Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok valaki kipattintja/kipattintotta ezt a POTM Griezmant ? Statok alapján tűnik olyan rossznak és még az ára is elfogadható szerintem.
-
eM'82
addikt
válasz WhiteAngel89 #8000 üzenetére
"laptopra nem lehet kirakni"
PS Remote play-t probáltad már? Poénból teszteltem, egész jól működött. SB-hez teljesen jó.B opció: usb-s HDMi bemenet. Aliexpressen pár ezer forintért kapható.
-
EA's hit
őstag
válasz WhiteAngel89 #8000 üzenetére
Ha ez a Maldini/Alessandrini/stb. obj, hát nekem abból egy jóképű bd Sow esett a végén, igazán megérte
-
Kristof_94
nagyúr
Jól látom, hogy nincs olyan formáció ahol Shearer, Isak, Puskás illetve Gordon együtt tudna kezdeni úgy, hogy mindenki a megfelelő pozícióban van? Legalábbis csak 3 védős formációt látok, ami baj, mert én 4 védőssel játszom... És ugye nem tudnék kit LB/RB-be rakni.
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #8006 üzenetére
Ez 3 lap, aki csak ST-t és CF-et tud, meg egy, aki csak szélsőt. Nem, ilyen felállás valóban nem létezik
-
evibly
senior tag
-
Woodslave
félisten
-
Kristof_94
nagyúr
-
raven84
senior tag
Én úgy döntöttem tolok egy mythbustert. Kiszedem a fodder pakkokat a swapwsból és lerakom a játékot PL TOTSig. Ha lehet hinni a pletykáknak 3 hét múlva indul. Kivi leszek esik e valami nagy, vagy az accomon ez sem fog segíteni. Majd jelentkezem.
-
gjoe
addikt
válasz raven84 #8013 üzenetére
Én már egy ideje a wl-t befejeztem. Rivals 3win/hét. És csak az objektek amiket megcsinálok, és így max pár plusz meccs SB, hogy meglegyen az elite1.
Ma szinte minden trade lapot eladtam és a szeptember óta grindolt coinból sikerült venni egy puskást. Alig maradt pár ezer coin. Viszont fodderrel tele van a club, plusz még sok jó csomag amit nem nyitottam. És még a swappot sem szedtem ki.
Persze ikont még idén sem sikerült nyitni. -
david368
aktív tag
Sikerült az idei legjobb WL eredmènyt produkàlnom, 15-5 lett a vége. Utolsò meccsen nem lett meg sajnos a 16, gyerek loan prime R9-al szètkapott
Egyben sikerult az idei legrosszabb rewardsokat is kinyitnom. 7 pickbol a legjobb 86as fodder, komoly voltAztan jöttek a packok: Ultimate pack legjobb 83 Asensio. Jumbo rarebol pedig legjobb 83 Ziyech TOTW pack pedig megkoronàzta egy Sail nevezetû 85ös jàtekossal a ket 80as mellett
Amugy azert nyitottam ki mindent, mert Puskasra vadasztam, mas lap nem erdekel. Neki koszonhetem, hogy 15 win meglett, egy vadallat, a legjobb akit iden hasznaltam csatarkent.
Sok sikert mindenkinek a hetvegi meneteleshez, remelem meghoztam a kedveteket! -
EA's hit
őstag
Én csak 9 winig nyomtam, de hasonlóan nevetséges volt a reward, 3 db 84-es lap a csúcs a packokból, két 85-ös if a pickekben, egyedül egy 87-es Sangaré ért valamit az if packból, kemény 20k, vicc az egész.
-
Kristof_94
nagyúr
Az a Bruno nagyon patent...
-
Nandinagy
addikt
Sikerült alulmúlnom az előző icon pickem:
Prime Nesa-Mid Cech-Mid Stoichkov A 6 db 84*5-ből jött egy El Sharawy aki amúgy nem 5 skill alapból? Eddig ahány lapja volt mind 5 skilles volt ,most meg kapott egy 5/3as lapot? Azt hittem 5/5 lesz Na mindegy végüli sbcbe jó.
Ez a birthday cup jó lesz arra, hogy tönkretegye az idegeim. Első 2 meccs win aztán a 3. meccsen kaptam 2 olyan gólt, hogy 6 db kötényt kaptam a kettő támadás alatt Nehéz így védekezni. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Nandinagy #8023 üzenetére
Nekem prime Petit, mid Cantona és prime Lineker. Cantonat vettem ki, legalább nem lett mínuszos az SBC. Néztem ezt a Brunot, de nekem nagyon drága... Egyszer ha majd lejjebb megy és lesz rá keret megveszem.
A birthday kupában nekem 4 győzelem. Így azért könnyebb lesz később, nem kell annyira hajtani. -
marcess
senior tag
válasz Nandinagy #8023 üzenetére
Nálatok felmaxolja a chemistryt a játék? Ebben a fifaban még nem toltam max chemistry módot, de eddig keresésnél már maxosra mutatta a csapat chemet, de nekem marad a a 11 amennyinek alapból lennie kellene.
Ide wc Garrincha jött, kár, hogy Jairzinho megvan és természetesen mind2 csak rm-rw
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz WhiteAngel89 #8026 üzenetére
Tökéletes CB, eszedbe ne jusson szélen használni.
Nekem wc Dalglish jött a pickből, ismét remek...
-
Santana01
aktív tag
Az EA nagyon tud..spagetti volt ma ebédre.
Most éjjel ki raktam az ikon pakkot.
Del Piero-Baresi-Cannavaro
Ez több mint gyanús -
Nandinagy
addikt
válasz marcess #8025 üzenetére
343-ba beférnek Úgyis a 3 meg 5 védő a meta most
A Max chemnél is a rendes chemed írja csak meccskeresés után felmegy maxra. Bár nem mintha bármi is látszódna az egészből Ugyanolyan vakok mint szoktak.Eleve nem értem mi a halálnak adnak ennyi loan lapot ha folyamatosan 0-1-2ben maxolják a használatukat a küldetésekben. Azon kivül, hogy 3 oldalt kell letekernem miattuk a klubban így semmi hasznuk nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
Kanteról vélemény? Ez a sok bd token fodderpackban végzi, mert a fix kivehető játékosok nem érdekelnek, a pickek meg mindig szart adnak.
Szóval vagy Kante vagy Nkunku lesz a fodderbőlPSN: OldSlowhand74
-
gjoe
addikt
válasz Aguinaga #8034 üzenetére
Kante szerintem túl van arazva. Nkunku ptg lapját mindig kivettem draftban. Az nagyon jó lap, de ezért a butitott lapert én nem adnék foddert. Sajna egyik sem visz előrébb engem. Még mindig valami normális sbcre várok. És nyitni sem tudok duplak miatt. Januárban jobb sbck voltak. Jairzinho, zidane, stoichkov, ramos, xabi a stb. Ha mondjuk maldini sbc lett volna mondjuk 4 5 milla azt elkezdenem. Kiadhatnanak valami nagy vadat drágán akár hosszú időre aztán lenne mindig mibe pakolni a foddert.
-
eM'82
addikt
Sztem Cruyff kifejezetten jó SBC. Örülök is neki.
Viszont a fodderpakkokat miatta akartam kigrindolni, erre anélkül kiraktam
1 token kell a 20hoz.
Egy gyors középső védő SbC kellene, mert értem a 83as Lucio is "gyors", de nem Mbappé gyors.Ugyanígy látom én is, hogy mindkét lap túl van árazva. Nkunku-nál is az a baj, hogy ráraksz egy Huntert/Hawk-ot, akkor marad a gyári, nem maxos passzolása/dribblingje. Ha Catalyst/engine-t raksz rá, akkor meg a lövése marad szar.
-
evibly
senior tag
válasz marcess #8037 üzenetére
14-eket megyek WL-ben, meg Elite DR-ben, aztán ma 5-ből ötször szoptam ki a kupában. Általában távol tartom magam ezektől a kupáktól, írtátok ti is, én is, hogy semmi köze a többi gameplayhez, de képesek voltak a nyomorultak ide berakni három tokent is.
Ahogy írod: mi értelme a megkötésnek, ha a padról azt hozol be, akit akarsz? És a két loan pluszban: r9, TOTY Messi mindenhol - komolyan, menjenek el ezek inkább fost fölözni valahova, de az sem jó, mert azt is elcseszné ez a bagázs -
WhiteAngel89
aktív tag
wc figot erdmes lecserélni 92 garrinchara?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
gjoe
addikt
válasz dvtkfan #8040 üzenetére
Várj még vele egy kicsit. Amúgy is szerda körül a legolcsobbak a lapok a hetvegi árhoz képest. Múlt héten jött volna kolasinac fb object vagy sbc csak elcsesztek. Én a 87es lapját használom és isteni lap.
Leekek szerint lehet potolva lesz.EM'82: cruyf nálam is nagy kedvenc, de ott van potm mbappe és fb puskás. Nem rakom ki 2millaert kispadra.
Na őt talán ha nem lesz tularazva.
Pláne ha kapna valami szélső védő posztot is. -
marcess
senior tag
Tegnap írtam, hogy Garrincha jött, de megvan Jairzinho. Az az igazság, hogy ez a Garrincha nekem jobban fekszik, sokkal gyorsabban jön fel a támadással, Jairzinho h/h nekem sosem jött át, túl sokszor kellett visszafogni a kontrákat, mert nem ért fel időben. Igazából csak fizikalitást veszítettem, de cserébe godmode dribblinget meg jobb workratet kaptam.
-
|AP|
veterán
utolsó pillanatban ültem neki a mai BD cupnak, és most jól dobta a gép, 4 win lett.
Ezt meg kell becsülni, mert simán vannak/lesznek olyan napok, amikor 5/0 lesz, ebben biztos vagyok. Aki nagy felfedezés az a FF Miller lap CB-ben, hát az egy állat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dragon Age: Veilguard teszt
- 3D nyomtatás
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest