Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
igaz, de az a keresztvasas lightsaber eléggé wtf. (nem a jó értelemben) de majd kiderül.
amúgy a JW-ről meg azt olvastam hogy kikerült a netre az egész film...
Saint_
eleinte, de később csatlakoztak nem-klónok is az évtizedek alatt. Amúgy ez az új SW film mikor játszódik? nemsokkal a Jedi Returns után?[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Amúgy max 50 másodpernyi látnivaló van ebben a trailerben és mind libabőr. Na az a nem mind1.
All→M8
-
KisTücsök
addikt
Teaserhez képest azért nem is rossz.
Williams nem csinál hozzá új zenéket?
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BITBOYS
addikt
válasz br.rak #55034 üzenetére
Gyanítom ugyanaz a helyzet mint JW-nél, amin fanyalognak a rajongók majd változtatnak rajta. Nekem a rohamosztagosok sisakja az első perctől nem tetszett, ezen biztos nem tudnak már változtatni. A Sólyom kocka radarja is érdekes, de nem zavaró...most nem szeretném elemezni mert így is eszméletlen jó látni, hogy feléledt/folytatódik a gyermekkorom álma
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szegény Integra véleményére de kíváncsi lennék most...
"Az a fénykard 99% hogy nem lesz benne a filmben, csak azért van a trailerben hogy fokozzák a flamet, érdeklődést. "
Ezt mondta mindenki a concept artot is meglátva. hogy ez tuti nem lesz benne. Már most benne van. Szerintem ez fix már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
válasz BITBOYS #55029 üzenetére
Az a fénykard 99% hogy nem lesz benne a filmben, csak azért van a trailerben hogy fokozzák a
flamet, érdeklődést. Lesz még pár ilyen jelenet, ami nem lesz benne a véglegesben, de ilyen trailerekbe jó lesz.szerk: a régieken kívül valami ismertebb arc szerepelni fog a filmben? ( Max von Sydow-ról tudok, de lehet neki praktikus okokból az össze jelenete fel van véve a 7-8-9 -hez)
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
batai15
félisten
[link]
volt már?
van itt minden pallosos sith , sok repkedés tatooin... -
Malachi
addikt
hujujj, hát ez, ez, ez... alig pár hete írogatok ide, szóval nem tudjátok, de rettentő nagy SW fan vagyok. azért nem a beöltözős, de majdnem.
nekem gyorsabban ver a szívem, mióta láttam ezt a másfél percet. ahogy követi a kamera a Falcont, mint az EP6 nagy csatájának az elején, ahogy az X-Wingek csapják a vizet, meg az egész szín és képi világa, jááááj de k*rva jóó!
aztán remélem, tesznek majd mögé sztorit is. de eddig tetszik.
na, kikockáztam, azok lehet, hogy nem X-wingek és a Falconra tényleg téglalap alakú antenna került. akkor talán mégsem volt kamu pár napja az a gif?
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ez az ágymozi mostanában nyílt meg nem? Van aki próbálta már? Olcsó ahogy láttam
https://psnprofiles.com/kazama001
-
pohár
félisten
-
Így kell valami eredeti alkotásra felágaskodva belesz@rni a blockbusterek fostengerébe.
(#54976) devil-k: Így oké, mondjuk nálam az Edge Of Tomorrow-ban múlta felül magát Tom Cruise, ami nagyon szép szó.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
br.rak
őstag
válasz Dilikutya #55009 üzenetére
Itt nem a youtube trailer a tényező
TV-spotok, plakátok, újsághirdetések később közönségtalálkozók,reklámozni kell majd a regényváltozatot, legyártott babákat,játékokat egyéb szuveníreket, stb stb.
Itt még 2-300M dollár is elhanyagolható az első film és a franchise jövőbeli bevételéhez képest. -
pohár
félisten
az itthoni mozikban is játsszák a trailert?
amúgy a kardon sok értelmét nem látom annak a két oldalágnak, mit csinálna vele?
az X-Wingek a víz fölött mocsokjóóóóóóól néznek ki
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz br.rak #55007 üzenetére
Egy Star Wars filmnek minek marketing? Elég kitenni a trailert a youtube-ra, meg mozikban filmek előtt vetíteni. Ez aligha 50-60M $, vagy még több, amennyit néha elszórnak marketingre.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #55004 üzenetére
Na akkor tudjuk le a kötelező köröket is, mielőtt más lesz.
"Szerintem ez a film szar lesz. Már most gáz, fúj az SW saga meggyalázása. Hogy lehet ilyeneket beletenni. Pfúj már megint Tatuin, báh az a kard. Szar szar szar. Én tuti nem nézem meg. Gáz"
stb stb stb. D
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
válasz Pearce #54998 üzenetére
Akkor az anyjuk tökéért mutatják, ha a végső filmben bent se lesz...
Hogy legyen miről beszélni. Ha minden igaz van még minimum egy ilyen kamu jelenet (Egy csuklyás alak, mandaloria maszkban, gondolom hogy Revan-nak gondolják a fanok és elárasszák a netet az elméleteikkel, viral marketing szerűség ) Ez van, ma már a marketing sok esetben elérheti a forgatási költségeket, de itt kb mindegy 2 milliárdos bevétel tuti (minimum)
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
én nem, de a hajamat letettem, úristen de várom és akkor ennyi trailert néztem meg, jövő év végén fogok új képkockát látni a filmből de azt be kell vallanom h a régi zene nélkül még nagyobbat ütött volna a trailer, ami azelőtt volt, az annyira dark és sötét volt, iszonyatosan brutáljó ááááh
-
kexksz
addikt
Nagyon-nagy SW fan vagyok, de ez a trailer igazából semmi nem volt azon a kardon kívül, ami amúgy nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest