most megint kipróbáltam, nálam minimális töltési idő van, karrierben két versenyt csináltam, a versenyek között sem volt nagy várakozás, minden sokkal gyorsabb mint eddig
mondjuk nekem fps-ben pl. nincs változás
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
WATERDACA
őstag
-
csab991
senior tag
válasz horvathpeter #6248 üzenetére
[link] Innen tudsz szemezgetni, bár érdemes sietni, biztos nem szándékos volt, hogy 3 havi forzathont tettek elérhetővé, lehet fixelik előbb-utóbb.
-
Bib
őstag
válasz horvathpeter #6189 üzenetére
Mert a forza 6 csak boxra való. Kivétel az apex.
-
r.levente75
addikt
válasz horvathpeter #6165 üzenetére
Fh3 ma nekem sem indul el boxon. Kivág a dasboardba.
-
csabi0805
senior tag
válasz horvathpeter #6165 üzenetére
Nekem jó.
Működik rendesen a letöltés is meg a játék is. -
Bib
őstag
válasz horvathpeter #6127 üzenetére
Persze itt egy video.
-
Csapoati
nagyúr
válasz horvathpeter #6094 üzenetére
Az egy app/program, amivel az elért forzás eredményeid (nem csak achik, pl birtokolt autók száma, vezetett mérföldek, tökéletes előzések stb.) után lépsz szinteket. Ez azért fontos, mert minden pénteken pénzt kapsz az összes Forzához így, ami egyre több, ahogy szinteket lépsz. Nekem Tier 10-en 350 ezret ad pl a Forza 7-hez és a Horizon 3-hoz. Ez havi 1,4 millió így, elég jól jön. Annyi van, hogy péntekenként el kell indítani a progit és rányomni, hogy megkapd a heti jutalmat, mert magától nem adja.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz horvathpeter #6067 üzenetére
A játék újraindítása után sem?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Corpuscle
őstag
válasz horvathpeter #5911 üzenetére
Akkor passz.
Mostanában egyre jobban hiányzik a Forza 7, de ez a AC: Origins teljesen beszippantott. Ráadásul ma jön dlc is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz horvathpeter #5909 üzenetére
Mostanában nem játszottam, de ha jól emlékszem, akkor pipálja ki az adott versenyt, ha megnyerted.
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz horvathpeter #5773 üzenetére
kevés neki a 4 mag, legalább egy i7 kell neki
-
Bib
őstag
válasz horvathpeter #5773 üzenetére
Sajnos akkor proci limited van. Próbáld meg dinamikus optimalizáción. Esetleg tükröződést lejjebb vinni.Belekerült procit jobban kihasználó beállítás, de ez nálad lehet fordított hatású.
-
Lifer092
senior tag
válasz horvathpeter #5619 üzenetére
Köszi a tippet, ha netán megint előfordul, kipróbálom!
Amúgy, jelentem, több mint 3 óra folyamatos játék után semmi gondom nem volt vele, se crash, se fagyás se semmi! kop-kop-kop...
Legalább tanultam játszani a kontrollerrel is, nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz horvathpeter #5491 üzenetére
Inkább szánalmas, hogy ilyen "minőségben" adnak ki valamit PC-re...az ember azt gondolná, hogy tanultak a Horizon 3-ból, de tisztán látszik, hogy nem ez a helyzet...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Vityaa
tag
válasz horvathpeter #5474 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Tegnap előtt win10 újra telepítés után 1x elindult. Azóta megint nem működik. Így 3 nap játék után letöröltem a játékot.
-
őstag
Nekem azt játssza állandóan, hogy minden driver frissítésnél reseteli a video beállításokat és valamilyen furcsa oknál fogva fix 33 FPS-t állít be. Aminek hatására a program kilép. Ilyenkor a program szerencsére eljut a settings menüig és itt be lehet állítani neki más frissítést. Azzal is gond szokott lenni, ha a program nem tud belépni valamiért a Microsoft fiókba, van akinél csak akkor indul el, ha a windowsba már Microsoft acc-al lépsz be és nem helyi fiókkal.
-
csenor
senior tag
Én már 3x töltöttem le újra ez miatt.
-
30z.Samu
félisten
-
őstag
válasz horvathpeter #5048 üzenetére
Mindenesetre az ügyfélszolgálat tudta, hogy nem eredeti a Windows, szóval érdemes lenne arra gépre fölrakni egy eredetit és megnézni mi történik.
-
őstag
válasz horvathpeter #5045 üzenetére
Amikor bejelentkezik egy Windows a központba, mond magáról egy sorozatszámot. Ha túl sok kliens mondja magáról ugyanazt a számot, akkor blokkolják. Erről vagy 10 éve olvastam, nem tudom most mi van. Ugye a tört Windows töréstől függően kb. annyit csinál, hogy saját magáról azt hiszi, hogy rendben van. De amikor felkeresed a Microsoft szervereket, pl. felhő szinkronizálás gyanánt, akkor mondani kell egy Windows sorozatszámot. Szóval lehet, hogy a te törésed nem olyan népszerű, mint a haverodé.
-
őstag
válasz horvathpeter #5043 üzenetére
A legegyszerűbb, ha kipróbálja egy eredeti Windows-al. Ha ott működik, akkor az volt a probléma. Úgy tudom, de ez nem biztos, hogy csak a "népszerű" sorozatszámokat blokkolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest