Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Másnál se nagyon van AI forgalom online módban? Itt vagyok az autópályán, ha 2autót láttam, sokat mondok. Offline egyből rendben.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Látom mindenki bízik a Microsoft szervereiben, hogy zökkenő mentes lesz a startja a játéknak. Úgy legyen.
Egyébként milyen volt a 4. rész indulásakor a helyzet? Akkor még nem voltam jelen.
De lelki szemeim előtt akkor is látom ahogy a játék dobálja a disconnected, not able to connect, failed to connect..és ezek különböző variócióít.
-
tag
válasz homerhamm #24728 üzenetére
"még műlábat/protézist is lehet feltenni a karakternek. ."
Nemtudom, csak nekem furcsa ez ilyen játékba?
Persze arcszörzetet nem lehet választani, legalábbis nem láttam. Megint csak tini kinézetü karaktereket lesznek.
Női ruhát rá lehet adni férfire, beszédhangot is lehet variálni, sőt meg lehet adni, hogy mondjuk egy férfire "she"-ként hivatkozzanak, de szakáll az nincs. Mindegy, megoldom majd teljes arcot eltakaró sisakkal, vagy valami fullos csirke jelmezzel, ahogy korábbi részekben is. -
tag
válasz AsakuraDave #24355 üzenetére
Wreckfest? Ha szereted a szó szerint zúzos játékokat.
-
tag
válasz Kisgépkezelő #23903 üzenetére
Köszi, eszembe se jutottak a blue printek.
-
tag
A The Kraken mindig esős futam? Korcsolya abs, tcr nélkül...
-
tag
válasz Redneck #23758 üzenetére
Mivel a korábbi részek is kikerült az egész store-ból én nem vennék rá mérget, hogy új részek megjelenése után sokáig megmaradnának. Ezeknél a címeknél inkább arról lehet szó, hogy licenszek lejárnak és nem éri meg foglalkozniuk vele.
"Biztosra" akkor mész, ha valami komoly akció alkalmával megveszed azokat, saját accountból már nem jellemző, hogy eltüntetnek játékokat.
Normális kiadók, miután tájékoztatnak, hogy kikerül digitális store-okból, rendesen leszokták akciózni a játékokat (vagy akár ingyen elkezdik kiszórni). Mondjuk ezt nem hiszem, hogy a MS meglépi.
-
tag
Tehát, akkor ha én (újra) előfizetek egy hónapra GP-re 3.000-ért, akkor 18-ért tudom megvenni, a 30 akármennyi helyett az FH5-öt? Bár az Flight Sim-nél hasonlóképpen jártam el, de messze nem volt ekkora különbség az árban.
-
tag
Azért a 100 eurós ár húzós lesz. Mindegy, van 5 hónapon lelkileg felkészülni.
Vajon milyen kiegészítők lesznek ehhez később? -
tag
válasz IntelKiller7 #20071 üzenetére
Viszont képet már "lőni" se tudok. Megosztva kb. csak 20 van, mindegyik nulla view-val. Az meg szomorú, ha már a mentett, de még nem megosztott képeket is az online tárhelyre teszi, amikor itt állnak üresen a terabyte-ok a gépen. Mindegy, végülis egy screen capture-el megoldható a dolog.
-
tag
PC-n a photo mode-al készített képeket vajon a gépre is elmenti? Neten nem sok biztató dolgot találtam. Azért kérdezem, mert úgy tünik túl sok képet csináltam (100 alatt), és kiirta hogy a "fájlkezelőbe" töröljek párat.
-
tag
Lehet én vagy vaksi, de van arra mód, hogy angolra állítsam a nyelvet FH4-ben? Már attól frászt kapok, hogy "kocsik"-at látok.
-
tag
Először is sose játszottam Forza játékokkal, pedig mindig érdekelt volna, de konzol híjján kimaradtak. Úgy érzem - most hogy már PC-re is elérhetőek egy ideje - itt az ideje beszállni...
Mennyire reprezentatív a játék jelenleg elérhető demója? Olvastam az friss patch note-ot, ahol kiemelik, hogy kezeli már normálisan a kormányokat (G27-em van). Feltételezem akkor a demó ezt nem tartalmazza.
Nagyon gondolkozom a játék beszerzésén, de kicsit sokallom az árát érte, pláne az ultimate kiadásét. Kipróbálás nélkül elég nagy "kockázat" megvennem.
Ultimate kiadás ér plusz 10 ezret, vagy el lehet szórakozni a standard verzióval is? Gondolom játékon belül lehet plusz DLC-ket venni hozzá, ha kevesleném mégis a tartalmat.Szerintetek egy AMD A8 6600K, 8Gb RAM, GTX960(sajna csak 2Gb) géppel milyen esélyem van?
Kormánnyal esetleg van valakinek tapasztalata vele? Van normális FFB?bónusz: Nem lehet valahol olcsóbban megvenni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest