Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na 47 pre season crafting packot csináltam
15 wo volt ff Papin, Deasilly, Rodrygo, Hierro, ff Hazard akik említésre méltók, még pár tots.
Csináltam közben 6 80+ player picket a legjobb egy 91-es tots lap volt, még egy 85 a többi 3 82 max
Meg közben csináltam 4 db 85+ packot.
-
-
K.J
senior tag
Azt a dupli Neymart quick sellezd hozzám!
Gomezt nyitottam én is egymás után, fura is volt. Carvajalt kiprobaltam amúgy, szerintem nem sokkal jobb, mint Llorente, marad az utóbbi. Őt sokat használtam cm, jó is volt anchor lappal, de valahol láttam, h azon a poszton engine kell rá, mert faszább. Hát nem.. eltűnt, mint a szar, rb-n meg elvan.
-
Sirandrish
legenda
Insignet sokáig játszattam..imádtam. Konkrétan sajnáltam amikor kikerült a csapatból, de már hányni tudnék tőle. Túlzás nélkül, minimum 20at kaptam belőle csak tegnap!!!
Dumfries a másik akitől rosszul vagyok. Kaptam egyet, meg sok goldot. Csináltam belőle 87+picket, amiből őt szedtem ki a rating miatt, és csináltam belőle még egy picket, akiből SZINTÉN őt kellett kiszednem, és ez így ment 5!!!!ször (IGEN 5) egymás után..
Utána inkább csináltam egy 84x10et, mert már készültem beleverni a fejemet a falba -
|AP|
veterán
szintén... ugyanazok a lapok. Van olyan, hogy a 10-ből 9 dupli. Rohadt unalmas, ezért is hagyom szerintem abba.
Csináltam még egy Futties picket, abból legalább megjött Araujo, így eladhattam a meglévőt. Lassan összejön a coin Lewára.
Bár ha addigra kijön Henry, akkor mindegy is -
Sirandrish
legenda
Nem kezdem az újat...megjelenéskor egészen biztos nem. Sokat gondolkodtam rajta, és úgy döntöttem hogy egyelőre elég lesz. Így is bőven ez az a Fifa amivel a legtöbbet foglalkoztam. Ugyan már WC98 óta játszom Fifa játékokat, de sose volt több nekem havonta pár meccs a haverokkal játéknál. Ahhoz képest most durván belehúztam, mert rengeteg időt beleöltem, csak az SBC-kbe. A lejátszott több száz meccsről nem is beszélve.
Szóval szinte biztos hogy csatlakozom majd hozzátok, de az tuti hogy nem szeptemberben!
Amúgy is maga a csapatépítés része sokkal inkább tetszik, mint a lényegi játék (foci), így valszeg az elején nem is igazán élvezném a játékotFőleg ismerve a luckomat...
-
|AP|
veterán
ok, akkor valamennyire megnyugodtam, hogy nem én felejtettem el védekezni
Rengeteg gólt kapok mostanában és katasztrófa a jobb stickes váltásom, ami régen azért jobban ment.
Amikor botrányos a gameplay, akkor az AI vezérelt védők is átmennek kreténbe. Amikor meg tol a játék, akkor mindenhová odaérnek maguktól is.Néha olyan jó lenne azt érezni, hogy én irányítom a játékot
-
bodnar123
őstag
Amúgy néha én is eltudok rötyögni sb-vel. Múltkor kipróbáltam ultimatet. Vicces volt. Egy silver csapat ellen. Kb 4:1re vezettem simán. Aztán 4:4,5:5,6:6...tizenegyesek, és valahogy szinte mindig tudta az irányt (nem is értem
). Ezután kirpóbáltam egy 91es ellen és 5:2re nyertem... Valahogy ott az a gond, hogy tudod kb, hogy akkor lő a gép gólt amikor akar. A kérdés mit akar
viszont reggel 3.ra meglett Ginola... Jeee -
Woodslave
félisten
Ez a legundoritobb hogy semmivel nem lesz élvezetesebb teljesen mindegy. Jó volt ebaxni erre az egész vasárnapot. Se Zidane se Ronaldinho xar se csinál. Tegnap 6/5 ma reggel 5/2. Biztos tegnap a nyomorekok kupaztak aki tud játszani az wlezett
Minden alkalommal gyomorideggel állok fel a játék elől.
Elég lenne az app.
-
Woodslave
félisten
Tegnap este pár óra alatt kipörgettem 12 squadot belőle most kell még a bronz meg silver de azt csak este.
Mielőtt megvettem a packot csak annyi játékos volt hogy squad builderrel appon nagyon gyorsan tudtam nyomni a 84+t. Minden harmadik negyedik után egy Dp squad.
De tök mindegy olyan heavy volt most a kupa játékmenet teljesen mindegy R10 egy stepovert nem tud csinálni
-
Sirandrish
legenda
Az komoly
Szerintem nálam szarabb "dropja" nem volt senkinek!
Hetek óta pörgettem az SBC-ket (jó, tudom mindenki), de talán két jó nyitásom volt...egy Al Owairan meg egy Eto (bár utóbbit azért már simán le lehetne cserélni free lapokból), és ennyi. A csapatom 95%a SBC vagy Objective...sz*rt se nyitottam
A nagy futties esemény(ami tart kb mióta játszom) nálam kimerült 5 Diego Carlosban, 4 Oblakban, meg 1-1 Alissonba/Mascheranoba/Sanchoban
Csak tegnap nyitottam legalább 30 ICON-t, de mind a 20K-s kategória. Pedig már a jobbak sem feltétlenül használhatóak, mégse adott belőle semmit
Ebben a topikban (és face csoportban is) csak jobb nyitásokat láttam a sajátomnál..
Bár az lehet hogy ha a szardömpinget nézzük akkor TOP3 vagyok -
bodnar123
őstag
Ja, hogy te is prev genen vagy. Sose értettem ezt az ollógól cunamit. Mert én sosem kapok, de ezek szerint ezért. (tipp: ha mindig a hosszúra megy, akkor vidd oda a kapust hátha) Amúgy szerintem ilyen távolságból soha a büdös életben nincs ollózásos gól. Egyszerűen nem lehet akkora erővel meglőni, hogy gól legyen. Ez szabadrúgásból is ritka.
Amúgy szerintem tojnak a prev genre. Azért nexten az igazi glitchek nagyját nerfelték. Kivétel a kick off előreívelést. Viszont az levédekezhető, csak bosszantó.
-
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Olló kickoff meg külső bug végig megy...Ezt sosem veszik ki nemtudom miért jó hogy egyforma gólokat lehet rúgni szinte mindig...Énis kitanulgattam ezeket de többnyire csak akkor vetem be a másik ezt nyomja végig..Nekem is volt pár meccs amit ezeken buktam div1 meg elitben csak ez megy végig,sajnálatos hogy ennyire buta a közösség szégyen amit csinálnak.Szöglet olló bug vagy hosszúra erőből át milinkvoicnak fejre 90%gól....Külső lövés szintén.Olló meg alap csak felkell tenni magadnak.Ezeket az automatikus dolgokat kéne javítani bár akkor a div1 elit vakondok fele ehenhalna
-
|AP|
veterán
nekem már nincs motiváció, hogy ennyi energiát beletegyek.
Augusztus közepe van. Mégis miért hajtsak már ennyire? Egy hónap és vége a játéknak.
Nyilván örülnék egy Futties Messinek, de már ha kinyitnám, akkor is: pár hét van vele játszani, aztán kuka az egész.Tegnap volt először, hogy úgy léptem ki a játékból, hogy nem azért fejeztem be, mert nem volt időm folytatni, hanem mert meguntam, nem volt miért játszani.
Utána elkezdtem egy nagyon régi hiányosságom bepótolását: Last of us (PS5 verzió)
-
Sirandrish
legenda
-
|AP|
veterán
nekem a Barca koncepció miatt marad Gavi. Egyelőre nem érzem gyengének, szépen ki lehet vele hozni a labdát szélen.
Ennek ellenére lehet kirakom Llorentét, de csak azért mert nagyon jó ár-érték arányban van, és úgy érzem hiba lenne kihagyni.
Vanja nálam sokáig CB volt és én is úgy éreztem, hogy nem lesz nála jobb. Futties Koundé viszont hozza a szintet, brutál CB az a lap.
Így most már csak egy (igazi) kapus van a keretben (Ter Stegen) és most már a cserepadról is kiszorult a Vanja-Cech duó. Pedig azért minketten elég OP lapok még mindig -
|AP|
veterán
nekem meg voltak idén jó nyitásaim (3 TOTY például), de akikre igazán vágytam, azokat sosem sikerült kinyitni. Szerencsére voltak nekem való SBC-k/objectivek, így a csapatom nagy része ezekből van. Az utolsó láncszem Kroos helyére Dinho, és akkor azt hiszem össze is állt a nem túl nehezen beazonosítható koncepció
-
|AP|
veterán
én a kupában használtam és nekem sem váltotta meg a világot.
Ennek ellenére nem kérdés, hogy kiveszem. Kedvenc játékosom (Iniesta mellett), minden évben ott kell lennie az endgame csapatban. A kupa gameplay-ből meg nem szabad sok következtetést levonni
Bár nálam az elmúlt napokban pont ott volt játszhatóbb (div2-ben vagyok és tegnap már az első meccsen meg is lett a 15. win), cserébe a rivals az valami botrány...
Szerintem az SS/Futties pickekkel én is próbálkozni fogok, bár konkrétan két játékos van (De Jong vagy Messi), akiknek igazán örülnék is -
Woodslave
félisten
Lehet amúgy az is számít hogy adott div vége vagy a következő eleje. Mármint lehet hogy div 6 végén olyanokkal dobott össze mint te akik mondjuk jobbak de nem akartak feljutni most meg tryhardok div 5-ben akik viszont nem olyan jók. Bár itt semminek semmi értelme kár volt agyalnom
Amúgy Mikit wlben kapod
-
|AP|
veterán
megcsináltam én is párat, és most nekem is jól adta. 4db 89-91-es lap, az utolsó volt csak hasonló, mint amit gjoe mutatott.
Több alacsony goldom viszont már nincs, kicsit felborult a klub a Dinho SBC miatt.
Még mindig van egy valag 90+ -os lap, de 75-89 között szinte semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest