Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
A 22-ből rendeltem elő az Ultimate verziót Xboxon, le is vette a pénzt, van is mail róla, meg minden, a store-ban viszont ennek semmi nyoma. Ránézésre ismét meg tudnám venni, nem annak kellene ott lennie, hogy már megvan, ekkor és ekkor tudom megkezdeni a letöltést?
Másnál ez hogy néz ki? -
evibly
senior tag
válasz Madn!ght #500 üzenetére
- javítottàk-e a kick off glitchet? nem
- javították-e az alapvonalról mindig üresen ácsorgó csatár glitchet? (Védő nem lép vissza rá) ez nincs meg, nem tudom, milyen jelenség, de nem észleltem
- mèg mindig záporoznak-e a 20+ m-ről ívelt gólok? nem
- az 1 mèterről kapott chip shot gólokkal mi a helyzet? (Kapus árnyékra fekszik) nincs ilyen
- hosszabbításban “kötelezően” kapott gólok? naná
- 2:0 vezetésről kreténre váltó csapat kikap? szinténTegnap jó pár DR meccset toltam az összességében nem túl acélos, de helyenként egész tűrhető csapatommal. (Kounde, Klostermann, Frimpong, Jordi Alba, Danjuma, Vardy csatárban, ilyesmi) A DIV 10 sima volt, de a 9-ben megállt a tudomány. Nem hazudok, legalább 7-8 meccs ment le döntetlen eredménnyel, aminek a forgatókönyve: simán vezetek, fordít, visszajövök, majd az utolsó pillanatban nagy nehezen lő egyet, majd a utolsó-utolsó pillanatban én egyenlítek. Agygörcs, aztán már nyilván pipa is voltam miatta. Azt vágom, hogy most tömörödik a mezőny, nagyon sok esetben tényleg jól játszó ellenféllel kerültem szembe, de volt Messi - CR - Neymar támadóhármassal érkező is, aki az első Vardy gól után kliépett
Szinte 100 százalékban németek ellen játszottam, elég mocsaras, szenvedős a játékmenet, a játék maga valóban elég tetszetős. Szépen el lehet engedni a távoli lövéseket, és nem csak úgy akad be, hogy finesse a 16-os sarkáról. A sok nyugati ellenfél miatt nem tudom megítélni, hogy a rengeteg kapufa, a 2-3 méterről kapusba bombázott labdák miért vannak, de az esetek nagy százalékában fölényben játszottam, jobb mutatókkal, és végül döntetlen. Szóval ebben sok minden nem változott.
A cseleket ebben a környezetben nagyon nehéz időzíteni, újra kell tanulni, de meg tudom erősíteni, hogy ha jókor dobod be valamelyiket, valóban előnyhöz lehet jutni. (Ezért is megyek a falnak Vardy 3* skillei miatt, de egyelőre elvagyok vele, mert target manként beveri, amit kell).A löbbölt indítás elég jól működik, de a hosszú through ball is, amikor megvan a sáv hozzá. Sok apró újdonság, animáció van, de (ahogy minden évben) a tavalyi rutinból nem lehet az ember eredményes. Power shot jópofa, tanulni kell, de nem hinném, hogy sok értelme lesz, mivel sok idő kell az elindításához. (Bocs a kisregény miatt )
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Woodslave #509 üzenetére
Kivéve, ha van egy Adama Traoréd, ő a te embered, hajrá Minden második DR ellenfél vele vágtatott az oldalvonal mellett, és működött, szóval ez a pace/sprint off dolog erősen megkérdőjelezhető. Az igaz, hogy védőkön át nehezen (sehogy) megy át valaki csak sprinttel, de üres területen lehet, én Frimponggal vittem fel nem egyszer a labdát szélen és ebből volt helyzetem, gólom.
-
evibly
senior tag
A preseason pakkokkal akkor most mi a helyzet? Aki nem lépett be aznap a játékba (mint én), az mire számíthat? Vagy ne tegyek fel értelmezhetetlen kérdéseket?
-
evibly
senior tag
Nakata... egy szavam se lehet
-
evibly
senior tag
válasz kapeti07 #1705 üzenetére
Én is teszteltem Nakatát tegnap és nagyot ment az öreg - CAM pozícióban Arnautovic mögött elég jó páros, termelték a gólokat. Nakata befejezése elég patent, de ami igaztán tetszik, hogy a szűk helyzetekben (amikor a kapus már rajta fekszik kábé) is fürgén el tudja lőni és halál pontos. Nincsenek felesleges plusz animációk, tötyörgés, ami szinte mindegyik támadóra jellemző, akiket eddig próbáltam.
Arnautovic meg nagy meglepi - csak azért tettem ki, mert a pre season rewardok sok duplikációt adtak. Ehhez képest mindent is bever, nehezen fogják, állítják meg.Persze lehet, h ez megint csak a mézes madzag, mert fejlődött a csapat és két nap múlva elfelejtenek gólt lőni
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
Szintén Div4, untrade reward: B. Silva a legmagasabb, mellé szutyok IF lapok sorozatban. A legdurvább, hogy a rare mega pakkokból valami gusztustalan mennyiségű duplikált lap jött (az egyikből 11 darab), mind ment 80+ SBC-be, amiből meg egy duplicate Kroos esett ki. Kabaré az egész.
-
evibly
senior tag
Ide Forlán jött (az előzőből Nakata), ami 220k kábé a piacon, azt mondom nem is rossz nyitás. A tegnapi DR meccsek után (Div3) úgy voltam vele, hogy menjenek a büdös anyjukba, ilyen szar, kotvány, gusztustalan játékmenettel talán nem is volt dolgom idén, nevetséges volt, ami ment, nem is részletezem. (Plusz azért kis kiraktam, mert kábé 100% eséllyel jött volna a Kroos/Müller/B. Silva duplicate a holnapi rewardokból, így elébe mentem a dolgoknak.)
Forlánt sem tudtam érdemben kipróbálni, de az látszott, hogy tud előrelépés lenni Arnautovic után, akit mellesleg nagyon bírok, patent kis csatár lett.
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #2269 üzenetére
"Kérdeztem az asszonytól, hogy vehetek-e..."
Ezen a ponton cseszted el az egészet
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #2509 üzenetére
Így, sajnos, nem sajnos, de így van értelme csak szinte. Nálam is ott van EOE Higuain, IF Diaby, IF Leao, feltolom a formációt 4222-be, pressure on heavy touch és hajrá. Egyébként DR-ben nem teszek így, én is a szép, értelmes foci híve vagyok, de a swap kapcsán ezt sztem el kell felejteni.
Nálam Qatar maradt hátra már csak, és ha már Higuain: az a lap egészen durva, kár, h tényleg csak nagy áldozatok árán tudnám bepasszírozni a csapatba. Bár a swap meccsek sem mérvadók - arról például szentül meg vagyok győződve, hogy a kapusok ebben a módban le vannak húzva, mert szinte minden első lövésre bemegy - akár én szerzem a gólt, akár kapom.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #2626 üzenetére
USB-C
-
evibly
senior tag
válasz Gaborz1 #2684 üzenetére
11 winem lett ebben a rettenetben tegnap, ami mellé 7 vereség járt. Igyekeztem összefoglalni, hogy milyen típusú meccsem voltak ebből a 18-ból:
1. Atom ellenfél atom csapattal, esélyem sincs, több gólos vereség: 2db
2. Hasonló, vagy gyengébb csapatos ellenfél, sokkal jobb vagyok nála, kilép, vagy több gólos győzelem: 3 db.
3. Nagyjából hasonló tudás a másik oldalon, ezzel együtt képtelen vagyok levédekezni bármit, az ellenfél szabadon rohangál keresztül a középpályán, majd a védelmemen, az 1. félidőben összesen hat gól esik, majd a második félidőben továbbiak születnek, ami odáig fajul, hogy a 88-90. percben oda-visza 3 gólt szerzünk, amivel hosszabbítás lesz. Ekkor behozom a frissítést, legyalulom a csapatát, verek neki három gólt, minden egyes támadásból egyet, és a végeredmény valami 8-4: 8 db.
4. A végére hagytam a desszertet: fogalmatlan, passzolni nem tudó (vagy az is lehet, hogy hálózati kapcsolattal küzdő ellenfél, bármi is lehet) ellenfélnek szénné lövöm a kapuját, természetesen nem tudok egyetlen támadást sem befejezni, a félidőre Alisson/Neuer olyan 9 védésnél jár, ebbe beletartoznak a 2 méterről, laposan, erősen elengedett lövések bravúros kipöckölése is, és persze ne hagyjuk figyelmen kívül azt a kábé 4 kapufát, amit összehozok. A 44. percben valahogy beküszködök egy ping pongos, undorító gólt, amire válaszul tol egy hosszú indítást, Haaland botladozva, de átveszi a magas labdát, ráveri az én összerogyó Ter Stegenem mellett a labdát és bemegy. A második félidőben agygörcs kerülget, mert semmi nem megy be, majd végül az egyik védőm/középpályásom a sokadik gyenge, cél tévesztett passza után az ellenfél csatára begyalogol a kapuba a labdával: 5 db.Bónusz: az 1:1 állásnál kilépő patkányok, miután berúgtam az egyenlítő gólt: 3 db
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #2848 üzenetére
Ez az EA egyik leggusztustalanabb húzása, hogy az SBC-k rating követelményénél magasabb értékű lapot, lapokat kér bele. Tényleg érdekelne néha, hogy egy-egy ilyen döntés mellett mi állhat indokként azon kívül, hogy szívassuk meg még jobban azokat az embereket, akikből egyébként élünk.
A rewardok kapcsán az meg ultra vicces, hogy a két rare mega és prime gold player pakkokból zéró értelmes lap érkezett, a duplikált lapokból kirakott kettő, azaz 2 gold upgrade meg adott egy Carvajalt és egy Lewandowskit. Agyrém az egész.
-
evibly
senior tag
válasz bodnar123 #2881 üzenetére
Ezek is baromi idegesítők, de van egy másik jelenség, amiről egy ideje meg akartam már emlékezni. Tudom, tudjuk, hogy a fizikai tényezők konkrétan nem léteznek a játékban, mégis minden alkalommal meglep, amikor szerelek, és az ÉN játékosom dob egy hátast. Mindegy kivel, milyen helyzetben, de az esetek 90 százalékában akkorát tanyál, hogy rossz nézni a "szerelt" játékos, pedig a hozzá visszacsorgó labdával gyalogol tovább a kapuba.
Könyörgöm, tényleg: nagy erővel leütközöl valakit, aki másik irányba tart, és labdát vezet, mégis milyen fizikai törvény alapján esik össze az a szereplő, aki célzottan, erre készülve nekifut a másiknak? Ez akkor lehetséges maximum, ha Akinfenwa, vagy Zlatan az ellenfél
-
evibly
senior tag
Aki a History Mystery Lesson objektívet pörgetné, annak kis segítség a Twitterről:
"Score twice with someone from Uruguay in the same game.
Score 7 or more in a single match
Score with a player from USA in a win
Score a hattrick with a Swiss & Austrian in the same match
Score with a German in 4 separate matches
Any game mode."Mondjuk ez eggyel kevesebb a feladatoknál és nem teszteltem, hogy jók-e, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Egy ideje fel akartam már tenni a kérdést, hogy nálatok van-e olyan játékos, aki a base statok alapján abszolút nem nagy szám (már), mégis vele megy a játék, vagy vele vagytok eredményesek és ezért vissza-vissza teszitek a csapatba, hiába teszteltek mást.
Nálam ez a Dynamic Duo (?) Arnautovic. Én nem értem, mi van azzal a lappal, de még most is DIV 3 körül meccsenként 1-2 gólt simán hoz. Nem lehet megállítani, tökéletes helyezkedés, szinte hibátlan befejezés és még jól is passzol. Nagyon vicces, és egyben megnyugtató, hogy a palira mindig lehet számítani -
evibly
senior tag
válasz Szjoci27 #3198 üzenetére
Azért ezek elég jó nyitások...az első nálam base Kewell, nem voltam tőle elragadtatva, bár van nála sokkal rosszabb is Az belement a következőbe: base Donovan. A harmadik ma (ami elvitte az összes 85-86-os fodderemet): Donovan, de ezúttal a WC verzió. Na, ez már ok, 230k körül van, és bőven használható.
-
evibly
senior tag
válasz david368 #3400 üzenetére
Nekem is Larsson jön, hogy szarjanak sünt!
A tegnapi DR talán a valaha volt legrosszabb élményt nyújtotta. Nem tudom, mi az isten ez, de mindent, úgy értem MINDENT fölé bombáztak a játékosaim. Amit Higuain 10-ből 9-szer bever, azt most fölé, mellé, de nem csak ő, hanem mindenki, aki támadott. Totálisan képtelen voltam értelmes meccseket játszani, mindenki is megfutott, az első pár percben tutira gólt kaptam, semmi sem működött
DIV3-ról van szó, és akkor már legyen teljes a rinya: vagy ennyien iszonyú mákosak, vagy életük ez a játék, nem tudom, de hogy tényleg minden csapatban top lapok (Cruyff, Gullit, Owairan, különböző színű Mbappék) hemzsegnek, az egyszerűen elképesztő. De ez igaz a swap lapokra is - legközelebb fogom strigulázni, mennyi piros Bappé, Neymar, CR7 jön szembe.
Hogy legyen jó is: WC Icon Vieira tényleg hatalmas nagy tanár, élvezet vele rombolgatni, vagy akár labdát felhozni a középpályán. A nagy szopóroller cunami közepette is kitűnt, hogy ha ismét jó lesz a játékmenet és nem aprítanak fel a német/olasz/francia vérpistikék, akkor sokat jelent majd. Ha a játék is lehetővé teszi ezt.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Azt gondolom meg se kérdezzem, hogy mikor kapnak upot az OTW lapok a győztes VB mecssek után? Tényleg elgondolkodom azon néha, mi mehet ennél a cégnél, mi akadályozza meg, hogy megnyomjanak egy stat generátor gombot rögtön azután, hogy az adott játékos csapata nyert?
Erősen dolgoznak a WL meccsszámlálón? Jah, nem.
Éppen szervereket telepítenek a régiónkba? Neem, az sem!
Akkor tutira programozzák éppen a fizikát, hogy a játékosok ne dobjanak egy hátast minden ütközéstől. Kétlem! -
evibly
senior tag
DIV3 rewardok: most annyira nem ugathatok, mert esett egy Kimmich (már ennek is örülni kell), és ismét, ami mindig a legviccesebb: a számtalan duplicate-ból kirakott 80+ upgrade dobott egy promós, 88-as Sanét
-
evibly
senior tag
válasz bodnar123 #3715 üzenetére
Szerintem sokan (velem együtt) továbbra is azért játsszák, mert ez egy (ha messziről is) egy focis játék. Én a sok frusztráció ellenére azok miatt a pillanatok miatt tolom, amiket akkor igyekszem meg is jegyezni, kiélvezni. Hogy egy passz, egy támadás, egy gól úgy jön össze, ahogy terveztem. Ezért is nehéz a sok agyhalott, egy kaptafás támadást erőltető ellenfeleket megérteni, hogy abban vajon mi lehet a jó? De nyilván nem vagyunk egyformák, neki valami más tetszik benne, vagy húzza be újra és újra.
A másik, már kevésbé kontrollálható elem a (lap)gyűjtögés pszichológiája, ami mellett ott van a pakknyitás szerencse faktora. De nálam mindezek felett van az előbb említett, természetesen naiv elképzelés, hogy ez egy labdarúgásról szóló játék
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Tegnap beborozva, pálinkázva nyomogattam késő este a menüt és végül, hirtelen gondolva egyet, kiraktam a 88+ icon upgrade pakkot. Hogy izgalmasabb legyen, beküldtem a klubba, és gondoltam, tolok egy rulettet, úgyis rég volt ilyen. Minden nemzetet végig csináltam a TOP 9-ig, ott meg nem spanyol, nem olasz, nem angol, nem német. Ok, ez lehet, hogy jó lesz. Megyek tovább: nem francia, nem portugál, nem holland, de nem is brazil. Wtf
Na, nyilván elcsesztem, lesz egy jó ír vagy wales lap. Megyek újra, elölről az ABC szerint, hoppá, cameroon volt? Hát nem 😂
Nekem ezt hozta a FIFA karácsonyra, megvan a csatárom egy időre, egyben messze a legjobb nyitásom idén. Sajnos nincs real face a játékon belül, de ezzel együtt is nagyon örülök neki
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Magam is meglepődtem, de lehoztam 14 wint, egyetlen WW Weghorst jött valamelyik pakkból/pikkből, a többi fodder kategória.
WC Etoo valami földöntúli, brutál az a lap, most tartok vele 78 meccs/114 gólnál, és ez túlnyomó többségében Rivals, meg WL Irgalmatlan befejezése van, a 5* weak foot nagy segítség, messze ez a lejobb befejező, akit idén próbáltam. Mondjuk ez önmagában nem egy nagy teljesítmény Nemrég esett az egyik 75+ rare gold pikkből egy WW Mendy, szóval panaszom nem nagyon lehet a nyitásokra az utóbbi időben.
Viszont egy kérdés: mi ez a sok rare gold csapat WL-ben? Rohadt jól játszanak, iszonyúan meg kell velük küzdeni, lefuthatatlanok, szerelhetetlenek, volt, hogy nem is tudtam megverni az illetőt és a csapatuk kétharmada VVD, KDB, Cancelo, R9, Kante, és ehhez hasonló, nem speciál lapokból áll. Ez egy valami extra taktika, arra játszanak, hogy így könnyebben nyernek? Egyikre rá is írtam, hogy gg, meg rohadt jól nyomta, de miért ilyen lapokat használ - nem jött válasz
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
A 88-as Pope-ot bárki vissza merte tenni a csapatába fejlődés után?
Vagy feláldozhatom minden gond nélkül Jairzinho oltárán?
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #5036 üzenetére
Igen, azon én is mindig kivagyok, hogy a közelről, laposan, sarokra rúgott labdát ilyen teljesen lehetetlen módon, derékban meghajolva ki tudják paskolni, de amikor a teste felé megy a labda, egyszerűen összerogynak. Agyrém!
Legutóbb Showdown Pope miatt égtem ki kapus fronton - konkrétan semmilyen értékelhető védése nem volt, hosszasan, sok meccsen fos módon védett, úgyhogy ment is SBC-be az upgrade lapja. Utána az egyik baby ikon pickből kivettem Yashint, így részemről ezzel a kapus kérdés le is van zárva. Elég jól véd, sokkal kevesebb nonszensz bénázást mutat be, és esetenként nyert meccseket hoz, úgy röpköd a kapuban.
-
-
evibly
senior tag
válasz Aguinaga #5335 üzenetére
Azt hittem már, elviszem a legvénebb fifás címet, de csak a második helyre vagyok jó a 47 évemmel
Még 98 (?) körül bohóckodtam PC-n a játékkal, de komolyabban akkor függtem rá, amikor a gyereknek ( ) megérkezett egy Xbox 360. A FUT-tal 2014-15 körül kezdtem el először játszani, de úgy igazán a 18-19-20 vitt bele. A 22-őt csak tavasszal vettem meg, idén full beleveszés van, de szándékos, hogy teljesen kiégjek benne és soha többé ne vegyem meg (ami nyilván nem fog megtörténni).
A fiam (lassan 18) is nagy gamer, de a Fifa mindig is hidegen hagyta, ami lehet, hogy jobb is. Emiatt elég vicces, hogy a haverjaival egyeztetek időnként, hogy ki, hogy áll a csapatépítéssel, LOL Ez a fórum is ezért remek, mert ezek szerint sokkal több korban hozzám közelebb álló ember van itt - és messze magasabb a színvonal mindenben, mint bármilyen random FB-os Fifa csoportban.Sajnos bőven vannak rage pillanatok, de a család már immunis, meg elfogadták, hogy apának időnként ki kell eresztenie a gőzt . De utóbbi időben egyébként tényleg sokkal jobban kezelem.
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #5510 üzenetére
Kicsit bonyi, de csak az elején: összeraksz egy alap csapatot legalább 9 argentin játékossal, és velük játszott meccseken behozol (vagy eleve kezd) egy franciát, egy japánt, kolumbiait/nigériait, brazilt és velük 6 meccsen lenyomod, amit kell (általában gól/gólok, vagy meccsenként egy gól). Ahogy megvan a 6 meccs az argentin bagázzsal, szerzel 3 marrokkói középpályást és négy angol ligást (ebből egy középpályás legyen és 5 gólt is kell vele verni), velük tolod, de közben továbbra is behozol egy francia játékost, akivel gólt lősz minden meccsen (összesen 15-ön kell), figyelsz a szöktetős passzos gólokra (ebből 4 kell), plusz behozol egy német játékost (vagy eleve német PL ligást játszatsz), akivel 3 meccsen assziszt és gól. Nem egy marokkói játékos van a PL-ben, ezzel lehet variálni, de lehet, h ők még drágák, pont azért, mert az objektív még fut.
Ezzel egyszerre két objektívet pörgetsz (2022 year in review és Gündogan), de utóbbival igyekezni kell, mert nem sok van már hátra belőle.Na, egész egyszerű, nem?
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Nálatok lehet meccset indítani? Szerencsére a 8 DR win megvan, de még kettőt nyomni kéne a 90-hez. Twitteren komoly forrongás van, és kora este még nekem is jó volt
-
evibly
senior tag
Ahhoz képest, hogy nem halmoztam fel sok száz pakkot, azért rendesen grindoltam az elmúlt napokban, de még így is a kiégés szélére kerültem ezzel a foshalommal. Megszámlálhatatlan upgrade, liga és egyéb pakkot, (DIV1) DR rewardot, store-os csomagot nyitottam el, és végül én lepődtem meg a legjobban, hogy a tegnapi 85+ double packből kijött Kürtős barátunk:
Nyilván a legkevesebbet érő, de legalább tudom használni és mégis csak egy TOTY
Nálam most ez a team (Xabi Alonso jön majd Yaya helyére), de ugyanazt érzem, mint sokan: egyre kevesebb kedvem van az egészhez, nem tudom, mi tud majd ebből a fásultságból kilökni...Tibó Bácsi azért valamennyire kárpótol.
-
evibly
senior tag
válasz EA's hit #7176 üzenetére
Adom! Nálam csak TOTY Kürtös jött, most tettem vissza a csapatba, mert eddig annyit variáltam, hogy sosem kapta meg a chemet. Most éppen a Showdown Kolasinacot próbálgatom, mert miért ne, mellesleg jó kis lap az. Sőt, lehet a MOTM honfitársát is kipróbálom mellé, mert miért ne? Ha nem így csinálod, becsavarodsz, kell a változatosság, én is simán dobálom el a lapokat, ha az nem jó, vagy éppen nem passzol a csapatba (ilyen volt a WC ikon R. Carlos például).
Nándi bejegyzéséhez annyi: a legnagyobb csalás utóbbi időben, ami baromi látványos, a kapusok kérdésköre. Ha máshogy nem, úgy nyer a láthatóan, érezhetően sokkal bénább ellenfél, hogy a kapusa véd 6-ot, az enyém nullát. Kib.szott idegesítő és az a tétel, amivel tényleg semmit nem tudsz kezdeni. Nyomhatom én bárhogy, low driven, timed, erősen, csavarva, a 80-as Lafont a szememet is kivédte, úgy meg nehéz meccset lehozni. De a legszemetebb dolog, hogy sokan erre utaznak, direkt ilyen kapusokat tesznek be (vagy csak elegük van, hogy a high rated kapusok nem védenek). Ja és nem mozgatja, semmi extra nem történik, csak isten módba vált az Areola, vagy a rare gold Pope.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest