-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Viszlát #121696 üzenetére
Nyilván senki nem anyázott, mert moderálták volna. Hiába akarja leköpni valaki a másikat, ha van köztük egy üvegfal. Mindenesetre én erős rosszindulatot véltem kihámozni bizonyos hsz-ekből, melyek mondanivalóját, bennük meghúzódó feltételezett érzelmeket próbáltam röviden, nem formális módon kifejezni, egyfajta karikatúrisztikus szemrehányásként, hogy bár hiába lett ennek itt divatja, attól még ez nem biztos, hogy "jó".
Rád azthiszem pont nem gondoltam, kifejezetten tetszett a gerillahadjáratod, hogy megpróbáltál filmvéleményekkel témát terelni, példát mutatni fröcsögés helyett.
Példát természetesen nem hozok, mert az már személyeskedés lenne.Sixpak:
"Konkrétan zero olyan hozzászólás született, melyet a 3. pontban említettél, ezért nem értelek, ez így szimpla hangulatkeltés."Az első megfigyelésért jár egy nóshitsherlok, a második részben igaz, de természetesen nem az volt a cél, csupán egy nyomatékosító eszköz. :)
Nyisziati: a bujtatott lealacsonyítás is lealacsonyítás, persze ezt te is tudod, különben nem éltél volna ilyen hasonlítással. Nem minősítem. (Ez egy burkolt minősítés volt a részemről, amúgy )
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!