Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
taylorp #13354 üzenetére
Pre season jön már elméletileg. Feladatok amivel a 24hez szerzel bónusz pakkot. Lesz még player sbck is. És általában ilyenkor jön már az all in. Mindenkinek a legnagyobb lapja nyitható.
Egy 85x10-ben gold lappal nem nagyon találkozunk.
És majd jobb eséllyel lehet nyitni mbappet és társait. -
|AP|
veterán
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #11343 üzenetére
Ettől még nem vagy vakon, a pénteki xp-kkel lazán megvan a level 40, ha valaki foglalkozott a játékkal és kiszedegette az eddigi xp-ket. Nekem valami 6k kell asszem a végéig, a pénteken érkező cuccok felét elég lesz kiszednem, és el is érek a végére. És még lesz utána 3 hét semmittevés.
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp #10801 üzenetére
Igazából a rendszer legnagyobb problémája szerintem, hogy ha akar kb. bárki feltud jutni elitebe max. valakinek több idő. Csak annyi kellene, hogy kevesebb checkpoint vagy ha már ennyi van akkor nagyobb hézagok. Woodi is feljutott valameddig aztán látod mennyit panaszkodott miatta
De egyébként tök érthető az egész. Én is látom 1-2 haveromon aki 9 wineket megy wlben épphogy aztán div1-2-ben van ott meg szenved mint disznó a jégen. Igazából legtöbbször tudás sem kell a feljutáshoz csak szerencse. Kifogsz 2 embert aki kilép 1-0-nál vagy küldizik azt kigumizza már zászlónál vagy.
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp #9584 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam én is, hogy oké, hogy van az a szűk szegmense a játékosbázisnak, aki div1/elit szint. Ha én div 5-2 között liftezek, akkor hogy a náthás lótúróban van az, hogy rivals, wl, kupa mind szenvedős?! Tényleg nem vágom ezt a “hendikep” rendszert. A játékosaim random stat romlásáról már nem is beszélek… amolyan mystery ball, csak itt (mintha) a kártyára írt statokat buzerálná.
Az aktuális szindróma nálam az, amit a minap Nándi is emlegetett, a cselezéssel valami nem kerek. Egyszerűen olyan delay-jel megy, hogy két cigiszünet, mire egy crocuetat hajlandó megcsinálni. Vagy az 5* sm mozdulatot képtelen megcsinálni és csinál egy 3*-os mozdulatot. (Jobb esetben legalább azt, de inkább semmit)
Nálam fix 18-20 közötti a ping, de így is kapaszkodni kell a kontrollerbe, hogy két passz pontosan menjen.
-
Woodslave
félisten
válasz
taylorp #9584 üzenetére
a pingem nekem is idén minimum 38. Az alatt nem láttam még. Néha 50-40 de lehet beállna 38-ra ha várnék még.
Ma reggel már megálltam hogy nem játszottam. Kristóf hsz-e alapján jutott eszembe ez a nagy drámája ennek a játéknak hogy csak játszani nem jó.
Én is elkezdtem nagy lendülettel, már megvan a 90 rivals meccs. Meg volt 3 kvali, 2 wl meg friendlyk meg sb-ből is pár darab (két elite 3)
Gyorsan összejött egy aránylag jó csapat, aztán meg beleáll az ember a földbe nincs nagyon tovább. Pack luck nulla általában, coint nem lehet csinálni játékkal, sbc és objektív játékosok nem jelentenek nagy vagy egyáltalán előrelépést. Feljutni sok értele nincs mert a reward se számít semmit, csak kibax az ember magával mert még élvezhetetlenebb lesz a játékmenet.
Mondjuk ha nem idegelem magam meg elfogadom hogy ez van akkor pár meccs még teljesen rendben van. Tegnap is nyomtam egyet Thuram miatt (azt is elengedem a francba nem érdekel) utolsó perces góllal nyertem 6-5-re .
-
-
bodnar123
őstag
válasz
taylorp #8633 üzenetére
Nekem u7 adott transferbant. Bármelyik adhat. Szerintem ugyanaz a módszer megy mindenütt. Ha pont ránéznek akkor bukó. Gondolom van egy nap rohadt sok gyanús (nagy veszteséges, vagy nagy nyereséges) account. Ebből x-et szúrópróbaszerűen megvizsgálnak. Ennyi. Meg van az automata szűrő azokra akik isntant buyolnak. Nincs tökéletes megoldás, csak biztos rossz.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
taylorp #8629 üzenetére
Nyugi én az elit keretes accot raktam ki kiváncsiságbol irreális áron de megverték 800dollárért nemtudom kinek ér ennyit neke bőven megérte.összeálltam haverral és nyomjuk közösen ottis már dov1 meg nyertem neki multhéten 18 most 17meccset wl en.de röhögök rajta hogy adnak emberek ennyi pénzt ezért q szarért
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp #5921 üzenetére
Közben ràjöttem, hogy a minap beállított játékos utasítások nem tűntek szerencsésnek. ( kettő középpályás stay back és cover center) Valahogy nem úgy épült (sehogy!) a támadás, a védekezés meg full katasztrófa volt. Érdekes, amint alaphelyzetbe àllítottam, ismét szárnyalt a csapat.
De persze ettől függetlenül elég brutàl tryhard megy ebben a módban is. -
miro.
senior tag
válasz
taylorp #5195 üzenetére
Az eg vilagon semmi kihivas nincs benne..
Sose jatszottam odaig. Szerintem,ha van valami aminek meg jobban semmi ertelme annal,amit most csinalunk,,azaz.
Ki nem szarja le ha valaki egy vegtelen packbol valamit nyit.De en ha fmezek,akkor is valami kiscsapattal kezdek es addig jatszom amig nem lesz mar konnyu.
-
miro.
senior tag
válasz
taylorp #5021 üzenetére
Szerintem amugy tok nem lenne ezzel problema ha meg lathato is lenne,sot.
Tudnad,hogy milyen allapotban van a jatekos,mit veszel,plusz sokkal egy oszintebb dolog lenne a cegtol.
Igy meg ha eszreveszed,hogy valaki feltunoen szar,keresheted forumokon,twitteren,hogy mindenki ezt erzekeli-e. -
bodnar123
őstag
válasz
taylorp #1868 üzenetére
Semmit
Megpróbálsz minél tovább jutni de minek, gyakorlatilag ugyanannyi az esélyed. Sőt, lehet ha bronz csapattal sokat "kikapsz" még meg is sajnál a gép. Valaki 20:0 után nem nyit 20ezer értékben...
Ezen a videón meg túl sok a mesterséges inteligencia és a fizika. Szerencse, hogy ide is el tudtak fejlődni. [link] Lehet a fifa 98 is realisztikusabb volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Revolut
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest