Új hozzászólás Aktív témák

  • bodnar123

    senior tag

    válasz #96241664 #7945 üzenetére

    Az a vicces, hogy amit írtál, az nem írta felül azt, amit én írtam. Azt mondtam, hogy jobb lenne, ha mindig szerelne a játék, amikor a labda egy távolságon belül van, mert különben kompetitív játék ellenére a végkimenetel két hasonló szintű játekosnál a gépen, a lutrin múlik. Ezért LENNE jó, valamilyen szabályrendszer. Le is írtam, hogy valószínűleg ezt nem tudják máshogy kivitelezni, mert nem ilyen érzékeny az irányítás. Majd jössz, és nem erről beszélsz, nem arra reagálsz amit pontosan írok. Sebaj, legalább megvillantottad OKJ programozói tudásodat 3 egyszerű szakszóval, bár egyáltalán nem volt releváns. Reagálj arra amit írtam, vagy ne reagálj. Azt meg hagyd meg nekem, hogy nekem való a játék vagy nem. Itt szerintem a játékosok 90%nak nem való. Mindenki szidja. Valaki azt írja simán, hogy csal a gép, én meg jobban kibontom az álláspontom. Viszont értelmetlen veled vitázni, mert továbbra sem tudunk semmit rólad, csak az okj programozóid. Nem ragálsz arra, amit írok. Általánosságban meg kijelenteni, hogy ki mennyi hülyeséget mond. Ki vagy te? ÉRVELJ!!!! Ha meg nincs hozzá erőd, akkor NE Írj. A COD példa lényegét sem érted, de fel is adom. Ha a hátulról jövő labda átvétele szerinted bonyolult animáció, és a játék nem találja a jót, ezért glitchel... Ha így van az már rég szomorú lenne. Bár a wl számláló sem megy, mit is várunk. Azt sem érted, hogy sokszor át kell vennie. Sokszor "jól működik" a játék. Azt sem érted, hogy a 10 % nem jön be két meccsenként zsinórban négyszer (erre írja más, hogy csal... Ne menjünk bele, szerinted nem így van, egyikőnk sem tudja csak vélemény
    ... ) az AInál meg örülnék, ha a passz pillanatában tökéletesen álló játékos nem futna el a labda elől. Szerintem ettől még nem lenne túl jó az AI.
    "napi 3 hsz-ben panaszkodik ilyenekre" . Majd légyszíves privátban linkeld el a napi hármat. Az elmúlt 3 hétben dátummal (nehogy meg erőltesd magad). Vagy csak ez is jól hangzik, mint a három hozzáértő szakszó? Tanulj meg vitázni, vagy ne köss bele senkibe. Köszönöm. Inkább néha oszd meg a játékkal kapcsolatos élményeidet, hátha többet megtudunk rólad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák