Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123 #7906 üzenetére
Igen, pontosan erre is céloztam. Anno tizenéve még vissza is jelezte a játék a csapat morálját, illetve ahhoz viszonyítva reagált a közönség is (pl: ovációk, erősödő szurkolás, stb.). Ha pl. kihagytàl egy tizit, akkor szinte boritékolható volt, hogy visszaesik a morálod, illetve a játékosok “összhangja”.
Itt csupán a dnf-eknél látom, hogy ha kilépek, elkezd arcade módra váltani a csapatom. Kb. mintha minden meccset ugyanaz az ellenfél ellen játszanék és ugyanazokat a hibákat követi el a csapatom újra. Ilyenkor jellemzően erősebb ellenfeleket is sorsol, “odadobva” azoknak, akiknek egy viszonylag könnyű meccs kell pl a feljebb jutáshoz. (Onnan is veszem ezt, hogy többnyire rákérdezek az elscriptelt meccseknél, hogy az ellenfelem hol jár épp).
A mostani wl-en volt egy viszonylag jó sorozatom, nehéz meccsek voltak, de nem volt látványos boost egyikőnknél sem. (!) Majd mikor jött a szokásos 9 win környéke, 6 meccsem maradt, persze egyet “engedett”, a következő 5 meccsen pedig 0 vision és 0 agility beállításra váltott a csapat. Amikor középkezdésnél az első passzban elesik a fogadó játékosom, onnan már tudom, hogy nyugodtan letehetem a kontrollert, mert nem gyakorlok semmilyen irányítást a játékosomra. (Vajsima 20 ping mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest