Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz WhiteAngel89 #7998 üzenetére
TV-n az SB és csak laptopon a darts PL? Készülj az örök kárhozatra
-
WhiteAngel89
aktív tag
izgalmas squadbattle meccsek…
[link]iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
toxicjew
addikt
Én meg úgy döntöttem megcsinálom Cruyffot, ellőttem a 85+10 tokenes packot és kidobta az 5/4 Zinchenkot. Cruyff is kijött kis fodder craftolással, mondjuk így kb el is fogyott a klub, ami magasabb foddereket illeti. Hátha visszahozza a kedvem ez a lap, mert egy percig nem élvezem a játékot...
-
bodnar123
őstag
Öröm és boldogság. Meg lett az Elite. Zsinórban 5 győzelemmel. Mondjuk most tovább toltam így 4 meccsel a 8 győzelemnél, de Pelé bíztatott, hogy szenvedjem ki. Koeman tényleg nem rossz kp-nak.
-
Aguinaga
őstag
Amúgy marquee matchup nincs a héten?
PSN: OldSlowhand74
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #7988 üzenetére
Jo probaltam...de visszaaltam 41212(2) re
-
bodnar123
őstag
Amúgy én most beraktam FB Koemant kp-nak ingame. Statokban szerintem hasonló, mint Kante. Kante plusz egy pace és 5 dribbling. Mondjuk vkp-nál úgy sem kell sok csel. Ez kb egy Enginnel helyrehozható. Cserébe sokkal jobb a passz és a lövés. Szabadrúgás irreálisan sok. Árban egy millával kevesebb. Annyi, hogy mókolni kell. Egy meccs kellett volna vele az elitehez. Nem rossz. Az is opció lehet.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #7985 üzenetére
nekem is hasonlóan jók a tapasztalataim vele. A befejezése parádés, erős. Én mondjuk nem vagyok nagy cselgép, de amit nekem kell, az tudja.
Most csak Best érkezése miatt került ki a csapatból, de ahogy korábban írtam, Isak még olyan sz@r gameplay mellett is tudott gólt lőni tegnap, amikor Best a kaput sem találta elWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Nandinagy
addikt
válasz Santana01 #7979 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mindenki untrade fodderrel van tele de egy ilyen lapot ha csak nem Chelseas vagy nem éri meg kirakni. Nyilván az más dolog.
De ha nem vagy Chelseas ez a lap mire érné meg az 1.8 millát? Egy 4/5 vagy 5/5 azt mondom oké, de a 150k-s Khepren Thuram minden statban veri a defet kivéve. Na most arra a +2 weakfootra nem hiszem, hogy 1,650 millás difinek kell lennie.
Mbappe nyilván drága de nem értem az embereket sem. A 93as lapja 4.2 millió. Várható volt, hogy ennek a környékén lesz ez is. A 92es lapja is az IF laphoz igazodott árban.Ha van 1,8 millát érő foddere valakinek hamarabb raknám ki Pedrit meg Cruyff-ot belőle mint Kantet ha kijön. Illetve én ezt a hetet még megvárnám a birthdaynél, mert esélyes, hogy kicsit jobb lapok jönnek most többek között Nkunku sbc-t is leakelnek ami lehet megint lesz 2.5-3 milla.
-
Madn!ght
addikt
válasz Kristof_94 #7980 üzenetére
Nálad az Isak mennyire működik? Nekem a napokban valami katasztrófa. Hawk chem, ps4 platform.
-
Kristof_94
nagyúr
Nézegettem ezt a Felixet és lehet kipróbálom cam-ként. Csak nehéz beépíteni a pozíció miatt, mert st-ben már más kezd. Így viszont Valverde lassan ki fog kerülni, mert így is nagyon nehezen kap chemet...
-
Santana01
aktív tag
válasz Nandinagy #7978 üzenetére
Nem innen kell megközelíteni szerintem. A játékosoknak jó esetben van egy rakat untrade lapjuk ,köztük magas ratinggel. Mire tudják felhasználni őket? Bele teszik lutri SBC-be (Ikon,Word Cup) vagy ki raknak egy ilyen Kante lapot. Lehet ,hogy az a WW lap sokkal olcsóbb de ahhoz kell coin megvenni plusz akkor marad a sok Untrade lap a klubban.
Ha van valakinek 1,8 millio coinja és abból ki rakja Kantet az hülyeség. Viszont ha van 1,8millió coint érő untrade lap ,szerintem simán megéri ki rakni.Toty Makelele pedig majdnem 1 milla
Szerk: Mbappe total másik eset. Az első SBC után kirakni a másodikat nagy ökörség.
Viszont anno attól az SBC-től is mindenki hátast dobott és jöttek a szövegek,hogy ''Aki ki rakja meg is érdemli'',aztán épp csak az nem rakta ki aki nem tudta.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Dzsoki92 #7972 üzenetére
Ilyen alapon Mbappe sem draga Az a legnagyobb baj Kanteval ami pl.Felixel is. Kijott WW lap decemberben meg most marcius vegen es konkretan 1 weakfoot a kulonbseg. Ez nem er ennyit, de meg a felet sem. Annyiba kerul ez a lap mint az elozo POTM Mbappe vagy Cruyff de azert utobbiak premium kategoriasak a posztjukon, ez a kante meg toty makelele szint aki most mennyi? 3-500k?
-
david368
aktív tag
Köszönöm szèpen skacok, nagyon jòl esik Az tèny, hogy a szerencse az èn oldalamon van idèn, de kemèny grind is van mögötte
-
Dzsoki92
senior tag
válasz david368 #7970 üzenetére
Az szép csapat ! Grat !
Azért azt ne felejtsük el, hogy swapokkal kiszedhető jópár fodder csomag, valószínű ez is bele lett kalkulálva Kante árába. Ha kiveszed az összes foddert akkor szerintem majdnem a fele kész is van. Valamint elég sok foddert lehett farmolni mostanában.
-
Santana01
aktív tag
válasz Dzsoki92 #7948 üzenetére
Nálam is ki jött majdnem klubból, durván 100k-t ha költöttem rá.
Most ez a csapat: [kép]
Tavares helyett meg fogom próbálni Junior Firpo Fut ballers lapját.
Elöl Kane helyett fog érkezni valaki nagyobb név ha végre ki tudom venni a befektetett másfél milla coint.
Grealish 4-2-3-1-ben középső CAM-ban egyenlőre meglepően jól muzsikál, hosszú távon meglátjuk le cserélem-e de ki venni mindenképpen megérte. -
david368
aktív tag
-
Dzsoki92
senior tag
válasz WhiteAngel89 #7963 üzenetére
Ide megérkezett az 5. Lafont és a 4. Sow
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Kristof_94 #7967 üzenetére
Nem
-
Kristof_94
nagyúr
Divben tudok lejjebb esni szezon közben?
-
Madn!ght
addikt
Fuh, tegnap én is küszködtem. Div4-ben mindenki elit szinten focizik.
Homegrown szintén mystery ball full boosted ellenfelek. Olvasom, hogy itt lazán hozza a többség 8 meccsből a 7 wint. Hát úgy látszik hatványozottan elveszítettem minden eddigi fifa tudásomat, vagy látens alzheimeres vagyok, mert kb. 4 meccsből ha tudok egyet is nyerni, azt is vért hugyozva. Ez a fojtogatós letàmadós taktika megy orrvérzésig.A Martialom és Isakom pedig ilyen 10 meccsenként szerez gólt, az mi?! (Rivals, friendly) Eddig minden meccsen vmelyik betalàlt legalább egyszer. Tegnap sorban kb. 5 meccsen keresztül le is sérült egyikük, máskor 20 meccsen ha egy sérülés történik sokat mondok. Volt olyan, hogy behoztam a cserét, első labdaérintés és az is lesérült. Egy millás lap és konstans levettèk a pályáról.
Eszem megàll, amilyen retardba bír átmenni a játékom. -
Kristof_94
nagyúr
Van most valami sbc pletyka? Van egy dupla Müllerem...
Bár holnapig tudok várni, mert akkor már lehet nyitni Brunot is. -
EA's hit
őstag
válasz WhiteAngel89 #7963 üzenetére
Nekem egy David Silvát és egy Vlahovicot adott, ők is fodderek lesznek, akarsz cserélni?
-
WhiteAngel89
aktív tag
na rivals reward adott egy ilyen 90 es zicsenkot
sajnos fodder lesziPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
törölt tag
válasz bodnar123 #7947 üzenetére
"Majd jössz, és nem erről beszélsz, nem arra reagálsz amit pontosan írok."
Dehogynem arra reagálok, csak baromira nem érted amit mondok és nem látod az összefüggést...
"Ha a hátulról jövő labda átvétele szerinted bonyolult animáció, és a játék nem találja a jót, ezért glitchel..."
Nem "A" hátulról jövő labda, nem "bonyolult" és nem "nem találja". Ezt nem érted még mindig, hogy egy játék nem így gondolkodik, ezek ismeretlen fogalmak a számára.
Abban a pontos szituációban valószínűleg lassult annyira a labda, hogy ezt kapáslövésként tudja végrehajtani, csak valamiért nem triggerelődött időben egy pont odailő animáció, amivel maga elé engedi és így a futó és lövő animáció között interpolált csak.
Tök mindegy, mert ez csak a látványért felel amúgy is és független azoktól a hitboxoktól és erőhatásoktól, amik a labdára valójában hatnak.Fenn lehet ilyeneken akadni, amiért nem valósághű, meg lehet verni az asztalt, hogy ez így nem esport. De amíg ilyen elven tud csak működni egy focis játék, addig soha nem fogják tudni teljesen kivédeni az ilyen dolgokat.
Aki annyira a kompetitív esport élményt keresi, az szerintem amúgy se olyan játékot erőltessen, ahol 11 emberből 10-et a gép irányít, a valóságban bonyolult mozdulatsorokat gombok nyomogatásával hajtod végre és 15 perc alatt kell nagyjából annyi dolognak történnie, mint a valóságban 90 alatt...
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #7959 üzenetére
tegnap annyira szar volt a gameplay (minden felgyorsult, mindenki korcsolyát húzott), hogy a három meccsen amin kipróbáltam egy gólt sem tudott lőni. De még ziccerből sem, 10 méterről. Nem tudom már hány kísérletem volt vele, de mind vagy mellé, vagy kapusba.
Érződik amúgy a mozgásán, hogy extra lap, de a tegnapi körülmények között egy Isak vagy egy POTM Ben Yedder sokkal jobb teljesítményt hozott. Ők legalább tudtak gólt lőniWatchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
bodnar123
őstag
válasz Stylerr #7956 üzenetére
Direkt visszakerestem az összes hozzászólásom márciusban. Kb 5ször említettem a játékmenet hibáját. Fontos:amikor én hoztam fel, nem pedig valakinek az írására reagáltam. Ez a napi háromtól elég messze van. Na meg kb egyszer sem írtam, hogy csal az EA,miközben te ezt említed. Ennyiszer még lehet Nándi is szidta. A csalókat, és annak tiltásának ignorálását már többször. Engem Hint kolléga véleménye is érdekel. Nem tudok mit mondani. Akinek nem tetszik ne olvassa.
-
|AP|
veterán
válasz Stylerr #7956 üzenetére
biztos én vagyok túl toleráns, de nekem nincs semmi bajom a hasonló hozzászólásokkal.
A topik arról is szól (szerintem), hogy kiadjuk magunkból a frusztrációt. Mindannyian tudjuk, hogy a játék egy rakat sz@r, de mégis játszunk vele, részben a függőség miatt, részben azért mert nincs jobb focis játék.
Van akit meg az zavar, hogy megosztják itt az emberek a nagy nyitásokat, míg ő nem nyit semmit.
Ha ezekről sem beszélnénk itt, akkor mi lenne a téma?Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Stylerr
addikt
válasz bodnar123 #7953 üzenetére
Én értem, hogy frusztrál a dolog ha nem sikerül a játék, vagy úgy érzed nem megy. De hidd el, hogy zavaró sokunk számára, hogy naponta, vagy napjába többször ezeket a köröket futod.
Azt is értem, hogy görgessünk tovább, de ez elég morál romboló, hidd el.
Ha ennyire nem okoz élvezetet, örömöt a játék, akkor lehet érdemes pihentetni picit, és keresni olyat ami ilyenkor jobban kikapcsol. Aztán ha úgy érzed már hiányzik a Fifa, akkor lehet nem is fogod ilyen éles szemmel nézni az általad vélt sérelmeket amit a játék okoz neked.Peace!
-
Aguinaga
őstag
Na, nem mondhatom már én se, hogy idén nem nyitottam ikont, a homagrown eleven 1wines 2*83+ packjából egy FB Ian Rush jött egy gold Kimmich mellett.. szóval van ikonom, hurrá...
PSN: OldSlowhand74
-
Dzsoki92
senior tag
Ennek a promonak lehetne a neve Fut Birthday Sow vagy Lafont
-
bodnar123
őstag
válasz bodnar123 #7950 üzenetére
Ja közbe látom fizetős. Bocsánat. Akkor csak egy javaslatom van,görgess tovább, ha meglátod a nevem. Nem érzek majd veszteséget. Ha neked egy másik fórumtárssal való vita sérelmeket okoz tégy így. (nem anyázás amit itt néhány hónapja valakik leműveltek)
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
válasz bodnar123 #7947 üzenetére
Kezdem fontolóra venni, hogy veszek prémium előfizetést, hogy ezeket a hsz-eket el tudjam rejteni.
Lenne kedved fizetni a felét, kárpótlásként az elszenvedett sérelmekért, amiket ezek a szánalmasan frusztrált hozzászólásaid okoznak nap mint nap?Illetve aki hasonló lehetőséggel kívánna élni, az kérem jelezze!
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Santana01 #7944 üzenetére
Akkor én is Kegyetlen sok fodderem volt ingyen kijött klubból, úgy hogy még maradt is a clubban és a tokenes fodder packokat ki sem vettem még. Nagyon agyaltam rajta amúgy, de ez egy fix SBC aminél tudom mit kapok. Ikon pick meg hero pick hagyjuk is ... lutri .... 3 ikon picket raktam ki idén elég is volt.. nemhogy a csomag árát de még a negyedét se hozta vissza...
Marquinhos FB lapját most probálom mielött megvenném. Valaki használja esetleg ? Maldini base lapja volt ott helyette viszont Maldinival Mbappe 2 chemen lenne. Mondjuk neki szerintem elég az is.
[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz #96241664 #7945 üzenetére
Az a vicces, hogy amit írtál, az nem írta felül azt, amit én írtam. Azt mondtam, hogy jobb lenne, ha mindig szerelne a játék, amikor a labda egy távolságon belül van, mert különben kompetitív játék ellenére a végkimenetel két hasonló szintű játekosnál a gépen, a lutrin múlik. Ezért LENNE jó, valamilyen szabályrendszer. Le is írtam, hogy valószínűleg ezt nem tudják máshogy kivitelezni, mert nem ilyen érzékeny az irányítás. Majd jössz, és nem erről beszélsz, nem arra reagálsz amit pontosan írok. Sebaj, legalább megvillantottad OKJ programozói tudásodat 3 egyszerű szakszóval, bár egyáltalán nem volt releváns. Reagálj arra amit írtam, vagy ne reagálj. Azt meg hagyd meg nekem, hogy nekem való a játék vagy nem. Itt szerintem a játékosok 90%nak nem való. Mindenki szidja. Valaki azt írja simán, hogy csal a gép, én meg jobban kibontom az álláspontom. Viszont értelmetlen veled vitázni, mert továbbra sem tudunk semmit rólad, csak az okj programozóid. Nem ragálsz arra, amit írok. Általánosságban meg kijelenteni, hogy ki mennyi hülyeséget mond. Ki vagy te? ÉRVELJ!!!! Ha meg nincs hozzá erőd, akkor NE Írj. A COD példa lényegét sem érted, de fel is adom. Ha a hátulról jövő labda átvétele szerinted bonyolult animáció, és a játék nem találja a jót, ezért glitchel... Ha így van az már rég szomorú lenne. Bár a wl számláló sem megy, mit is várunk. Azt sem érted, hogy sokszor át kell vennie. Sokszor "jól működik" a játék. Azt sem érted, hogy a 10 % nem jön be két meccsenként zsinórban négyszer (erre írja más, hogy csal... Ne menjünk bele, szerinted nem így van, egyikőnk sem tudja csak vélemény
... ) az AInál meg örülnék, ha a passz pillanatában tökéletesen álló játékos nem futna el a labda elől. Szerintem ettől még nem lenne túl jó az AI.
"napi 3 hsz-ben panaszkodik ilyenekre" . Majd légyszíves privátban linkeld el a napi hármat. Az elmúlt 3 hétben dátummal (nehogy meg erőltesd magad). Vagy csak ez is jól hangzik, mint a három hozzáértő szakszó? Tanulj meg vitázni, vagy ne köss bele senkibe. Köszönöm. Inkább néha oszd meg a játékkal kapcsolatos élményeidet, hátha többet megtudunk rólad.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Fut birthday Bruno Guimaraes fog érkezni. Ennyit arról, próbálok gyűjtögetni... Bár a jelenlegi zsetonom nem lesz rá elég.
-
törölt tag
válasz bodnar123 #7943 üzenetére
A COD példa teljesen rossz. Ahhoz, hogy a falon ne tudj átlőni, nem kell a véges számú előre gyártott animációkból egy pont odaillőt betölteni és egy másik között interpolálni, nincs mit randomizálni, nincs minek beglitchelnie.
A fifában meg van.Nyugi, másba is "belekötök", ha úgy érzem hogy hülyeséget terjeszt. Csak nyilván más lesz az arány annál, aki folyamatosan napi 3 hsz-ben panaszkodik ilyenekre.
De ne szívd mellre, nálad is csak minden 100. esetben szólok hozzá kb. -
bodnar123
őstag
válasz #96241664 #7941 üzenetére
Én el tudom fogadni. Amúgy te is érdekes vagy. Egyszer visszakerestem az összes hozzászólásod az utóbbi évek fórumaiba. Kb semmit nem lehet tudni rólad, hogy hogyan, miként játszol. Soha nem írsz semmit, csak időnként jössz és megvéded ezt a trágyadombot.
Figyelj programozó zseni. Mondjuk olyat nem lehet beprogramozni, hogy ha hátulról jön a labda, akkor azt a játékosnak muszáj legyen átvenni? Pl ebben a példában? [link]
Ja, hogy ezt a játék sokszor meg is teszi... át kell neki vennie, és úgy tolja meg, vagy kacskán ráfordulásból ellövi. Ja hogy néha nem kell. Ha normálisan meglennének írva a mozdulatok akkor a passz irányához mérten be kéne adni a megfelelő animációt. De néha nem kell átvenni, néha elég ha átmegy a lábán. Én kérek elnézést, ha egy játékban firtatom azt a problémát, hogy azért jut az ellenfél előnyhöz egy KOMPETITíV játékban, mert olyan dolog történik, ami a játék jellegéből adódóan nem kéne megtörténnie, és nem lehet ellene mit csinálni, és ami a lényeg. NEM KONZEKVENS. Egyszer átmegy a labda a lábon, mert ez egy ilyen játék, máskor nem megy át, mert át kell venni. Képzelj el egy call of dutyt, ahol néha át lehet lőni a falon, de néha NEM... Majd amikor ezt valaki panaszolja (nem vagyok ideges, csak ahogy mások, én is megírom az észrevételeimet, elmélkedek mit is lehetne változtatni...), akkor jön sosem látott János és odaírja, hogy "ez ilyen, a falnak nem tud fizikája lenni, miből számolja ki, hogy a golyó átmegy-e a falon, ez egy ilyen random játék, ne játssz vele... (ja meg néhány programozó szakszó, hogy kompetensnek tűnjön)" Én a KONZEKVENCIÁT hiányolom, és az viszont leprogramozható. Nevezzük szabálynak. Ha szerinted az normális, hogy egy csilliárdokat kereső játékban, mely elvileg esport, ilyen mértékben számítanak a random dolgok... Akkor légy boldog vele. Nyugi, én is tudom hogy ez egy komolytalan játék... Valószínűleg te is. Szerintem köss bele másba. Más is szidja rengeteget, még konteót is ír. Vagy inkább segíts EA cégnek leprogramozni egy WL számlálót, vagy segíts nekik bannolni azokat a cheatereket, akiket jelentenek sokan. Ezzel a pár szóval már valószínűleg kompetensebb vagy, mint az ott ülők egy jó része... Én már annak is örülni fogok, a "fizika" meg majd jöhet egyszer. Addig nézegetem, ahogy egy meccsen "véletlen" 4szer lepkézik zsinórban az egyik oldalon a kapus, míg a másikon szuperment játszik "véletlen" 4szer... A random matematikai valószínűségszámok tengerében én ilyen esélyekről nem tudok. A 10% ritkán jön be négyszer egymásután. (kb 10 000ből egyszer) De valószínűleg a valószínűségszámításról is más az ismeretünk. Javasolom, a squad battles játékmódot, melyen megtapasztalhatod az AI működési szintjeit ebben a csodában, meg a csúszkákat a beállításokban, ahol mindent testre tudsz szabni, és a statisztika semmit nem számít. Hátha néha felismersz valamit belőle. Ha nem, az sem baj. Kérlek hagyj meg ebben az álomvilágban.[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #7937 üzenetére
Harmadennyit sem ér ez a lap. Egy hónap van totsig, ez a lap alig jobb a ww Kanténál, oké az 5 wf, de azt meg mostanra minden 2. értékelhető CDM tudja. WC Vieira decemberre kiszedhető volt teljesen ingyen, és a wf-en kívül mindenben jobb, mint bd Kanté. Aki kirakja ezt a lapot, az meg is érdemli
Ja bocs, tárgytalan, azt hittem a mai Kanté sbc-ről van szó[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bodnar123 #7936 üzenetére
Mondtam már sokszor, de neked nem kéne erőltetned ezt a játékot, ha ezeket nem tudod elfogadni. Ma is olyan dolgokkal panaszkodod tele a topikot, amik a játék jellege miatt ilyenek.
Ezerszer elmagyaráztam, hogy nem úgy működik, mint a való élet, így felesleges ugyanazt a logikát keresni benne. Előre elkészített animációk vannak, amiket gombnyomások és egyéb játékbeli körülmények indítanak el, amik közt interpolálni kell. Át fog menni a lábakon a labda, mert ha valós collision lenne beállítva rajtuk, akkor kontrollálatlanul pattogna össze-vissza... Ilyen animációkkal nem lehet olyan kifinomultan kezelni egy labdát, mint a valóságban.
Az "AI" meg itt valójában if-else kódsorok és RNG-k ötvözete, ami részben a játékos statjaival, taktikai beállításokkal, stb van meghajtva. Jól érzed, hogy random, mert az, de NEM TUD MÁSMILYEN LENNI.
Nem tudsz ennek olyan értelemben "szabályt" adni, ahogy te képzeled. Vagy mindenki, mindig, minden körülmény között tökéletesen helyezkedik, tökéletesen lő, tökéletesen passzol, tökéletesen véd, vagy kell alkalmazniuk randomizációt.
A mértéken tudnak variálni, de mindig sírás van így is, úgy is, ha túl jó az "AI", akkor azért, ha buta, akkor meg azért.Amit te vársz el a játéktól, ahhoz magának a működési elvének kéne tök másnak lennie. Gépi tanulással kéne megtanulnia focizni, hogy képes legyen az általad hiányolt fizika jelenlétével megfelelően finoman kezelni a labdát és a gép által irányított játékosok mozgásában valamiféle tudatosság legyen, ne csak különböző tényezők által triggerelt és randomizált értékek. Na ez kb itt tart jelenleg, nem mostanában lesz belőle irányítható játék.
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
El raktam a két utolsó TOTW packot,ez most jó döntés volt.
Első Olmo,második CR,régi nagy kedvenc de már el is ment
[kép] -
bodnar123
őstag
Na ez új... már van tényleg olyan glitch is hogy nyersz, de téged dob ki. Nem vesztessz. De nem is nyersz. FASZA... Vajon miért voltak gold csapattal az első osztályban. Hihetetlen, hogy nem tesznek semmit. Kétszer is előfordult négy meccs alatt. így nehéz
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Nagy nehezen végig toltam a fut birthday objectivet, a 85*5 pakkból jött egy duplicate Thomas Müller, őt ma már kinyitottam. A garantált meg adott egy Szoboszlait. Megérte...
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #7928 üzenetére
A Ww lapja 500-600k ez meg jobb annal es 5 weakfoot. Mi a kerdes? Imadom, hogy nyitogatod a millas lapokat aztan panaszkodsz.
-
bodnar123
őstag
Na erről beszélek. Hol és mit hibáztam, hogy ez gól lett? Semmit, csak az EA végterméke feldobott egy érmét és vesztettem. [link] A játék ilyenekkel van tele.
Ugyanez a meccs: [link] Ezzel a győzelem is meglett neki a végén. A passz pillanatában senki nem volt üresen. Aztán a gép gondolt egyet, és Ramos gondolta hagyja a labdát átvenni és befordulni. Random generátorban is több az eredetiség. A srác végig a szélen futkosott. Bejött neki? Igen. Tudáson múlt a két gólja? NEM. Félreértés ne essék. Valszeg az én góljaimnak jó része is ilyen. Csak hát...[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
Mindenki nyitogatja itt a millás kártyákat. Must be nice
-
bodnar123
őstag
válasz Kristof_94 #7928 üzenetére
Hol ér ez a lap 1 millát...
AP: Az a best viszont elég best -
Madn!ght
addikt
Na ez a Kante se lett annyira olcsó.
mondjuk május végéig csak kirakom. Ja, nem.[ Szerkesztve ]
-
bodnar123
őstag
válasz Madn!ght #7909 üzenetére
Jó, végülis a cél a profit. Persze lehet, hogy amúgy sem lehetne sok mindent megoldani jól. Én pl a cselezést azért nem erőltetném ilyen fontos elemnek a játék készítők helyében. Viszont sokak ezért költenek rá milliókat évente. Lehet trükközni, hogy ha valaki szépen szeretné,de igazából az hogy megcsinálsz egy elasticot az nem nehéz. Viszont a levédekezése nem igen múlik a játékoson, mivel az irányítás ilyen gyors játékosmozgásoknál (gyorsulás kb egy ágyugolyóhoz hasonlatos) ennyi pingel (kb még eljut az, hogy te elengedted a kart, addig a játékosod 3-4 métert tesz meg) nem olyan érzékeny, hogy rajtad múljon a " 20 centivel elsuhan a labda a láb mellett" levédekezése. A cselek időzítése is kétséges ennyi ping mellett. Igazából vannak sémák, amiket ha tolsz, akkor egy idő után egy-kettő bejön. Én a passzokra öszpontosítanék a játék helyében. Ha védem a sávot, akkor legyen meg a labda. Az se valósághű, mert tényleg van, hogy elmegy a labda a lábak között, de mivel ezt nem lehet irányítani, akkor legyen mindig ugyanúgy. Legyen egy szabály. Ha a hülye nem látja, hogy megyek a csatárral, és indít, akkor ne legyen már gól mert a játék úgy döntött. Lehetne sorolni. Viszont a lényeg, hogy van aki hetente otthagy 50ezret ezeknek a trógerereknek. Persze nem kell komolyan venni, csak hát elvileg esport. Az ember joggal várja, hogy ne rulett legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Gabeszfoci89 #7920 üzenetére
Amilyen sóher banda pénzért is a legszarabbak egyikét adná. (Tudom-tudom random, de a legesélyesebb mégis a legszarabb…)
-
kapeti07
senior tag
válasz Kristof_94 #7917 üzenetére
Gold Mendy-nél nincs jobb Főleg ár/érték arányban.
Amúgy kiraktam Zambrottát jobbra, erre egy semmilyen pakkból jött egy FB Emerson untrade. Emiatt Zambrotta bal oldalra került és sajnos rájöttem, hogy nem jobb mint a Gold Mendy. Ráadásul a Chem sem jó most a csapatban, olyan 28 körül van. De hát legalább van min agyalni.
Emerson miatt második csatárnak bettettem Kane HM lapját. Nem is lassú mint ahogy gondoltam. Jó kis lap, élvezet vele játszani. Mindent belő amit kell, vele fárasztom az ellnefelet, második félidőben pedig jön Diaby RTTF lapja és hengerelXbox: kapeti
-
EA's hit
őstag
válasz Gabeszfoci89 #7920 üzenetére
Pénteken fog elvileg megújulni a pick. Nekem Casillas után már nincsenek nagy reményeim
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Elvileg ezt az ikon picket holnap este újra lehet rakni ha jól láttam kiváncsi leszek rá elsőre kijott Maldini mid hát Ramos mellé nagyon jól jött hihetetlen jó lap.Homeground meglett 8meccsből a 7win adott Manét meg pár 84 86 87 játékost tehát szerintem megérte nagyon.Este lesz szerintem silver starsban megint token gyűjteni kell őket.Storeban van garantált mid ikon valaki megvette?baromi drágának érzem 2500 pontért...
Mgplayz89
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #7917 üzenetére
nekem a prime van, de lassan eljutok oda, hogy el tudom engedni ha lesz jobb opció, vagy kelleni fog a link valakinek.
Nagyon sokszor elmászkál a helyéről (nem előre, hanem a pálya közepe felé), így rengetegszer marad üresen az oldala. Ahol aztán megy az alapvonalig levezetett támadás, és visszapassz-gól.
Amiért imádtam és még mindig a csapatban van, azok a szabadrúgások. A tipikus, külsős, RobiCarlosos szabadrúgásokat élmény volt vele lőni, még messziről is.
Viszont az utolsó patchben nerfelték a külsős szabikat és valóban jóval gyengébbek lettek ezek. Szóval nem sok érv maradt a csapatban tartása mellett.Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Kristof_94
nagyúr
válasz WhiteAngel89 #7915 üzenetére
Nekem is ő jött, de még nem próbáltam. Nem tudom, hogy jobb-e mint Mendy...
-
evibly
senior tag
válasz WhiteAngel89 #7915 üzenetére
Ez egy elég decent pick!
-
WhiteAngel89
aktív tag
na mondom ki rakom az ikon picket, egy robi carlost szerettem volna mivel egyik kedvenc játékosom, a 86 os lapját el kellett adnom meg hogy ki tudjam rakni rivaldo sbc
na akk mondom jöhet a pick
sikerult be vonzani igaz hogy csak a mid de én teljesen elégedett vagyok veleiPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Dzsoki92
senior tag
válasz Kristof_94 #7912 üzenetére
Tegnap csak 1 token jött igaz ? A First owneres feladattal.
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #7908 üzenetére
Tots alatt szarásig leszünk fodderrel. Egy hét alatt 12x fogod kinyitni a 92-es tots Banegát meg a 94-es Calhanoglut, szóval nem lesz gond a fodderrel. Be is fog esni az áruk onnantól.
-
Madn!ght
addikt
válasz bodnar123 #7906 üzenetére
Igen, pontosan erre is céloztam. Anno tizenéve még vissza is jelezte a játék a csapat morálját, illetve ahhoz viszonyítva reagált a közönség is (pl: ovációk, erősödő szurkolás, stb.). Ha pl. kihagytàl egy tizit, akkor szinte boritékolható volt, hogy visszaesik a morálod, illetve a játékosok “összhangja”.
Itt csupán a dnf-eknél látom, hogy ha kilépek, elkezd arcade módra váltani a csapatom. Kb. mintha minden meccset ugyanaz az ellenfél ellen játszanék és ugyanazokat a hibákat követi el a csapatom újra. Ilyenkor jellemzően erősebb ellenfeleket is sorsol, “odadobva” azoknak, akiknek egy viszonylag könnyű meccs kell pl a feljebb jutáshoz. (Onnan is veszem ezt, hogy többnyire rákérdezek az elscriptelt meccseknél, hogy az ellenfelem hol jár épp).
A mostani wl-en volt egy viszonylag jó sorozatom, nehéz meccsek voltak, de nem volt látványos boost egyikőnknél sem. (!) Majd mikor jött a szokásos 9 win környéke, 6 meccsem maradt, persze egyet “engedett”, a következő 5 meccsen pedig 0 vision és 0 agility beállításra váltott a csapat. Amikor középkezdésnél az első passzban elesik a fogadó játékosom, onnan már tudom, hogy nyugodtan letehetem a kontrollert, mert nem gyakorlok semmilyen irányítást a játékosomra. (Vajsima 20 ping mellett) -
uszid94
tag
válasz Kristof_94 #7898 üzenetére
Akkor így tots előtt azt ajánlod, hogy akinek drága játekosa van pl egy 93 as cantona 2.2 millióért az adja el és kezdjen el 87-88 s totw foddereket meg 90 es foddereket vásárolni, mert a drága lapok ára úgyis be fog esni … ezeknek a lapoknak pedig emelkedni fog ha jön olyan sbc?
-
bodnar123
őstag
válasz Madn!ght #7903 üzenetére
Amúgy szerintem van a játékosoknak morálja, amit az előző meccsek is befolyásolnak. Ilyen ugye van a PESben. Ezért, aki győzelmi szériába van, az nagyobb eséllyel ott is marad. Ugye PESben fontos a morál, csak ott látod. Itt meg nem. Fene se tudja, de azért jó látni, hogy profi szinten is egy random fos az egész. Bizonyos dolgok ellen nem igen lehet mit csinálni. Ha broken mechanikot tolsz egy meccsen 20szor,akkor kétszer átenged a játék. Emellé kell jól védekezni. Így lehet elitbe jutni. A gond, hogy egy szint felett tényleg random az egész. Kedvencem ez az új középkezdés glitch. Idegesítő, mert simán kivédhető, ha feltételezed a másikról, hogy ezt fogja csinálni. Magyarul mindig le kell váltani a hátvédre és a saját kapud irányába futni a kezdésnél. Nem reagálni kell valamire, hanem olyan dolgra készülni, ami vagy megtörténik, vagy nem. De ezzel sem lenne gond, de máskor meg indul a csatárod, adod a löbbölt indítást, de abban a pillanatban leáll. Miért? Egyszer igen, egyszer nem. Nem indokolt. Nincs szabály. Csak a glitch. Gabo egy meccsen két olyan indítást adott, hogy a csatár ellenkező irányba, kapásból adott tökéletes indítást. Ezt elvileg anno nerfelték. Egy meccsen KÉTSZER. nekem se kapásból, se tökéletes nincs. Nem tudom min múlik. de lehet tolni a stepovereket boostnak, aztán majd lesz valami.
-
evibly
senior tag
válasz bodnar123 #7902 üzenetére
Erről jut eszembe a múlt heti WL kapcsán egy elég vicces dolog. 14 winem lett végül (egyetlen leadott meccs előnyeit élvezhettem), és az 5 vereségből egy olyan sráctól kaptam ki kétszer (!), aki kábé azt nyomta, amit mondasz. Stepover, boost, tökéletesen kigyakorolt mozdulatok, player lock, stb. Vele egy órán belül futottam össze kétszer, 10 perc alatt kaptam 3-3 gólt, viszlát.
Volt egy másik srác, aki nem ennyire, de látványosan jól játszott, egy gólt valahogy összehoztam ellene, de 4-1-nél úgy voltam vele, hogy köszi, haladjunk. Aztán következőre jött ő ismét. Na, szidtam az EA-t, hogy mi ez már, majdnem kiléptem, de mondom nem leszek bunkó, várjuk meg. Ami ezután jött, azt alig akartam elhinni: mintha ugyanaz a meccs lett volna, mint előbb, de ellenkező előjellel. Nálam minden gól, hibátlan bemozgások, teljes dominancia, nála totál kilátástalan játék. 4-1 volt itt is, ezúttal ide, ekkor lépett ki. Rá is írtam, hogy ez azért elég érdekes volt, de nem válaszolt
Szóval amíg ez előfordulhat, egyetlen dolog van: nem komolyan venni ezt az egészet, ami életem egyik legnagyobb kihívása a jelek szerint
-
toxicjew
addikt
Szép lassan sikerül letenni ezt a fost. Nem szándékosan, de olyan szinten komolyan vehetetlen ez a valami, hogy nem nehéz. Ez a next gen magasan a legrosszabb dolog ami történhetett a játékkal. Mondjuk én előre megmondtam amikor bepromoztak a 4000 uj animációt, hogy ez lesz Nagyobb rng van ebben a szarban, mint bármely kártyajátékban. Teljesen nonszensz ami a pályán történik, minden passz rossz, a játékosok fizikája kabaréba illő. 1 percig nem az történik amit az ember nyom... Ez a játék egy lefelé tartó spirál, és a next gen re váltás egy akkora arcul csapás volt, amiből sztem már nem tud kiverekedni. Max ha motort váltanak. 100 szónak is 1 a vége, ez egy minősíthetetlen rakás szar
-
Madn!ght
addikt
válasz bodnar123 #7902 üzenetére
Nekem van egy olyan konteóm (is), hogy skilltől függően buzerálja a játék a háttérben a mystery ball effekteket. (Speed boost, dribling, shoot). Talán nem “annyira” látványosan, mint az arra létrehozott és vizuálisan is visszajelzett játékmódban. Ezért fordulhat elő, hogy egyeseknek teljesen homály az, amiről te, vagy a magamfélèk beszélünk, mert egyszerűen nekik kevésbé baxa el a script a játékukat, kevésbé engedi az ellenfél javára “kapcsolni” az effekteket. A skillt ugye csak elit felett jelzi vissza, de szvsz végig a háttérben fontos szerepe van. Mikor elkezdtem januárban ezt az epizódot, kb 5 vereséggel mentem a div 3 utsó checkpointig. Aztán a relegation, majd a wl-eken szerzett sok vereség utàn leeső skillem okán egy bizonyos szint felé nem vagyok képes kitörni a rommá scriptelt mérkőzések miatt.
Alufólia csákó off, ez egy személyes vélemény, tapsztalat eredménye. -
bodnar123
őstag
Megcsináltam a 7wint a homegrownban. Ahhoz képest, hogy két hete 7ből meglett, most az utolsó meccsen a 90. Percben egyenlítve, majd győzve lett meg egy magyar ellenfél ellen,aki végig nyomta a presst ügyesen (két gólja is ebből lett). Tegnap végigfutottam Molnargabo FGS meccseit. Továbbra is az a véleményem, hogy egy kis fizika nem ártana ennek a játéknak. Vagy valamilyen szabályrendszer. A profi meccsek is teljesen randomok. Jó, volt aki úgy nyert simán, hogy használta a player lockot, meg talán manuálisan ívelgetett ügyesen. Ez legalább különleges, de amúgy a játék kb annyiból áll, hogy csel (speedboost, bár nem értem miért tudsz gyorsabban elindulni egy biciklicsel után, mint egy sima megtolás után. Futóversenyeken elasticoval kéne rajtolni... XD), majd ezután a játék eldönti, hogy a védőd mellélép a labdának vagy sem. Mert ez a része nem rajtad múlik. A többi védőd elfut a labda elől, vagy sem. A kapus lepkézik 0 szögből, vagy 100% ziccerben véd. Emiatt teljesen random a játék. Néhány éve legalább minden ziccer gól volt. Béna volt? Talán. Most meg azzal is befolyásolja az egészet az AI. Minden sportnak megvannak a maga törvényie, ami a fizikán alapul, vagy szabályokon. Itt semmi nincs. Ha akarja a gép, akkor a jatékosod úgy veszi át a labdát a lábán keresztül majd kapásból lövi, hogy a védő ne érjen oda. Viszont máskor meg üreskapura is fontos neki átvennie, hogy a jobbik lábával lőhessen. Random. Ma az egyik meccsen a kapus mellett eltoltam a labdát, de a kapus elkaszált. Semmi nem lett. Se piros, se szabad. Ment tovább. Random. Én csak azt nem értem, hogy ezt pro playerek hogy bírják idegekkel a versenyeken,hogy csak részben van kezükben a sorsuk? Ja mert valószínűleg lényegtelen. Kapják a fizetést a nézőktől meg a szponzortól. Aztán néha nyernek, ha szerencséjük van.
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #7898 üzenetére
Előfordul - egyszer ilyen, egyszer olyan. Csak, hogy ne unatkozz(unk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4