Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
-
spiky03
veterán
A Puliwood-on is van egy cikk, hogy milyen lett volna a Rózsa Egyes, ha..
Sajnos linkelni nem tudom, mert nem jön be az oldal a melóban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nagyúr
válasz brownus #98042 üzenetére
Jah... nekem is nagyon bejött.
Nálam most kb ez a sorrend, bár néha tényleg csak hajszálnyival itt-ott:
1. A birodalom visszavág
2. A jedi visszatér
3. Zsivány egyes
4. Egy új remény / Csillagok háborúja
5. Az ébredő erő
6. A sith-ek bosszúja
7. A klónok támadása
8. Baljós árnyakSteam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
Legközelebb mikor nézed, akkor majd gyorsan kikapcsolod az
után. És problem solved.ajtó kinyílása [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ispy
veterán
Nekem a végére már nem kellett volna
az a Leia jelenet, azzal a béna benyögéssel, szerintem ott kellett volna zárni a filmet, hogy kinyílik az ajtó és Leiat látjuk hátulról. Ráadásul elég béna lett a cgi is, szvsz. "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
brownus
veterán
válasz FollowTheORI #98040 üzenetére
hmm, az se lett volna rossz, hogy vader kinyírja őket.
de ez is szép befejezése volt a filmnek, pont tegnap iccaka néztem meg, újra, és az egyik legjobb sw film. remek! -
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98039 üzenetére
Van egy elmélet, miszerint Darth Plagueis teremtette Anakint. Igaz ettől nem az apja. Szóval nem lehetnek uncsitesók .
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Gary W. mondta: Sosem írták meg, még script szinten se, csak ez volt egy ötlet ami mindigis ott lebegett, hogy Vader ölné meg mindet valahogy... az utólsó Vader pusztítás csak később jött be, és végülis nem is úgy ahogy eredetileg gondolták volna (hogy a hősöket öli meg valamilyen formában). Viszont a Krennic túléli dolgot kicsit sajnálom... az még egy frankó jelenet lett volna végére, hogy Vader szépen megfolytogatja, immár halálig... Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
Aztán majd nagyot nézel, mikor kiderül, hogy valójában Watto volt Rey nagyapja, mert összehoztak egy másik rabszolgakölyköt Shmi Skywalkerrel, szóval ő valójában Anakin unokahúga (félig, mert mint tudjuk Anakin apja nem Watto volt, hanem a midikloriánok).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98037 üzenetére
VIII-ba majd mikor a nagy
Teszem inkább spoilerbe bár ezek csak találgatások.pálfordulások lesznek Rey és Kylo részéről.. ahh. Alig várom. És remélem tényleg Ezra lesz Rey apja. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98034 üzenetére
Elvileg
Hamradjára is megkönnyezem a naplementés jelenetet. Gönyörű! (najó nem is könnyezem) hater vagy az a te bajod!kimentették volna őket. (#98036) Pearce Ezt hol hallottad/olvastad?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz sixpak #98032 üzenetére
Az eredetiben Cassian
És van egy jelenet mikor Krennick blastert tart Tarkin fejéhez. Ezek tutik a forgatási videók alapján.hamarabb meghal. [ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz callmeakos #98023 üzenetére
Így van, zseniális...
Más: 2x láttam a Rogue One-t moziban, a premier hetében, most sikerült megnéznem otthon is.
Nos, ez harmadszorra is ütött, ha nem lenne szentségtörés, akkor azt mondanám, hogy ez az eddigi legjobb SW film, de ezt nyilván nem mondhatom ki.
Még a megjelenés előtt olvastam olyanokat, hogy a Disney szerint túl sötét hangulatú lett a film, ezért át kellett dolgozni. Na én azt a verziót szeretném látni!
A végleges sem lett egy vidám darab, akkor milyen lehetett az?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dorian #98029 üzenetére
Kétszer néztem meg moziban családdal, van kutyánk, így értettük a szituációkat, nagyon jó kis film volt.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
marilllyo
veterán
Az első akciójelenetig bírtam az új Underworld-öt (Blood wars).
Zsigerből utálom...és itt szó szerint rosszul lettem ezektől a fél másodperces vágásoktól. De még a párbeszédeknél is. Számomra nézhetetlen kategória.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Dorian
félisten
Kis kedvencek titkos élete:
Nem kiemelkedő, de nagyon jó kis rajzfilm, 1,5 óra szórakozás, nem több, de nem is kevesebb. Sztem főleg azok értékelik, akiknek vannak kutyáik, és újra meg újra röhögni tudnak azok nagyon tipikus szituációs viselkedéseinek kifigurázott ábrázolásán.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
bagyulajuve
addikt
Nem tudom mit vártam, de megnéztem az Underworld lood Wars című förmedvényt, nagyon gyenge volt összességében.
Ami/aki tetszett:
1. Kate Beckinsale - még mindig gyönyörű
2. VerekedésekMegnéztem az Assasins Creed-et is - ez se volt nagy szám, ha nincs más, akkor éppen egyszer meg lehet nézni. Pedig elég jó szereposztás volt. Nem várom a folytatást....
Resistencia eterna
-
sixpak
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Szerintem nem volt nagy feladat, bizonyos TV-csatornák napi rutinnal csinálnak még alpáribb színvonalú produktumokat. Az, hogy ilyesmi bekerült a mozikba is, azt nem nevezném kultúrális forradalomnak.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
perempe
veterán
aki már látta a Zsivány egyest: tetszett a vége?
jó volt a csattanós vég Leilával pár másodpercig vagy jobb lett volna, ha a filmben szerepel Leila üzenete is? * Brahms: 4. szimfónia *
-
Bad Pritt
félisten
Van felirattal Szépség és a Szörnyeteg. Még a CC istene is úgy akarja, hogy én ezt megnézzem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vond
MODERÁTOR
válasz #54715584 #97908 üzenetére
Grace a Peaky Blinders-ből. Zseniális sorozat.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
KaitouP
nagyúr
Húgommal mi is megnéztük moziban, egynek elment, aznap a helyi moziban amúgy is olcsóbbak a jegyek. Amin nagyon szörnyülködtem, az nem a film volt, hanem az, hogy csomó kölyök volt szülőkkel kb. 8-14 éves korosztályból, és komolyan elgondolkoztam a szülőkön... Azt hiszik hogy ami animációs, az egyből gyerekeknek való?
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
eeXaa
addikt
Már csak a nyárspolgár pukkasztó hatása miatt is zseniális a Sausage Party.
-
S e t h
nagyúr
válasz lezso6 #97994 üzenetére
Nagy várakozással ültem le elé, de egy lyukas kotont nem ért az egész.
Ha vki most látott először ilyen szintű nyers vulgaritást filmben annak bejöhet, de nálam értékelhetetlen kategória.
Ha szét lettem volna szívva, akkor még esetleg, mert szerintem a stáb is jól érezhette magát if lyu no vát ály mín.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest