Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
válasz Kisgépkezelő #30699 üzenetére
Az a baj azt nem csak akkor kapod ha tényleg tisztán versenyzel, hanem akkor is ha olyan pancser vagy, hogy senki nincs körülötted mert lehagytak a francba.
Viszont multiban a Custom Racingnek örülök... soha többé nem megyek S-es cross countryra. Csak könyörgöm, vegyék bele a C és D osztályt is akkor már ahogy a harmadik részben is volt. -
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #30695 üzenetére
Hát ja. FH3 utolsó forzathont, hogy lehet megcsinálni?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Win-T
senior tag
Tök jó, hogy lesznek gyűjthető jelvények, ez annyira kellett már a játékba, hogy nem is tudom eddig hogyan voltunk meg nélküle. Mert amúgy már minden más teljesen fasza.
-
kill_switch
senior tag
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #30690 üzenetére
De az az FH4, az FH5-be ez nem érvenyes, ez az FH4-be jo csak.
-
stillmatic
aktív tag
válasz kill_switch #30690 üzenetére
Én csak a heti nyereményautókat néztem, thx.
Remélhetőleg egy fecske csinál nyarat és jönnek a Lanciák is!
-
kill_switch
senior tag
válasz stillmatic #30688 üzenetére
ott a TZ2, nyári szezonban lesz event reward
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #30687 üzenetére
Ó, akkor jól gondoltam utólag, hogy egy lila trafi lesz az.
-
stillmatic
aktív tag
válasz kill_switch #30684 üzenetére
Ez biztos? Én csak Ascarit láttam, McLareneket, a DLC autók között sincs Alfa.
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #30685 üzenetére
Ööö. Fesztivál trafi?
-
stillmatic
aktív tag
Ez a kincsvadászatos fasság most elég könnyű volt. Még a ládát sem dugták el.
Az egyedi pályás japó autós kihívás is tetszett. Egyedül az Openes playgroundot fogom hanyagolni, nincs az a pénz!
-
kill_switch
senior tag
-
parandroid
félisten
Szerintem a gyorsutazás nullázza a progresst. Amúgy sem vagyok benne biztos, hogy a heti reset után ezt még meg lehet csinálni.
Amúgy én a festivalos mini speed zoneban csináltam meg, 1-1 kör oda-vissza. Csak ki kell várni, amíg a hülye feldobódó statisztikák eltűnnek, hogy elkezdje megint mérni (ezzel is kezdhetnének valamit, már az fh4-ben is az agyamra ment).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Win-T
senior tag
A múlt heti "csinálj 6 csillagot egy perc alatt PR stuntokból" napi nem működik? Hiába futok vissza gyorsutazással két háromcsillagost, be nem adja. Próbáltam danger sign-al, meg speed trappel is.
Vagy kétszer ugyanaz egymás után nem számít? -
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #30668 üzenetére
1.Nagyjából az Északi bejárattól indulva, a zöld emeletes izé szélén, ahol nem annyira meredek
2. A zöld után, a kék közepén, de ne túl gyorsan hogy ne repülj messzire, aztán miután földet értél ugyanezen visszaugratni ide, és meg is van a 3 ugrás percen belül.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #30669 üzenetére
Úgy értem, hogy ha 2000lóerő lenne is hidegen hagyna ez a hangtalan, idomtalan, borotva
-
csuvicsuva
addikt
A három ugratás az emlékeim szerint Crash Landing, úgyhogy valami mozdíthatóra kell ráesni érkezéskor. Talán a miniugratóról a tekebábuk közé repülés nagy nehezen beadta, de ne vegyetek rá mérget.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Qkackca
őstag
válasz kill_switch #30675 üzenetére
Dehogyisnem. Most ugye játszótér/kalandpark. Szerinted jobb/mókásabb lenne ha hardlimitek lennének, Vagy folyton beleakadnál egy háttámlába, korlátba, akármibe?
Nem azt mondom nem néztem elsőre én is furcsán, de aztán meg inkább tetszett ez a módszer. Csak az nem ha már ilyen akkor miért nem tudok körbe menni a 'lelátón'.Hallás után az a tengerpart inkább bug mint ez. Arról nincs esetleg képed, videód, koordinátád, hol lehetne megnézni?
Szerk: magyar idő szerint 17 óra a Monthly, 18 a LetsGo a yt szerint.
[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
kill_switch
senior tag
válasz Qkackca #30674 üzenetére
Azt most ugye nem komolyan gondolod, hogy egy ilyen múlttal rendelkező játéknál szándékos az, hogy egy stadion lelátója felett 5 méterrel egy láthatatlan úton közlekedsz? Ez még úgy is vér ciki lenne, ha utólag lekommunikálnák, hogy amúgy csak poénból csinálták.
Egyébként ilyesmi van az egyik tengerpartnál is, van egy szakasz, ahol a homok felett gurul a gépezet mert ott már vége van a pályának. Igaz ott nem ennyivel felette, csak pár centivel. Tök véletlenül keveredtem arra, de azért a szemöldököm arra is megmozdult.
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #30654 üzenetére
Nem, az alapbeállítás, csak néha van rajta egy kis városi szűrő
(Múltkor vitáztam tesómmal, közben sikerült őt felidegelnem, aztán előjöttek a cifra szavak, hangsúlyok -> erre előjött a kölök a szobájából, hogy 'anya, de viccesen beszélsz'. Aztán kiderült ő még nem hallotta ezeket a tájjelleggel előadott kifejezéseket, na azóta 1-2 hetente kap egy kis kultúrális ismertetőt. Tudja már meg hunnan gyütt )csaabz : aha, bár én el is felejtettem, hogy van, aztán most vettem át a héten. Bejön.
(jól odaver mikor betölt a turbó 1-2-ben, aztán meg szerencsére megjön a tapadás a tempóval is, csak mintha relatív lassú lenne ennek ellenére)kill_switch: passz, nekem ez az első forza aminél a kezdettől vagyok, ezen a téren nincs tapasztalatom.
A stadionban a lelátok feletti 'járható' rész az szerintem direkt ilyen nem 'így sikerült, jó lesz az'. Bár akkor már körbe lehetne menni az egészen, nem kéne elakadni a bejáratoknál lévő lelátóknál...NoMagix: az elsőre nekem se sikerült aztán viszont igen. Ha elindítom majd meglesem és megmondom mi volt a technikám.
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #30670 üzenetére
-
Win-T
senior tag
válasz kill_switch #30670 üzenetére
Szerintem nem arról van szó, hogy nem találták meg tesztelés során ezeket a fura helyeket, sokkal inkább arról, hogy úgy voltak vele, hogy hagyjuk a fenébe, jó lesz az úgy is. Ami egy ilyen címnél azért elég gáz...
-
kill_switch
senior tag
válasz NoMagix #30668 üzenetére
Én is barangoltam már a lelátón, egész frankó láthatatlan tereket raktak oda XĐ. Nem teljesen értem, hogy miért nem szánnak 5 percet egy tesztelésre, mert ezek annyi idő alatt nagyjából megtalálhatók az egész stadionban. Főleg úgy, hogy még egy pinata kocsit is felraktak a stadion peremére ami a heti gyűjtögetni való, ha azt le akarja valaki lökni onnan, akkor még véletlenül sem tudja kihagyni a láthatatlan bejárható tereket, mert oda fog bezuhanni. A bejáratoknál is ha egyik oldal rámpáról átakarnál ugratni a másikra, akkor ott is meg lehet akadni "valamiben".
Nekem is csak az ugratás hiányzik, de nem jön össze sehogy sem. Nem lepne meg ha az is bugizna. -
NoMagix
addikt
A következő generációknak kell valahogy tovább vinni a Mustang nevet, ezért lesz minden elektromos kocsiból régi/új névvel ellátott verzió.
homerhamm: köszi, a fiam félre tájékoztatott...
Tegnap furikáztam és érdekes helyre jutottam a sportcsarnokban, video1 [link] video2 [link]
apropó a videón látszódik, próbáltam megugrani és megszerezni egy elismerést, a hármas ugrást egy percen belül, de akárhogyan is ugráltam nem jött össze?!?
van ötlete erre valakinek?[ Szerkesztve ]
-
-
rdt89
addikt
válasz kill_switch #30661 üzenetére
Beírtam google-be, hogy Horizon 5 Expansion, s leszűrtem 1 hétnél nem régebbi cikkekre, s kb. mind ezt írta.
-
kill_switch
senior tag
Az elég nagy fail lenne részükről, ráadásul pletyka leak már van, hogy hamarosan szó eshet róla. Hol olvastad?
Korábbi részeknél átlag 3 hónap elteltével jött az első nagy DLC, itt már lassan a 6. hónapnál tartunk és sajnos messze nincs annyi content a játékban, hogy ez így okés legyen... Szeretem, meg elszórakozgatok még most is vele, de leszámítva a carpass autót meg az 1 új heti autót amit össze lehet harácsolni pontokból semmi újat nem ad. A második autóért rendszerint nincs is értelme hajtani, mert már mind olyan ami rég megvan. Ráférne már egy kis újítás.
Egy spotify beépítésnek is tudnék örülni , mert már a zenéktől is vakarózok.[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz parandroid #30656 üzenetére
Nekem tegnap az egy hónappal ezelőttit sem adta oda
*inserts alright then keep your secrets meme* -
rdt89
addikt
válasz kill_switch #30657 üzenetére
Még bele se kezdtek. Múlthéten olvastam, hogy még elő sincs készítve.
-
csaabz
őstag
Hello!
Ti megkaptátok car pass-ben a Noble M400 (2006) autót? Nekem nem adja, pedig március 17 már elmúlt... :(
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Qkackca
őstag
Hó'nap dílután Forza Montly (4pm UTC), LetsGo (5pm UTC)
-
rdt89
addikt
válasz homerhamm #30651 üzenetére
FH 5-be a Stellantis miatt van ilyen kis malőr, az FH 3-ba meg a dízelbotrány miatt volt szabotázs
Engem a Bmw és Audi annyira nem vonz, mondhatni, a Motorsport 2 - Horizon 1 óta nem érzek késztetést irántuk, a Porsche - Lamborghini - Ferrari és egyéb szupersportkocsival is így vagyok. Engem a tökös kis hot hatch-ek, vagy az utcán előforduló különleges kocsik jobban érdekelnek, amik ritkák, de még úgy is megfizethetőek /405 T16, VW Passat W8, Skoda 3.6 v6 4x4, Renault Laguna Coupe 3,6 v6, 206 GTI / RC, 406 Coupe V6, Opel Kadett GSI, Bertone Astra s sorolhatnám a jó kis különleges dögöket, amik nekem többet érnének, mint a S2 és X osztályos szuper sportkocsik/
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Most szembesülök vele, hogy az FH3-ban nincs Volkswagen.
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #30642 üzenetére
Vissza raktam iciri pici módosításasal, így elfogadta.
A fejlesztők pedig nyaljanak sót amikor a halál völgyben sétálgatnak napszemüveg nélkül úszónadrágban búvártalpban és húzzanak maguk után hosszú láncon jó olajos hordót kevés vízzel...
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz NoMagix #30641 üzenetére
Nekem is volt már ilyen, ráadásul ugyanúgy egy több ezerszer letöltött dizájnommal. Sokat nem tudtam tenni, minthogy odébbraktam egy matricát egy fél osztással, aztán megosztottam újra. Másodszorra is egész jól fut, de így, hogy már nem a lista elején van, napi 100 helyett már inkább csak havi 100 letöltést hoz.
-
NoMagix
addikt
Érdekes dolog történt a galériámban.
Volt egy rém egyszerű Jaguar I Pace festésem fekete alapon nagy fehér Tesla felirattal az oldalán és logóval az elején, amikor berakták a játékba, a fiam mondta, hogy feketén mennyire hasonlít egy Teslára, na gondoltam csak a poén kedvéért felrakom.
Azóta több mint 6 ezren letöltötték és sok kedvelést is kapott egészen tegnapig, ma reggelre eltűnt a dizájnok közül. Nálam azt jelezte hogy még meg van osztva, de a többi dizájnoknál már nem lehet megtalálni, rászűrve sem, sehogy sem!
Kikapcsoltam a megosztást majd vissza, de nem lehet újra megosztani szerver hibára hivatkozva, átnevezve sem.
Más rajzomnál nincs ilyen hiba, bant nem kaptam, még... -
Phobion
őstag
válasz kill_switch #30639 üzenetére
Na akkor ezzel csak nem vagyok egyedül, félelmetes mit leművelnek.
-
NoMagix
addikt
válasz kill_switch #30637 üzenetére
Így is úgy is.
Talán ott még gyorsabb is a fotózás, nincs késés.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz kill_switch #30635 üzenetére
Kormány kitekerés offline-ban működik.
-
kill_switch
senior tag
A fotó módos delay kapcsán volt már valami megnyilvánulás a fejlesztőktől, hogy akarják-e javítani? Nagyon frusztráló, hogy még mindig nem lehet egy épkézláb driftelős képet csinálni a nyamvadt delay-es bekapcsolás miatt. Vagy csak szimplán egy álló járműről kitekert kerekekkel, mindig visszatekeri alapállásba, mire hajlandó elindulni a fotózás...
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Rebelf #30616 üzenetére
Látod ezért szép ez a játék. Én például imádom ezeket a "béna traffipax" táblákat. (megj. Van 4 féle PR stunt: speedtrap,speedzone, drift, trailblazer)
Nagyon élem az ehavi szezont, AI elleni versenyeket már sokszor unom, csak azért, hogy meglegyen a heti feladat, viszont itt legalább új kocsikkal is megcsinálom a PR stuntokat, nem csak a szokásos 4-5 autóval.Amúgy mennyi accolade pontod van? A szint semmit sem jelent. Olyan 900.000 pont alatt nagyon messze vagy a kijátszástól, én 600k-nál járok lassan és még a történetek nagy részét ki se játszottam, nem hogy 3 csillagra.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #30632 üzenetére
Érdemes hajnalban/éjjel eliminátorozni a 4-ben, akkor kevesen vannak.
-
parandroid
félisten
válasz Qkackca #30630 üzenetére
Most sikerült találnom egy air eseményt, 4-en voltunk rá, 45 volt a target, asszem valami 18-ig jutottam, mire kész lett. Ez így kb esélytelen. Nagyjából úgy lehet meg, ha ketten vagyunk, de a másik nem csinal semmit abban a körben. A matematikai esély mindenesetre megvan.
’Farmolható’ accolade-ek amúgy nagyjából készen vannak, 3 tour hiányzik még, ez az egy arcade, meg pár event labos, de azok is egyszerűek, csak unalmasak, meg értelmetlenek. A többi maradék az majd idővel lesz csak meg, ahogy gyűlnek a hetik, a tourból van egy s2-es, ami nem kiüthető, a maradék meg vagy online teljesítményhez köthető (nyerj 50 horizon open versenyt, vagy 7
epilátorteliminatort lol), vagy creative-os cucc, de a sok száz, meg 1000 like, vagy letöltés festésre, fotókra, meg tuningra eleve esélytelen, szóval ezzel nem is szopatom magam.Szóval a heti feladatok vannak minden héten, amúgy most majdnem kész a játék. Jöhetne a dlc-k majd lassan. Addig meg lehet pihenni kicsit, nyáron úgysem lesz még semmi.
FH4-ben én már teljesen kiégtem, az a közel 1000 óra elégvolt. Megvárom a közel nullás játékosszámot, és akkor kiütöm benne a maradék két eliminatoros acsit, de azon felül én oda egy percre sem megyek vissza. Érdekes, FH2-3 nem okozott bennem ilyen undort, igaz, azokat a maguk idejében keveset játszottam.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #30627 üzenetére
Igen, valószínűleg kéne neked egy idle ember, aki növeli a skillszámot, de nem csinál semmit vagy esetleg nézd meg a groupsban, hátha vannak még, akik arcade maratonoznak.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Qkackca
őstag
válasz Rebelf #30626 üzenetére
Ez a sorozat (hónap) a PR stuntok-ról szól, az átlagosnál több az ugrató, drift, pionír, stb.
Igazából mindegyikből van egy, plusz 1-2 verseny. Az előző hónap pedig a versenyzésről szólt, ott meg ezek nem voltak.
Általában van a heti forzathon, trial, játszó, 3 bajnokság, 3 mutatvány, árkád, eliminátor, aztán meg 1-2 ez az (kincskeresés, gyűjthető/törhető tárgyak, eventlab, ilyesmi)
Szóval ott vannak azok, csak gondolom nem ezt várnád.parandroid: azt én egy domboldalban csináltam meg, kemény, pattogós futóművel, sok pici hupli, amire már bedobja a skillt.
A trükkös accoladeket csak kb félig csináltam meg, annyira nem hoz lázba jelenlegJobban leköt a FH4, tök jó bajnokságok vannak. Legalább ki tudok próbálni korábban sose használt kocsikat, meg a mostani trialon a rods&customsba végre mehettem élesben a hw-s kamionnal
-
Rebelf
aktív tag
válasz parandroid #30628 üzenetére
Fesztivál eseménylista magyarul? ahol van a sorozat elől aztán nyár tél stb? itt bármire rámegyek semmit nem csinál
-
parandroid
félisten
Jól sejtem vajon, hogy ehhez az accolade-hez segítségre lesz szükségem?
Ha egyedül vagyok, 17 után vált a következő eventre, ha többen vagyunk, akkor meg annyival nem nagyobb a target, hogy 20-atmeg tudjak csinálni egyedül. Ez az utolsó hiányzó arcade-os accolade-em. Pfff.
Persze be tudnék jelentkezni a lányom profiljával is a másik gépen, de neki meg nincs gyorsutazása. Segítséget meg nem könnyű úgy kérni, hogy azt sem tudod, mikor lesz egy Air Arcade.
Jah, amúgy gyűjtögettem pár accolade-et. Kapjátok össze magatokat, fiúk-lányok, milyen klub az, ahol én vagyok a harmadik???
p
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Szóval a sikeres pályatervezésről...
az gondolom nem ilyenPhobion: van a Performance Index (korlátozás) D100-X999. Na azért.
Mert a heti feladatokat ha megnézed, akkor mondja mivel kellene megcsinálni.
Pl: ott a Trial, B700, Retro Rally. Nem egy konkrét autót mond, konkrét motorral, konkrét xy alkatrésszel, hanem ami beleesik a retroraliba, meg a b700 (b601-b700)-ba az indulhat a versenyen. Bár előfordulhat olyan korlátozás hogy pontosan egy autó felel meg neki, azért nem jellemző. Szóval viszel egy mitsu-t mondjuk, aztán mehetsz a gyári motorral, vagy akár egy v8-as is belefér, bár akkor lehet nem lesz tapadásod a kanyarban, stb (csak példa nem néztem van-e ilyen opció )Egyéb: nemtom volt-e frissítés, de lett forgalom, engem legalább is megzavartak driftzóna közbe pedig szellemekké váltak, de meglepődtem, hogy izé mozog és jön és szembe.
-
Phobion
őstag
Sziasztok
Kb. 1 hete elkezdtem játszani a FH5-el. Ez előtt nem játszottam egy FH játékkal sem. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes tuning alkatrészeket venni? Értem ez alatt, hogy ha jól látom, akkor a játék elejétől elérhetők a legerősebb tuning alkatrészek. Mi értelme így gyengébbet vásárolni?
-
Bib
őstag
Akkor te elég hézagosan nyomod Egy rakás elismerés nyújt nagyon sok-sok kihívást, az online megmozdulásoktól kezdve az élvezhető heti feladatokig. A rengeteg ötletes egyedi pályák, versenyek amiket készítettek az itt jelenlévő nagyon ügyes kollégák is. Egyébként egy összefoglaló megosztókód táblázat lehetne a pályákról és festésekről, mert voltak amik tetszettek csak visszakeresni már bajos lenne.
-
C4mp3r
addikt
de egyebkent mit vartal egy full open world autos jatektol? azok a versenyek is csak azert vannak benne, hogy legyen valamifele progression, de egyebkent a forza horizon mindig errol szolt, hogy van 1-2 tutorial feladat az elejen aztan kinyilik a map es azt csinalsz amit akarsz. ez nem need for speed.
csinald a heti feladatokat, csinald a rivals-t, nyomd az online multit, ott az eventlab, ahol csomo custom versenyt lehet toln. vannak feladatok kis mini storyval, erj ide 3 csillagos ido alatt stb. biztos, hogy van meg sok accoladod is ami nincs megszerezve azokat is lehet. vagy csinald azt amit en szoktam a heti feladatok utan es csak autokazz a mapon mindenfele kocsival.
nem egeszen ertem mit lehet csalodni, egy ilyen jatekban, ami sehol nem mondja magat tobbnek, amint ami.
-
Rebelf
aktív tag
válasz homerhamm #30607 üzenetére
Hát nem tudom. Level 72 vagyok azt hiszem, kb pár nap alatt elértem ezt, és nincs új verseny már a térképen, csak ilyen béna traffipax táblák meg mit tudom én. Újra megcsinálni azokat amit már 1x megcsináltam, olyan mint újra össze jönni az exel. Ha ez ennyi volt nagy csalódás.. és még gondolkodtam hogy megveszem 30 ezerért vagy mennyi most. De jól tettem hogy passt vettem inkább..
-
Bib
őstag
Na végre! Frissült a játékszolgáltatások + a tegnapi amd driver ami javítja a raytracing betöltési időt is, betölt mint a villám a játék 1440p extreme presettel. A játékon belül is minden egy villanás. Remélem nem cseszik el most már.
-
rdt89
addikt
válasz velizare #30613 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna ennek a tudásnak a birtokában igaz. Köszönöm szépen a tippet, ez nagyon jól fog jönni a közeljövőben a további "remek" magyar fordításhoz.
#30611homerhamm:
Egyre inkább érzem, hogy ez a magyar fordítás egy translate itt-ott tovább csiszolva, még értelmetlenebb szavak egységévé -
nagyúr
ha a kampány képernyőn vagy, ott az eventre állva a hamburger gombbal ki is listázza neked részletesen, milyen autókkal tudod teljesíteni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
parandroid
félisten
válasz CJ4567 #30609 üzenetére
Nem, akkor is kiírja, ha közel dupla tempóval mentél (jelen esetben a 97 helyett valami 150+ volt). A teljes kilépés-újraindítás után persze jó. Volt ez régen probléma, aztán egy jó darabig nem, de tegnap megint előjött.
p
-
rdt89
addikt
válasz homerhamm #30594 üzenetére
Na ez már így mindjárt jobban hangzik Nekem a Pro Street is nagyon adta, de a Carbon volt nekem is a kedvencem.
Daw93:
Sajnos már egyik játékfejlesztőnek se érdeme hibamentes játékot kiadni. Kiadják 70%-osan jobb esetben és toldozgatják-foltozgatják, de legalább közben folyik be belőle a pénz. Ez kb. már minden játékgyártónál így van. Nem akarják még 1 évig fejleszteni, inkább kidobják így és addig játszhat az ember a Beta-val, ők meg javítgatják. Eddig meghívtak a tesztelésre, mostmár fizet érte az ember.Más:
A heti traffipax leírása: Baja-Teherautók B700, hogy rohadjon meg, nagyobb fejtörést okozott, mint a kincskeresés. Ez az autó amire gondolt a remek fordítás a 1993 Toyota #1 T100 Baja Truck. -
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #30608 üzenetére
Valamiért néha akkor is azt írja, hogy 1km/h hiányzik a teljesítéshez, ha nem érted el a szükséges tempót, de több, mint 1km/h-val vagy lemaradva.
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
Street raceben az utolsóatch-csel megint javították a forgalmat, uge? Csak mert még mindig nincs. De legalább hónapok után megint van 1 km/h hiányzik a teljesítéshez bug.
p
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Rebelf
aktív tag
Kezd elfogyni a térképről az összes "új" verseny és már csak egyszerű piros táblák maradtak. Mit lehet kezdeni innentől?
-
PortmanX
csendes tag
Sziasztok,
azok akik a mostani (ami ma zárult le) season alatt megcsináltak mindent, ti megkaptátok a min meet max achievementet? Vagy az még továbbra is bugos? Mindent megcsináltam az előző seasonben, de nem kaptam meg az achit, annyira nem egetverő gond, csak érdekel hogy van-e bármi plusz lépés amit meg kellene tenni hogy az achi meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...