Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Megvettem ma a játékot végre..
Két csapatom:
Összekaparok 50 k-t megint, aztán cserélem mindkettőt
Mondjuk a Jackson Martinezes Team nagyon fekszik a két 5*-os szélsővel
Alapvetően tetszik a játék. Eddigi tapasztalatom azt súgja, hogy bőven elég 3 támadó mentalitású játékos egy csapatban, mivel a védekezést megnehezítették. A cselezés sokkan nagyobb szerepet kap, mint a korábbi fifákban, egy jól cselező ügyes player simán végigviheti az egész csapaton a labdát, csak jól kell tolni
Ezek az Ibarbo-Doumbia-Cuadrado típusú játékosok egymagukban végigcselezik/futják a pályát társak nélkül is
-
argentin27
senior tag
+1
Amúgy a 14-ben nekem semmi bajom nem volt pl Falcao-val az egyik kedvencem volt mert ha kiugrattam akkor reálisan le is tudta hagyni pl Cahill-t de ebben a pacewhore 15-ben nem érvényesülök velük!
Nagyon jó helyzetbe kell őket hozni hogy csak max egy csel és lő mert ha futni is kel egy csöppet akkor gondok vannak, jön Koscielny mint a vonat és tarol!
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #5495 üzenetére
Az igazság az, hogy csak a szám nagy, és szopok én Robinnal rendesen, de ezt már fentebb kiveséztem, amikor Lacazettel hasonlitottam össze....
Az ilyen RvP stilusú csatároknál az az érzésem néha, hogy az ember szembevizel a széllel, ha őket használja....
-
Giii
senior tag
válasz
Rypejakten #5496 üzenetére
Igen közben rájöttem,hogy nem engedi max eladni.Tehát a klubba nem tudom elküldeni.Amúgy ritka nagy barom vagyok.Rengeteg ezrest elköltöttem azokra +6 meg a többi társaira.Azt hittem növeli automatikusan.Hülye agyammal azt már nem néztem,hogy nem növekszik csak amikor már elpattintottam 30 ezret
A másik meg akkor ennyi erővel vehetnénk ratyi játékosokat és felturbózhatnánk kártyával nah de akkor annak mi értelme lenne? Elvesztené a licitálás az értelmét. Ritka balfék vagyok.
-
argentin27
senior tag
Sehol
Mert azok arra valók hogy ha egy játékosra ráteszel training attribute kártyát pl: egy +10 lövés-t akkor az amit vettél megnöveli az értéket 10%-al.
Nazara:
Értelek, de ők inkább a Te stílusodba illenek és nem az enyémbe!
Talán az egyiket be tudnám építeni de nagyon jól működik nélkülük is a gépezet! -
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #5492 üzenetére
Látod-látod, az igazi kihivás az ilyen fasza támadókkal, mint Robin és Falcao nyerni a meccseket.
-
Giii
senior tag
Vettem staff-ban kártyákat.Lövés 10% meg ilyenek.Ezeket hogyan tudom aktíválni?Squadban hiába nyomom meg a D-t nem tudom aktíválni.
-
argentin27
senior tag
Ő már megvan, még a múlthéten esett 25k-s pakkból.
Mindegy marad Rémy - Sturridge - Di Maria trió a BPL-ban ezt úgy sem lehet überelni már sztem!
Jó van Falcao meg Van Persie de tegnap kipróbáltam őket és nem illenek az én játékomba nem szeretik a gyors kiugratásokat, mert egy kicsit gyorsabb CB megeszi őket! Stílusfügők valakinek biztos bejön!Pedig nem vagyok pacewhore játékos csak ha sok kis passz után kiugratok valakit akkor szeretem ha az el is indul nem csak cammog!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #5483 üzenetére
Akkor ott van Di Maria.
-
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika #5485 üzenetére
szép csapat, nekem 4-ből 1 meccset kell megnyernem, és én is div4-be kerülök, egy kicsit szerényebb kerettel.
Biabiany helyett Lucas van tervben, és esetleg Mangala, ha jut rá.
-
drk88
senior tag
Ahogy írtam tegnap, addig fogok naponta írni a supportnak amíg megnem csinálják a kupa indítás hibámat..azért is írtam megint mivel felfigyeltem rá h a tegnapi ticketemet pofátlan módon "megoldottra" állították. Most elvileg a studio felé ellett küldve a problémám és megint kaptam 2 packot
és emailben értesíteni fognak.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika #5487 üzenetére
-
drk88
senior tag
válasz
tigomigocika #5485 üzenetére
Helyedbe eladnám Neymart ha csak nem 5csillagos cselező játékot játszol és folyamatosan Neymart játszatod
Abból az összegből teljes csapatot lehet építeni, mellesleg lehet h gyors meg jól lő de egy erősebb szél félre löki
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika #5478 üzenetére
-
drk88
senior tag
Bundest raktam össze az még ugysem volt 15ben
-
argentin27
senior tag
jose999:
Egyértelműen Matic a CDM-ek királya ár/érték arányban! Tegyél rá catalyst chem lapot és úgy nekem mindent visz!!! De CM-be inkább Fernandinho kreatívabb gyorsabb meg ő oda való Matic meg CDM-be!
MdewC:
Közben visszaolvastam a fórumon mert emlékeztem hogy Te már véleményezted Agüero-t és elolvastam!
Nagyot csalódtam pedig fürge kisállatnak kéne lennie! akkor nem ruházok be sztem hiszek neked! -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #5473 üzenetére
Próbáltam, sztem nem éri meg.
-
jose999
senior tag
Cm-be Fernandinho vagy Matic ajánlott? Nekem ezek a számok nem annyira mérvadóak, inkább hagyatkoznék a tapasztalataitokra. Passz, védekezés, gyorsaság, erő lenne a lényeg. Képesség kártya sem akadály, ha van tipp arra is hogy azzal jobbak. Köszönöm előre is a segítséget!
-
argentin27
senior tag
Ezt nem hiszem el hogy ugyanúgy jártam mint drk88 kolléga!
Az online kupa döntőt nem engedi lejátszani ugyan az a hibaüzenet mint amit a kolléga egy pár HSZ-al feljebb linkelt képben!
Ez azért qrva idegesítő mert ott szoktam tesztelni a csapataimat és ha ok akkor megyek az idényekbe, ja jut eszembe hogy ott meg nem mindig szeret pontot adni a győzelemért!
Ez már tényleg nonszensz szerintem hogy ilyen hibákkal van tele a FUT!
Hogy nem ad pontot na jó még lenyeltem de az hogy már a fun-olásra tesztelésre alkalmas kupa is játszhatatlan számomra ez most nagyon kibaszta a biztosítékot az agyamban!!
-
tigomigocika
senior tag
El sem hiszem...
5k-s pakkból Neymar -
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudom nézni valahol, hogy hányan játszanak egy-egy divízióban?
-
argentin27
senior tag
Szerintetek ezt érdemes össze fabrikálni? [csak egy gondolat]
-
Rypejakten
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
Rypejakten #5471 üzenetére
Én olyankor már tudom hova fogok becsúszni
-
^Boss
őstag
itt az első keret, még Willian hiányzik, de majd ha lemegy a bajnokság, lesz rá zseton.
kérdés: a padon kiket érdemes lecserélni? pl Ruddy-t pakkból kaptam, csak azért van ott, hogy tudják játszani, tele kell legyen a pad.fontosabb kérdés: ki milyen chem style-t kapjon?? kevésbé vágom ezt a témát.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Rypejakten #5466 üzenetére
köszi meg is van!
-
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika #5465 üzenetére
squad menüpont, asszem X gomb, és Kit Roles, vagy valami ilyesmi.
-
tigomigocika
senior tag
hahóóóóó
mez számozást hol tudom állítani? -
^Boss
őstag
bejelentettem hibára a dolgokat amiket tapasztalok, másodszorra sem kaptam semmi kompenzációt.. azért ez a kettős mérce kicsit felidegesít, valaki kap, valaki nem..
-
^Boss
őstag
válasz
argentin27 #5460 üzenetére
nemrég adtam el Jovetic-et mondván sok a csatár a keretben, FAIL
köszi a tippet, most az utolsó felvetésem nagyon izgat (Rooney CM, 2 védekezőbb CM-mel az oldalán + 1 csatár), ha arra kapok valami jó tippet, utána kezdem meg a műveleteketvagy egy 4-3-3 másik változatában CAM-ként is el lehetne képzelni, mit gondoltok? nem akarok eladni, United-es vagyok, de előre a 76-os pace nem sokra jó sajnos..
-
argentin27
senior tag
Scale és drk88:
A 14-ben én is tapasztaltam az újonnan épített csapatoknál hogy nyomott egy ideig, de utána az ellenkezője volt szivatott!
Itt a 15-ben nálam ez inkább random jelentkezik tök változó!^Boss:
Ajánlanám figyelmedbe Jovetic-et Catalyst lappal, nálam sok ideig vitte a csapatot míg nem jött Sturridge!
-
Rypejakten
addikt
én nem vagyok semmilyen összeesküvés-elmélet híve, de ugyanezt érzem.
BBVA csapatommal az első 20-25 meccsen szó szerint darálás, minden bejött, vereség alig, utána meg sorra kaptam ki, minden győzelemre jutott egy X és egy vereség is.eladtam őket, építettem egy Ligue 1 teamet, és az első 2 meccs mindegyikén ordas nagy mákjaim, védéseim, utolsó pillanatos szereléseim, épphogygóljaim voltak. fura.
-
^Boss
őstag
közben lejárt a mod idő, és rájöttem, hogy az előzőleg tárgyalt 4-3-3(5)-ről beszélek a végén. [link]
Mané tényleg olyan jó lenne? (silver) Hazard túl drága. jobb szélre Willian kezdetnek nem lenne rossz, amíg Sanchez-re nincs zsozsó. viszont Wanyama elég lassúnak tűnik..?még egy kérdés a végére, ha az eddigiek nem lennének elegek:
Rooney-t CM-é alakítani nagy hülyeség lenne? 2 bikább, védekezőbb középpályás mellé, szervezőnek, 4-3-3-ba. olasz csapatomban IF Hamsik játszik hasonlót, ő sem tud védekezni, bár kicsit azért jobb benne (59 vs 44), viszont Rooney Yaya szintű középpályás a védekezésen kívül, az statok alapján
-
^Boss
őstag
jelenleg ugye kb így fest a támadó szekció a 4-2-2-2 angol csapatban:
---------CDM-CDM---------
Remy----------------sima Welbeck
-----Rooney------Costa-----kérdés: Rooney, Costa elég jó áron mennek, van-e TÉNYLEG hasonlóan jó játékos csatárnak olcsóbban (IF Long kiválthatja bármelyiket?)? ki kellene gazdálkodni a jobb oldali CAM árát, és csak 20K-m van, az még Stu-ra sem elég..
másik alternatíva egy másik felállás lenne az alábbiakból kellene főzni, amit anno 4-3-3mat kaptam itt ötletet, nem tudom mennyire feküdne, mert nincs 3 igazán jó CM a keretben
Ramires, Fernandinho, Welbeck, Remy, Rooney, D. Costa, IF Long, Herrera.
cserék nem is angolok, sajnos nincs elég emberem a nagy átalakítás és bontogatás miatt.szerk:
keresek egy olyan felállást, ahol RW LW középen 1 csatár, és 3 CM (egy CDM közülük) van, és akkor lehetne egy ilyen jellegű
védelem
CDM (ki? gyors, de bika kéne)
Ramires-Fernandinho (később Yaya)
LW - Sanchez a széleken
elöl: 2 csatár (előző kérdés még áll, van-e olyan jó pl egy Sturridge-IF Long mint a Costa-Roo kettős? -
drk88
senior tag
Két csapaton vacilálok, szerintetek melyiket rakjam össze?
Bundesnél az a gond csatár hiány van..Lewandowski szerintem túl drága ahhoz képest mit tud ami meg jó lenne IF Aubameyang az meg 900k...az is felejtős. Ramos meg nem tudom mennyire jó. Ha lenne jobb csatár Bundesba akkor azt csinálnám egyértelműen de így
-
drk88
senior tag
válasz
zsoltirte #5452 üzenetére
Én is kifogok esni Div3-ból mint a szél...tegnapi statisztika 0-0-3..azt eddig csontnélkül feljutottam cím megnyerésével, max 2 loseal. De amugy azt vettem észre h ha épitek egy uj csapatot azzal adja maximum 1 hétig és utána meg hülyülnek...ez volt a bplnél is most meg a serie a nál is
eladom az eégsz keretet azt épitek vmi mást
-
zsoltirte
aktív tag
Nálam is ez van megint, újfent belassul a játék, majd meghülyül mindenki és nem lehet nem észrevenni, hogy ilyenkor mennyire megszívom.
-> Nem lassul, de számolja a pontokat rendesen -> megnyerem az online DIV 3-t.
-> Belassul(írtam pár napja) és egy fos az egész, 0-2-4-l esek ki DIV 2-ből, mert az uccsó meccset már lejátszani se tudtam, mondjuk értelme se lett volna sok. DIV 3 első 2 meccs megint lassul, 0-1-1-nél ott hagyom.
-> Másnap rendesen megy a játék és 1 pont kellene, hogy feljussak, mert végre tudok rendesen játszani, de nem jött össze, viszont így is örültem neki, mert 1 nappal korábbi élményhez képest látszott, hogy a két új szerzemény, Vidal és Pogba mennyire jó játékos. Előtte nap mindkettő nagyon béna volt.
-> Tegnap megint lassul az egész, egy kalap fos. 1-1-2-vel állok és még az a meccs is borzalmas volt, amit megnyertem. Lehet most már tényleg kiesek innen is. Egyszerűen nincs ráhatásom megint a játékra.Mikor nem számolta el a pontokat, akkor jó volt a játék. Most, hogy elszámolja, így meg egy kalap szar!
-
Rypejakten
addikt
válasz
Csokipuding8 #5446 üzenetére
szia!
rajtamaradnak, csak a tréningkártyák járnak le 1 meccs után.
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27 #5449 üzenetére
lassan örülni kell annak, hogy nem kosárpalánk van kapuk helyett mert az EA-nek az se tünne fel. A lényeg nekik h vegyed a fifa pontot a szar packokra.
-
argentin27
senior tag
A ma esti meló utáni játék egy rossz és egy jó élménnyel gazdagított!
A jó az hogy az egyik ellenfelem Doumbia - Emenike csatárduóval jött és még plusz futóbolond is volt és egyetlen kapuralövéssel az ő részéről, lehoztam a meccset! (3-0 lett ide)
Megint csak Matic zsenialitását kell kiemelnem mert fő szereplője volt eme tettnek!
Ramirest is kipróbáltam CDM-be de nem jött be, gyors oké de korántsem olyan jól szerel mint Matic!
De CM-be beraktam Fernandinho helyett és ott máris bérelt helye van sztem oda való támad és védekezik!A rossz pedig az, hogy az EA-nek azért jó lett volna elővenni a futball szabálykönyvét mielőtt kiadja a játékot mert:
1. -az előnyszabály fogalmát megint elfelejtették belevésni a játékba
(ziccereket fúj vissza a bíró rendszeresen, ami előnysz. lenne)2. -a büntető, amikor a csatára tiszta helyzetből, úgy hogy nincs körülötte senki elrúgja a labdát és a védőm már csak akkor ér oda amikor már rég kiment a labda vagy elütötte a kapus és hozzáér a védő, na azt is rendszeresen befújja a spori, hát mik ezek ha nem amatőr ismeretek?
-
mirefes
csendes tag
Ugyeugye
Azért ha végleg feladnád: én töröltem a klubom, amiből átadtam a playakat Neked, most 10. Osztályban nyomogatom, de semmi nem változott. Van egy arany angol csapatom, de igazából nem izgat,h 2-2-16 az átlagon
néha meccs közben repül a kontroller, de ennyi. So calm down, de ha feladod, szívesen fogadok majd néhány árva játékost. De kitartást még!!! (Írd ki magadból, tényleg jobb)
-
Csokipuding8
tag
Pacsi,
Ezeket a képességfejlesztő kártyákat sosem használtam, 13-ban nem is volt még ilyen ugye. Annyi csak h ezt ha rárakom egy emberre, akkor rajta is marad, vagy meg kell újítani időnként mint a szerződést, vagy hogy működik. Úgy általában vágok mindent, de ilyeneket sosem használtam, így fingom sincs. Macska, katalizátor, stb-re gondolok...
Köszkösz -
^Boss
őstag
foglalkozom azzal hogy abbahagyom az egészet a picsába.
3 napja gyakorlatilag esélyem sincs, minden meccsen mindent kihagy Tevez, az egyik legjobb csatár. ha ziccer, mellé lövi. ha nem az, leszerelik a lassabb védők. mindenki lassú. vicc gólokat kapok hátul, nyomok mindent védőm le se szarja. 9 meccs, 0 győzelem. 3 DNF (előtte 150 meccs, 1 DNF, többi véletlen kilépés mielőtt elkönyvelte volna stb). mindezt úgy, hogy nemrég az 1. osztályban voltam, 1 pontra annak megnyerésétől, most meg már 3.-ban. 1 hét alatt elment a skillem, és nem tudok játszani, NYILVÁN EZ A HELYZET! REÁLIS
de nem lettem túlzottan ideges, fejben szétvertem a fél házat, de ennek ellenére nem voltam olyan ideges. már kezdek lemondani az egészről, szánalmas fos, amit az utóbbi napokban kapok, nem játék, plána nem ennyi pénzért. az egész EA elmehet a retekbe egyébként, a legjobb játékot sikerül minden évben a kibaszott hendivel elcseszniük. szégyen az egész. hol lehet nekik úgy írni, hogy ne az ártatlan supportosok kapják meg? elküldöm őket a retkes anyjukba, egyszerűen ebből elég voltui. az a programozó, aki ilyen dágvány szemetet ad ki a kezei közül, remélem pár év múlva csövesként végzi valami okádék ország putrijában. IGEN, nem kicsit idegesített fel MECCS UTÁN!! a játék. közben már egyszerűen nem éri meg idegeskedni, mert annyira unalmas már ez az egész szarság
-
MdewC
nagyúr
Szombat reggelre bőven csökkenni fog, kövesd addig is, de sztem addigra bőven lejjebb megy. Ha jönnek még pakkok 7végén, akkor hétfő/kedd lehet az alja, sztem. Olcsóbb nem hiszem, hogy lesz mint Sturridgre, de 100K alatt lesz sztem PS3-on is, pedig az drágább mint a Box.
ferni: Szvsz sokkal jobban mutat.
-
ferni
őstag
tegnap kicsit újítottam a csapatomon, egy kis Serie A-t is vittem bele, jelenleg így néz ki:
[link]most IF Lichtsteinerre spórolok, ahhoz még kell olyan 20k, csak nehogy elkezdjen drágulni nagyon...
-
dracox
addikt
Ha valaki 11-es kivédésére van ítélve akkor próbálja meg azt, hogy amikor a kapussal lehet "incselkedni" a 11-est elvégző játékossal akkor csinálja azt a fajtát amikor a kapus mutatja, hogy a bal oldalra kéri a lövést (kapus szemszögéből). Sokszor az ellenfél már csak azért is oda rúgja nekünk meg van egy kis esélyünk legalább.
Persze van amikor nem válik be, de ilyen szituációnál nem veszt az ember semmit sem vele
-
Scale
őstag
EA ráér poénkodni
Best IF in the TOTW - A, B, or C?
-
xyzikeee
aktív tag
Nem birtam bele nyugodni az UT okozta "kellemetlenségbe". Így újra neki álltam de már 2. napja nem játszok mérkőzést csak kereskedem.
Tudna valaki segíteni hogy kikkel érdemes űzni az ipart jelenleg? 30k-s keretem van. Köszönöm.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika #5435 üzenetére
Na mára azt hiszem ennyi
-
Blashe
aktív tag
Tudnátok nekem olyan jól működő védő párosokat sorolni, akikre tényleg azt mondja az ember hogy aránylag elfogadhatóan működnek ? Pl. Sakho-Onuoha stb. (aránylag olcsó játékosokra gondolok itt elsősorban)
-
TJLavin
tag
Srácok, az létezik hogy gépen nem árulnak egy árva Krasic ot se?!
-
drk88
senior tag
mára elegem lett az UT-ból jócskán...utolsó meccsen a gyerek nem tudom h csinálta de ahogy a 16-osomhoz ért megakadt a játék amikor visszajött a játék már gól eljátszotta 6x ezt, azt leraktam a controllert..
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #5429 üzenetére
Elhiszem, hogy jó érzés, mindenkinek megvan a maga öröme!
Nekem bejönnek az IF lapok, a csapatépítés és fejlesztés miatt, már 2. éve vagyok rákattanva, uh nekem nagyon is megéri, plusz tartják az árukat, "befektetésnek" se rosszak."baromi jó érzés elverni ezeket a tipikus Doumbia, Emenike, Remy, Lacazette játékosokra épülő kereteket."
Nekem ugyan ez, csak fordítva!
Drogbával meg ilyen statot elérni elismerésre méltó!
-
Yodamest
veterán
Áhh hidd el felesleges IF kártyákat venni, beteszel előre egy Drogba-t és nincs több gondod semmire
Nekem nagyon rendhagyó csapatom van, olyan BPL játékosokkal akiket senki más nem játszat, de pont emiatt baromi jó érzés elverni ezeket a tipikus Doumbia, Emenike, Remy, Lacazette játékosokra épülő kereteket. Drogba nálam kb 50 meccsen valami 76 gólos az a gyerek nem tud mellé lőni -
MdewC
nagyúr
Itt van az angol csapat terv, feltéve, ha IF Welbeck nem lesz drága. Különben marad ott Rémy. IF Wanyama-ra, IF Reid-re és Ramires-re meg már megvan a keret.
(IF Long-ot pedig megvettem tegnap 25K-ért, sztem befektetésnek mindenképp megérte.) -
Dinter
addikt
Ha már feltöltöttem, veletek is megosztom
-
^Boss
őstag
IF Welbeck remélem nem lesz túl drága, ráraknám a CAM módosítót és megy jobbszélre, Sturridge árban azért jobb vétel sztem. ha több lesz, akkor szopacs
-
Scale
őstag
-
Garsza
veterán
A csapat felállásánál lehet be lehet valahogy állítani a minüben alapból olyan dolgokat, mit meccs közben, mentalitás játékosok pozíciójának finomhangolása meg ezek? Ha igen akkor hogyan?
-
losilee1337
aktív tag
válasz
tigomigocika #5412 üzenetére
Nekem ugyan ezt nyomja kb 2-3 napja minden meccs végén igy alig jÁtszottam.
-
ali75
aktív tag
Na! Doumbiára rápróbáltam egy csapattal! Hát mindenkinek csak ajánlani tudom az embert mert egy őrűlt!!! [link] A chem miatt lett ez a csapat de szívesen veszek véleményeket,játékosok beillesztését ebbe a csapatba csak hogy jobb legyen.Köszi. IF Reid-ről kérnék véleményeket,tegnap felvetette valaki! Érdemes beruházni rá???
-
Yodamest
veterán
válasz
tigomigocika #5412 üzenetére
nyugalom, tudnak a hibáról....
-
tigomigocika
senior tag
Nem kötelező végig nézni a videót, elég ha a végére tekertek és látjátok mit csal az ea...
íme -
Sati1984
tag
-
drk88
senior tag
Kaptam 3 premium packot persze ezek is olyan packok voltak amibe ha lett volna valami jó is nem tudtam volna eladni...mivel qucik sell 0 értéket dobott ki az egész packra..
A válaszuk annyi volt h tudnak a hibáról...vicc az egész
-
drk88
senior tag
Komolyan mondom most már kezd elegem lenni magából a játék bugokból nem igaz h nem képesek kijavítani a tetves hibákat, megkaptam ugyan azt a bugot amit tavaly 14ben..kupa döntőbe lennék de nem rak be..elődöntőben 3-0ra vezettem jött a rage quit..és a döntőt már nem indítja el...
Ezek után 14-be soha többet nem tudtam kupát indítani, addig fogom őket csesztetni amíg meg nem csinálják az biztos. Azért nem kevés pénz kilett fizetve ezért a szarért..
-
^Boss
őstag
Jumbo Rare Players Pack 100 000 24 gold / 24 rare
ilyen pakk mikor szokott lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest