Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #27740 üzenetére
Pc-re még nincs
-
turul79
tag
Hány órakor jön a demo?
-
turul79
tag
Nem a reklám helye de én ezen gondolkozom rohadtul! Szerintem nagyon megéri 400 dollár Xbox One 1TB+ Fifa 16+ vezeték nélküli kontroller+ Headset+ 1 ÉV EA SPORTS előfizetés ja és bónuszba 3 legendás játékos ajándékba Ultimate Teambe!
Bár asszony elég jól vétoza eddig...
Valaki aki esetleg rendelet innét véleményével tapasztalatával segíthetne mennyire megbízhatók milyen a magyarországi szervíz háttér stb.
Előre is kösz!
[link] -
turul79
tag
Sziasztok!
Kicsit off:
Win 10 alatt játszik valaki Fifát??? És ha igen voltak vele problémái vagy simán játszható vele?
Válaszokat előre is kösz! -
turul79
tag
Na akkor nincs hendi... mondom munka előtt tolok egy meccset gyereknek fogalma nincs a játékról nyer 3-1-re kapuralövés 23!-5 nekem.... kaput eltaláló 12-3 nekem plussz 3 vagy 4 kapufa amit állitólag nem is számol
... -
turul79
tag
válasz
LendvaiFeri1 #25126 üzenetére
Reus egy állat!
Nekem ez van próbát megér és nem drága annyira! Benatiát felejsd el minden labdát visszapasszol ellenfélnek... [link] -
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #24995 üzenetére
Meg két rarae gold pakkot amibe egy De Sanctis volt a legnagyobb ász... Az nem baj hogy kb ennyi volt a játék 10 ezerért...
-
turul79
tag
Sziasztok!
valaki találkozott már olyannal hogy megnyerem a meccset vége de nem adja be értékeléses csapatlistát és kilép a szerver! Ma már második vereséget írja így úgy hogy megnyertem a meccset! MI A FASZOM EZ??? valaki hasonlóval tapasztalat??? -
turul79
tag
válasz
thebigK #24820 üzenetére
Nekem most lett elegem ebből a szar Fut-ból...
Első meccsen feljutásért 3 pont kell 40.percben végig egy kapuzok megszakadt a serverrel a kapcsolat...Olyat kapok mintha én lépnék ki így maradok az osztályban..
Következő meccs 3-0-ra nyerek mondom nyomom tovább szériába kerülök talán erre 2-1-re vezet az ellen de jobban játszok 60. percben kilép a server megint vereség...MI EZ A SZAR??? -
turul79
tag
Sziasztok!
ha frissitek Win 10-re az milyen hatással lesz a game-re szerintetek??? -
turul79
tag
Hy!
A store-ba rakott Fitness kártyákat hogy lehet felhasználni ingyen pakkból? -
turul79
tag
Ti milyen tapasztalattal bírtok Chem-mel kapcsolatban most csináltam egy Afrika Korpsot de a chem-et sehogy sem lehet 85-86 fölé tornászni...
-
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #21199 üzenetére
Emenikét én balga ki is hagytam!
Igen a védelem lehet a buktató nálam... Bárha enyema elé felhúzok egy francia védelmet ami amúgyis van???
-
turul79
tag
Hétvégén megcsinálom!
[link]
Sajnos Rb nem találtam.. De sebaj ha sima martins-sal csinálom egész csapat megvan 40k-ból -
turul79
tag
Ez egy kicsit off lesz!
Segítséget kérnék azoktól akik Xboxon játszanak! Szerintetek érdemes egy újy xbox 360 4gb-ot 30-ért megvenni? A későbbiekben tudom bővíteni vagy így is képes bármely játékot futtatni? Xbox Live előfizetés mit takar és mennyibe fáj? Bocs a sok hülye kérdésért de egyáltalán nem értek a konzolos dolgokhoz,mindig gamer pc volt csak most már kezdem unni hogy 2-3 évente szinte új gépet kell összeraknom és ezért gondolok a váltásra! Várom a válaszokat! És előre is kösz mindenkinek! -
turul79
tag
Ez már vicc... Nem elég hogy másod osztályból zuhantam egyet az ötödikbe de itt is olyan meccseket játszottam ma hogy:
Kapuralövés: 22-4 nekem vége 0-0,most meg 16-6 ide vége 1-4...
Mi ez????
Egyáltalán nem tudok gólt rúgni.. Se Doumbia-Tevez-Ibarbo se Cavani lazac se Benzema Rodrigo...
Inkább lehet kezdek sima idényt ezért nem érdemes az embernek az idegeit szétbaszni! -
turul79
tag
[link]
ezen hol kit cserélnétek? -
turul79
tag
És a zuhanás folytatódik... Másod osztályból zugtam egyenest az ötödikbe... Minden meccsen kétszeres a lövés mint ellenek de egyszerűen nincs gól....
minden meccsem 0-1 vagy 1-2...
ilyenkor valami okosság??? -
turul79
tag
Na ez kész... Egy győzelem kell feljutáshoz utolsó meccs vezetek 2-0-ra félidőben kapuralövés 10-2 ide ebből 3 kapufa második félidő elején gyerek 55.percre megforditja a meccset 90. percben egyenlitek majd hossabításban lövök egy kapufát 16-ról Tevezzel kipattanó Doumbia elé aki 2 méterről lő egy felsőlécet... Vége 3-3 kapuralövés 17-6 nekem ebből 5 kapufa! Vicc komolyan mondom...
-
turul79
tag
Ez hihetetlen gyökér gyerek hosszabításban lő 2 gólt és nyer 3-2-re úgy hogy addig kapura sem lőtt a második félidőben... Ez volt első meccsem a spanyol csapattal ehhez kérnék segítséget van egy IF Alves lapom (valencia) kapusnak de nem tudok dönteni hogy ő vagy Bravo védjen! Nektek tapasztalat?
-
turul79
tag
Sziasztok!
Angol csapaton túllépve csináltam egy Oroszt és egy franciát az árából!
Franciánál annyi segítséget kérnék hogy Cam és Rm posztra nem tudok dönteni akinek van ilyen csapata írja le legyen szíves ő neki mi vált be! Direkt nem írok nevet kiváncsi vagyok ti kit használtokRm-be Lucas kilöve őt 4-3-3-ba Rw-be vettem meg.Ez a felállás amihez keresek 4-1-2-1-2! Előre is köszönöm a segítséget!
-
turul79
tag
Ezért mi a tökömért bukom a meccset úgy mintha én bontottam volna a kapcsolatot???
The fut service is currently experiencing a high volume of server traffic. please try again later. -
turul79
tag
Na ilyet még nem láttam ellenfél tizit kapott mert Reusa agyonrúgta az én Kompanymat na mondom kezdődik Cech megfogja a tizit de ahogy vetődik az oldalhálon(!!!) bedobja a kapuba és gól!
Gyerek is jól röhöghetett mert egy darabig nézte vissza a kabarét.... Végül akár mit csináltam szoptam 3-2-re Neuer mindent fogott nála... Egyébként 3-4-1-2-vel toltam és meglepően nem volt hiányos a védelem még az impotens angol keretemnél sem pedig az ellenél: Reus,Götze, Abumayang,Ramos emberkéket használta elől.
-
turul79
tag
Az hogy megint az utolsó meccsen bukom el a feljutást felbecsülhetetlen... 3 pont kellett volna naná hogy döntetlen lett a vége... De legalább ez a kudarc elég volt ahhoz hogy túllépjek az angol csapatomon! Mostanában szinte a pontok 3/4 részét a Serie A csapat csinálja. Abban kellene a segítségetek, hogy francia bajnokságból vagy a brazil nemzetiségűből alkossak csapatot!? A lóvé kb 250k ebből melyik jönne ki jobban szerintetek? És kipróbált variációkat is várok
Előre is kösz a segítséget!
-
turul79
tag
Nálatok sem jó az origin?
-
turul79
tag
válasz
Rypejakten #16298 üzenetére
Onnét hogy a végén kiírta rendesen a statisztikát meg mindent kb másfél várakozás után én rendesen megkaptam a coint és nem írt nekem dnf-t. Ilyennel még nem találkoztam!
-
turul79
tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki hogy kikapásra állsz (én esetemben 1-2) de végig irányitom a játékot 11-3 kapuralövés nekem 70. percben kilép a gyerek és neki adják a meccset a 2-1-el??? 2 pont kellene a bent maradáshoz és ezzel a maradt egy meccsem amin mindenképpen nyernem kellene... -
turul79
tag
válasz
LedyGyuszi #16083 üzenetére
Egy ilyen?
Esetleg Neymarra olcsóbb alternatíva?
[link] -
turul79
tag
Kezdem unni a Bpl csapatom megérettek a cserére!
Arra gondoltam hogy összehozok egy brazil csapatot még bennük látom a legnagyobb potenciát csak az St-Cf poszt tünik soványnak nekem. Valaki aki tolta már velük tudna írni a tapasztalatairól? érdemes ilyen mély piaci árakon váltani(eladni)?
-
turul79
tag
válasz
szpal17 #16075 üzenetére
Nálam szintén zenész... Azzal a különbséggel hogy a héten 2-szer kidobott a játék úgyhogy volt netem(mint később kiderült lett egy olyan bugom hogyha játék közben cserélek egyből kilép)! Így most kizúgtam 3.- mad osztályból most 4.-ed osztályba két 1-2-vel kezdtem úgyhogy semmi nem ment be...
-
turul79
tag
válasz
turul79 #15983 üzenetére
Nem jó sehogy sem állandóan kilép... Felhívtam ea sports-ot hogy bebugolt a szaruk erre küld 2 bronz pakkot hogy cseréljem le a játékosokat bronzra és játsszak úgy meccset!!! Mondom neki de hogy cseréljem le ha egyből az első cserélnél kidob azt mondja erre küld egy levelet amiben leír mindent 5 perc múlva ennek már lassan egy órája... Kezd tele lenni a tököm ezzel a szarral! Ma két meccset ezért buktam megint a másodosztály helyett harcolhatok a kiesés ellen harmadosztályba...
-
turul79
tag
Találkozott már valaki olyannal hogy a keretembe akarok játékost cserélni és amikor rányomok a cserére egyből megszakad a kapcsolatom az Ea szerverrel.... Valakinek ötlet?
-
turul79
tag
válasz
losilee1337 #15961 üzenetére
Nekem most ugyanezt csinálta... 1-0 vezettem kidobott gyerek nyert nekem dnf pedig netem volt....
-
turul79
tag
Ezt nem hiszem el 2 meccs volt hátra 3 pont kellett volna Div2-höz erre első meccs 2-2 15-4 kapuralövés nekem másodikon meg kikapok 2-1-re Két beemelt labdával amit Lacazette bevág egy olyan szaros lagolos meccsen ami 35 percig tart... Gyereknek ez a két kapuralövése volt utolsó 5 percben meg hátul passzolgat... Olyan mintha a gép nem akarna másodosztályba engedni már 5-6 idényem kezdem itt és mindig 1-2 pont a feljutás most már kicsit unalmas...
-
turul79
tag
Valakinek olasz teambe Dybala-val Cam poszton tapasztalat?
-
turul79
tag
Nálam pontosan ua ez volt, Ronaldo, Robben párossal szétfutotta Walkert és Filipe Luist... Nálam 3-2 lett a vége 11-6 kapuralövéssel nekem Nuer itt aranylabdát kapott volna olyanokat fogott
-
turul79
tag
Na szerintem most egy ideig elegem lett ebből a szarból! Utolsó meccs 1 pont kellett volna 2. osztályhoz erre mi jön velem szembe? Természetesen egy 89-es német kis gazdag coin buzi.... Decemberi alakitásu csapata hemzsegett az IF meg TOTY lapoktól... Így elégé kérdőjeles számomra hogy van e értelme ezt a játékot folytatni! Egyébként vicc hogy a német nemzetiségű majmok büntetlenül coinoznak minden csapatuk 88-89-es már oda jutottam hogy legszívesebben jelenteném őket pedig életemben nem voltam az a felnyomkodós fajta!
-
turul79
tag
Bpl Lesz itt mozgás!
ANGLIAChelsea: A Kékek felkészültek Juan Cuadrado leigazolására, 26,8 millió fontért érkezhet a Fiorentina kolumbiai szélsője – az olaszok edzője maga mondta ki, hogy Londonban folytatja a csatár. André Schürrle eladása (lásd a bejegyzést a Wolfsburgnál!) felgyorsíthatja a történéseket (The Guardian). A West Hamben futballozó ecuadori támadó, a 28 millió fontra taksált Enner Valencia is kiszemelt lehet (The Sun).
Manchester United: Még januárban szeretnék megszerezni egyik védő-kiszemeltjüket, azaz vagy a Borussia Dortmundban futballozó világbajnokot, Mats Hummelst, vagy az Athletic Bilbao fiatalját, Aymeric Laportét (ESPN). A brazil Anderson hazatérhet az Internacionalba (Daily Telegraph). A korábban a városi rivális Manchester Citynél nevelkedett 20 esztendős Sadik El Fitouri másfél éves szerződést kapott, az U21-es csapathoz csatlakozó védő Paul Scholes és Gary Neville ajánlására került az MU-hoz (metro.co).
Tottenham: Egyfajta csereüzletet köthetnek a német VfB Stuttgarttal, mivel a Svábok egy londoni védő, nevezetesen Younes Kaboul iránt érdeklődnek, míg az angolok szeretnék leigazolni a 18 éves német csatárt, Timo Wernert (Daily Mirror).
Southampton: Miután Jack Corke a Swansea-hoz igazolt, Ronald Koemannak mindenképpen szüksége volna egy középpályásra. Első számú kiszemeltje a Feyenoordban futballozó Tonny Vilhena (Algemeen Dagblad).
Hull City/West Brom: A 35 éves uruguayi Diego Forlán visszatérhet a Premier League-be, a Manchester United egykori támadója kölcsönben kerülhet Angliába a japán Cerezo Osakából.
QPR: Harry Redknapp menedzser elmondása szerint nincs olyan kiszemeltjük jelenleg, akivel közel állnának a megegyezéshez.
-
turul79
tag
Ilyen meccsem még nem volt... Félidőben vezetek 1-0-ra 6-1 a kapuralövés nekem. Második félidő 1 percében gyerek végig fut Sanchez-zel 1-1 vége 1-5 kapuralövés 6-18 neki... Második félidőben a térfélen nem tudtam átmenni... Kezdek beletörödni hogy a 3. osztályban rohadok meg....
-
turul79
tag
Erről a 25k pakkról valakinek tapasztalati véleménye van már??? Érdemes nyitni?
-
turul79
tag
Na Elia behúzva végre elérhető áron (14k) van alternativája Shürllének! Kiváncsi leszek milyen a srác
-
turul79
tag
Na megfordult a szerencsém... Újra 3.-ik osztályban vagyok és ismét elfelejtettem gólt lőni... 3meccs 3 vereség:1-2,2-3,1-2 kapuralövés 8-10 van közte nekem... Kiváncsi leszek hogy megint 7.-ik osztályig zugok e vissza csont nélkül vagy 5-6 meccs után meg áll a hendi... bár nálam olyan 15-20 meccses periódusok váltják egymást
-
turul79
tag
25k-s pakkot érdemes nyitni? Dobott már itt valakinek valami értelmest? 50-100 k gondolom lesz este mert ezeket csak este 7-ig lehet nyitni! Mondjuk 50-100 k azért sajnálnák így a bevásárlás(Ramires,Kompany,Vidal,Pogba,Marchisio) Után
Én nem bírtam tovább várni így is 50% Sales vettem őket az eredeti árhoz képest. Nekem csak Courtois aki lemaradt eddig a listámról 50 k-t még mindig nem vagyok hajlandó adni érte
-
turul79
tag
Ez az 50k pakk megéri? És miért promo név alatt van? És mit tartalmaz csak játékost?
-
turul79
tag
Szerintetek mennek még feljebb az árak? Vagy már TOTYig ne várjak csodát? Mekkora esés szokott lenni az árakban TOTY alatt?
-
turul79
tag
válasz
dracox #10516 üzenetére
Én most pucoltam ki 2 Chiellinit,2Rémyt,Mata,Oscar,Willian, Llorist ,2 Walkert 60 ezer nyereség összesen
Most Bpl csapatot akarom kiárulni de nem tudom ennél nem mennek még feljebb az árak? Ott jelenleg Van Persie-n,Costán például majd 8-10 eret buknák a vételhez képest... Csak ToTY alatt beakartam vásárolni! -
turul79
tag
Lehet felszámolom a Bpl csapatom, A választásom egy német(nemzeti) csapat építésére esett volna de hát ott egyszerűen nem találok csatárokat... Esetleg akinek van hasonló csapat ő mivel-kivel játszik elől? Valakinek esetleg egy jó működő ötlet, más nemzet-bajnokságból is szívesen veszem!Annyit még hogy kb 300 ezrem lesz kb gazdálkodni
-
turul79
tag
Újabb gyöngyszem: 24-5 ide kapuralővés meccs 3-2 oda... Ilyen gyenge ellenfél ellen nem játszottam még 44-85 volt a pass stat nekem 9-0 a szöglet 4-szer gólvonalról rúgták ki a labdát 2 kapufa egy meg nem adott gól egy szöglet után amit nem értettem miért. De fejlödök mert most már nem csapkodok nem csinálok semmit csak bele törődők... Utolsó 16 meccsemen van szereztem 15 pontot a 48-ból!!! 13 éve Fifázok de ez valami vicc 3 osztályt zuhantam 1 hét alatt és 6.-od osztályból is kicsúszok kb és ha még szarul játszanék rendbe is lenne de így!?...
-
turul79
tag
Tegnap óta 4 meccset játszottam ebből 3 olyan mód laggolt hogy nem lehetett már játszani...Legközelebb ha lengyel jön velem szembe inkább már az elején kilépek hihetetlen hogy nincs normális net abban az országban... 4.-ik meccs uralom jól játszok vezetek a 88.percig amikor Eto lefutja Walkert majd a tizenhatoson belül összeesik úgy hogy a védő 2 métere van tőle természetesen tizi... Gyerek sem nyomot továbbot 4-szer megnéztem a replayt testi kontakt nem volt... Komolyan mondom kezd elegem lenni ebből szarból!
-
turul79
tag
Ebben az újévi offline kupába milyen Jumbo pakkokat ad? Megéri elkezdeni egyáltalán?
-
turul79
tag
válasz
zsoltirte #9817 üzenetére
Nekem is hasonló a gondom és sajnos nem sok mindent tudok ellene tenni... Bár én amúgy is valami hatalmas negatív szériát fogtam ki 4.-ik osztályból sikerült úgy ki zúgnom 6.-ik osztályig hogy itt is kapaszkodhatok a bentmaradásért... Minden meccsen legalább 60-40% a labdabirtoklás kapuralövés között mindig min 10 a különbség nekem de gólt szinte képtelen vagyok rúgni.... Folyamatosan 1-0,2-1,0-0,1-1 ilyen meccseket játszok... Angol csapatban Van Persie-Rooney-Costa hármas van elől egy meccsen van 2-3 kapufám de a gól az csak nem jön össze ua olaszba Tevez-Higuán-Mertens hármastól... Valakinek ötlet???? 4-5-1-be játszom! Ekkora Hendi lenne???
-
turul79
tag
Bpl csapatba kit választanátok ST pozicióba? Van Persie töketlenségét eddig bírtam meg érett a cserére
Jelöltekooney,Falcao,Costa,Sturridge
Ti kit ajánlanátok? Felállás:4-2-2-2 vagy 4-3-3(2) -
turul79
tag
válasz
Rypejakten #8235 üzenetére
Lukaku most rúgta meg 50.-ik gólját 41. meccsen!
-
turul79
tag
válasz
Rypejakten #8232 üzenetére
Próbáltam 4-3-3(2)-be ott ugye egyedül volt ék és 4-2-2-2-be Lukaku mellett. Nekem a belga klasszisokkal jobb.
-
turul79
tag
Srácok nálatok Van Persie vagy Rooney? Van Persie van most adtam neki három meccset de eddig számomra nem volt meggyőző! Csak nem akarok elhamarkodott döntést hozni.
-
turul79
tag
válasz
LendvaiFeri1 #8191 üzenetére
Nálam olaszba kapusok közül Handanovic az első számú! Volt Sirigum is hát engem egyáltalán nem győzött meg! Nálam4-3-3(2) Így áll fel a csapat:
Handanovic-Cole-Chiellini-Barzaglia-Konko-Pjanic-De Rossi-Vidal-Gervinho-Tevez-Biabiany
4-2-2-2-be: Handanovic-Cole-Chiellini-Barzaglia-Konko-De Rossi-Naigollan-Callejon-Mertens-Tevez
Akiket tudok még ajánlani: Rossi és Radu nagyon jók és olcsók saját posztjukon! -
turul79
tag
Valaki tapasztalta már hogy a szerver leállás óta visszaálltak keretek alapra? Én eddig csak Futot játszottam nem vettem észre fiam szólt aki simán játszik hogy minden az eredetire állt vissza! Ilyenkor hogy tudom újra frissiteni?
-
turul79
tag
Tapasztaltátok mintha új hendi rendszer lenne?
Nekem első félidőben nyomja 3-4 napja az elönyt de ha nem tudok 3 gólos előnyre szert tenni akkor bukok mert jön az ellen! első félidőben felborul felém a pálya 9-10 van közte lövés kisérletben 60% fölött birtoklom a labdát stb. Második félidőre viszont teljesen fordul a kocka. -
turul79
tag
Így meg azt unom meg hogy aki apu pénzén rizikózik jön velem szembe 6. osztályban 86 csapattal aminek értéke több millió talál egy gólt és végig passzolgatja hátul a meccset... Tegnap este egymás után két ilyen meccsem egyik 1-0 lett másik 3-2 nem nekem... 1-0-nál 2 szer rúgott kapura és más semmi másiknál állandóan ívelgette csak előre semmi mást nem tudott csinálni... Nekem meg ebből van elegem már meg hogy nem tudok drágább játékost venni hiába piacozok többet időben mint maga amit játékkal töltök...
-
turul79
tag
A szerverek túlterhelése, más felhasználók fiókjaival való visszaélések, és virtuális fizetőeszköz engedély nélküli cserélgetése is banhoz vezethet. Mindenki, aki érméket vásárol, vagy olyan weboldalakat reklámoz, amik érméket árulnak, bannolva lesz. Az első vétség figyelmeztetéssel, a második a felhasználói fiók és a FIFA pontok nullázásával, a harmadik pedig örökös kitiltással jár. Az EA megígérte, hogy mostantól minden eddiginél jobban szűri a csalókat, és a játékosokat is arra kéri, hogy jelentsenek bármilyen rendellenességet.
Ez a szeptemberi megjelenéskor írta az Ea! Én nem vettem cointot eddig és így már nem is fogok de ez egy nagyon elbaszott rendszer így! nem értem Ea-nak ez miért jó? Miért nem akarja meglátni hogy warez oldalaknak ez mekkora biznisz és saját zászlója alatt miért nem legalizálja? Ki akar szaros pointot venni legtöbbször a semmiért? Szinte már senki! Ha lenne Ea-s coin ilyen árakkal mint vipcoinfifa stb már biztos vettem volna én is pár millióért! jobban pöröghetne az egész játék is! Én kereskedek egésznap de max 4-5 ezer coin napi szinten igazolásból,fittnes kártyából,átalakítóból stb. -
turul79
tag
Kösz a választ srácok! If lapok még nekem drágák
-
turul79
tag
Na urak az utóbbi idők serie a hozzá szólásainak is köszönhetően úgy döntöttem hogy a francia nemzetiségi csapatom lecserélem a digókra!
Eddigi vételek: Handanovic,Chiellini,Konko(ő franciából maradt)-De Rossi (700 coinért)-Callejon-Rossi-Higuain-Biabiany(francia maradék) Kit ajánlanátok még? nektek ki vált be? Felállás:4-2-2-2 és 4-3-3(5)
-
turul79
tag
31-2 ide a lövés 2-0 oda kezd érni benne az elhatározás hogy én is hagyom a Fut részét a picsába! Ennek így nincs értelme, úgy látszik 13 év fifa használat után 2 nap alatt elfelejtettem játszani...
-
turul79
tag
válasz
Rypejakten #6968 üzenetére
Én az előző 6. osztályt 6-1-2 hoztam nem rakott fel telefon supportnak most 1-2-2 és mintha nem én irányitanám a játékosaim...
-
turul79
tag
Amúgy meg unalmas hogy 2-3-szor kell megnyerni egy bajnokságot hogy felrakjon! nekem kölkök mellett napi 1-2 meccsre van időm így csak évek kérdése lesz az első osztály...
-
turul79
tag
válasz
turul79 #6872 üzenetére
Telefonáltam a supportnak a csaj azt mondta nem tudnak mit tenni erre most ezt az emailt kaptam:
Köszönjük, hogy felkereste az Electronic Arts ügyfélszolgálatát.Nagyon sajnálom még egyszer, hogy nem jutott tovább, teljes mértékben megértem a csalódottságát, azonban szintet vagy rangsorolást állítani a játékban nem tudunk. Sajnos, előfordulnak "hibák a gépezetben", elnézést kérek a kellemetlenségért. Csekély vigaszként jóváírtam önnek egy prémium arany csomagot és egy ezüst szerződés csomagot az Ultimate Team fiókján. Remélem, talál majd benne valami hasznosat.
Még egyszer elnézést kérek és köszönöm a megértését.
Amennyiben egyéb kérdése adódik vagy nehézségekbe ütközik, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.További szép estét kívánok!
Kiváncsi leszek mi fog leesni a szívásért cserébe? Amúgy ismét kellemes csalódás volt az ügymenet!
-
turul79
tag
Sziasztok!
Olyankor lehet reklamálni a supportnál ha bajnokság megnyerése után nem rakott magasabb osztályba ez a sz.r? Ez már másodszor fordul elő és hát így nem sok értelmét látom a játéknak... -
turul79
tag
Ezt már nem hiszem el... 6 pontot kellett volna feljutáshoz volt hátra 4 meccs. Ma játszok két meccset de-t első meccsen 14-1 kapuralövés ide vége 1-0 oda most második meccs 9-4 kapuralövés ide 3-2 oda... Semmi realisztikus nincs a meccseimben minden kapufa vagy mellé neki minden gól és ez most már folyamatosan...Amúgy akár mit csinálok nem tudok mit kezdeni a védelmem mögé belőtt - beívelt labdákkal 90%-ban ebből kapok gól! Ti erre mit javasoltok én már szinte beállítást próbáltam! Védő
lichy-Mangala-Koscielny-Sagna. Más: ebből a védősorból jött az ötlet egy francia csapat összerakására, a másik sor marad Bpl. Akik eddig meg vannak:4-2-2-2 a terv
Ruffier,Clichy-Mangala,Koscielny-Sagna, cdm egyenlőre csak Matiudi,Cabella,Valbuena,Remy,Lacazette
Várom a véleményeket javaslatokat! Előre is kösz mindenkinek!
Ui. rémy nálam egyenlőre rémesen gyenge... -
turul79
tag
Na végre egyszer szerencsém volt! Vissza jutottam a 6.osztályba pedig azt hittem nem sikerül. 3 meccs volt hátra 4 pont kellett első két meccs 1-1 es döntetlen utolsó meccsen mind 3 pont kellett így. Ahogy megláttam a gyerek csapatát kicsit össze csináltam magam csak Bayern-Dortmund ... 5percben már 2-0 ra ment gamepad majdnem repült
Aztán átvettem az irányitást jött nála egy kihagyott tizi majd Lahm piros lapja a vége 4-3 lett nekem!
Ez volt eddig Fut-ban a legjobb meccsem és végre 8-14 kapura lövésnél egyszer én is lehettem győztes! Amúgy nekem a 4-2-2-2 nagy bevált azóta megy a csapatnak
-
turul79
tag
Arany pakkot megéri nyitni vagy inkább próbálják meg például szerződésekkel kereskedni?
-
turul79
tag
Sziasztok!
Ki milyen taktikát alkalmaz és miért esküszik rá?
Lehet hogy volt már róla szó de most ez nagyon érdekelne!
Eddig 4-3-3(5) volt nekem pár napja cseréltem 4-2-2-2 valakinek ha van tapasztalata pro és kontra szívesen veszem! -
turul79
tag
Ilyen nincs! 9 pont kell feljutáshoz 3 bent maradáshoz. van hátra 3 meccs: Első meccsen kikapok 4-1-re ellenfél 3! tizit kap...Kapuralövés 12-7 nekem...
Második meccs: Végig szaggat vezetek 1-0-ra egy kapuzok gyerek elfut egyszer 1-1 kilép a játékból azt írja ki Dnf-et csináltam leveszi meccs számot nem ad pontot...
Harmadik meccs ellenfél kap egy tizit vége 2-2 19-6 kapuralövés nekem... A végén kiesek!
Pedig végre nagyon jól éreztem a játékot elkezdtem nyomni 4-2-2-2 -öt jobban fekszik mint 4-3-3(5).
A kilépést nem lehetne valahol reklamálni szerintetek? -
turul79
tag
válasz
LendvaiFeri1 #5872 üzenetére
Nekem van Vertonghen hát mit mondjak nem nagy eresztés... Nekem aki tetszik Cb poszton Nedum Onuoha még nem okozott csalódást és egész jó kis párost alkot a román Vlad Chiricheş-sel! vertonghen párja középen egyébként Mangala nálam. Ezzel a 2 belső párossal nyomom!
-
turul79
tag
Üdv Urak!
Lenne egy-két kérdésem próbálta már valaki a 4-3-3(2) Ebben van Cdm helyett Cam.
Én eddig 4-3-3(5) játszottam de most megvettem Cabella és hát kiszeretném próbálni ezt a formációt! Nem lenne rossz első alakzat szerintem Cabella(cam)-Lukaku(St)-Wallcot(rw)-Young(lw). És még egy kérdés Lampardot próbálta már valaki? Tudom hogy lassú de Shot és pass mutatója elég jó és van róla 1-2 félelmetes videó youtobon ahogy 30-40-ről rugdalja a gólokat! -
turul79
tag
Begovic,Mignolet, Howard Hármasból kit rúgnátok ki? Számomra nagyon egyforma szintü kapusok és nem tudok dönteni
-
turul79
tag
Na ez most már tényleg undoritó! Első három meccsem nyerem ad érte 6 pontot... 4 meccsem 17-6 kapuralövés nekem ebből 4 kapufa egyszer végig megy gólvonalon a labda eredmény 1-5... Játékosaim nem képesek egymáshoz rúgni a labdát lelassulnak... mit lehet ez ellen tenni???
-
turul79
tag
Na most kezd elegem lenni a játékból! Amatőr 7.-ik osztályig semmi probléma sorba nyertem a meccseket átlag 4-5 gólkülönbséggel igaz már ott is gyanús volt hogy a végén nyomtam 3 x-et,mégse nagy érdekelt nagy öröm megvan a 6.ik osztály! aztán jött a fekete leves 7.-ik osztályt én aki addig szinte nem kaptam ki 0-2-6-al zártam úgyhogy végig 2-3 játszottam olyan meccseken ahol a kapurarúgás sok kevés volt az én javamra még úgyis hogy játékosaim hirtelen nem tudtak egymáshoz passzolni mindenki sérült le, minden meccsen fújtak ellenem tizit, kaptam kiállítást...Idényközben Portugál csapatom eladtam azt hittem az a hiba forrása Igaz rat:80 volt Chem pedig 100 vettem angolokat Bpl csapat nem lett kiestem... 7.osztály első forduló vezetek 2-0-ra vége 2-4 kapuralővés 27-5 nekem 2 játékosom megsérül... Komolyan mondom vicc és érthetetlen és főleg az a szar hogy nem tudom mit csináljak ellene?! lassan minden pénzem fitness kártyára és ragtapaszosra költöm
-
turul79
tag
Na végre megoldodott a fiók feltörésem bár Ea-nál nem látták hogy más is használta volna a fiókom...
Ettől eltekintve segítő készek voltak bár 40 perc telefonálásba került hogy jó legyen... Csajnak mondtam is hogy kárpótlásul nem e lehetne elintézni hogy átrakjon Fut első osztálybaKérdésemre hogy addíg amíg nem használtam a Webappot nem volt semmi gondom és hogy nem e ott lehet rés a pajzson sejtelmesen hallgatott majd nem túl meggyőzően magyarázkodott... Nekem a pack nyitogatás eddig sem hozott semmit úgy hogy onnét ezek után belépést hanyagolom is!
-
turul79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest