Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
Letoltam a wlt, elképesztő fos volt a gameplay mint mindig. 11w meglett.
ramsdale - james- zinch
zinch - tripier - odegard
volt a pick.
Az accomon nem segített, hogy nem logoltam be egy hónapja.
Nekem ennyi volt a fifa, ez alatt az 1 hónap alatt teljesen lejöttem a szerről hál istennek.
A következőt biztos nem veszem meg. Ha lesz nem EA focis játék azt lehet kipróbálom majd. Jó játékot mindenkinek! -
raven84
senior tag
Kane ( eladható ) idei legjobb nyitás lol
Zinc
Trippier
Ramsdale 2xmeh..
-
raven84
senior tag
Varane moments 94es ratingű lesz? Akkor biztos nem húzom ki 😥
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #8915 üzenetére
-
raven84
senior tag
Csak nem bírtam ki, 1 hónap után belogoltam. 2x84x20(fbday swap)-ból egy rice/kökcü/kudos
-
raven84
senior tag
Puskás már csak 2,5 milla, még esik 300k-t és megveszem és inkább nem megyek szünetre totsig.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #8080 üzenetére
Kuyt mondjuk kurva nagy W sztem.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #8061 üzenetére
Ez a módszer sem működik nálam, mert én mindig arra gondolok, hogy milyen jó lenne egy promo lap.
-
raven84
senior tag
Én úgy döntöttem tolok egy mythbustert. Kiszedem a fodder pakkokat a swapwsból és lerakom a játékot PL TOTSig. Ha lehet hinni a pletykáknak 3 hét múlva indul. Kivi leszek esik e valami nagy, vagy az accomon ez sem fog segíteni.
Majd jelentkezem.
-
raven84
senior tag
Mindenki nyitogatja itt a millás kártyákat. Must be nice
-
raven84
senior tag
PL hét után PL showdown, mert ugye miért ne, a többi liga minek is
-
raven84
senior tag
2 hete toltam egy 16w-t most a 11 alig lett meg, én nem tudom mi fasz van a gameplayel de ez undorító fos volt. Jövő hetet lehet kihagyom.
-
raven84
senior tag
Most nézem, hogy 32 sb meccset kéne letolni az objectivehez?
Kösz, de kösz nem.
-
raven84
senior tag
73 pakk elnyitva, gold Ruben Dias.
-
raven84
senior tag
73 pakk, 7 84+ pick, érzek egy gold Oblakot.
-
raven84
senior tag
Az eddig leakelt kártyák nem igazán mozgatnak meg.
-
raven84
senior tag
Jól van árasítva a bappé.
-
raven84
senior tag
Aki Cruyffon agyal ne tegye, megint élvezem ezt a fostenger játékot csak miatta. Hatalmas baller a tag.
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #7551 üzenetére
Az én véleményem Cruyff témában mellékes mert a kedvenc kártyám. Toltam gyors 5 meccset wl-en 13 gól kontribúciója volt egy 2 csatáros felállásban. Sztem rakd ki a LOAN-t és nézd meg milyen. Tavaly, TOTS környékén azért már elfáradt, szal egy jó 2 hónap még van a kjártyában sztem, de utána is simán viable.
-
raven84
senior tag
Tots előtt berakni mid Cruyffot kurva nagy geciség ám. A kedvenc kártyám, de a tots védők pingpongoztak vele tavaly is. Nemtom mi legyen....
-
raven84
senior tag
Amúgy sztem megint lesz valami best of a packokban. Mégis csak fifapontból él ez a geciláda cég.
-
raven84
senior tag
Eddig csak pl játékos van. Fasza
-
raven84
senior tag
27ért vettem múlthéten 60 db 88ast, remélem bappé megdobja minimum 35re őket.
-
raven84
senior tag
válasz
david368 #7392 üzenetére
Durva, amúgy ebben mi lehet a jó az EAnek? Egy accountot az égbe tol a másikat a sárba lök.
Jó, én mondjuk soha nem vettem még fifa pontot és nem kevés eurót vittem már ki ebből a játékból is. Lehet, hogy valahogy látja az algoritmus? És azért nem bannolnak hátha veszek még pontot, viszont semmit nem kapok nehogy eladjam -
raven84
senior tag
Idén először sikerült a 16-4, mondjuk kaptam 3 free wint az uccsó 5 meccsemből. A legjobb lap: gold De Gea
-
raven84
senior tag
Rashyt ki akartam rakni, most néztem meg mennyi, ezek az emberek mi a faszt szívnak??
-
raven84
senior tag
Nekem hero pickből megint semmi, pakkokból 86os török cb, yupíí, igazából már nem is érdekel, tolom akivel lehet oszt kész.
-
raven84
senior tag
Toty óta megjött az első promólap hozzám, kanadai cb 85-s rating
Ő volt a legmagasabb lap a 84+ban amit kiraktam. Továbbra is jó így játszani. -
raven84
senior tag
A GK kérdéshez csak annyit tennék hozzá, hogy az elmúlt 2 hétben 8 kapust néztem meg a csapatban és mindegyik ugyan olyan volt. Voltak meccsek amikor 3ból 3at lepkézett 81 Aerola/89 Mike és voltak olyan meccsek amikor semmiből nem lehetett nekik gól lőni.
Végül gold Donna marad most wlre, de ő is is hit or miss. -
raven84
senior tag
50 pakkból 0 promó lap, micsoda meglepetés
-
raven84
senior tag
válasz
bodnar123 #7026 üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem hogy mi a picsáért nem vették ki ha nem jó? Tippre, spagetti kóddal dolgoznak és nem tudják kiszedni mert tuti elbarmolna valamit.
Más, Locatellit megcsinálta valaki és használja is?
Én most toltam vele 4 rivals és egyelőre nem győzött meg, Xabi jobbnak tűnik ingame. -
raven84
senior tag
És kiraktam Locatellit is szóval borítékolható a Juve vereség, csak gondoltam szólok.
-
raven84
senior tag
Egy biztos, ha leszek olyan hülye, hogy jövőre is tolom ezt az accot lehúzom a wcn.
-
raven84
senior tag
Aki megcsinálta rat lídert, 4222-ben jobb oldali cam-nak jó lehet egy hunterrel? Al owairan közelít a 900k-hoz és mivel 590ért vettem annó, el is fogom adni a picsába.
-
raven84
senior tag
Hát ez a Spina nem egy nagy upgrade IF Theonak, lehet ki se rakom.
-
raven84
senior tag
Az egyetlen FS objektív amit megcsináltam volna az Nuno lett volna, berakták 50!! 82es team mögé
Ez már komolytalan bazdmeg.
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #6289 üzenetére
Neked is milyen akkountod van basszameg én meg örülök ha 85 esik a 84+ ból.
-
raven84
senior tag
Akkor kb már csak én nem nyitottam totyot ezen a fórumon, gg
-
raven84
senior tag
Nem sikerült semmit jót nyitni a promó alatt ezért csináltam egy hail mary ikon pakkot és beleraktam kb mindent a kezdőn és a padon kívül. A legnagyobb ratingű gold rare kártyám 82-es. Prime Vidic jött belőle, el vagyok átkozva idén
-
raven84
senior tag
Jézusom milyen accountjaitok vannak basszameg. Must be nice.
-
raven84
senior tag
Hozzám jött egy HM Kane a 85+ ból, pont ő kellett a Ramos 88 csapatba. Amúgy fodderben durvát megyek, kiraktam Mbappét/Pogbát és egy 87es csapat híjján ramost 4 nap alatt.
-
raven84
senior tag
Nah, neki álltam a menü grindingnak én is, esett végre egy prmó kártya, el se hittem, HM Saka. Játszani nem fog, de legalább valami. Mbappéhoz már csak egy 88 squad kell a többit kiraktam klubból, egy salaht kellett venni csak.
-
raven84
senior tag
Nah elnyitottam mindent. Neuer volt a legjobb, sajnos nem adja idén. Gratula mindenkinek aki nyit!
-
raven84
senior tag
Én várok vasárnapig és amekkora szerencsétlen vagyok kirakom ezt a scambappet mert WC Suker már kicsit bihájnd the körv.
-
raven84
senior tag
Ennél az Mbappe sbcnél nagyobb geciség a földön nincs. 2.2 milla +1 upért? Ezek normálisak?
-
raven84
senior tag
Majd Pogbáról írjatok már pár sort pls, bár valszeg kirakom így is úgy is.
Amúgy tavaly tök el voltam keseredve, hogy "csak" egy Hakimit sikerült nyitni, most úgy örülnék neki mint az állat.
-
raven84
senior tag
Ligue1 Potm melyik nap szokott jönni?
-
raven84
senior tag
Marokkói középpályásokat pakoljátok a marketre. Haret nevű emberkéből 5 volt a trade pájlomban és darabja 9000kért ment el. A vicc az, hogy bufál 450 coinért megy és át lehet rakni LM-re ( harit is az )
-
raven84
senior tag
Megvettem gold Mbappet és életem legstresszmentesebb wl-én mentem egy 11-2-t. Úgy fogom kirakni a POTM-t mint a szart, konkrétan egy másik játék ez vele, pedig WC Sukert imádtam ( őt váltotta ).
-
raven84
senior tag
Ez a Ramos nem egy nagy valami, viszont jó drága.
-
raven84
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #4949 üzenetére
Straight to Zidane.
-
raven84
senior tag
Idén elmarad a market crash toty előtt?
-
raven84
senior tag
Decemberben leraktam a gémet, hogy majd totsra visszajövök, de aztán úgy voltam vele, hogy megpróbálok kihúzni egy totyot hátha. Látva itt a kommenteket lehet hagyom inkább, úgy tűnik még mindig szétkúrja az ember idegeit ez a játék
-
raven84
senior tag
Urak egy élmény volt, 1 millát 60 euróért lehet most eladni, én totsig kiszállok, egyszerűen unalmas és lélekölő ez a játék, rájöttem, hogy semmi kedvem az egészhez. Addig is jó grindolást mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest