Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz bodnar123 #7906 üzenetére

    Igen, pontosan erre is céloztam. Anno tizenéve még vissza is jelezte a játék a csapat morálját, illetve ahhoz viszonyítva reagált a közönség is (pl: ovációk, erősödő szurkolás, stb.). Ha pl. kihagytàl egy tizit, akkor szinte boritékolható volt, hogy visszaesik a morálod, illetve a játékosok “összhangja”.

    Itt csupán a dnf-eknél látom, hogy ha kilépek, elkezd arcade módra váltani a csapatom. Kb. mintha minden meccset ugyanaz az ellenfél ellen játszanék és ugyanazokat a hibákat követi el a csapatom újra. Ilyenkor jellemzően erősebb ellenfeleket is sorsol, “odadobva” azoknak, akiknek egy viszonylag könnyű meccs kell pl a feljebb jutáshoz. (Onnan is veszem ezt, hogy többnyire rákérdezek az elscriptelt meccseknél, hogy az ellenfelem hol jár épp).

    A mostani wl-en volt egy viszonylag jó sorozatom, nehéz meccsek voltak, de nem volt látványos boost egyikőnknél sem. (!) Majd mikor jött a szokásos 9 win környéke, 6 meccsem maradt, persze egyet “engedett”, a következő 5 meccsen pedig 0 vision és 0 agility beállításra váltott a csapat. Amikor középkezdésnél az első passzban elesik a fogadó játékosom, onnan már tudom, hogy nyugodtan letehetem a kontrollert, mert nem gyakorlok semmilyen irányítást a játékosomra. (Vajsima 20 ping mellett)

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák