Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #13608 üzenetére
Régen éreztem azt a bizonyos _hangulatot_ játékban, mint a Starfield esetében. És felüdülés, hogy nem SW, Marvel, vagy egyéb, unalomig ismert univerzumban vagy. Rohadt jó a zene, látványos, nincs túlbonyolítva, így aki nem RPG-ken nevelkedett, annak sem elriasztó. Egy próbát mindenképp megér.
-
evibly
senior tag
A legnagyobb respect, hogy ezt még pörgetitek - én tegnap éjjel már annyira untam a 86+85+ pakkokat, hogy el sem tudom mondani, rettenet a pack weight, a pikkek sem adtak semmit, a gameplay sem boldogít, szóval lassan kicsekkolok innen.
A Starfield sokkal ígéretesebbnek tűnik, úgyhogy én elrepülök az űrbe.
A 24-et kihagyom, maximum akkor nézek bele, amikor már ingyen hozzá lehet jutni. Az idei részbe tudatosan sok időt tettem bele, volt vele sok jó, még több rettenetes élményem, a vége egy baszó csapat, de az a függőség, meg bevonódás, amit ezzel kialakítanak, nagyon nyomasztó. Mindenkinek további grindolást, 99-es lapokat, szevasztok! -
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
Kit vennétek ki? Del Piero, Vini, Rodrygo, Okocha, kábé ők a támadók nálam, egyik nagy, drága lap sem esett ki eddig:
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #12996 üzenetére
Tényleg, a jó öreg Gonzalo!
Vele én is sokat nyomtam.
Kellett agyalni, mire eszembe jutott a válasz az eredeti kérdésre: WC Eto'o, aki valamilyen ikon pikkből esett aránylag korán a játékban. Akkor elég drága volt, és vele brutál mennyiségű meccsem volt, és imádtam! Mindent is mindenhonnan is bevert, gyors, technikás lap volt, élvezet volt vele játszani.
-
evibly
senior tag
válasz
david368 #12623 üzenetére
Vicces, hogy nekem megvan Messi FUT Champs verziója jó ideje, de a napokban ki kellett raknom, mert a rengeteg extra lap miatt nem tudom linkelni.
Nekem is megjött (a nyitás pillanatában) legtöbbet érő, eladható lapom Alaba személyében valami szutyok, SBC után kapott pakkból:
Még most is közel 700k, de úgy vagyok vele, hogy ment a csapatba, úgysem tudnék annyi coint kire, hova költeni - plusz TOTY VVD repült is ki a csapatból, ahogy kellettÉs az van, hogy jön egy ilyen pikk és már nem is annyira érdekel:
-
evibly
senior tag
válasz
stilo18 #12575 üzenetére
Nálam elsősorban a Goretzka link miatt van bent Rüdiger, Neuert váltotta (akinek időnként voltak mozzanatai, de semmi extra), szintén valami pikkből jött. Egész jó, de semmi izgalmat nem okoz, és inkább szélre van tolva, hogy csatárban Son mehessen.
Viszont, mivel az egyik korábbi WL rewardból esett, hadrendbe állítottam TOTS Nkunkut, aki egy igazi állat.
És mivel Xavi Simons lapja lipcsés (amire szintén tegnap jöttem rá
) még full chemen is van.
Végül itt hagyok nektek egy 80+ picket, lehet rajta nevetgélni
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave #12362 üzenetére
Erre reagálnék, mert nagyon jó kérdés, hogy miét cseszi fel az embert az agyát a sok ezredik meccs után is
Hogy kezelem? Szarul!
De ennek intenzitása nagyban függ az általános fáradtságomtól, kedvemtől, alkohol szinttől. Ha nagyon felkúr, csak arra gondolok, ami tegnap volt a kupában: jött egy csávó, szoros, jó meccsen lenyomott 2-1-re. A következőn ismét ő jött, nyertem aránylag simán, 3-1-re. Ez mindent elmond: semmilyen realitást nem tükröznek a szorosabb, ki-ki meccsek, és (MÉGIS) ezek tudnak felcseszni. Az, amikor valaki valószínűleg 100-szor egymás után is megverne, nem érdekes.
A WL-ben egyetlen winre voltam a 14-től, de a csávó 3-1 után olyan mesteri szinten tolta a presst, hogy képtelen voltam megtartania az előnyt. Na, az kiidegelt
Egyébként panaszom nem nagyon lehet - elég masszív a csapat, ha már a gameplay ótvar. Plusz szépen estek mindenféle kártyák is, például ők:
De Jongról szó volt itt nemrég, úgyhogy beépítettem és nem csoda, ha annyi, amennyi, tényleg brutál. Messikét meg nincs szívem kitenni, mert nagyon élvezem vele a játékot, de full chem fetisiszta vagyok, úgyhogy megoldottam, íme, Ligue 1, Bundes, La Liga, Premium lapok, van itt minden:
De jött két Fantasy Fut lap is ezüst csomagokból, meg egy full random, eladható mid Icon Rush (nem is értem, hogy lehet az a pakkokban), akit el quickselleztem, easy 65k
-
evibly
senior tag
Sztem nem vesz el chemit, illetve ez erősen a csapatösszetételtől függ - nekem is így van a csapatban Becker úgy, hogy egyetlen bundesligás játékosom sincs, ellenben olasz, meg francia ligás, illetve két ikon igen. Még az edzőm is Serie A-ból van és full chemen van mindenki. (Az igaz, hogy két milános, meg hárman PSG-ből, az erős linkek, nemzetek kellenek ehhez.)
Egyébként amennyire egy elcseszett banda az EA, egy Gift Links nevű játékost behozni, elég nagy poén, és jó ötlet. Rá kellett keresnem, hogy létezik ilyen player, annyira nem akartam elhinni
-
evibly
senior tag
Hosszú idő óta először kihagytam a WL-t, helyette csak grindolgattam, és a Level 20 pakkból kiesett a brazil papa, meg egy SS Becker:
Na, akkor jött a kihívás, hogy beépítem őket egy csapata - Zambrottát megcsináltam, így ez a Team most - elég beteg lett így júniusra
FF Alexist egyelőre kitettem Vitinha miatt, és bár nagyon szeretem a chileit, meglátjuk, hogy megérte-e ez a csere. Piros pickekben jól adta a játék, azt azért alá kell írnom
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave #10794 üzenetére
Egyébként full nevetséges a játék mostanra*, csak azért tolom, mert egy olyan csapatom jött össze, amit nincs szívem nem használni.
7végén nem nagyon játszottam, mert vidéken voltunk, de vasárnap bekvaliztam: szinte minden meccsen azonnal kaptam legalább egy gólt, röhej az egész.
A legkeményebb az volt, amikor a csávó úgy lőtt 4 gólt 20 perc alatt, hogy tudtam, simán megverem, ha nem lépek ki. Vettem a fáradságot, nem léptem ki és végül 8-6-ra (!!!) vertem meg, de mindenféle erőlködés nélkül. Ugyanezeket a press, glitch dolgokat nyomta, nekem meg nem volt kedvem nagyon figyelni rá, viszont simán vertem neki a gólokat, mert védekezni nem tudott.
Amikor viszont azt láttam, hogy a félpályámon a két középpályással oda-vissza passzolgat valaki megállás nélkül, hosszú perceken keresztül, majd erős bepassz a 16-osra, aztán lesz valami, na, ott léptem ki. A kiégés jelentős részéhez ezek a szerencsétlenek járulnak hozzá, hogy ezt a förtelemes stílust képviselik, amihez nekem már nincs türelmem.
*igen, eddig is az volt, de most már ez extrém fokra emelkedett
-
evibly
senior tag
Akkor idepofátlankodok a pikkjeimmel
Tegnap full chillben nyomtam le a maradék meccseimet, elcsodálkozva azon, hogy mekkora sweat fest ment. Jól, ezerrel cselező, presselő ellenfelek kábé végig. A 14 win esélytelen volt, a 11 kényelemesen meglett, a pikkeknél meg kábé leestem a székről:Amikor nyitottam a másodikat, mondom basszus, idepakolhatná akkor Dybalát - erre tessék:
Esküszöm, eszembe sem jutott, hogy a Serie A szerepet játsszon a csapatomban, de azután nyilván fog. Jesus ment a piacra, megveszem Rabiot, meg Theot, a jobboldal meg marad francia ligás Sanchezzel elöl.
(Egyébként az általános packluck nálam szóra sem érdemes, de TOTS pickekben eddig azért adogatta, bár egyik sem volt annyira extrém: Marqhuinos, Modric, Martinelli, ilyenek. Leao messze a legértékesebb pick a FUT pályafutásom során.) -
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #10463 üzenetére
Itt mindhárom special lap volt, de egyikkel sem megyek sokra
Birthday Veron - Trophy Titan Lahm - TOTY Nesta
A Lukaku kérdéshez csak annyit, hogy egynagy halom fekáliailyen Kane szerű dolog akart volna lenni, de nem nagyon jött össze.Nálam borzalmasan halvány volt, onnantól kezdtem meccseket nyerni a kupában, amikor WC Völlert betettem a kezdőbe.
-
evibly
senior tag
válasz
david368 #10249 üzenetére
Itt ugyanez az Andre szimulátor zajlik - meg Fofana, meg esetleg Samba
Nálam esett egy Verrati az első Premium upgrade pakkból, 11 winre a két pikkből Marquinos azért mentette a dolgot, így átálltam persze Ligue 1-ra. Vettem egy Clausst, a nagy Storyline pakkból jött Fofana (meg Medina), kivettem Kimpembét, elöl FF Sanchez szaladgál.
Lewát és a La Liga vonalat elengedtem (Modricot mondjuk így bánom kicsit), a lengyel nálam bosszantóan sokat hibázott, ahhoz képest, ami a lapra van írva. Komolyan azon gondolkodom, hogy Öcsi Bácsit kiveszem, ő ha odakerült, kíméletlenül mindent bevert. Bár a végén ő is sokat gyengült.
Ja, asszem többek között Gabesz sugallatára Vettem egy G. Jesust (a szélen Martinelli) és tényleg egy vaddisznó!
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #10185 üzenetére
Összefutottam ma egy arccal a TOTS kupában, akinek három piros Ligue 1 pickje volt a csapatában, egy gold Bappé, talán egy spec Payet, de ezen kívül csak rare gold lapok (Clauss, R. Sanchez, Kimpembe). Semmi egyebet nem tolt, mint a glitcheket: kick off (mindkét gólt ebből kaptam, még úgy is, hogy a másodikra már figyeltem, mégsem tudtam kivédeni), ollózás szöglet után, szélen elfutás, ami egy röhej volt, mert a rare gold Clauss simán lefutotta TOTS Molinát
Folyamatos becsúszások, leütközések, az a klasszik agyatlan, patkány foci.
Elvertem egy szitkozódós meccs végére, és nem bírtam ki, hogy ne írjak rá, hogy "Mi van glitch fiúcska??" pár bohóc fejjel megspékelve (tudom, nem egy érett, felnőtt dolog, de nem bírtam megállni )
Na, tőle rohadtul fájt volna kikapni, úgy főleg, hogy az idegtől nem lát az ember, amikor mindent is bevet, illetve a sima gold lapok kenterbe verik az én TOTS, vagy ahhoz hasonló spec lapjaimat.
Válasz tőle: "Baromi gyenge vagy, gold lapokkal majdnem nyertem, LOL!"Na, itt tartunk ebben a fosban!
-
-
-
evibly
senior tag
Kicseszett frusztráló a WL alatt a játék - egyértelmű a kép: ha skillben, és valszeg eredményben gyengébb az ellenfél, akkor az ő kapusa mindent is véd, az enyémek egyetlen passzt nem tudnak abszolválni, Kobel (vagy bárki, akit odaállítok) a madarakat nézi a kapuban. Volt olyan meccs, hogy minden egyes passzom rossz volt, minden egyes szerelésem az ellenfélnél kötött ki, minden párharcot megnyert a gyerek, és hiába lőttem három gólt, ő is lőtt vagy hetet
Miután az egyik támadása alatt minden játékosát körbe rugdostam, becsúsztam, ütköztem és ennek ellenére, így flipperezve végigszáguldott a pályán és gólt szerzett, üzentem neki, hogy ez így WTF?
Írta, hogy shit game és sry, én meg kiléptem a francba. Egy csicskagyász hülyeség az egész, tényleg nem értem, miért szarakodok vele még mindig.
-
evibly
senior tag
Kristófnak, Woodynak infó: FB Puskást nemrég mégis eladtam - jól tettem ezek szerint. Anno még 2,6-ért vettem, 1,3-al szálltam ki belőle, most meg 900k
Egyébként valóban brutál lap....volt az elején, de aztán látványosan visszaesett, illetve persze a TOTS lapok megjelenésével már nem tudtam vele annyira érvényesülni. De én is ki fogom rakni, ott kell lennie a csapatban. (Fun fact: egy korábbi Icon upgrade pakkból jött egy Prime Puskás, őt azért hozom super subnak rendszeresen.)
A BL up itt Kolo Muani, a 83+ pick egy dupli Kobel, illetve nálam a premium upgrade is időnként dob TOTS lapokat, de ezek szigorúan a Schlotti, Kobel, Füllkrug, Hoffman körből kerülnek ki
Egész Bundes alatt egy Frimpong és egy piros Davies volt az a két lap, ami elfogadható.
Guerrero: használtam egy ideig a POTM lapját, és az is nagyon ügyes volt középpályán (támadásba beszálló CDM-ként futott), agilis, gyors, agresszív lap, ez a TOTS biztos jó lesz, de csak akkor, ha passzol a játékrendszerbe. Ez a verzió defben rendesen fel lett húzva, szóval érdemes lehet vele próbálkozni.
Reust kirakta innen valaki? Mi a vélemény róla? Csatárban működhet?
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #9598 üzenetére
Értem, ezt vágom is, ugyanakkor sztem ez nem lehet _csak_ a magyarázat. Ilyen előnyt soha, senki ellen nem érzek a másik oldalon, mint a kupákban. Teljesen más, furcsa, megfoghatatlan a játékmenet is. Nam úgy kapok ki, ahogy a többi játékmódban, hanem sokkal esélytelenebbül. Az meg lehetséges lenne, hogy kizárólag (felső)elite szintű, iszonyú jó játékosokkal sorsoljon össze, miközben Div2-.ben vagyok? Hogy 5-ből 0, vagy 1 wineket hozok? Vagy az lehet, hogy pont emiatt innen eltűnnek a kevésbé jó, vagy átlagos playerek és marad a kiugróan jó, vagy átlag felettiek játszótere?
Még ez utóbbit el tudom fogadni, de az a masszív sebesség és reakció különbség akkor is rohadt idegesítő
#9599Madn!ght
Igen, ezt írom én is épp Nándinak. Kikapni mindig rossz, de ez a fajta full esélytelen szívás nem csoda, hogy kiégeti az embereket és elfordulnak ettől az egyébként is gány játéktól. -
evibly
senior tag
válasz
Dzsoki92 #9580 üzenetére
Jól van, nem csak én érzem ezt
A kupáktól általában távol tartom magam, elég az ideg a többi játékmóddal, de gondoltam a Bundes csak nem lesz akkora sweat fest, mint a PL volt. Hát ekkorát tévedni!
Mindig úgy ülök le, hogy ok, nem baszom fel magam, ez kábé fél percig tart, kriminális. Voltam már Elite is, WL-ben 14 winek megvannak rendszerint, de ez itt egy más világ. Így a kérdésem is ehhez kapcsolódik: hogy a náthás, jó büdös anyja valagában lehet az, hogy ilyen szinten fossá fociznak az ellenfelek MINDEN EGYES MECCSEN. Tehát nem egyszer-kétszer, hanem folyamatosan.
Nem kell nagyon ragozni gondolom: a játék minden elemében gyorsabbak, agresszívabbak, agilisebbek. Fordulni, labdát átvenni nem tudok, kapuig nem jutok el, nemhogy lövésem nincs. Ez nekem rohadtuk bűzlik, nem akarom elfogadni, hogy ez "mindössze" annyi, hogy a németek dominálnak. Pedig valószínűleg ez vanEgyikükre rá is írtam, hogy meséljen már, milyen divben van, mi a WL rekordja, ha már úgy elkente a számat, hogy azt sem tudtam, hányadikán van elseje? Nem válaszolt persze.
Utána én hülye vigasztalni akartam magam DR-ben: nem kellett volna. A német ellenfél ellen zéró sansz, úgyhogy ha láttam a német TOTS csapatat, vagy a GER badge-et, léptem is ki. Szégyenteljes ez az egész.
-
evibly
senior tag
Tudtok valakit, aki megbízható és Xbox kontrollereket javít? Van egy Series S és egy Elite kontroller is a családban, amikre ráférne egy értő kéz munkája. Köszi!
-
evibly
senior tag
Borzasztó szenvedős és kedvetlen WL volt ez, végül 11 winnel (a 14-re nem volt esély ezúttal), többségében nehéz, küzdős meccsel, cseszettül fos gameplay mellett. Kábé így is nyitogattam el a pikkeket, amiből aztán ez lett, ott röhögtem. Ilyen ratingű pickjeim soha nem voltak, mióta WL-ezek:
Aztán meg az Ultimate Pack sem volt rossz:A Hero pick nekem egy WC Al Jaber - Dupli WC Kewel - WC Park Ji-sung volt, de minden nem jöhet össze, ugye...
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #8409 üzenetére
Jogos
Sajna én is a kuporgatós fajta vagyok, de itt ez megdőlt, mert ez a Puskás lap az 5 csillag weak foot (és a brutál finishing) miatt akkora elégedettséggel tölt el, hogy nehezen válnék meg tőle. Így is szedtem össze egy millát coinban azóta, hogy megvettem, szegény nem vagyok.
Ok, köszi, meggyőztetek, vagyis megfogadom a tanácsotokat, marad a klubban
-
evibly
senior tag
Nagyon élem Öcsi Bácsi FB lapját, de olyan lejtmenetben van az ára, hogy erősen elgondolkodtam, kiszállok belőle. Tegyem, ne tegyem? 2,6 körül vettem, most alig 2 milla fölött van. Fog az ára valaha visszaindulni, vagy mi lehet ennek a vége? Van erre tippje vkinek?
-
evibly
senior tag
Moments szekcióba bekerült egy swap token nulla csillagért, vegyétek, vigyétek
-
evibly
senior tag
Gyors recap a 7végéről: 15 win a WL-ben úgy, hogy két meccsem is volt a 16-hoz. Sajnos mindkettőt buktam, de akkorra már fáradt voltam, és először történt meg, h senki nem adott le meccset. De így is baromi büszke vagyok erre, ez nálam abszolút rekord.
Semmi érdemleges nem jött a rewardból, a pick meg Mascherano - Nakata - Campos
Eladtam Prime Öcsi bácsit, és kiderült, hogy meg tudom venni a FB verziót, úgyhogy így fest a csapat, velük mentem a hétvégén <3
Öcsibá: hát, hatalmas feeling vele nyomni, ez alap, ezen felül beteg dribbling, nyilván halálos lövések, de ami meglepő, hogy passzban/előkészítésben mennyire penge.
Diaby: a csapat magyarításával, és a Bundesliga vonal megjelenésével került be, és kár volt eddig nem játszatni. Meglepően ügyes a rosszabbik lábával is.
Gvardiol - Hincapié: hatalmas szerepük volt a 15 win elérésében - a horváttal korábban is játszottam, mindenkit beér, letarol, de Hincapié is kifejezetten stabil. Jó kettős, főleg dribbling, weak foot terén emelkednek ki.
Gula meg a Gula, ugyebár -
evibly
senior tag
válasz
marcess #8037 üzenetére
14-eket megyek WL-ben, meg Elite DR-ben, aztán ma 5-ből ötször szoptam ki a kupában. Általában távol tartom magam ezektől a kupáktól, írtátok ti is, én is, hogy semmi köze a többi gameplayhez, de képesek voltak a nyomorultak ide berakni három tokent is.
Ahogy írod: mi értelme a megkötésnek, ha a padról azt hozol be, akit akarsz? És a két loan pluszban: r9, TOTY Messi mindenhol - komolyan, menjenek el ezek inkább fost fölözni valahova, de az sem jó, mert azt is elcseszné ez a bagázs -
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz
WhiteAngel89 #7915 üzenetére
Ez egy elég decent pick!
-
evibly
senior tag
válasz
bodnar123 #7902 üzenetére
Erről jut eszembe a múlt heti WL kapcsán egy elég vicces dolog. 14 winem lett végül (egyetlen leadott meccs előnyeit élvezhettem), és az 5 vereségből egy olyan sráctól kaptam ki kétszer (!), aki kábé azt nyomta, amit mondasz. Stepover, boost, tökéletesen kigyakorolt mozdulatok, player lock, stb. Vele egy órán belül futottam össze kétszer, 10 perc alatt kaptam 3-3 gólt, viszlát.
Volt egy másik srác, aki nem ennyire, de látványosan jól játszott, egy gólt valahogy összehoztam ellene, de 4-1-nél úgy voltam vele, hogy köszi, haladjunk. Aztán következőre jött ő ismét. Na, szidtam az EA-t, hogy mi ez már, majdnem kiléptem, de mondom nem leszek bunkó, várjuk meg. Ami ezután jött, azt alig akartam elhinni: mintha ugyanaz a meccs lett volna, mint előbb, de ellenkező előjellel. Nálam minden gól, hibátlan bemozgások, teljes dominancia, nála totál kilátástalan játék. 4-1 volt itt is, ezúttal ide, ekkor lépett ki. Rá is írtam, hogy ez azért elég érdekes volt, de nem válaszolt
Szóval amíg ez előfordulhat, egyetlen dolog van: nem komolyan venni ezt az egészet, ami életem egyik legnagyobb kihívása a jelek szerint
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #7898 üzenetére
Előfordul - egyszer ilyen, egyszer olyan. Csak, hogy ne unatkozz(unk)
-
evibly
senior tag
Hűha, kollégák! Általában ott kavargok a 14 win körül, a 11 stabilan megvan minden héten, de ami ma/most megy a WL-ben az valami egészen új szintje a fos gameplaynek. Az első hatból két meccset tudtam nyerni, totál káosz az egész. Másnál mi a helyzet? Hagyjam a francba?
-
evibly
senior tag
válasz
Dzsoki92 #7263 üzenetére
WC Kewell nálam bő 200 meccset ment (elsősorban balszélen), szerettem nagyon, sokoldalú kártya. Főleg azért bírtam, mert nem nagyon tudták elnyomni (bár egyik stat sem ígéri ezt igazából), elég jól fejez be, de főleg passzjátékban volt hasznos. Mára már nem fér be kezdőbe, ha a FF verziója jönne, tuti próbálgatnám.
A kedvenc SBC topikhoz: valaki említette Kakát, na, ő nekem is nagyon a szívemhez nőtt. Tegnap az egyik 84+ × 5 pakkból esett egy FF Sanchez, megörültem neki, ment a csapatba Kaka helyett, aztán szinte azzal a lendülettel ment is vissza a brazil. Vele sokkal nagyobb élmény játszani, ez van
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy #7179 üzenetére
HM Maignant hagyjuk is, konkrétan agyvérzést kaptam tőle, nála csak a Showdown Pope volt rettenetesebb!
Értem én, hogy mindegy ki véd, de nálam _soha_ nem fordul elő (de tényleg, figyelem ezt egy ideje), hogy ez az aránytalanság az én kedvemre/javamra történne. Ha mindegy ki véd, akkor esetenként a gold Areola is legyen béna, de a bébi Yashin meg időnként szárnyaljon. Persze lehet, hogy az ember arra van kihegyezve, hogy egy 800 coinos kapusnak nem tud gólt lőni, mert ha Donnarummának nem, abban nincs semmi meglepő
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #7176 üzenetére
Adom! Nálam csak TOTY Kürtös jött, most tettem vissza a csapatba, mert eddig annyit variáltam, hogy sosem kapta meg a chemet. Most éppen a Showdown Kolasinacot próbálgatom, mert miért ne, mellesleg jó kis lap az. Sőt, lehet a MOTM honfitársát is kipróbálom mellé, mert miért ne?
Ha nem így csinálod, becsavarodsz, kell a változatosság, én is simán dobálom el a lapokat, ha az nem jó, vagy éppen nem passzol a csapatba (ilyen volt a WC ikon R. Carlos például).
Nándi bejegyzéséhez annyi: a legnagyobb csalás utóbbi időben, ami baromi látványos, a kapusok kérdésköre. Ha máshogy nem, úgy nyer a láthatóan, érezhetően sokkal bénább ellenfél, hogy a kapusa véd 6-ot, az enyém nullát. Kib.szott idegesítő és az a tétel, amivel tényleg semmit nem tudsz kezdeni. Nyomhatom én bárhogy, low driven, timed, erősen, csavarva, a 80-as Lafont a szememet is kivédte, úgy meg nehéz meccset lehozni. De a legszemetebb dolog, hogy sokan erre utaznak, direkt ilyen kapusokat tesznek be (vagy csak elegük van, hogy a high rated kapusok nem védenek). Ja és nem mozgatja, semmi extra nem történik, csak isten módba vált az Areola, vagy a rare gold Pope.
-
evibly
senior tag
Ahhoz képest, hogy nem halmoztam fel sok száz pakkot, azért rendesen grindoltam az elmúlt napokban, de még így is a kiégés szélére kerültem ezzel a foshalommal. Megszámlálhatatlan upgrade, liga és egyéb pakkot, (DIV1) DR rewardot, store-os csomagot nyitottam el, és végül én lepődtem meg a legjobban, hogy a tegnapi 85+ double packből kijött Kürtős barátunk:
Nyilván a legkevesebbet érő, de legalább tudom használni és mégis csak egy TOTY
Nálam most ez a team (Xabi Alonso jön majd Yaya helyére), de ugyanazt érzem, mint sokan: egyre kevesebb kedvem van az egészhez, nem tudom, mi tud majd ebből a fásultságból kilökni...Tibó Bácsi azért valamennyire kárpótol.
-
evibly
senior tag
Nálatok lehet meccset indítani? Szerencsére a 8 DR win megvan, de még kettőt nyomni kéne a 90-hez. Twitteren komoly forrongás van, és kora este még nekem is jó volt
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #5510 üzenetére
Kicsit bonyi, de csak az elején: összeraksz egy alap csapatot legalább 9 argentin játékossal, és velük játszott meccseken behozol (vagy eleve kezd) egy franciát, egy japánt, kolumbiait/nigériait, brazilt és velük 6 meccsen lenyomod, amit kell (általában gól/gólok, vagy meccsenként egy gól). Ahogy megvan a 6 meccs az argentin bagázzsal, szerzel 3 marrokkói középpályást és négy angol ligást (ebből egy középpályás legyen és 5 gólt is kell vele verni), velük tolod, de közben továbbra is behozol egy francia játékost, akivel gólt lősz minden meccsen (összesen 15-ön kell), figyelsz a szöktetős passzos gólokra (ebből 4 kell), plusz behozol egy német játékost (vagy eleve német PL ligást játszatsz), akivel 3 meccsen assziszt és gól. Nem egy marokkói játékos van a PL-ben, ezzel lehet variálni, de lehet, h ők még drágák, pont azért, mert az objektív még fut.
Ezzel egyszerre két objektívet pörgetsz (2022 year in review és Gündogan), de utóbbival igyekezni kell, mert nem sok van már hátra belőle.Na, egész egyszerű, nem?
-
evibly
senior tag
válasz
Aguinaga #5335 üzenetére
Azt hittem már, elviszem a legvénebb fifás címet, de csak a második helyre vagyok jó a 47 évemmel
Még 98 (?) körül bohóckodtam PC-n a játékkal, de komolyabban akkor függtem rá, amikor a gyereknek (
) megérkezett egy Xbox 360. A FUT-tal 2014-15 körül kezdtem el először játszani, de úgy igazán a 18-19-20 vitt bele. A 22-őt csak tavasszal vettem meg, idén full beleveszés van, de szándékos, hogy teljesen kiégjek benne és soha többé ne vegyem meg (ami nyilván nem fog megtörténni).
A fiam (lassan 18) is nagy gamer, de a Fifa mindig is hidegen hagyta, ami lehet, hogy jobb is. Emiatt elég vicces, hogy a haverjaival egyeztetek időnként, hogy ki, hogy áll a csapatépítéssel, LOLEz a fórum is ezért remek, mert ezek szerint sokkal több korban hozzám közelebb álló ember van itt - és messze magasabb a színvonal mindenben, mint bármilyen random FB-os Fifa csoportban.
Sajnos bőven vannak rage pillanatok, de a család már immunis, meg elfogadták, hogy apának időnként ki kell eresztenie a gőzt
. De utóbbi időben egyébként tényleg sokkal jobban kezelem.
-
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #5036 üzenetére
Igen, azon én is mindig kivagyok, hogy a közelről, laposan, sarokra rúgott labdát ilyen teljesen lehetetlen módon, derékban meghajolva ki tudják paskolni, de amikor a teste felé megy a labda, egyszerűen összerogynak. Agyrém!
Legutóbb Showdown Pope miatt égtem ki kapus fronton - konkrétan semmilyen értékelhető védése nem volt, hosszasan, sok meccsen fos módon védett, úgyhogy ment is SBC-be az upgrade lapja. Utána az egyik baby ikon pickből kivettem Yashint, így részemről ezzel a kapus kérdés le is van zárva. Elég jól véd, sokkal kevesebb nonszensz bénázást mutat be, és esetenként nyert meccseket hoz, úgy röpköd a kapuban.
-
evibly
senior tag
A 88-as Pope-ot bárki vissza merte tenni a csapatába fejlődés után?
Vagy feláldozhatom minden gond nélkül Jairzinho oltárán?
-
evibly
senior tag
Magam is meglepődtem, de lehoztam 14 wint, egyetlen WW Weghorst jött valamelyik pakkból/pikkből, a többi fodder kategória.
WC Etoo valami földöntúli, brutál az a lap, most tartok vele 78 meccs/114 gólnál, és ez túlnyomó többségében Rivals, meg WL
Irgalmatlan befejezése van, a 5* weak foot nagy segítség, messze ez a lejobb befejező, akit idén próbáltam. Mondjuk ez önmagában nem egy nagy teljesítmény
Nemrég esett az egyik 75+ rare gold pikkből egy WW Mendy, szóval panaszom nem nagyon lehet a nyitásokra az utóbbi időben.
Viszont egy kérdés: mi ez a sok rare gold csapat WL-ben? Rohadt jól játszanak, iszonyúan meg kell velük küzdeni, lefuthatatlanok, szerelhetetlenek, volt, hogy nem is tudtam megverni az illetőt és a csapatuk kétharmada VVD, KDB, Cancelo, R9, Kante, és ehhez hasonló, nem speciál lapokból áll. Ez egy valami extra taktika, arra játszanak, hogy így könnyebben nyernek? Egyikre rá is írtam, hogy gg, meg rohadt jól nyomta, de miért ilyen lapokat használ - nem jött válasz
-
evibly
senior tag
Tegnap beborozva, pálinkázva nyomogattam késő este a menüt és végül, hirtelen gondolva egyet, kiraktam a 88+ icon upgrade pakkot. Hogy izgalmasabb legyen, beküldtem a klubba, és gondoltam, tolok egy rulettet, úgyis rég volt ilyen. Minden nemzetet végig csináltam a TOP 9-ig, ott meg nem spanyol, nem olasz, nem angol, nem német. Ok, ez lehet, hogy jó lesz. Megyek tovább: nem francia, nem portugál, nem holland, de nem is brazil. Wtf
Na, nyilván elcsesztem, lesz egy jó ír vagy wales lap. Megyek újra, elölről az ABC szerint, hoppá, cameroon volt? Hát nem 😂
Nekem ezt hozta a FIFA karácsonyra, megvan a csatárom egy időre, egyben messze a legjobb nyitásom idén. Sajnos nincs real face a játékon belül, de ezzel együtt is nagyon örülök neki
-
evibly
senior tag
válasz
bodnar123 #3715 üzenetére
Szerintem sokan (velem együtt) továbbra is azért játsszák, mert ez egy (ha messziről is) egy focis játék. Én a sok frusztráció ellenére azok miatt a pillanatok miatt tolom, amiket akkor igyekszem meg is jegyezni, kiélvezni. Hogy egy passz, egy támadás, egy gól úgy jön össze, ahogy terveztem. Ezért is nehéz a sok agyhalott, egy kaptafás támadást erőltető ellenfeleket megérteni, hogy abban vajon mi lehet a jó? De nyilván nem vagyunk egyformák, neki valami más tetszik benne, vagy húzza be újra és újra.
A másik, már kevésbé kontrollálható elem a (lap)gyűjtögés pszichológiája, ami mellett ott van a pakknyitás szerencse faktora. De nálam mindezek felett van az előbb említett, természetesen naiv elképzelés, hogy ez egy labdarúgásról szóló játék
-
evibly
senior tag
DIV3 rewardok: most annyira nem ugathatok, mert esett egy Kimmich (már ennek is örülni kell), és ismét, ami mindig a legviccesebb: a számtalan duplicate-ból kirakott 80+ upgrade dobott egy promós, 88-as Sanét
-
evibly
senior tag
Azt gondolom meg se kérdezzem, hogy mikor kapnak upot az OTW lapok a győztes VB mecssek után? Tényleg elgondolkodom azon néha, mi mehet ennél a cégnél, mi akadályozza meg, hogy megnyomjanak egy stat generátor gombot rögtön azután, hogy az adott játékos csapata nyert?
Erősen dolgoznak a WL meccsszámlálón? Jah, nem.
Éppen szervereket telepítenek a régiónkba? Neem, az sem!
Akkor tutira programozzák éppen a fizikát, hogy a játékosok ne dobjanak egy hátast minden ütközéstől. Kétlem! -
evibly
senior tag
válasz
david368 #3400 üzenetére
Nekem is Larsson jön, hogy szarjanak sünt!
A tegnapi DR talán a valaha volt legrosszabb élményt nyújtotta. Nem tudom, mi az isten ez, de mindent, úgy értem MINDENT fölé bombáztak a játékosaim. Amit Higuain 10-ből 9-szer bever, azt most fölé, mellé, de nem csak ő, hanem mindenki, aki támadott. Totálisan képtelen voltam értelmes meccseket játszani, mindenki is megfutott, az első pár percben tutira gólt kaptam, semmi sem működött
DIV3-ról van szó, és akkor már legyen teljes a rinya: vagy ennyien iszonyú mákosak, vagy életük ez a játék, nem tudom, de hogy tényleg minden csapatban top lapok (Cruyff, Gullit, Owairan, különböző színű Mbappék) hemzsegnek, az egyszerűen elképesztő. De ez igaz a swap lapokra is - legközelebb fogom strigulázni, mennyi piros Bappé, Neymar, CR7 jön szembe.
Hogy legyen jó is: WC Icon Vieira tényleg hatalmas nagy tanár, élvezet vele rombolgatni, vagy akár labdát felhozni a középpályán. A nagy szopóroller cunami közepette is kitűnt, hogy ha ismét jó lesz a játékmenet és nem aprítanak fel a német/olasz/francia vérpistikék, akkor sokat jelent majd. Ha a játék is lehetővé teszi ezt.
-
evibly
senior tag
válasz
Szjoci27 #3198 üzenetére
Azért ezek elég jó nyitások...az első nálam base Kewell, nem voltam tőle elragadtatva, bár van nála sokkal rosszabb is
Az belement a következőbe: base Donovan. A harmadik ma (ami elvitte az összes 85-86-os fodderemet): Donovan, de ezúttal a WC verzió. Na, ez már ok, 230k körül van, és bőven használható.
-
evibly
senior tag
Egy ideje fel akartam már tenni a kérdést, hogy nálatok van-e olyan játékos, aki a base statok alapján abszolút nem nagy szám (már), mégis vele megy a játék, vagy vele vagytok eredményesek és ezért vissza-vissza teszitek a csapatba, hiába teszteltek mást.
Nálam ez a Dynamic Duo (?) Arnautovic. Én nem értem, mi van azzal a lappal, de még most is DIV 3 körül meccsenként 1-2 gólt simán hoz. Nem lehet megállítani, tökéletes helyezkedés, szinte hibátlan befejezés és még jól is passzol. Nagyon vicces, és egyben megnyugtató, hogy a palira mindig lehet számítani -
evibly
senior tag
Aki a History Mystery Lesson objektívet pörgetné, annak kis segítség a Twitterről:
"Score twice with someone from Uruguay in the same game.
Score 7 or more in a single match
Score with a player from USA in a win
Score a hattrick with a Swiss & Austrian in the same match
Score with a German in 4 separate matches
Any game mode."Mondjuk ez eggyel kevesebb a feladatoknál és nem teszteltem, hogy jók-e, de egy próbát megér.
-
evibly
senior tag
válasz
bodnar123 #2881 üzenetére
Ezek is baromi idegesítők, de van egy másik jelenség, amiről egy ideje meg akartam már emlékezni. Tudom, tudjuk, hogy a fizikai tényezők konkrétan nem léteznek a játékban, mégis minden alkalommal meglep, amikor szerelek, és az ÉN játékosom dob egy hátast. Mindegy kivel, milyen helyzetben, de az esetek 90 százalékában akkorát tanyál, hogy rossz nézni a "szerelt" játékos, pedig a hozzá visszacsorgó labdával gyalogol tovább a kapuba.
Könyörgöm, tényleg: nagy erővel leütközöl valakit, aki másik irányba tart, és labdát vezet, mégis milyen fizikai törvény alapján esik össze az a szereplő, aki célzottan, erre készülve nekifut a másiknak? Ez akkor lehetséges maximum, ha Akinfenwa, vagy Zlatan az ellenfél
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #2848 üzenetére
Ez az EA egyik leggusztustalanabb húzása, hogy az SBC-k rating követelményénél magasabb értékű lapot, lapokat kér bele. Tényleg érdekelne néha, hogy egy-egy ilyen döntés mellett mi állhat indokként azon kívül, hogy szívassuk meg még jobban azokat az embereket, akikből egyébként élünk.
A rewardok kapcsán az meg ultra vicces, hogy a két rare mega és prime gold player pakkokból zéró értelmes lap érkezett, a duplikált lapokból kirakott kettő, azaz 2 gold upgrade meg adott egy Carvajalt és egy Lewandowskit. Agyrém az egész.
-
evibly
senior tag
válasz
Gaborz1 #2684 üzenetére
11 winem lett ebben a rettenetben tegnap, ami mellé 7 vereség járt. Igyekeztem összefoglalni, hogy milyen típusú meccsem voltak ebből a 18-ból:
1. Atom ellenfél atom csapattal, esélyem sincs, több gólos vereség: 2db
2. Hasonló, vagy gyengébb csapatos ellenfél, sokkal jobb vagyok nála, kilép, vagy több gólos győzelem: 3 db.
3. Nagyjából hasonló tudás a másik oldalon, ezzel együtt képtelen vagyok levédekezni bármit, az ellenfél szabadon rohangál keresztül a középpályán, majd a védelmemen, az 1. félidőben összesen hat gól esik, majd a második félidőben továbbiak születnek, ami odáig fajul, hogy a 88-90. percben oda-visza 3 gólt szerzünk, amivel hosszabbítás lesz. Ekkor behozom a frissítést, legyalulom a csapatát, verek neki három gólt, minden egyes támadásból egyet, és a végeredmény valami 8-4: 8 db.
4. A végére hagytam a desszertet: fogalmatlan, passzolni nem tudó (vagy az is lehet, hogy hálózati kapcsolattal küzdő ellenfél, bármi is lehet) ellenfélnek szénné lövöm a kapuját, természetesen nem tudok egyetlen támadást sem befejezni, a félidőre Alisson/Neuer olyan 9 védésnél jár, ebbe beletartoznak a 2 méterről, laposan, erősen elengedett lövések bravúros kipöckölése is, és persze ne hagyjuk figyelmen kívül azt a kábé 4 kapufát, amit összehozok. A 44. percben valahogy beküszködök egy ping pongos, undorító gólt, amire válaszul tol egy hosszú indítást, Haaland botladozva, de átveszi a magas labdát, ráveri az én összerogyó Ter Stegenem mellett a labdát és bemegy. A második félidőben agygörcs kerülget, mert semmi nem megy be, majd végül az egyik védőm/középpályásom a sokadik gyenge, cél tévesztett passza után az ellenfél csatára begyalogol a kapuba a labdával: 5 db.Bónusz: az 1:1 állásnál kilépő patkányok, miután berúgtam az egyenlítő gólt: 3 db
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #2626 üzenetére
USB-C
-
evibly
senior tag
válasz
EA's hit #2509 üzenetére
Így, sajnos, nem sajnos, de így van értelme csak szinte. Nálam is ott van EOE Higuain, IF Diaby, IF Leao, feltolom a formációt 4222-be, pressure on heavy touch és hajrá. Egyébként DR-ben nem teszek így, én is a szép, értelmes foci híve vagyok, de a swap kapcsán ezt sztem el kell felejteni.
Nálam Qatar maradt hátra már csak, és ha már Higuain: az a lap egészen durva, kár, h tényleg csak nagy áldozatok árán tudnám bepasszírozni a csapatba. Bár a swap meccsek sem mérvadók - arról például szentül meg vagyok győződve, hogy a kapusok ebben a módban le vannak húzva, mert szinte minden első lövésre bemegy - akár én szerzem a gólt, akár kapom.
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #2269 üzenetére
"Kérdeztem az asszonytól, hogy vehetek-e..."
Ezen a ponton cseszted el az egészet
-
evibly
senior tag
Ide Forlán jött (az előzőből Nakata), ami 220k kábé a piacon, azt mondom nem is rossz nyitás. A tegnapi DR meccsek után (Div3) úgy voltam vele, hogy menjenek a büdös anyjukba, ilyen szar, kotvány, gusztustalan játékmenettel talán nem is volt dolgom idén, nevetséges volt, ami ment, nem is részletezem. (Plusz azért kis kiraktam, mert kábé 100% eséllyel jött volna a Kroos/Müller/B. Silva duplicate a holnapi rewardokból, így elébe mentem a dolgoknak.)
Forlánt sem tudtam érdemben kipróbálni, de az látszott, hogy tud előrelépés lenni Arnautovic után, akit mellesleg nagyon bírok, patent kis csatár lett.
-
evibly
senior tag
Szintén Div4, untrade reward: B. Silva a legmagasabb, mellé szutyok IF lapok sorozatban. A legdurvább, hogy a rare mega pakkokból valami gusztustalan mennyiségű duplikált lap jött (az egyikből 11 darab), mind ment 80+ SBC-be, amiből meg egy duplicate Kroos esett ki.
Kabaré az egész.
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz
kapeti07 #1705 üzenetére
Én is teszteltem Nakatát tegnap és nagyot ment az öreg - CAM pozícióban Arnautovic mögött elég jó páros, termelték a gólokat. Nakata befejezése elég patent, de ami igaztán tetszik, hogy a szűk helyzetekben (amikor a kapus már rajta fekszik kábé) is fürgén el tudja lőni és halál pontos. Nincsenek felesleges plusz animációk, tötyörgés, ami szinte mindegyik támadóra jellemző, akiket eddig próbáltam.
Arnautovic meg nagy meglepi - csak azért tettem ki, mert a pre season rewardok sok duplikációt adtak. Ehhez képest mindent is bever, nehezen fogják, állítják meg.Persze lehet, h ez megint csak a mézes madzag, mert fejlődött a csapat és két nap múlva elfelejtenek gólt lőni
-
evibly
senior tag
Nakata... egy szavam se lehet
-
evibly
senior tag
A preseason pakkokkal akkor most mi a helyzet? Aki nem lépett be aznap a játékba (mint én), az mire számíthat? Vagy ne tegyek fel értelmezhetetlen kérdéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest