Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt hogy érted. Az is bugos?
Egyébként tök jó hogy egy nyamvadt sbct tudtak kijavítani ennyi idő alatt. Én jelenleg még háromról tudok ami nem jó. Vagy csak direkt nem akarják hogy az embereknek kezdésnél sok hasznos játékosa legyen...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
eM'82
addikt
Oki. Teszek egy próbát vele, sokat nem lehet bukni rajta.
Tegnap este folytattam a vesszőfutást Rivalsban, pedig már 2-0ra is vezettem. Újabb 7 meccs győzelem nélkül (zsinórban 17!!!!) Majd után 2 win 1 döntetlen. Ekkor már bőven 1 óra volt hajnalban
Ha úgy akarja a gép, akkor a vakoktól is kikapsz, de meg mindent lécre lősz, vagy a kapusba. -
mcwolf79
veterán
válasz Gaborz1 #1493 üzenetére
Én hajtom egy ideje , szerintem jó lap . Hunter-tel is lenghty , nem nagyon van ami megállítja. Átlag 1,5-2 gólt termel meccsenként. Ha PL játékos lenne stat alapján annyiért mehetne , mint Haaland , dehát csóri “csak “ Serie A-bán evickél , így az ára kb. fele Haaland-énak.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
őstag
-
evibly
senior tag
válasz Gaborz1 #2684 üzenetére
11 winem lett ebben a rettenetben tegnap, ami mellé 7 vereség járt. Igyekeztem összefoglalni, hogy milyen típusú meccsem voltak ebből a 18-ból:
1. Atom ellenfél atom csapattal, esélyem sincs, több gólos vereség: 2db
2. Hasonló, vagy gyengébb csapatos ellenfél, sokkal jobb vagyok nála, kilép, vagy több gólos győzelem: 3 db.
3. Nagyjából hasonló tudás a másik oldalon, ezzel együtt képtelen vagyok levédekezni bármit, az ellenfél szabadon rohangál keresztül a középpályán, majd a védelmemen, az 1. félidőben összesen hat gól esik, majd a második félidőben továbbiak születnek, ami odáig fajul, hogy a 88-90. percben oda-visza 3 gólt szerzünk, amivel hosszabbítás lesz. Ekkor behozom a frissítést, legyalulom a csapatát, verek neki három gólt, minden egyes támadásból egyet, és a végeredmény valami 8-4: 8 db.
4. A végére hagytam a desszertet: fogalmatlan, passzolni nem tudó (vagy az is lehet, hogy hálózati kapcsolattal küzdő ellenfél, bármi is lehet) ellenfélnek szénné lövöm a kapuját, természetesen nem tudok egyetlen támadást sem befejezni, a félidőre Alisson/Neuer olyan 9 védésnél jár, ebbe beletartoznak a 2 méterről, laposan, erősen elengedett lövések bravúros kipöckölése is, és persze ne hagyjuk figyelmen kívül azt a kábé 4 kapufát, amit összehozok. A 44. percben valahogy beküszködök egy ping pongos, undorító gólt, amire válaszul tol egy hosszú indítást, Haaland botladozva, de átveszi a magas labdát, ráveri az én összerogyó Ter Stegenem mellett a labdát és bemegy. A második félidőben agygörcs kerülget, mert semmi nem megy be, majd végül az egyik védőm/középpályásom a sokadik gyenge, cél tévesztett passza után az ellenfél csatára begyalogol a kapuba a labdával: 5 db.Bónusz: az 1:1 állásnál kilépő patkányok, miután berúgtam az egyenlítő gólt: 3 db
-
-
thebigK
addikt
válasz Gaborz1 #4620 üzenetére
grat a 16 winhez, jól nyomtad
itt kurvára megérte ismét letolni, 15-5, a pickek jól adtak, 3 legnagyobb, de a packok 1-2 WO össz vissz, kiraktam a 100játékos packot is a duplákból, 4db rare gold WO, 0 spec lap, 0 TOTW...“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- GTA V
- Hálózati / IP kamera