Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Win-T #40791 üzenetére

A másik meg az, hogy a büntetési rendszer is rájátszik erre. Ha én beesek mellé kis íven, rajta az ideális ív szines vonalán, mert ő túl szélesen vette, de rám húzza, mert az van a buta scriptjében, hogy ideális íven kell menni, akkor az nekem 2,25 sec bünti, ahogy az is, ha töketlen módon túlfékezi a féktávot, és álló helyzetből akar kanyarodni, mint egy falusi kisnyugdíjas a baloldali bekötőútra, és ezért belemegyek. De ha ő féktávon belém durrant, és kiforgat, miután 100m-t tol maga előtt/mellett, azért neki nem jár bünti. Alapból én az elmúlt 1,5 (?) évben elvétve láttam az ai-t büntit kapni, nekem bezzeg már azért osztja, ha rosszallóan felvonom a szemöldököm, amikor látom a hülyeségeit.

A másik meg az, hogy egy csomószor igy is meg tudnám verni a 12. helyről indulva, mert körönként hozok rajta, de a fix 4-5 körös versenyek, azzal egsütt, hogy miközben szándékosan feltartanak, úgy kell rájuk vigyázni, mint egy woke himes tojásra, egyszerűen túl rövidek ehhez. Annyi kéne, hogy legyen egy jelölőnégyzet, hogy normal race lengtg, vagy extra long race length, és máris élvezetesebb lenne az egész. FM7-ben ez úgy rémlik megvolt a kampányban, de jó régen játszottam (na, az se volt hosszú). Így meg marad az, hogy vagy elölről indulok, es akkor nincs verseny, vagy nem érem utol, mert addigra vége a versenynek.

p

Új hozzászólás Aktív témák