Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #6199 üzenetére
Bazzeg főnök, te is kétnaponta csapatot cserélsz, ujjongsz mint az őrült 10 meccsig, aztán hirtelen minden szar lesz. Ennyit a fifáról, nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben a játékkal...
-
argentin27
senior tag
A tegnapi Ligue1 csapat ugye elkelt mert nem igazán adta, helyette megszületett eme banda:[BBVA]
Sztetek?
dracox:
Casillas-ra esett a választás egyenlőre amíg viselkedik!
De viszont G. dos Santos-t tettem Benzema mellé és nagyon jól kiegészítik egymást Stan és Pan!
Az első meccsén nyomott egy 4-est úgy hogy mindet Benzin asszisztálta!BoboDJ:
Nem lenne jó a chem de köszi!
-
bobooo
addikt
válasz
argentin27 #6194 üzenetére
Ha nem muszáj BBVA elég ha spanyol nemzetiségű akkor SIF De Gea. Nagyon OP-nak tűnik
-
tigomigocika
senior tag
tegnap feljutottam este a div3-ba Ut-ben...
5 meccs 5 győzelem
Ma elkezdem és 3 pont kellett volna a szint lépéshez illetve 6 a kupához erre 5 meccs vereség zsinórban!!
Egyik meccsen egy támadásból 2x a jobb kapufát találtam telibe....
Pech???
ááááá -
dracox
addikt
válasz
argentin27 #6194 üzenetére
Casillas és Uche
. Sokaknak Rodrigo is sziporkázik Csatárposzton
-
Zsohi
őstag
Azt tudja már valaki, hogy a piac hibái mikor lesznek végre kijavítva? Gondolok az egyszerre maximálisan újralistázható 30 lapra és az 50-nél beragadt maximális limitre.
-
argentin27
senior tag
HELP ME
BBVA-ba kaups?
Casillas, Bravo avagy ter Stegen ???
Benzema mellé csatár?
Tapasztalatok?
-
Yodamest
veterán
3 nap után visszatértem, ami jó, hogy látom véget vetettek a sprintelős barmoknak, már nem lehet csak úgy elfutkosni a védők mellett, viszont gólt meg nem tudok lőni. Most ez valami átok vagy én nem tudom, de egyszerűen nem megy, még ha lenne is helyzetem tuti mellé lövik, 3 meccsen a gólarányom ilyen 0-10kb.
Jó mondjuk nagyon profi ellenfeleket adott be, látszott hogy kb 7/24-be ezt tolják megállás nélkül baromi profik voltak, de akkor meg tökömért ad be ilyeneket div3-ba.... -
Rypejakten
addikt
div9-ben tényleg kurvára Bale és Ronaldo alkotta csapatokat (minimum rating 82 úgy alapjáraton) kéne bedobnia a 68-as csapatom mellé? mi a fasz ez?
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!
Megvettem a Fifa 15 standard editiont, és azt kérdezném hogy mi a különbség az ULTIMATE TEAM és ez között? Mert ahogy néztem az ebben is van! Vagy ebben csak single módban? -
argentin27
senior tag
Üdvözlet!
Valaki tudna abban segíteni hogy vajon IF Welbeck, IF Carvajal árai fognak még feljebb kúszni ha vége ennek a pakk mizériának???
-
Dinter
addikt
Ezzel a 2 kerettel nyertem meg a div3-at 23 ponttal, 7GY 1D 1V, rendre erősebb csapatok ellen, szép játékkal
Mindkettőt fejleszteni kéne, csak amit kaptam pénzt a title-ért, elbasztam pakkra, amiből nem jött semmi, na meg most a játékosok árai folyamatosan zuhannak, nem tudom, lehet-e hatékonyan kereskedni
-
Rypejakten
addikt
válasz
losilee1337 #6180 üzenetére
nincs műesés a játékban.
-
zsoltirte
aktív tag
Xbox Legenda kupára Dán csapat. Vélemény? Nem akarom nagy költségekbe verni magam, szóval csak olcsó alternatíva jöhet.
-
LendvaiFeri1
addikt
Lukaku csak nálam fényévekkel jobb, mint Sturridge?
-
sipike97
tag
Lewandowski vagy IF muller?
-
LendvaiFeri1
addikt
Jelenleg így fest a csapat. Costa egy ÁLLAT, olyan pipát rúgott, hogy az valami hihetetlen. Eddig nagyon jól muzsikálnak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
zunicum #6166 üzenetére
Marki95: Köszönet kolléga!
Igazából a visszavontabb védekezés és az 50 körüli agresszió teszi lehetővé, hogy jobban felügyeld a védelmet, hiszen ha magasra van állítva, automatikusan duplán támadnak le, így aki már a "kreatívabb" sprinter kategóriába tartozik simán átjátszhatja a védelmet. Ugyanakkor ha vki saját maga tudja ezt befolyásolni, hogy mikor hány emberrel támad le (cointain), vagy adott esetben megelőzi a passzokat, akkor szvsz hatékonyabb lehet a védekezés, de erről már írtam korábban.
Plusz a kontráknál sem árt, ha vki marad hátul, de persze ha agresszív játék a cél, akkor lehet meglepetést okozni már a félpályánál, csak akkor vigyázni kell, hogy azon ne menjenek túl.A lényeg, hogy kinek mi válik be, azt kell alkalmazni, úgy lesz hatékony.
-
Dinter
addikt
Napi wtf:
Simán futok a védőmmel a tizenhatoson belül az ellenfél csatára mellett, nem nyomok semmit, tizi
Még a lassításon sem látszott semmi, h húzta volna v vmi.. De van isten, mert kihagyta
-
sipike97
tag
Robben vs bale ? Ki a nyero?
-
drk88
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #6173 üzenetére
biztos nem adnám meg ilyen oldalakon a bankkártya adataimat az tuti
erre való a paypal
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Rypejakten #6171 üzenetére
Nem, bankkártyával vettem.
-
dracox
addikt
Akiknek még égeti a zsebüket a coin azoknak lehetőségük van 15k-s pakkokat nyitni....(10db)
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #6170 üzenetére
rendesen paypallel utaltál meg minden?
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #6167 üzenetére
ilyenkor rengetegen vesznek zsetont és a készletük is véges, ezért kérdezz rá a live chaten, hogy mi a szitu és mikor kapod meg a zsetont és fognak tudni válaszolni.
sőt ha ott érdeklődsz még hamarabb is megkaphatod a zsetont.
de a rendelési azonosítódat másold be nekik. -
P. úr
tag
válasz
zunicum #6166 üzenetére
A kolléga védelmére kelve azért elmondanám, hogy a ps3 is tele van futóbolondokkal. És 30-40 körül agresszió értékkel is le lehet szedni őket, csak szépen türelmesen ki kell várni, hogy hibázzon.
Mindenkinek a stílusához más passzol, nem kell egyből kijelenteni, hogy ez, vagy az használhatatlan. -
LendvaiFeri1
addikt
Még most sem kaptam még, irány reklamálni.
-
zunicum
tag
-
sipike97
tag
Milyen osszhangstilusokat tegyek a kovetkezo jatekosokra? Casillas,jordi alba,sergio ramos,miranda,carvajal,modric,james,iniesta,neymar,bale,benzema koszi a valaszt
-
MdewC
nagyúr
Na, ha már nem esett, akkor megvettem.
[link]
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #6161 üzenetére
chop: Azért ezzel érdemes vigyázni, mert ha 2 ember támad le, annak az lehet a hátránya, hogy mindig tud üresbe passzolni az ellen, plusz ha pedig labdát veszít a félpályán akkor üresbe viszik a kapura. Szal óvatosan ezzel.
(Inkább ellentámadás, nagy nyomás felváltva, aztán ha ráérez vki a különbségre, jöhet a saját.)
Egy kis mix erre:
80
50
szervezett
65
55
60
laza
35-40
50-55
45-60
nem les taktika -
argentin27
senior tag
válasz
argentin27 #6161 üzenetére
A kezdőrúgásnál is ki kell lépni és kiválasztani a custom tactic-ot mert magától nem vált rá hiába állítod be meccs előtt!
-
argentin27
senior tag
Csinálj egyéni taktikát a meccs előtt és ott állítsd be a védekezésnél az agressziót jó nagyra és a csapatnyomást is! Minél magasabb a cs.nyomás annál feljebb kezdik meg az emberfogást és minél nagyobb az agresszió annál jobban tapadnak az emberekre akár duplán is letámadnak (két emberrel)
-
chop
őstag
Sziasztok!
Kérdésem volna. Online játszok Xbox-on és van pár dolog, amit egész egyszerűen nem értek. Játszok bizonyos játékosokkal és azt látom, hogy az én játékosaim úgy passzolnak, hogy mire odaér a labda egyiktől a másikhoz, az ellenfél már szintén ott van, gyakorlatilag átvenni sem tudom, máris rám ront. Ha ők passzolnak, akkor az én játékosaim CSIGALASSÚSÁGGAL mozognak, körülményesek, tökölnek, cirógatják a labdát, mire megfordulnak, addigra 3 méteren 5 méter hátrányt vernek rá.
Gyakran ha kidobom a kapussal a labdát - csak simán előre, közben nézve a radaron, hogy üresen van-e -, akkor konkrétan az ELLENFÉL kapja és azonnal rám támad. Másik oldalon ilyet nem tapasztalok.
Mondom tovább. Ha én védekezek, akkor a játékosaim jellemzően 3-4 méterről fogják az ellenfelet, annak természetesen van ideje átvenni, van ideje meginni egy sört, lerendezni az asszonyt, mire odaérek, míg a másik oldalon gyakorlatilag a fülébe lihegnek és semmire nincs idő, azonnal szerelnek, vagy marad a hátrapassz. Ez valami taktikai beállítás vagy mi a tököm? Team pressingelek, minden szrt állítok, de SEMMI NEM VÁLTOZIK!
A másik: viszem a labdát, elmegyek egy játékos mellett, de az TUTIBIZTOS, hogy utolér, elnyom a pcsába és visszaszerzi a labdát. Ez alól két kivétel van: Lewandowski és Ibrahimovic. A másik oldalon viszont egy Piqué-t eltol egy Oscat. MIÉRT?!!!
Értem én, hogy Tactical defending meg mittomén, de könyörgöm, ha a játékosaim full passzívak és csak nézik az ellenfelet, ahelyett, hogy támadnák, én akkor is csak egyet tudok irányítani, amint lekapcsolok róla, visszaáll nézelődő üzemmódba. És amúgy megérteném, ha a másik oldalon is ez lenne, de nem: ott, mint a vércse szétrúgnak a francba, azonnal és kíméletlenül.
Bocsi, hogy kifakadtam, de ezek KIBSZOTT IDEGESÍTŐ dolgok!
Hogy van ez?!
-
szakii6
tag
100ks pack ...
Kaptam egy Modricot hát jobb mint a semmi, de nekem több volt a 100k zseton,mint amennyit a játékosok érnek benne. Na joejt
-
HoReSz1975
őstag
3 -at nyitottam és sz@r se jött megint
-
Nazara
őstag
Egyszer élünk, úgyse játszok mostanság, nyitottam egy 100K-s pakkot, az eredmény meg:
Matic, Coutinho, Roberto Firmino, Dos Santos, Fernando Torres, Drogba, K.P Boateng, R. Rodriguez, Mangala, Danny, és akkor csak az értelmesebb játékosokat soroltam.
-
bobooo
addikt
válasz
HoReSz1975 #6153 üzenetére
01:00kor
-
MdewC
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #6150 üzenetére
2-4 perc és elfogytak, PS3-on is...
-
TJLavin
tag
válasz
HoReSz1975 #6150 üzenetére
Már lecsengett az 50k-s.
De lehet hogy hülyeséget mondok, legutobb a Rare játékos pack volt, pikk pakk elfogyasztották.
-
argentin27
senior tag
hiába az egész napi jó játék
Azért biztos ami biztos az utolsó meccsre megint jóóól elvette a kedvem ez a szar tetves csaló rohadék játék!!!!
Lehet akármilyen spílered ha senki nem tudja átvenni a labdát és még esetleg meg is fordulni vele áááá minek!!!!
Ja most jön megint a szopóó mi? ÁÁÁ hányok már ettől a szartól!
-
MdewC
nagyúr
50K pakkból jó ha sikerül 10K-t kiárulni. Remek! Remek!
-
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok!
Aki már nem játszik a fifa 14-el az megtudna ajándékozni pár játékossal?BPL vagy Bundes kellene.Előre is köszönöm. -
ferni
őstag
válasz
argentin27 #6144 üzenetére
Luiz át jobb KHnak bal KHnak meg Boateng és akkor Uhh
-
argentin27
senior tag
Na azért ez Uhh: [Hibrid]
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #6133 üzenetére
van egy chat része, ahol tudsz érdeklődni, hogy hogy áll a zsetonod, bemásolod a Track Ordert vagy mit, amit a vásárlás után kaptál és azzal tudsz érdeklődni.
-
argentin27
senior tag
Az a helyzet hogy úgy érzem jól váltottam felállást, a mentalitás maradt! (nem akarom elszólni)
Most egymás után 2x nyertem meg az új 5*-os kupát és 10 meccses győzelmi szériában vagyok!
Sajnos a Ligue1-es csapat kudarcot vallott mert IF Lacazette nem adta, soha sehol nem volt, mintha nem is lett volna, szürke volt és így bontani kell a csapatot, de lehet hogy a hátsó alakzatot megtartom és építek rájuk valami bandát!
A Bundes nagyon adja Mkhtaryan egy istencsászár, ja és Lewa, Götze !
-
LendvaiFeri1
addikt
Még most is semmi, remélem, hogy reggelre meglesz.
-
djrenato
csendes tag
50k-s pakkot jó hamar elfogytak, de legalább egy Suárez esett
-
bobooo
addikt
12,500 db 50k pack
Xbox One-nak vége is
-
ferni
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #6128 üzenetére
???
ha te tettél ki játékost, azt minek akarod megkeresni a piacon? és azt nem is találhatod ott meg tudtommal, csak sajátodnál.
és honnan vetted, a vipfifától?
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #6128 üzenetére
a saját játékosod nem fogod megtalálni a piacon. illetve, mivel a coinsellerek is emberek, biztosan van némi átfutási idő is.
-
LendvaiFeri1
addikt
Az úgy jó, hogy vásároltam zsetont, 19:57-kor levette a pénzt, de a zsetont még nem kaptam meg? Jól adtam meg mindent, de amikor rákeresek a kirakott játékosra a piacon, akkor nem találom, csak a saját listámba van benne. Remélem, hogy nem buktam majdnem kérezret...
-
lovi0930
csendes tag
Most milyen pakkok vannak? Mert én csak pluszba mega pakkot látok, ezeket a 3 óránkénti más pakkokat nem ( PS4 en tolom )
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8 #6121 üzenetére
Vegyél fel és mehet az olasz összecsapás!
Tévezt, Cuadot és Vidat is nagyon csippantom, de ezt nekell tudni.(Mdewc)
-
ferni
őstag
válasz
argentin27 #6119 üzenetére
legyen KT/CF Remy, így edzővel és hűséggel meg lesz mindkét csapatban a 10 chemje.
-
Csokipuding8
tag
Remélem kicsit visszakúsznak az árak. Pláne hogy úgy van ahogy mondtam, sem Cuadrado, sem Vidal nem nem tesz annyi pluszt a csapatba amennyit érnek. Tevez megjövöget szépen lassan, úgyh ő marad
De remélem kicsit visszakúsznak az árak később, és akkor elpasszolom a C-V párost.
Bocsi amúgy most jutott eszembe h még nem válaszoltam egy múltkori kérdésedre, amire a válaszom: nem. Szóval felveszlek és majd időzítünk ha úgy van
De nagyon változatosan vagyok amúgy. Van h egy hétig nem tolom, van h 2 napon keresztül jó pár órát
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27 #6119 üzenetére
Nekem Remy katasztrofa volt CAM-be..csatárnak királyság.
-
argentin27
senior tag
Háhá akkor üdv a klubban mert most én is kaptam egy olyat kb 10 perce!
Amúgy katasztrófa!
Más:
Teszteltem a Ligue1 csapatot!
Cavani nem is olyan lassú, ha elindul akkor felgyorsúl mint a vonat, nem lehet megállítani! És a befejezései... akárcsak Lewa!
David luiz csinál érdekességeket a védelemben, de jóvá teszi mert egy meccsen 3 gólt is fejelt szögletből!!!
Egyedül Remy a bajom CAM-ben mert ugye ő megvan a BPL csapatban is de ott ST és így csak 4-es chem-el szerepel, meg is látszott mert kb 5 ziccert mellé rúgott egy meccsen!
Ha ebben esetleg valaki tudna javaslatot hogy mi tévő legyek, nagyon megköszönném!
TJLavin:
Igen ő a kiszemelt csak félek hogy lassú lesz, de muszáj leszek kipróbálni!
-
losilee1337
aktív tag
Üdv ps4 en valaki tud kölcsönözni 100k jöv hét péntekig ha kell termézsetesen valamivel többet is vissza adhatok priviben irjon ha van valaki.
-
TJLavin
tag
válasz
argentin27 #6107 üzenetére
Esetleg IF Payet?
-
Dinter
addikt
Nem tudom mi a fasz van, de az elmúlt 2 meccsemen 2 olyan öngólt kaptam, hogy elgurult a labda a kapus mellett..
-
szakii6
tag
Mikor jönnek a következő csomagok?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27 #6096 üzenetére
Sergio ramos is 180k-ért már vihető!! Nem rossz árzuhanás
-
HoReSz1975
őstag
én meg vagyok átkozva, 400000 nyitottam 25000 packokat és semmi, de ez egyfolytában minden nyitásomra igaz
-
MdewC
nagyúr
Lesz itt ma még kék Messi is...!
Aki PS3-on nyit, gondoljon rám!
-
argentin27
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Már épül is a Ligue1.
De ha van esetleg valakinek javaslata arra hogy kit lehetne Remy helyére betenni azért nagyon hálás lennék!
Mert CAM-be szeretem ha egy jól passzoló és viszonylag gyors játékos van!Amúgy eddig 4 meccset toltam 3-5-2-ben és mind a 4 meccset uraltam, labadb-t. és a kapuralövést is!
A 14-ben sokáig toltam ezzel de a 15-ben nem igérkezett jónad, de most megint reaktiválható, mert a patch megköveteli a változtatást nálam! A két szélső fontos szerepet játszk a védelem megbontásában amire eddig nem volt szükségem.
-
Dinter
addikt
válasz
argentin27 #6103 üzenetére
Francia szvsz.
-
MdewC
nagyúr
Urak ma robban a bomba a piacon!!!
Csokipuding: nem volt szerencséd, talán jöv7en tudod minimalizálni a veszteséget, ha most nem adsz el.
LendvaiFeri: a maradék pakk odaver még az áraknak, ez tuti!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest