Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
xboxon most jött elő az, hogy ha nyersz, nem könyvlei el, ha vesztesz, elkönyveli.
így a 3. osztályban 2-1-0-ról sima 2-1-3 van a futon belül.
igazából meg a bentmaradás már megvan 13 ponttal állok 2 meccs van még. ezt a külső menüben ennyinek is irja. valakine kvolt már ilyen?
erre mondom azt az ea-nek hogy you had one job...
legszívesebben az ilyen bugok után visszakérném a játék árát. ez olyan szintű bug, ami megengedhetetlen, alapjaiban van az egész kicseszett FUT koncepció ellen. jól játszasz, és a játék az eredménybeírásnál CSAL. nyilván nem direkt, de ez akkoris felháborító. nem gold pakkokat, hanem súlyos 10-20K coinokat kellene SŰRŰ elnézéskérés mellett kapnunk. a kurva istenit már hogy minden nap van valami okádék bug ebben a szarban, még jó hogy nincs lemezen ennél a verziónál már (a 12-t kettétörtem, pedig a fifán kívül egy játéknál sem voltam még ideges, nemhogy ennyire)
IF Hamsik a következő csapatba került:
[link] -
MdewC
nagyúr
Ezt az Obenyamang
embert kiprószálnám 1szer!
-
zsoltirte
aktív tag
Ma felhívtuk a magyar supportot és mondta, hogy tudnak a problémákról és dolgoznak rajta. ennyi
-
Genji
őstag
Ehhez mit szóltok?
Most raktam össze, első meccs rögvest következik
-
csabesz19100
csendes tag
Ezt az eladás utáni 5% ot amit levon az EA az le van írva valahova h annyit kell levonnia vagy mi alapján működik a dolog, mert ma vettem és eladtam egy játékost és azt a 6 ezer nyereséget ami volt a haszon csak 2800 nak számolta el... és ma már másodszorra von le többet.... biztos h nem 5% ék....
-
^Boss
őstag
na az első nagyobb igazolás a Boss United-nél is megvolt: IF Hamsik jött, váltva a simát, aki a legjobb középpályásom volt eddig. remélem az érte kiadott 31000 coin nem volt hiába, hisz majdnem üres lett a kassza.
következő célpont: Chiellini. -
Pisszty2
csendes tag
Hali. Segítség kellene..
Tegnap megvettem a Fifa15öt és indítás előtt a settings kínai nyelven van..mit tudok tenni? -
ferni
őstag
Ovvy: FIFA 15 CROSSING TUTORIAL / How to Cross and Score Goals
tegnap amúgy nagy nehézségek árán behúztam ezt a Kupát, voltak közben rendesen érdekességek... de legalább sikerült megnyerni és jött a pénz és a packból egy Bravo, aki 4200ért ment el.
-
Stylerr
addikt
FUT online DIV2! Végre, már csak egy lépés és a legjobbak között leszek!
-
evibly
senior tag
A szélről beadás és fejes tuti receptjét a Fifa 15-ből kivették, most már ezen a módon szerintem csak mákkal lehet beadásos fejes gólt szerezni. Nyilván azon túl, hogy jó ütemben, lehetőleg védő nélküli játékoshoz add be a lasztit csak azt lehet csinálni, hogy a beadás rásegítést megpiszkálod, manuálisra teszed, de sztem bármit fogsz csinálni, így most ebben a játékban sokkal nehezebb gólt szerezni, de egyébként nem lehetetlen.
De az elfutok, beívelem és tuti vki befejeli már nem működik.(szögletből már inkább)
Amit írsz, jó irány: a lefutás alapvonalra és onnan begurítás elég jól működik, a 14-ben meg pont ez nem volt erős. Sok gólt szereztem már az erősen bepasszolt, majd kapásból megrúgott labdákból.
-
drk88
senior tag
nyitottam egy benzemat
-
turul79
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy innét valaki szokta e használni a Moddingwayes patch-ket?
Én eddig mindig használtam csak nem tudom eredeti játékkal hogy viselkedik? -
VÁMpír
aktív tag
köszi, ez nagyon jó, kipróbálom.
még 1 kérdés:
oldalról elfutva, majd beadásból nagyon ritkán fejelek gólt, ált. fölé fejelek a védő mellől.
erre van tipp? ez a tréning módban sem jön össze, amikor gép adja be a labdákat és a védő mellől kell fejelni. A B-t nyomom plusz az irányt, de a védő nyeri meg 95%-ban.(Ha játékban nem kapura fejelek, hanem továbbcsúsztatok az jobban megy egyébként.
Illetve, ha háromszor nyomom a beadást és laposan passzol, akkor több a gól, de az esőben nem igazán működik pl.) -
evibly
senior tag
Feltétlenül középpályással kell lekövetni, és nem a belső védők valamelyikével kilépni rá. A kezdeti szívások után én már nagyjából érzem, hogy mikor kell odalépni és ahogy elindul, már húzom is rá vissza a KVK-t. Ugyanis a szlalom esetében a fordulóknál egy kicsit lassul, így be lehet érni, ha szemben állsz vele, akkor viszont a védő nem tudja lekövetni.
Mert ez a taktika: elgyorsul egyik irányba, leveszi a sprintet, fordul, ismét sprint, megint lassít, fordul. Ha te egy az egyben le akarod követni, akkor már az első megállásnál, fordulásnál lemaradsz, még akkor is, ha a játék leggyorsabb CB-jável próbálkozol.
A tömörítés fontos, hogy a te térfeled közepén legyen elég játékos, és a team contain csak végszükség esetén jöjjön, amikor már nagyon ott van a 16-osnál, mert egyébként lyukas lesz a védelmed. Ha már csak a belső védő maradt kéznél, a sima contain felejtős, mert azonnal lemaradsz róla, így oldalazással, sprinttel kicsit messzebbről kövesd és lépj oda, ha tuti.
Egy idő után meg fogod szokni a mozgásuk ritmusát (tök ugyanazt tolja az összes cikázó) és már álmodból felkeltve is szerelni fogod őket
-
VÁMpír
aktív tag
division 7-ben tolom online
az olyan huszárok ellen mi a jó taktika, akik csak 2-3 gyors előrepasszal játszanak, aztán végigszlalomoznak a pályán, és berúgják a ziccert?
még akkor is, ha defensive módban vagyok, megverik 4-5 védőmet.rendesen felépített támadás esetén hatékonyan tudok védekezni 1-1 megelőző szereléssel, de ezek ellen a cselgépek ellen tehetetlen vagyok.
-
Sati1984
tag
Nálam a csapatépítésnek egy olyan érdekes tényezője van, hogy én csak német és holland játékosokat vagyok hajlandó használni :-)
Eddig még nagy neveket nem sikerült beszereznem annyira, mert nem nagyon kereskedek, farmolásra offline játszom (ott szedett-vedett csapattal nyomulok, ott nem kikötés, hogy csak német és holland lehet). Szóval kb 10k coinnál tartok, de mivel online jobban szeretek játszani, ezért lassú a gyarapodás.
Szóval a nagy német-holland csapatépítés közben ajánlanék pár játékost, akiket már meg tudtam venni, olcsók, és nekem nagyon beváltak.
Klose - nem nagyon kell magyarázni a csatáristent, de azért elmondom, hogy kb 2k-ért már kapható, és bár sajnos lassú, és a labdát sem tartja annyira jól, a befejezései halálosak, és nagyon jól tud helyzetbe kerülni.
Huntelaar - ő is 3k körül megkapható, gyors is, a labdát is jól tartja, a finishei még halálosabbak, mint Klosénél.
Kießling - Minden tekintetben hasonló Kloséhoz, csak gyorsabb kicsit.
Locadia - 73-as ritka silver, és nagyon-nagyon jó vétel 2 és 3k között: a gyorsaság és labdatartás Huntelaaréval vetekszik, a finish kicsit gyengébb, de így is fantasztikus gólokat szerzek vele.
Szóval ők lennének azok a játékosok, akiket azoknak ajánlok, akik több 10k-t nem akarnak elkölteni, hanem a rejtett (és nem annyira rejtett) drágaköveket keresik :-)
Amúgy ilyen megkötés mellett (csak német és holland játékosok használhatóak fel) ti milyen squadot építenétek? Nyitott vagyok ötletekre, hogy kiket szerezzek be (persze gyűjtögetek Van Persie-re, Lahmra és Boatengre, de ebben a tempóban még jópár hónap :-))
-
^Boss
őstag
válasz
csabesz19100 #4765 üzenetére
én úgy tudom 5%-ot. sztem is túlzás, dehát ez van... játékosokkal nem nagyon lehet keresni idén, pont ezért
egyébként azt sem értem, miért nincs figyelembe véve, kivel játszol...
pl volt múltkor egy
Neymar-Ronaldo-Messi csatárhármassal rohamozó emberke, világválogatott végig (kp: Iniesta, Modric, és még valaki, védelem meg echte Bayern, nem volt 100 a chemje persze)
namost őt vertem 4-2-re. ez azért valamivel nehezebb, mint egy bronze-silver vegyest elverni, mégis ugyanúgy szart se kapok a meccs végén.
másik: amíg nem tudtam, hogy az is DNF, hogy a meccs végén kilövöm a statok megjelenésekor a konzolt, elég sok DNF-et beszoptam.
de az, hogy 0.56 körüli volt nemrég, nem csinálok semmit, és egy meccsel később kiírja, hogy 0.22?!?! az mi?!?!?! -
csabesz19100
csendes tag
Sziasztok. Hány % ot von le az EA az eladásokból??? Vettem egy játékost 62500 ért és eladtam 66500 ért és nem lett több zsetonom csak 600 al. ennyi a profit 4 ezer különbséggel???
-
drk88
senior tag
Tegnap nagyon felhuzott a gém amit írtam is 5-6 lose egy huzamba a csapatom agyatlansága határtalan volt.
Eddig a BPL teammel toltam, volt még 200k sporolt coinom meg eladtam ramirest jó áron és össze raktam ezt a SERIE A csapatot.
De tervben van ez a formáció kipróbálása is.
Összességében nagyon jónak tűnik eddig a csapat, de még szokom őket
-
evibly
senior tag
Eddig a botladozó játékosok, a saját kapujába passzoló kapus (ez nemrég történt velem) ez egyértelműen scriptelt játékmenet, a rendszeresen laggoló meccsek, a lejátszhatatlan kupameccsek, az érthetetlen vereségek és győzelmek, a beragadó játékosok sem tudták elvenni a kedvem a játéktól, de amikor a coint nyelik le gondolom szerverhibákból, azt nem tudom elnézni.
Ha attól el is tekintünk (bármiért is tenném?), hogy több ezer forintot adtam ki ezért a cuccért, azt már nem tudom megbocsátani, hogy pénzhelyettesítőként viselkedő dolgot veszítek el az ő hibájukból. A játék indulásakor vettem Fifa pontokat, azért nyitottam pakkokat, azok eladásából jött be zseton, így ha azt elveszítem, akkor a pénzem veszik el, így azt gondolom, hogy itt nem nagyon lehet elkenni azzal, hogy bocs, szar a neted.
Szóval mi az a szám, amit hívni kell? Melyik fórumban kell rákeresni?
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27 #4749 üzenetére
Ez nálam is így van. Múltkor egy online kupameccs végén az ellenfél egyetlen lövésére sem ugrott el a kapus, pedig kétszer is jó irányba húztam a kart. Ő egyet védett, így kikaptam...nem tudom mi lehet ez, gondolom a szokásos bugok újabbika
-
P. úr
tag
Nem szokásom itt panaszkodni, de teljesen érthetetlen, ami történik velem. Másodszor fordul elő, hogy egy vereséggel jutok fel a negyedik osztályba, de onnan meg egy győzelemmel esek ki. Ekkora differencia lenne a két osztály között? Nevetséges.
-
zsoltirte
aktív tag
Még mindig nem engedi az Any 11 kupa offline döntőt lejátszani és 11 óra múlva vége. 4000 zseton és egy arany csomag a tét. Ötlet?
Xbox360
-
Keller16
aktív tag
Premium gold packot kaptam ma
-
^Boss
őstag
Na fut online season 3. osztalyba siman sikerult feljutni, de persze az utso meccsen a bajnoki cimert keptelenseg volt betalalni.
Statokat nezegettem, par erdekes adat:
Gollovolista: (meccs/gol)
Hamsik 99/29
Pjanic 91/28
Tevez 35/28 (nemreg vettem..)
Higu 52/25
Icardi 54/22
Asamoah 99/21
Iturbe 99/20
Tobbiek 10 gol alattAssistlista:
Iturbe 99/30
Hamsik 99/28
Asamoah 99/18
Icardi 54/17
Tevez 35/13
Higu 52/11IF-eken kivul mar csak Chiellini jelent elorelepest szvsz, ugyhogy egyelore kivarok a kereskedesre, aztan ha nem jon ossze 1-2 het alatt IF-hez merten nagy zseton vele, akkor chiellini utan inkabb epitek egy masik squadot!
Seasons statok:
Offline (2 szezon volt csak)
2 title, 9-0-1, 49-3 gk, 81% passzpontossag, 54% birtoklas
Online (10 szezon)
2 title, 41-17-37, 153-146, 65% passz, 47% birtoklas. Utobbi kettot valoszinu a kezdeti noobsagom okozza, egy ideje 60% alatt nem volt pl a birtoklasom. -
argentin27
senior tag
Már rég óta megfigyeltem hogy nem vetődik a 11-eseknél a rohadr kapus!!!
Miért?
Hiába húzom semerre nem ugrik!
Fantasztikus hogy még egy BUG felütötte a fejét, ez olyan mint egy tetves VÍRUS!!!Így aztán jó kupa meccseket játszani!
Gratula ismét a készítőknek!!!! -
djrenato
csendes tag
Én ezzel kerettel tolom [BPL], illetve egy [Bundesliga] csapattal, de úgy érzem valahogy egyik se igazi.. Jelenleg a Div.5-be vagyok és úgy néz ki, hogy maradok is
-
argentin27
senior tag
Most is játszottam egy érdekes meccset 3-3, de úgy hogy egyszer a 90+-ban egyenlítettem, egyszer meg a 120+-ban, de a kaput eltaláló lövéseg száma 18 - 4 volt ide!
Vicc volt ahogy tolta a gép az ellent, kipattanókból szerzett csak gól, nekem meg ziccerek százai maradtak ki!
Jön a 11-esek erre elkezd laggolni mint az állat, na köszi, természetesen cumi lett! Na mindegy!Más:
Caballa helyére megvettem Paulinhot és azt kell mondjam, nemhogy jól védekezik de a támadásoknál sem ügyetlen sőőőt!!!
Így hogy ő defenzívebb, még stabilabb lett a Kp!Jelenleg így néz ki a BPL: [link]
Erre a csapatra van még 18k-m, szerintetek??? -
ferni
őstag
Varane meg a lassúságról eszembe....
tegnap a Pool ellen a BL meccsen élmény volt nézni milyen lazán és könnyedén legyorsulta Markovicot 1v1ben....pöppet le van szegénynek húzva a sprint speedje... és már Messivel is megcsinálta ezt egyszer
EA felturbózhatná egy kicsit. -
drk88
senior tag
válasz
csabesz19100 #4741 üzenetére
ma én is 3winnel kezdtem az idényt utána 5 lose...ugy h esélyem nem volt semmit csinálni az embereim futottak össze vissza közük nem volt a dolgokhoz...
-
csabesz19100
csendes tag
2. osztály első 2 meccset nyertem aztán zsinórba kikaptam 8x + offline-ba is 2x , de az a 8 vereség úgy jött h nem tudtam 7 meccsen gólt lőni... ez mi??????? Ha jó az ellenfelem elismerem, de az h velem kb egyszintű vagy jóval gyengébb valaki és úgy nyomja a gép h hihetetlen.... minden meccsemen min. 1 kapusról elé kipattanó gól volt... nekem persze semmi, amihez hozzá is lehetne szokni mert a 14 ben is volt ilyen de zsinórba 8 meccs... gondolom mindenki találkozott már ezzel a problémával... de le kell írnom olyan dühös vagyok....
-
dracox
addikt
válasz
argentin27 #4736 üzenetére
Varane nálam sokáig volt kezdő csak az utóbbi meccseken annyira leromlott a teljesítménye meg kb. lassúsága is feltűnt amikor futni kellett volna a labda után, hogy Miranda-t hoztam be helyette és jól teljesít Pepe-vel középen. Sztem próbáld ki Miranda-t.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Spannak volt, 2 meccs után eladta
-
Genji
őstag
válasz
Nekem a M/M workrates CB-k is előremászkálnak támadni. Csak a L/H vagy M/H jó oda és azokból BBVA-ban hiány van. Na már ha azt szeretnéd, hogy gyors is legyen.
-
argentin27
senior tag
Valakinél játszik Varane?
Valakinek van tapasztalata esetleg?Mascherano helyére kéne egy védő! Pepe mellé kéne.
Esetleg bevállt BBVA védőt tud valaki ajánlani?
-
evibly
senior tag
Az előbb végignéztem, ahogy Castro, az egyik streamer kinyitott összesen 10 db (XboxOne+PS4) 25 ezres pakkot és egyetlen értelmes lap sem volt benne. Egy sem - talán Sterling volt az egyik értékelhető, de semmi kiemelkedő.
Sztem semmi értelme kinyitni ezeket, masszívan veszteséges, akkor már inkább 7500-ös, nekem leginkább ezekből jött értékes lap.
-
argentin27
senior tag
Nem tettem másképp mint 4-1-re bedaráltam, de alig láttam hogy mi is történik!
1. gól: Schürrle 3 fake shot után 16-os sarkáról egy bomba!
2. gól: Willian kapásból kb 18-ról bomba
3. gól: sima kipattanó
4. gól: egy átemelés Rémy-val a kijövő kapus felettSztem ez megteszi annak!
zsoltirte:
Én is így tettem, fotel előrehúz kb 1,5 métert.
-
Pacos
tag
Asszem tegnap? volt vmi Origin frissítés azóta a Beállítások menü kizárólag kínaiul van...
Azt olvastam másoknál a játékban is történt ez-az(nem jó irányba)
-
TJLavin
tag
Srácok, gépen látom hogy van 25k ért limitált pack és csak játékost tartalmaz
tartalmaz. Mit gondoltok érdemes nyitni? -
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27 #4725 üzenetére
Én ilyenkor felállok a kanapéról és odaülök fél centire a tv elé a padlóra. Más megoldás nincs.
--------
Vasárnap óta össze 4 meccset játszottam és azt is offline. Próbálnám lejátszani az új kupa döntőjét, de akárhányszor próbálom elindítani csak annyit írt ki, hogy "Hiba történt a játék indítása során." A kupa indításakor is ez volt, de akkor harmadikra sikerült, most meg se du, se most nem megy. Nem igaz, hogy SEMMI nem működik ezen a vacak FUT-on.
Másnak írt ki ilyet?
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #4725 üzenetére
Az ilyeneket alázni kell.
(már elnézést.) De minimum törekedni rá!
-
argentin27
senior tag
Istenem, hogy az ingerszegény idióta embereket miért nem húzza a f...a valaki???
Az ember egy tök árnyékos stadionban, egy tök ugyanolyan zöld mezben mint a gyep és egy tök ugyanolyan zöld labdával mint a gyep lép pályára!
Ráadásul játszani sem tud csak szlalomozni a tetves Neymar - Messi párosával ami nem lenne gond mert levédekeztem csak közben kifolyt a szemem mert alig láttam bármit is a játékból!!!
És ezt élvezi? Te jóóó ég!!!
-
jose999
senior tag
Sziasztok! Xavi-val, Sergio Busquets-el van valakinek tapasztalata? A saját posztjukra BBVA csapatnál ajanlottak? Köszönöm a segítséget!
-
djrenato
csendes tag
Elérhetőek 25K-s gold pakkok még kb 2 óra 45 percig
-
Keller16
aktív tag
IF Emenike.
Egy Henry-t asszem veszek a francia csapatomba -
IzI
senior tag
Tudja vki,hogy lehet a meccset félbeszakítani a másik belegyezésével együtt ?
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Stylerr #4707 üzenetére
Próbáld ki jobb oldalon Konkot és Candrevat is. Már egész olcsók és jók is. De Rossit meg ki ne tedd a csapatból, mertcsak.
Nekem Marchisio-val párban 4-2-3-1(2)-be jól nyomják a két CDM poziba. Ha lesz klasszikus CAM pozi a csapatban, akkor meg Hamsikkal tegyél egy próbát.
-
vegitossj7
addikt
válasz
argentin27 #4700 üzenetére
Ezt minden héten leírod minimum kétszer
Magadra vess, én még direkt mondtam, nem szabad előrendelni/pénzt kiadni érte, max egy nagy akcióban megvenni, 100% volt az esély egy kalap fosra
-
Stylerr
addikt
Online Div3ban állok jelenleg 2-1-0 (7pont). Az RB/LB poszttal teljesen egyetértek, Radu és Richards lassúak sajnos, de a silver LB/RB játékosok elég drágák, viszont Radut mindenképp le szeretném cserélni. De Rossi szerintem az egyik legjobb CDM, jól védekezik M/H. és remekül fejel, gólokat is szerez.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #4704 üzenetére
Értem én ezt, csak felmerül a kérdés, hogy milyen taktikával játszol és milyen osztályban? Mert H/H az tényleg jó lehet, de ha kapsz egy kontrát, vagy kifejelik a beadásod, akkor nem biztos, hogy jó, hogy ennyire felmennek, ezért kérdezem.
Ezért tanácsoltam a linkben Medelt visszavon CDM-be, egy tesztet megér, mert olcsó, stabilizálhatja a védelmet, mert 3 db H/H kp középre veszélyes is lehet. Persze ezek a gondok lehet, hogy csak egy erősebb ellenfélnél jönnek elő, vagy magasabb osztályban, de lehet pont ezen múlik egy kiesés vagy győzelem (tesztelned kell ennyi) ... Illetve pont ezért elsőre a két LB és RB posztot erősíteném nálad, mert a többi egyébként ráér ezután is.
-
Stylerr
addikt
Köszönöm a tanácsot! Azért szeretem ezt a masszív középpályát, mert jól lehet velük védekezni is, nem rohannak át rajtuk, ehhez kell a fizikailag erős középpályás, hogy meg tudja szűrni a támadókat, illetve a nálam játszó középpályások (Marchisio, Guarín) támadásban is jók, mert tankok. A H/H workrateval mi a gond Vidalnál és Pogbánál? Ha kell jól támadnak, ha kell védekeznek? Vagy nem jól gondolom? Te milyen középpályát gondoltál?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #4690 üzenetére
Javaslat első körben:
Támadók jók, lehet építkezni velük, sztem ráér még fejleszteni, persze Cuadra nagyon OP, de talán ráér. Max Tevez-t vagy Ibarbo-t ki lehet próbálni, de ez stílusfüggő is.
KP: persze Pogba és Vidal sokat dobna, de pont középre a H/H miatt meggondolandó, max ha visszavont kp játékot játszol def módban, de ki kell próbálni, sztem az is ráér, Marci és Guarint nem kell cserélni. Medel ár érték, L/H, jó sebesség és jó védelem miatt ajánlott a kipróbálásra.
CB-k teljesen jók, persze Chiello a csúcs, de ő is ráér még, mert Caceres és Barza is mindent megold.
A meglévő coint én első körben LB és RB-re költeném a csapatodban.
Aztán a közép pálya, ha nagyon akarod, aztán Cuadrado és a legvégén Chiello.
Szerk: Személy szerint nekem alapjáraton nem jön be a 4-3-3 és nem is értem, hogy pl Marcit vagy Pogát vagy bárki még náluk is lassabb kp-t, hogyan lehet használni azon a poszton. Persze védekezni is kéne tudni ott, de a sebesség még fontosabb lenne, túl sok a kompromisszum (spanyolban totál halott ez a felállás), egyszerűen Marciék bármennyire jók, ők sztem inkább középre valók, nem szélre, még akkor is, ha a kp-n vannak. De ez privát vélemény.
-
ali75
aktív tag
válasz
argentin27 #4698 üzenetére
Tisztelet! Willian milyen mert már csak ő hiányzik? Érdemes? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest