Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
PC-n mióta RX 6600XT van RTX 3050 helyett minden indításnál legkisebb FPS lockal indul a játék (20FPS)
Nálatok is csinálja? -
.LnB
titán
válasz parandroid #31598 üzenetére
Én nem utálom, mert egyiket se nyomom le kötelezően. EventLab-ot még-még szoktam, de Eliminator-t játszottam vagy 2 menetet összesen eddig.
Szóval szerintem egyik sem muszáj. Vagyis én nem érzem úgy.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
parandroid
félisten
válasz Joccc07 #31596 üzenetére
Én annyira örülök neki, hogy hétről hétre egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy mennyivel jobb lehetne ez a játék event lab, meg eliminator nélkül. Persze elismerni sosem fogják, hogy mekkora égés mind a kettő, de ha nem nyomatnák kötelezően hétről hétre, a kutya nem
használná, azt se tudnák, hogy van ilyen. Így meg legalább mindenki utálja, mint a szart.
Talán, de nagyon talán, ha az össznépi gyűlölet megüti a szintet, valamelyik későbbi részben talán megszabadulunk tőlük.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
válasz laceszgamer #31588 üzenetére
Akkor biztosan nem, mert mindig végigszaladok a névsoron. Ráadásul arra sem emlékszem már, hogy melyik napon csináltam meg.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
NoMagix
addikt
Számomra újdonság volt hogy riválisban saját magam ellen is tudok menni, nehezen de sikerült legyőznöm magam.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #31592 üzenetére
Tegnap mentem két kört, szerencsére csalóval nem találkoztam. Kb. 2 hét múlva lesz a hetiben eliminátor, ott nem nehéz 30.-nak lenni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
stillmatic
aktív tag
Tiszta szerencse hogy mostanában nem erőltetik az eliminátort, hemzseg a csalóktól.
-
homerhamm
addikt
Heti eventlab pálya megint bugos... áá már meg se lepődök...
-
laceszgamer
addikt
válasz csuvicsuva #31584 üzenetére
Benn vagyok PH-ban, szerintem nem engem láttál akkor.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
csuvicsuva
addikt
válasz Qkackca #31586 üzenetére
"Vagy mikor befejezed a versenyt aztán nem az eredményhirdetés fogad hanem az asztalon a háttered."
Xboxon ez rosszabb, nekem az szokott lenni, hogy várom az eredményt, várom az eredményt, várom az eredményt. Dobott már ki dashboardra, de nem verseny után. Pedig mennyi időt lehetne spórolni, ha tudod, hogy újra kell indítani.
-
Qkackca
őstag
válasz CJ4567 #31585 üzenetére
Akkor az a havi 'wtf moment' volt.
Mert kb havonta egyszer van ilyesmi, nekem legalábbis
Amikor olyan történik hogy piha, vagy csak szimplán nemértem, vagy már (akár többször) javított hiba megjelenik újból, meg ilyenek. Vagy mikor befejezed a versenyt aztán nem az eredményhirdetés fogad hanem az asztalon a háttered.
De amúgy minden frankó az esetek 99%-banhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
csuvicsuva
addikt
válasz laceszgamer #31583 üzenetére
Nekem is ilyen szerencsém volt, de sajnos még mindig ez a ritkább. Ha nem vagy a PH klubban, akkor lehet, hogy együtt voltunk.
-
laceszgamer
addikt
válasz ClydeBeka2 #31574 üzenetére
Csütörtökön meglett elsőre, pont hogy inkább könnyűnek érződött. Elején 3-4-en lehagytuk a gépi ellenfeleket aztán kb mentünk egymás után sorban az azonos gépek miatt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Qkackca
őstag
válasz CJ4567 #31581 üzenetére
Nekem is volt egyszer ilyen, de az sima verseny közben volt, nem online.
Az akkor történt amikor a netem vacakolt, az olyan nap volt hol volt net, hol nem. Lehet nálad is vmi hálózati bibi volt esetleg a háttérben?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
Tegnap történt, ilyet még sose csinált nálam a játék, egy NVMe-s SSD-n van a játék, és prociból is van elég erő alatta. A verseny végéig itt tartott a játék, majd a verseny végén összeomlott.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Sirpi
senior tag
Nekem is másodjára lett meg. Elsőre bekerült egy srác, aki mindkét futamon tökutolsó lett, cserébe másodpercenként beküldte a chat-be, hogy Vigyázz! Vigyázz!
Kellemes volt a folyamatos puttyogásban vezetni.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
.LnB
titán
Nekem is harmadjára lett meg. Pedig nyertem a futamokat.. Itt most megint rengeteg múlik azon, hogy olyan csapattársakkal dobjon össze, akik tudnak játszani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ClydeBeka2
őstag
Köszi mindkettőtöknek! Azóta már sikerült. 1. pályán végre előre rakott, többiek lemaradtak, de feltartottam nekik a botokat. Második pálya sima volt.
Közben meglett a 800k pont, és még most jönnek a rivals accoladek, szóval irány a 900.000.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
NoMagix
addikt
válasz HummeRC #31563 üzenetére
Szia,
egy bizonyos szint felett (tuning, festés, stb..) engedi meg csak a magasabb értékeket.
FH4-ben 20-as szint elérése után lehetett nagyobb összegekért eladni bármit, itt az 5-ben mindig csak 1-es szintet mutat a számláló, gondolom ez is valami bug ficsőr.
Talán 20 ezer letöltés felett lehetett beírni a 20 milliót AH-ban.#31574ClydeBeka2
nekem 2. alkalommal sikerült, igaz én is kifogtam egy béna csapatot, és ki is lépet valaki az első vesztet pálya után, de utána hoztam 2 első helyet és így sikerült megnyerni.
ha gondolod besegítek[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ez sajnos ilyen. Mivel ugye nem lehet tuningolni az autót és hiába C kategória, azért mégis csak hátsókerekes, egyszerűbb berongyolni a kanyarokba, mint használni a féket, az észt, meg a gázt okosan.
Annyi tanácsot tudok adni, hogy kövesd az eredményjelzőt, ha nyerésre álltok, akkor engedj el minden "csapattársat" és állj be mögéjük vonatozni.
-
homerhamm
addikt
Passz, de a múlt heti tök jó volt.
-
ClydeBeka2
őstag
Hogy a francba lehet megcsinálni a heti trialt? Folyton lökdösődik a sok idióta és lehagyni se lehet őket, mert alapból hátulról indulok és ha leelőzöm őket akkor a kanyarba belém szállnak...
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
rdt89
addikt
Az, hogy a DLC-ről még nincs hír odab.sz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz stillmatic #31569 üzenetére
Krúzolni viszont fülig érő szájjal lehet vele, a motorhang nagyon jó
PTG Jamie tuningjával elég kezes és nincs rajta aero
este kiprób! ha fasza lesz, áldásom bocsájtatik reátok -
stillmatic
aktív tag
Az M8 online-ban egy kalap szar, menthetetlen a nagy súlya miatt.
Krúzolni viszont fülig érő szájjal lehet vele, a motorhang nagyon jó. PTG Jamie tuningjával elég kezes és nincs rajta aero.
-
parandroid
félisten
válasz Tibiajax #31565 üzenetére
Jah, így értem, akkor helyreállt a világ rendje.
Szerk.: Mondjuk még két ilyen autó, és jobban jártál volna egy akciós car pass-szal. Ha még a dlc-ket is megveszed majd, akkor meg egy akciós ulti upgrade csomaggal…
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #31564 üzenetére
korrekció szükségeltetik: kiköhögtem az M8 árát én is, nyugi.. nem puszira jött.
-
parandroid
félisten
válasz CJ4567 #31562 üzenetére
+ Kisgépkezelő
Ez ok, de a kolléga azt mondta, nincs car passa, és mégis megvette az autót. Ez régebben így biztosan nem működött. Még ah-ból sem vehettél car passos, vagy extra fizetős autót, ha nem vetted meg valódi pénzen a dlc-t.
p
-
CJ4567
nagyúr
válasz parandroid #31556 üzenetére
A car passos autók mindig is megvehetőek voltak az autóshowban, ha van car passod. Az M8 se különleges, csak a car passos autókat meg lehet venni külön külön is(valós pénzért, természetesen), ha valamiért csak egy, vagy két autót akarsz megvenni belőle.
Kisgépkezelő: Szerintem tudtad, hogy egyikünk se az R33 LM-re gondol.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mindig is benn voltak, hogy lássa az összes carpass nélküli is, hogy mit nem tud megvenni amíg nem tejel. Azt hittem, hogy így bő 15 évvel a DLC-k tömeges megjelenése után már nem kell magyarázni az üzleti modellt.
CJ4567: A NISMO GT-R az bizony hátsókerekes. A GT-R NISMO az összkerekes. A Nissannál fontos figyelni a sorrendre, mert szeretik a megtévesztő neveket.
-
csuvicsuva
addikt
válasz mokus1 #31553 üzenetére
Ez tényleg az volt, ilyeneket osztani simán ér. Bár már keveset játszom, de szereztél egy új követőt. Pontosabban még nem, de majd ma, ha elindítom.
Ez meg úgy mindenkinek: akkor most ez az M8 az első car passos autó, amit anélkül is meg lehet venni?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mokus1 #31553 üzenetére
hali,
az M8-ra - ha lesz időd meg kedved - nézz már rá majd.. hátha össze tudsz arra is rakni egy olyan nagy top speed-es setup-ot, aminél kanyarban nem hagyja el az utat a segge és nem repülök el
én az éjjel elkezdtem már a próbálkozásokat az egyéni szekcióban a húzó vonó-, meg felfüggesztéses skálákon, több kevesebb (inkább utóbbi) sikerrel
ha összejön valami, szólj már aztán dobd fel
thx -
.LnB
titán
Nem baj, éljen bennünk a tudat, hogy a mi car passos M8-aink különlegesebbek!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tibiajax
nagyúr
nem sok.
..és annak, hogy 20milláért meg is veszik tőled?
na annak meg még kevesebb -
NoMagix
addikt
Milyen vicces volt tegnap behúztam pár BMW M8-at az AH ból mire rájöttem hogy lehet venni az áruházban is 174 ezerért, no sebaj gondoltam, felraktam az AH-ba kettőt 20-20 millióért és láss csodát megvették őket.
-
mokus1
addikt
válasz csuvicsuva #31549 üzenetére
Igen, néhány kocsira csinálok, meg az utóbbi 3-4x szükség is volt a jó beállításokra.
Nagyon megosztani nem szoktam de gondoltam segítek ezzel. :) -
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #31547 üzenetére
nem sokáig tartott nekem sem, h rommá törjem.. pedig direkt finoman, ésszel mentem vele, vigyáztam rá.
de egy távot nem mentem a pályán, a keleti utcsó nagykanyarban úgy elrepültem mint a picsa
valamit kell csinálni a seggével.. oké h nincs szárny rajta, de ez így nem jó. ne szűnjön már meg 400felett a tapadás, odafigyeljenek már….. -
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #31548 üzenetére
-
rdt89
addikt
A mostani hónapban melyik autó az amiért küzdeni kell /nem carpass/, ami nincs benne a játékba? A C63? Mert a Black Series van benne csak?
-
csuvicsuva
addikt
válasz mokus1 #31528 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez saját, ugye? Nagyon jó lett, annyira gyönyörűen tapad, hogy elsőre háromszor mentem el a kezdőkapu mellett, mert minden millimétert ki akartam használni.
Jól gyorsul, van fék és még fog is, igazi kezesbárány.
Másodszorra lett meg, mert elsőre túl biztonsági volt a próbálkozásom (1 km/h).
-
.LnB
titán
Most kajak két olyan kocsit lehet szerezni hetiben, amik már eddig is megvoltak? Ezen a héten nincs új kocsi?
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #31521 üzenetére
Azert 90k-t tudjunk már ott driftelni, még ha nem is szeretjük.
Odamentem, elsőre meglett.
Minden off, manuális váltó. Nem kell szarakodni.Ui.: Mondjuk a saját festésemmel nyomtam, tényleg lehet az lesz a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Tibiajax #31537 üzenetére
Ja, tegnap fél 5-kor az új szezonnal együtt megjelent az autószalonban 0CR-ért.
Egyébként jó ez a hét, bezsákolva minden pont (kivéve nyilván a hátralévő 6 napi kihívás). Az Auti TTS tuning olyan jól sikerült (köszi mokus1 ), hogy utána azzal csináltam meg az Audi vs. Porche versenysorozatot is, és a kanyarokban nem győztem mindenkit kerülgetni )
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Tibiajax
nagyúr
van már valakinek az M8 Competition?..
este már láttam két jómadarat is vele.. egyik rám is tapadt. mintha érezte volna, hogy ezt most nekem mutogatnia kell.....
-
rdt89
addikt
Amúgy mostanában direkt raknak szopós kihívásokat a Horizon5-be? minden héten volt 1-1 olyan feladat amitől vért izzadva nem csináltam meg
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #31532 üzenetére
Jó, de az nem német. Meg melyiket, mert azt sem írta. (Vagyis mem utalt rá.)
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #31530 üzenetére
Én azt se tudom melyik sebességzónát kéne megcsinálni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
A gyűjts össze minden táblát szerintem eddig itt a legnagyobb kihívás.
De az a dzsungeles speedtrap is komoly.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #31524 üzenetére
Ugye a dombról lefelé mész? Igazából csak az utolsó kanyarnál nem árt egy kicsit, kb egyautónnyi szélességet az út szélétől, ekkor nagyjából csak egyenesen kell menni az előző kanyar kijárata és a zóna vége között.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
-
ProEvoFan
nagyúr
A heti drift kibaszott velem. Alig tudom megcsinálni
Huuuu de utálom a driftelést. -
csuvicsuva
addikt
válasz Tibiajax #31514 üzenetére
Lényegében valami olyasmit írnak, hogy a játék automatikusan az alap kormánybeállításokat használja és bármit változtatsz, nem jegyzi meg. Van akinek az okozta a problémát, hogy a kontroller is csatlakoztatva volt, meg ilyenek. A röhej az, hogy keresés alapján ez megjelenés óta jelen van, csoda, hogy neked csak most jött elő.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz csuvicsuva #31513 üzenetére
isten ments.. csak élménybeszámoló volt
köszi! ezt este megpróbálom -
csuvicsuva
addikt
válasz Tibiajax #31509 üzenetére
Ne kezdjük el ezt megint, mert csak cicaharc lesz belőle, hogy ki, miért és hogyan játssza a játékot.
Itt van egy lehetséges megoldás a kuplung problémára, de rákerestem, hátha találsz még valamit.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #31510 üzenetére
jah kb, gondolom..
engem most csakis az M8 érkezése foglalkoztat, más nem. az GT500-amat rojtosra hajtottam, az éjjel a nismo gtr-t raktam át összkerékre, hát..
persze oké, hogy a hátsó kerék az igazi őnála is, de összkerékkel valami embertelenül lehet vele szakítani a kanyargósabb részeken is. és ahogy durrog meg csattog közben.. lekövettem pár online delikvenst, megkapta végül mindenki a nekik járó kúpolástmásik érdekességem, rájöttem, így jó fél év játék után, h az egyik beállítások szekcóban igazából ki lehet kapcsolni minden képernyőre érkező üzenetet. de tényleg mindent.
ki is offoltam az összeset próba gyanánt, kikapcsoltam az online playerek neveit is, kihívásokat is, térképet, stb mindent.
egész szép letisztult lett így a játék most már. jobb így közlekedni
a végére tényleg csontig lehámozom ezt a bolond játékot.. -
Sirpi
senior tag
válasz kill_switch #31508 üzenetére
Köszi!
Igazából csak kíváncsi voltam, nem a póló miatt kérdeztem :)Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
Valaki tudja, hogy ennél a 3 elismerésnél mire gondolt a költő? Csak mert minden PR mutatványt megcsináltam már (ugyanaz a másik kettő is, csak pionírral és figyelmeztető táblával).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
csuvicsuva
addikt
válasz Tibiajax #31504 üzenetére
Nálam sem változik. Végignéztem az összes beállítást, a finomhangolásnál csak inside és outside deadzone van. Előbbi 10, utóbbi 100, gondolom ez az alapértelmezett, mert én nem állítottam semmit. Egyszer kipróbáltam, de teljesen másra emlékszem, mint most.
-
Tibiajax
nagyúr
-
Qkackca
őstag
válasz Tibiajax #31491 üzenetére
Én bill-lel próbáltam ki a manual+kuplungot, de igazából nem volt változás, ugyanúgy elváltott ha használtam (volna) a kuplungot mint a mikor ugyanebben a módban, de csak simán váltottam. Szóval én nem vettem észre változást ezen a téren.
Hátha előkerül vki aki alapból így megy mondjuk kontrollerrel, aztán megmondja mi lenne a különbséghttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest