Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
A The Kraken mindig esős futam? Korcsolya abs, tcr nélkül...
-
csaba951
veterán
válasz homerhamm #23895 üzenetére
Ez furcsa, mert én éppen most fejeztem be egy csapatos és egy korlátozásmentes rangsorolt versenyt.
Más. Heti Trialt megint utálni fogjátok! Nagyon sokszor futottam neki (b. 2,5 órát foglalkoztam csak ezzel), de sikerült. Első versenyt sose sikerült megnyerni, a másik kettő hozható. Meta kocsi rá a Jeep Grand Cherokee Trackhawk.
-
homerhamm
addikt
válasz Qkackca #23896 üzenetére
Jó, mire kijön az FH5 én a hajam is kitépem...
Se aukciós ház, se backstage, se rangsorolt (a százalék miatt), de még a riválist se tudom megcsinálni. Szerverre hivatkozik. Triál utolsó versenyén meg szokás szerint kidobott.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #23895 üzenetére
Trial is, jatszó is sikerült elsőre, csak a sima versenyek után/előtt nem akart mindig sessiont találni. A rangsorolt is meglett, csak kb 40 perc volt a 3 verseny, első előtt kb 3-5 percet pörgött, a második előtt olyan 15-20-at... az utolsót meg egész hamar beadta, de addigra csak hárman maradtunk...aztán végülis fogalmam sincs minek rangsorolt, nem rémlik az a képernyő
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
homerhamm
addikt
Érdekes, az FH4 szerverek nem teljesen működnek, mert többek között rangsorolt versenyeket nem tudok indítani, de évszakos játszóteret igen, és freeroamba is online dob be. Kiváncsiságból indítok egy triált is.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
senior tag
Hogy szoktatok összegyűlni a heti dolgokra? Barátlista kell hozzá?
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
Qkackca
őstag
válasz floatr #23891 üzenetére
Gyanítom az önkifejezés, személyre szabás lehetősége, emberi hiúság (nem teljesen, de nem tudom megfogalmazni igazán, de pl volt olyan ismerősöm, aki konkrétan rosszul volt ha nem a saját rasszába való karakterrel ment: európaiként pl ázsiai karakter)
Manapság úgyis az a lényeg, hogy 'add el magad'...TDU2?
-
Qkackca
őstag
válasz Kisgépkezelő #23889 üzenetére
Lehet pótolni a hiányzó ruhákat
-
Kisgépkezelő
senior tag
Jött frissítés, már elérhető a Super7 high stakes. Csak minek?
Talán aki mostanában kezdte a játékot és még nincs 999 999 999 kreditje annak lehet, hogy gyors pénzszerzési lehetőségnek megteszi mert simán ad 50 000-et egy 30 másodperces ugratásért, de amúgy ugyanaz a szar mint a sima Super7.homerhamm: Gyanítom, hogy nem az eliminatorról volt szó, mert az online, hanem a super7-ről ami meg offline.
-
szami777
addikt
válasz Redneck #23884 üzenetére
Annyiban jobb, hogy nem dob le a szerverről, mert offline.
Illetve heti egy kocsit ad, amik általában ritkább, drágább darabok, emiatt megérheti nyustölni, de ugyanúgy a végét várja az ember, mint a játszótérnek.
homerhamm
engem is rengetegszer, pont ezert írtam, hogy a super7 kapcsán legalább emiatt nem kell izgulni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Redneck
nagyúr
Nekem bejönnek a játék zenéi, különösen a Pulse csatorna, pedig nem az én stílusom. Mondjuk én is unom már, pedig 200 óra alatt vagyok.
A heti S2 országúti versenyek, felhúztak. A gép durván csalt, le kellett vennem, a teljesítéshez elégséges szintre. A Próba viszont elsőre meglett, nem volt gáz. Már csak a játszótér van hátra, de azt utálom, meghagyom reggelre.
Ez az Eliminator jó nagy faszság. Véletlenül nyomtam rá, de soha többet. Remélem a Super7 jobb lesz, eddig még azt is jegeltem.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz parandroid #23880 üzenetére
ja ja
ill. nekem még Debussy csodás kis Moon-zenéje, a komoly-rádióban
az a kedvenc komolyzenei darabom.. azt rakta be annak idején Soderbergh is az Ocean11 végén biztos emlékszel, amikor a vegas-i belaggio szökökútjánál a végén összegyűlnek a srácok.. annyira, annyira hangulatos és adja a filinget..
az a darab gyönyörű -
Joccc07
addikt
válasz parandroid #23880 üzenetére
Igen, az Odesza - A Moment Apart egy jó szám. De a Late Night sem rossz tőlük. Az is benne van a játékban. Azért van benne egy-két jó szám. De ha nem az megy akkor én is elkapcsoltam vagy inkább ki.
Tudom elég hülye indok de én az intro zene miatt vettem meg PO a játékot.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #23879 üzenetére
Igen, a verseny indulásakor, vagy a fesztiválhelyszínen, ha meghallom a zenét, nekem is tikkelni kezd már a szemem. A ‘rádiós’ dalok némelyike kimondottan jó volt, de kevés van, és ehhez képest rengeteget játszottunk, szóval ez így értelemszerűen unalmassá válik. Amit a mai napig nem bírtam megunni, az az introban szereplő dal. Pedig ezt a műfajt nem is szeretem.
Mai világban illene egyébként spotify-támogatást, vagy valami hasonlót beletenni egy ilyen léptékű open world játékba.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #23878 üzenetére
A zenét már régen kikapcsoltam én is, van egy pár amitől kihullik a hajam!
Az a baj, hogy így sem lehet kikerülni teljesen őket! -
NoMagix
addikt
Na nem is baj, hogy nem lesz több új autó, ez is sok!
FH5-ben lehet tőlem kevesebb is kb. 500db és új eddig hiányzó márkák is jöhetnének! -
szami777
addikt
válasz stillmatic #23873 üzenetére
Igen, azóta olvastam én is, hogy nem lesz több exkluzív autó. Picit meg is lepődtem.
Detto a 206-ost vártam én is.Gondolkodtam, hogy előrendeljem-e vagy nem, de úgy döntöttem, kipróbálom egy ingyenes havi game pass keretein belül és ha viszi a gépem, akkor veszem azonnal.
Az már rég nem kérdés nálam, hogy a játék jó lesz-e, inkább az 1440p gépigény érdekel. Az eddig megadott minimum gépigény gyanúsan alacsony.A másik ami rossz, hogy standard változatot venném szívem szerint, nem akarom, hogy az elején egy csomó ingyen autót hozzám vágjon a játék, szeretem azt, amikor minden jobb kocsiert meg kell küzdeni, csak ugye a standard+ ultimate upgrade külön nagyon brutál árban, de még igy is arra felé hajlok, hogy a kihívás miatt csak később frissitsem fel ultimate-re.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
rdt89
addikt
válasz stillmatic #23873 üzenetére
A 206-ost vártam én is mint a messiást, erre nem került bele.
Meglepődnék, ha a kimaradt autókat búcsúba odalöknék, bár meg kellett hosszabbítani a zenei liszenszeket, mert ugyebár, nem 2 évre jött az 5, így kellett még tejelni, tehát egyértelmű, hogy még lehet igaz is amit mondasz. Legyen úgy, ahogy mondod én azt mondom. -
homerhamm
addikt
Megint nem működnek a szerverek.Szerk: semmi, csak gondolkodott a játék.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Joccc07 #23869 üzenetére
A heti feladat szokott fél órára motiválni,de ezt tényleg többen kéne játszani,akkor van jó eredmény,arra meg nincs időm sajnos. Az 1 után csalódás a 2. Az FH4 meg sokkal jobb nála. A nagy térkép is unalmas már. Alig változott az egyhez képest.
-
Redneck
nagyúr
válasz homerhamm #23866 üzenetére
FH4-ben kikapcsoltam, Motorsportban egyelőre be van nyomva, mert abban kevésbé vagyok jó.
A Horizon 4 szaggathat néha, a vezeték nélküli csatlakozás miatt? Mert másra már nem tudok gondolni a framerate droppokkal kapcsolatban. Kipróbálom majd kábelen is, de épp nincs itthon akkora.
-
Joccc07
addikt
válasz xenon2 #23867 üzenetére
Én túl korán kezdtem a C2-t. PO-ban vettem mert tetszett a béta. Mire beindult a játék addigra nálam már fél éve kész volt minden. Utána már volt más amivel játszottam így bele se kezdtem. De nem is bánom. Mert szerintem egy rosszul átgondolt autós RPG lett belőle.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
senior tag
válasz Joccc07 #23865 üzenetére
Nálam csak idő kérdése. Ha van idő újrakezdeni,nem pörgetek vissza. Már alig játszom a the crew 2-vel. A következő /1 hét/frissítés kicsit visszmegy a versenyzéshez,az talán érdekelni fog.
homerhamm - én amatőr forzás vagyok,ez most is látszik.ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
senior tag
válasz homerhamm #23862 üzenetére
Orosz földi "magasságokban" járunk,kell a menetrögzítő kamera. Nyomják neki,egyszer élünk,de senki életével ne játszanak. Sokszor nincs hova menni ezek elől. Én is szoktam menni gyorsabban a kelleténél,de csak ott,ahol van hely és biztos nem okozok bajt. Az életben nincs restart.
Remélem az FH 5. rész online részét rendesen összerakják. Nálam mostanában is szokott lassú lenni a két veseny közötti átvezetés.
-
szami777
addikt
válasz NoMagix #23858 üzenetére
Nekem első körben elég annyi, hogy a különböző mentési limiteket eltörlik végre.
(Minta limit, tuning limit, garázs limit, saját pálya limit, fotók limit és még sorolhatnám)
Vagy legalábbis ésszerű limitek legyenek, pl ha 750+ autó van, ne csak 500-at festhess le, vagy ha megosztod, akkor ne számítson már duplának...
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #23855 üzenetére
Szerintem csak egy kicsit színesebb, random rockercsaj
Nyári fesztiválok idején (Volt, Sziget, stb) egy vasútállomáson biztos nem vennéd észre...
Meg szezonális, illetve lokális időjárás. Remélem a vulkánnál, nagyjából állandó hó lesz
Milyen évszakok vannak arrafele?CJ: de hát az most is megvan, folyton kapjuk az előző szezon nyereményeit...
Van pár kocsi amitől sose tudok megszabadulni, mire eladom, újra lesz belőle kétszer annyi mint előtte volthttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
homerhamm
addikt
-
NoMagix
addikt
Ez a csaj szőrny-nyű!
Hogy a pitulába találták ki, na mindegy!
Pár apróságot / újdonságot megtudtunk a bekérdezők révén!
- lesz Barn find
- faltól falig hosszú autópálya
- időjárás újdonság
- autó hangok[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz parandroid #23847 üzenetére
Inkább arra utalt a panaszkodásom, hogy van a szivárgotatott lista a bekerülő autókról, ahol egy raklap jó autó fel van sorolva és egynél többet vártam volna emiatt. ( bár azt a listát kezdem elengedni)
Fh5 óta ez az első szezon, nagy a hype a játék körül, nyári vásár is van, akciózzák a játékot stb... többre számítottam, főleg, hogy az az egy is egy számomra totál jellegtelen gokart autó.De igen, a 750+kocsi abszolút jó érv a panaszkodás ellen, tényleg nincs még egy ilyen játék.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Soha nem lesz mindenki elégedett. Van, aki a BMW-ket kevesli, más a franciákat, egyik a klasszikusokat, másik a modern sportkocsikat, harmadik hétköznapi autókat szeretne. Aztán meg azért megy a sírás, mert nincs mind a 750+ autónak tökéletesen lemodellezve a hangja. Szóval mindegy is, hogy van-e rajta sapka, vagy nincs.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
PeL
addikt
750 autó, de sok szinte tök egyforma Nem panaszkodom persze, nincs még egy játék pc-n amiben ennyi autó van az fix, de jobban örülnék inkább markánsabban eltérő típusoknak, mint hogy legyen benne pl. 5 féle Renault Clio különböző évjáratokban...
-
CJ4567
nagyúr
A Series 38-tól kezdve már a Series 7, és 32 közötti tartalmakat fogják újrahasznosítani.
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
-
motifator
senior tag
válasz stillmatic #23830 üzenetére
Én már majdnem elengedtem ezt a Trial-t, kb. 6-szor futottam neki a, már tényleg azt kívántam, hogy egyedül maradjak, de az utolsó menetben kifogtam két értelmes csapattársat is, akik nem akartak lökdösödni és ésszel versenyeztek. Egyébként pont az útcai versenyek a kedvenceim, még S2-ben is bírom, de már kezdtem feladni, hogy hiába hajtok, ha nincs segítség.
Funky + Jazz
-
parandroid
félisten
Jaja, ez, meg a kicseszett eliminator. A játék két semmirevaló, de legalább iszonyatosan idegesítő aspektusa.
Akkor már inkább a bucket list eventeket tették volna vissza. Abból is voltak szivatósak, de azoknak legalább volt értelme.
p
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Ha minden igaz ma lesz délután 6-tól, egy kis H5 konferencia, és lehet csütörtöki firssítéssel a Super7 hamarosan része is aktiválódik, de ezek még csak spekulációk. Ha valaki több infót tud vagy részletesebben nagyon szívesen olvasom!
-
stillmatic
aktív tag
válasz HUNgabus #23828 üzenetére
Pont az a jó ha maximum ketten vagyunk. Ha hozol két győzelmet a csapattársad lehet utolsó, 50 ponttal akkor is nyerünk.
Így nyertünk a héten, a második futamot elkúrtam de hoztunk egy harmadik-negyedik helyet, a másik kettőt megnyertem.
Ha hatan vagyunk, minimum két csapattárs dodgemezik a rajtnál és ott el is megy az egész. Az S2 nem nekem való de másoknak egyenesen katasztrófa. -
PeL
addikt
válasz NoMagix #23825 üzenetére
Nekünk is meglett elsőre, két futamot sikerült behozni második helyre, utolsót meg én nyertem Volt egy Vulcan-os aki nagyon nem akarta hogy én nyerjek, második versenyen felkent a falra. Na utolsó versenyen kanyargósabb volt, ott a Senna-val kihasználtam a rövid féktávokat meg baromi jól fekszik kanyarokban, nem is bírta tartani a tempót a srác
-
HUNgabus
senior tag
válasz stillmatic #23827 üzenetére
én általában péntek reggel vagy hétvégén reggel szoktam megcsinálni, napközbe-este felébred a sok kretén aki nem érti a csapatverseny lényegét, kilök, keresztbe áll, stb.
hétfő után meg alig jön össze a 6 versenyző így eleve handicap-es a dolog,
BAC Monoval megcsináltam ma reggel, 2x lettem első, egyszer 3.
-
stillmatic
aktív tag
válasz NoMagix #23825 üzenetére
Negyedjére meglett egy Nalak-féle Vulcannal úgy, hogy ketten voltunk. Öten-hatan esélytelen, válogatott kretének gyülekezete.
Más: tegnap mérgelődtem hogy tavasszal miért ad téli showcase remixet (Nomad vs Train) de mindegy, megcsináltam.
Erre ma beadta a tavaszit a légpárnással. Wtf? -
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #23824 üzenetére
Trial, sima ügy volt.
Vártam is hogy gond legyen vagy sok siralom, ahhoz képest meg nemRAiN91: csak úgy magadba haverokkal vagy online versenyzősre gondolsz?
Ha nem online rész érdekel, nekem nagyon tetszik az Alfa 33, Renault Megane R26.R, Opel Manta, #199 Subaru, technikásabb részekre VW GRC Beetle.
De ha mondjuk egy tucat oldalt visszanézel, vannak bedobva képernyőképek, időkkel, hátha kedvet kapsz hozzájuk. Kocsikhoz is, pályákhoz is.
De ennél szerintem bonyolultabb, az irányítási módok, beállítások, tuningok sűrűjében megtalálni azt ami neked működik.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #23824 üzenetére
Elsőre könnyedén lezavartuk páran!
Ügyesen vigyázott mindenki a másikra, igaz úgy könnyű volt, hogy 2 alkalommal is első lettem! -
stillmatic
aktív tag
Teljesen rákattantam az FH3 online részére. Több autóval van esély nyerni, tetszik a két futam közötti miniverseny és nincs tele noob, agyatlan hülyegyerekkel. A térkép meg eleve jobb a negyediknél.
Nna, ilyennek kellene lenni minden online autós gémnek.Valaki megcsinálta az FH4 heti trialját? Tapasztalataim szerint az S2 az elengedős, mindenki pingpongozik. Még nem mertem belevágni.
-
gduck
addikt
válasz GalaHU #23817 üzenetére
Én meg először úgy voltam, hogy a ki a fene fog csak körözgetni. De csak beszippantott!
Amúgy a FH3 online része nagyon bejött, a FH4-nek meg már nem annyira tetszett az online része. Most viszont alig várom a FH5-öt!
Novemberben ez volt a statisztikám:
773 nap, 36100 mérföld, 2437 autó[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
tudnátok autókat ajánlani földútra és aszfaltra, amik átlagon felüliek?
Eddig az Impreza 22B-vel toltam mindent amit lehetett, mert nagyon bejött az irányítása, hiába nem jött be annyira kinézetre. Olyanokra gondolok, mint pl. RS200-at sokan írjátok, ezen kívül mik azok amik még jól irányíthatók?
RS200-at nem próbátam, nincs a szalonban, ez csűrlelet autó, vagy valami fizetős?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Az mennyire normális, hogy XSX-en akad a Horizon 4? Már eddig is észrevettem, hogy éjszakai futamokon, nagyobb forgalomban, és rombolás közben röcög, de az előbb már zavaróan akadt Forzathon Live közben. Éjszakai csapatás volt, valahogy nem bírja a dinamikus árnyékok alatt tartani a sebességet, pedig csak 1080p TV-m van.
Azért ez ciki, az 5 éves 1060-am jobban vitte.
-
GalaHU
őstag
Hát, azért ez se rossz...
Én mindig is Motorsportos voltam, a Horizon-ökbe csak belekóstolgattam. Ezért is vagyok kicsit csalódott, hogy már évek óta késik az FM új (számnélküli) része, és most is a FH érkezik, de sajnos be kell látni, hogy az lett a népszerűbb, érthető hogy azt nyomja a MS.
Mondjuk Motorsport tekintetébek nincsenek is különösebb nyomás alatt, a kékeknél is jelentős késés van a GT7-el, szóval lehet hogy egymásra várnak.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
parandroid
félisten
Nekem ennyi sem lesz sose, mert FM 4-5-6 esetében már a storefrontokat is zárták, fel sem tudok tölteni festést, tuningot, vagy fotót, szóval az sem lesz maxos. A hiányzó dlc-kről nem ks beszélve. Ja, meg ugye a rohadt Fast&Furious, illetve Forza Apex, amit anno nem húztam be, most meg már nem is fogom, és önmagában 500, illetve 1000 pont.
FM2-nek nem álltam még neki egyedül, de ahogy néztem TrueAchievmenten, elvileg ott kiüthető még minden, csak grindelős. Főleg az 1M online credit. Ez elvileg boostolható, ha többen jelentkeznek be a versenyre, szóval itt be lehet segíteni egymásnak. Többiek ki is léphetnek akár rögtön, csak az számít, hányan indultak az elején.
p
-
gduck
addikt
válasz GalaHU #23782 üzenetére
Grat!
Én sajnos már nem tudom összeszedni a régi Motorsportokból a pontokat, annó a FM4-el kezdetem, így a régebbiek akkor még kimaradtak
FM2: 415/500
FM3: 340/1.000 - na itt sajnos nem adja már a pontokatA többi szinte mind ki van maxolva! 23.891/25.000
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Kisgépkezelő #23801 üzenetére
Na ez az, kettő közé be kéne őket lőni valahogy, aztán had menjen.
#23805 Addig tényleg megőszülök.
-
parandroid
félisten
válasz NoMagix #23810 üzenetére
Ma már nem jó, sry. Asszony most ért haza, vacsi, kutyaséta, aztán kicsit együtt is kéne lenni. Szegény egész héten későn esett haza, én meg harmadik hete itthon döglök a repedt könyökömmel.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #23809 üzenetére
Segítek, gyere fussunk közösen! Kb. 19.00-23.00 között ma este!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Hivatalosan is elengedem ezen a héten a trialt. Teljesen értelmetlen. Ennyi szottyadt agyú félkegyelműt egy rakáson… Hihetetlen. Tényleg csak úgy van esélye az embernek, ha egyedül, vagy max másodmagával kerül be, mert egy csapattárs balfaszkodása az, amit még az első hellyel kompenzálni tudok.
p
-
Qkackca
őstag
válasz LeventeV #23806 üzenetére
Szia, üdv a fedélzeten
[PH!] Prohardver, a klublistában.
Egy klubtag játékos infójánál is tudsz csatlakozni vagy ha kikeresed a klubot, akkor ott jelzed a szándékod, aztán kapsz meghívót.
FH3-ban azt hiszem egy klubtag avatarjánál néztem játékos infót, aztán sikerült belépni. Ha jól rémlik.Szerk: dvtkfan8dvtkfan ismerősen cseng valakinek? Esetleg Ganker is Back gamertag?
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
NoMagix kolléga felhívására csatlakoztam a topikhoz.
Jelenleg a Forza Horizon 4-el játszom többet (lvl 179), de még a 3. rész is elő-előkerül néha (lvl 202).
Melyek most az aktív Prohardveres klubok, ha lehet, akkor csatlakoznék. -
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #23797 üzenetére
Hát arra van egy egyszerűbb megoldás, van kb 750 különböző kocsid, aztán találomra választasz egyet.
#Ötlet1,5: Bemész a kocsiválasztó képernyőre, aztán mondjuk jobbra lapozás/választás közben elszámolsz mondjuk 6-ig, és ahol megáll, azzal mész. Ha meg legközelebb kevesebb ideig számolsz, tök más élmény lesz, ha meg talán tovább akkor szinténAki szokott pályát tervezni, különösen trükköset, falba, starthely korlátba vezető nyomvonallal. Attól kérdezném hogy náluk tesztvezetés folyamán mi történik?
Mert mintha okosodtak volna ilyen téren a botok, már nem nyomják a gázt a falnak észnélkül, mint mondjuk én - a szándékom szerint, hanem szépen lepattannak a falról, irányba fordulnak, aztán mennek tovább.
Tegnap próbáltam két rövid körversenyt is csinálni a forzathonhoz, de nem sikerült ilyen módon hülyebiztosra mennemhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
floatr
veterán
válasz Kisgépkezelő #23801 üzenetére
Igazából az a probléma, hogy egyszer szinte lehetetlen megcsinálni, máskor meg szinte erőfeszítés nélkül megy. Kiegyensúlyozatlan.
Ráadásul az is marhaság, hogy sokszor egy kihívást maximálisra csak akkor lehet teljesíteni, ha teliberongyolsz a pályán, mint egy gyerek a matchboxokkal. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Kisgépkezelő #23789 üzenetére
Egyébként aki itt a múltkor szidta itt a fórumon a Mario Kartot, mert nem elég élethű, annak üzenném, hogy Ferrarival negyed kilómétert ugratni egy sziklaperemről, hogy kapjak egy szuperpörgetést az nem élethű. A nap viszont már lassan egy hete ki akar nyírni mindenkit az országban, úgyhogy nem kérdés melyik játék a gyerekes hülyeség, és melyik az ami teljesen valósághű.
homerhamm: Te sosem vagy ezekkel elégedett. Ha van benne kihívás az a baj, ha nincs benne kihívás, az a baj.
Redneck: Tölts le rájuk valami fasza festést, úgy viszik őket mint a cukrot. Néha még licitálni is kezdenek rá keményen, vagy kivásárolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest