Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
válasz
BlessedElroy #27325 üzenetére
Azért vannak pillanatok, mikor az emberből kitudják hozni a legnagyobb büdös tahót is, ez a "játék" tökéletes rá. Nekem is voltak régebben HSZ-ek, hogy így eladom a Fifát, kalap fos, kurva anyját, Lewa 2x fejelt 20 méterről gólt, stb...
Mindenkinek tiszteletben kell tartani a véleményét (Próbálj meg senkit se lenézni.), de aki már kifejtette azt ctrl-c ctrl-v minimum 50x, azt már nehezen tűri az ember.
Nekem személyes gyengéim az agyatlan emberek, akik arra képtelenek, hogy levegőt vegyenek, ha nem mondták volna meg nekik, lásd. kidob 150 ezret egy konzolra, mellé a Fifára, és 8 hónappal később sem tudja hogy kell szerelni a játékban (melyik gombbal).
Mellesleg igazad van.
(#27330) LendvaiFeri1: Kek Filipe luis, 15 misiért elment, 11-ért megvették GÉGÉ, gyökér BPL. Ezt máshogy nem lehet kifejezni. Cabaye-eset, ahogy fánpőrszi semmibe vette a nevelőklubbját, ahol Istenként tekintettek rá, a ManUtd pénzdobálása stb... Nem a City-vel van itt a baj, hanem a többivel mostanság.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
BlessedElroy #27321 üzenetére
Jézusom, na ezt már tényleg nem kommentálom..........(nem bántásból, de a te véleményed aztán sokat számít
)
De azért jó lenne ha nem belém állnátok, hanem a játékról szólna a kommentetek, mert úgy tudom hogy ez egy Fifa15 topic nem pedig a kössünk bele másba topic!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #25722 üzenetére
Nagy érvágás az európai labdarúgásnak, hogy a világ jelenlegi legjobb mélységi irányítója és szabadrúgás lövője távozik.
KÖSZÖNJÜK MAESTRO!
-
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #23872 üzenetére
Melyik 4-3-3?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
BlessedElroy #23872 üzenetére
Milyen tippekre gondolsz egész pontosan?
-
evibly
senior tag
válasz
BlessedElroy #23453 üzenetére
Még megy a bpl kupa? Tegnap este valami3 órát írt ra hátralevő időnek...
-
_adaml21_
őstag
válasz
BlessedElroy #23450 üzenetére
Türelemmel lehet kifogni
Általában nincs, de volt a napokban, hogy láttam egyszerre hármat is.
Amúgy az komoly mérkőzésmennyiség! -
losilee1337
aktív tag
válasz
BlessedElroy #23382 üzenetére
Pontosan de tudjuk miről van szò.
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #23245 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #23155 üzenetére
Ezt PS vagy PC ? Illetve mennyiért sikerült megválni tőle?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
BlessedElroy #23155 üzenetére
Elmegy
-
Nielsen
csendes tag
válasz
BlessedElroy #23101 üzenetére
Kösz a tippet, kipróbálom majd.
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #22949 üzenetére
-
Rypejakten
addikt
válasz
BlessedElroy #22949 üzenetére
nyilván ha rásegít a rendszer, akkor pontosabb lesz. nekem a crossing kivételével (az semi-n van) a többi 'on' vagy 'assisted'. a passzpontosság nem ezeken múlik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #22761 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Ne is mond, nagyon örülök neki, még indig nem hiszem el...
(Annyi a kérdés, hogy mivel a másikat a csapatban nem tudtam felturbózni vadász lappal, meg ilyenekkel, kérdés, hogy mikor viszik el, előbb utóbb csak elkopik valamennyiért, de igazából ennél nagyobb bajom ne legyen, egy ilyen szerencsés húzás után ezek a kellemes gondok... Talán nem kell hetekig várni, hogy elmenjen.)
A döntőt egyébként majdnem elbuktam, egy nagyon passzolós ellenfél jött, aki az utolsó 15 percben már hátul tologatott és nem bírtam visszaszerezni a lasztit, kb egy sanszom volt, azt a 89.-ben sikerült belőni egy fejessel.
11-es párbajig fajult a meccs, ott pedig Storari és a kapufa vállalt két védést!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
BlessedElroy #20043 üzenetére
Tegnap megint volt árcsökkenés és ő is beleesett, így hogy nagyon olcsó lett már nem éri meg eladni és inkább megtartják a játékosok mint fillérekért eladják, lásd: Reus, Armero, Abate, Lewa stb.... ezért nincsenek a piacon
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #19988 üzenetére
A videóban 3:42-től.
(#19987) bucketb0b: Megjelenés óta f*s a taktika része...
-
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #19988 üzenetére
Asszem megállítod a labdát, aztán LT nyomása közben lövőcsel, de nem100%
Amúgy ajánlom ezt: [FIFA 15 ALL SKILLS]
Én is nézegetem, amikor van egy kis időm ráAmúgy a pacehunter száját azért megb@szt@m
Luiz Gustavo ma már másodszor akaszt akkora dugót ballal, hogy csak lesem
Pedig az előző 50 meccsén egy értelmes lövést nem tudtam megereszteni vele
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #17777 üzenetére
4-kor szokott lenni pontosan.
-
bobooo
addikt
válasz
BlessedElroy #17554 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17543 üzenetére
Youtube-on amúgy vannak "club tour" videók, ahol 3-4000ezer fontos klubokat mutatnak be, szóval vannak akik nem vesznek coint!
Mondjuk annyi fifa pontból csak esik már pár játékos, ami már megvan és el lehet adni némi coinért cserébe. Mondjuk MO.-on nem sok esély van arra, hogy valaki ennyi pénzt ráköltsön.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17539 üzenetére
PC-n játszol, ugye?
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy #17539 üzenetére
Akkor ha durván számolunk az kb 460.000 ft
A büdös rohadt ku.......at, ilyen pofátlanságot
Más:
Ünnepélyesen a online fifát játszhatatlannak nyilvánítom
-
gyomorHD
tag
válasz
BlessedElroy #17532 üzenetére
na az azért pofátlanság lenne ha az ingyen kapott negyedmillió pontból még Messi féle játékosokat is behúznál
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Igen, kicsit tényleg kiábrándító, pár gyenge IF ennyi fifa point (!) után!
Talán ha egy kicsit nagyobb esély lenne pontokkal jó játékosokat nyitni, mint coinnal, akkor többen vennének... Talán... -
Shit Life
senior tag
válasz
Azért az hogy 160k point-ból csak a sallang IF-ek estek és egy db IF Suarez vagy az említett ászok egy sem, egy kicsit kiábrándító!!!
Fingom sincs mennyi valós euro lett volna a 160k point, de mindenesetre ez nonszensz!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17528 üzenetére
Ilyen esetről még nem hallottam! Szerencséd van!
De tegnap nem úgy volt, hogy nullázták a pontjaidat? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17511 üzenetére
Mi a helyzet a fifa pointos dologgal? Tudsz még nyitni?
-
bucketb0b
őstag
válasz
BlessedElroy #17426 üzenetére
Nálam a 0 pont az bezzeg 0 pont.. nem lehet, hogy te vagy a kiválasztott fehér gyermek?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Ezek szerint az EA megint ügyes volt!
Ekkora bugot...
-
thebigK
addikt
válasz
Te szent szar
nehabozz!
-
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #17424 üzenetére
Hat ez nem tartott soka...ertesits majd minket a fejlemenyekrol
-
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #17422 üzenetére
Na ja, csodak nemigen vannak
Nyomod meg? Hogy allsz? -
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #17420 üzenetére
Good. Gondolom azert egy 50-60k-t felreteszel nagyobb packokra
-
thebigK
addikt
válasz
BlessedElroy #17418 üzenetére
Csorog a nyalunk es varjuk a tobbit
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
BlessedElroy #17408 üzenetére
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy #17408 üzenetére
Huhúú, gyorsan nyitogasd el az összeset, nehogy visszavegyék!
-
gyomorHD
tag
válasz
BlessedElroy #17365 üzenetére
szerintem lehet küldeni másnak ilyen cuccost.
-
Rypejakten
addikt
válasz
BlessedElroy #17365 üzenetére
törlöd a klubod, és újrakezded az elejéről, akkor tudsz változtatni csapatnevet is.
bucketb0b: akkor most vagy pihenteted, vagy végigmész a 30-35 meccses golgotasorozaton.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #17031 üzenetére
PC, de már csak akkor venném meg, ha jó áron adják, mivel már van feltört verzió!
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
BlessedElroy #17025 üzenetére
Még egy fél óra(elvileg)...
[link]Kristof: milyen platformra keresel eladó Fifa-t? Az lehet hasznos info lenne...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #16949 üzenetére
igen, de úgy meg csak toulalan jön...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #16947 üzenetére
yes
-
deszkaúr
tag
válasz
BlessedElroy #16942 üzenetére
köszi, nem néztem vissza
jelentős változás gondolom nem várható -
Zsohi
őstag
válasz
BlessedElroy #16926 üzenetére
Nálam Origin 19,99CAD$, MMOGA 22,23CAD$, G2A 22,56CAD$. Szóval még se olyan érdekes, úgy gondoltam féláron is lehet venni FIFA pontokat az Origin árhoz képest.
-
Zsohi
őstag
válasz
BlessedElroy #16923 üzenetére
Az esetleg érdekelne engem, de ahogy nézem az Originen a legkedvezőbb az ára.
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy #16810 üzenetére
Elroy1980:
Azt hiszem ma éjfélig
-
Francesco003
aktív tag
válasz
BlessedElroy #16516 üzenetére
Tavaly a legjobb kupa akkor volt. Asszem 10 k volt az offline kupa. Én is 100 îrt vettem kB. Ajánlom a drága jókat. Ezüstökbe is vannak jók.március 16 a napja ha jól emlékszem
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #16516 üzenetére
mikor lesz ez pontosan?
egyébként sztem van rá sansz, ha netán lenne egy kupa... -
marcess
senior tag
válasz
BlessedElroy #15444 üzenetére
Ott van, hogy coin vétel miatt resetelték az acc-ot, meg hogy majd jön az e-mail. De ennek csak 14 órája, az előző értesítés meg a hét csapata, meg az upgrade-ek
-
Blashe
aktív tag
válasz
BlessedElroy #15271 üzenetére
Még korai, hogy emelkedjenek akkor. Fognak még ezek feljebb is menni
remélem legalábbis
köszi szépen, h megnézted -
pokbubi
tag
válasz
BlessedElroy #13885 üzenetére
nálam müxik a web app
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy #13847 üzenetére
Akkor lehet hogy az én joy-om jobb analógja nem mükszik rendesen?
Mert valami nem okés!
Más:
már SIF Laca is 850k, mennyi lesz ha megkapja az ugrade-t?
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy #13727 üzenetére
Ha vendégbe sorsol akkor nem
adamlukacs:
köszi
-
Rypejakten
addikt
válasz
BlessedElroy #13360 üzenetére
váó, nem semmi gólok, gratula!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #13226 üzenetére
+1
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #13061 üzenetére
Már írtam neki priv, de itt van egy: olcsó ' De MEGA-OP
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #13059 üzenetére
Néhány napja ajánlottam egyet itt.
-
drk88
senior tag
válasz
BlessedElroy #12743 üzenetére
Első vagy második.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #12316 üzenetére
Arra én is gondoltam...
Ha ezt előbb tudom...Ma egy játékost napközben megkaptam 200-400ért és 1500on tudtam eladni, hipphopp most 10k alatt nem is lehet kapni...És ma kb 30-40 ilyen tranzakciót bonyolítottam le... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
BlessedElroy #11636 üzenetére
Jó kis csapat! Ilyen van neki, megteheti és kész!
-
vegitossj7
addikt
válasz
-
dracox
addikt
válasz
Remélem benne volt a meccsben egy "nyócegy"
. Zsohinak pedig +1 a linkért!
-
Shit Life
senior tag
válasz
Ott is volt zsé rendesen!
Semmit se, szó nélkül szét kell zúzni!
Oda neki a Magyar virtust oszt jónapot!
Üssük vágjuk a külföldi vadidegen teli bukszásokat kedves fórumtársaim!Ma én is bele szaladtam egy hasonlóba de a Gall kakasaim sírva küldték haza!
Zsohi: Ez zseniális HSZ.
-
Zsohi
őstag
válasz
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #10860 üzenetére
Dehogy. Nem tűnt még fel nektek, hogy csak gyors játékosokat használ?
Troll off.
-
ali75
aktív tag
válasz
BlessedElroy #10679 üzenetére
Igen,igen pont ezen gondolkodtam hogy még az is! Úgy hogy szerintem nem is lesz akkora áresés most hétfő után szerintem hogy ez a dolgot érdemes lenne meghúzni.
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #10607 üzenetére
én is PC-és vagyok , vegyél fel és ha összefutunk tolhatunk egy-két meccset. A felhasználónevem: hunyadi_1456
Üdv.!
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy #10616 üzenetére
+1 Modricnak
-
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #10592 üzenetére
Igen, jó kis csapatok voltak!
Az pedig ha tudsz koncentrálni, az sokat dobhat! -
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #10587 üzenetére
Szia!
Én általában az 1. és 2. osztályban tolom. Ne gondold ám, hogy olyan nagy dolgokat csinálunk, amit te ne tudnál. Milyen platformon tolod?
-
dracox
addikt
válasz
CR-t és Messi-t simán meghagyhattad volna
-
Yodamest
veterán
válasz
CR és Messi kapcsán:
Ugye tököm tele volt már, így most összeraktam egy rating 79, 4.5 csillagos csapatot. Rögtön első meccs, olyan csapat jött szembe, hogy full silver játékosok, elöl pedig egy CR és egy Messi
Na mondom ez jó lesz, 5-1 ki is lépett nem bírtade most látszott hogy összejönnek a dolgok!
pl Lallanával! olyan 25-30-ról akkora gólt vágtam a felsőbe, hogy ilyet csak ellenem szoktak többnyire. Szóval én már nem is csinálok 4.5 csillagnál erősebb csapatot, eladom ezeket a túlfizetett anyaszomorítókat legalább lesz baromi sok lém is és még jobb csapatom is -
MdewC
nagyúr
válasz
BlessedElroy #10590 üzenetére
ez csak szerintem beteg?
már bocsánat...
-
argentin27
senior tag
válasz
BlessedElroy #10587 üzenetére
Te hányadik osztályban vagy?
-
argentin27
senior tag
válasz
BlessedElroy #10482 üzenetére
A hamis 9-es mindig is a kedvenc felállásom volt a meccseim kb 70%-át ebben toltam le, de a hosszan tartó rossz sorozatok miatt váltottam, régebben is ez volt, váltás de aztán mindig valahogy visszakeveredtem a hamis 9-esre!!!
Lehet most is azt kéne csinálnom!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
BlessedElroy #10275 üzenetére
akkor van remény!
egyébként be kellett állítani külön vmit hozzá?
de jó lenne, ha várna otthon egy kis meglepi...az se baj, ha pack helyett egy ázsiai leányzó... -
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #10260 üzenetére
2560x1440 tán megy.
-
Pacos
tag
válasz
BlessedElroy #9959 üzenetére
Akkor nesze!
Tegnapelőtt úgy elvertek mint a jég a határt(0-4) - ku4v@ jó volt az ellenfél. Futott, cselezett, lőtt. Jól időzítve, stb. Pedig a statisztika egész jó volt, de a valóságban kb. utolsó negyedórában kozmetikázhattam volna az eredményt párszor, de a kapu torkából is sikerült kirúgásra rontanom a helyzetem...
más:
Ez kb. 3 napja volt - persze vmi ruszki gyerek - olyan lag volt ami még a "klasszikus" modemes időkben is ritka volt. Szaladt a játékos a pályán majd megállt egy pillanatra(0.2s) és teleportált az 5-ösre -
szpal17
őstag
válasz
Egyrészt ezt nem szokta senki hirdetni, hogy elvertek ma 7-0-ra...dejó volt. Másrészt a kiírások a szembetűnő hendiket említik, ami a játék sajátossága (hibája). Próbáljuk kitárgyalni a miértjét és egy esetleges megoldást találni rá...ami persze nincsen.
A vereség leírása pedig nyugtató hatással van az emberi elmére és tudod folytatni a játékot
bucketb0b: Nem szóltam eddig hozzá az okfejtésedhez, de nincs igazad. Aki egy kicsit is ismeri a játékot az tudja, hogy ez egy létező dolog. Nem játszottál még eleget vagy rossz osztályban vagy.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Hendi vót, mert neki bronz kapusa van fogjad má felfele!!4!
Amúgy ez annyira rossz hozzáállás, hogy kitalálunk valami szalmaszálat amibe kapaszkodhatunk, hogy miért kaptunk ki ami ésszerűség határán belül még jó. Volt 30 helyzetem 2 ment be, neki volt 5 bement 3, nem volt szerencsém ez van. A pech/szerencsefaktort osztom, de az, hogy ezt a játék direktbe csinálja valaki ellen meg elcsalja a meccset, mert gyengébb a csapata, na azt nem.(#9961) dbika: 1550 coinért gondolom nem adod ide?
(#9963) szpal17: nem értem mi köze az osztálynak ehhez, ha azonos osztályban vagy valakivel kb. egyforma a csapatotok. Vagy ezt értsem úgy, hogy akinek nem csal a játék az nem tud elérni div1-2-3x eredményt? Én eddig tőlem csak erősebb csapatokat kaptam (1-2 kivétellel) tele Reus-al, Ibarboval, Sturridgel és hasonlókkal és pár meccset leszámítva komolyan izgulni kellett, hogy meglesz-e a győzelem vagy döntetlen lesz, mert lazán keresztbe futotta nálam a pályát a gyorsabb játékosa. Igen gyorsabb volt hiába 79 a ratingje a csapatomnak neki meg 85 volt Reus lefutotta a teljes védelmemet szinte, mert lassúak voltak hozzá képest ami nem meglepő, mert sokkal kisebb a futási sebessége a játékosomnak
Legtöbb esetben keresem az ellenfelem védelmének hibáját és amikor látom oda beteszem a labdát és megyek a kapura. És ha ez gól akkor az hendi lenne játék részéről én felém, mert gyengébb a csapatom összetétele? Nem hinném továbbra sem a játék ilyesfajta beleszólását. -
Rypejakten
addikt
válasz
nekem az hétköznapos, már be sem írom.
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #9721 üzenetére
Igen, az tényleg királyság. A laggolós barmokkal is végignézetek mindent: szögletet, cserét, visszajátszásokat. Amikor vesztésre állok és már minden mindegy akkor szoktam cselezgetni, ettől általában bepöccennek a "nagy" tudású mákos gamerek és kiszínezik a játékosaikat csupa sárgával(néha pirossal is), én meg jókat röhögök rajtuk annak ellenére h bukó a meccs
-
kacsa7
őstag
válasz
BlessedElroy #9688 üzenetére
Akkor olvass utána 1 kicsit a vsync működésének. Amiről én beszélek, az az input lag. Az hogy folyamatossá teszi a képet egy másik dolog, arra van kitalálva. Amúgy ez a hullámzós szar is csak fifában van, mivel mint az előbb leírtam, 60hz-re bekorlátozza az EA a képfrissítést. Kíváncsi lennék mivel indokolják ezt a marhaságot.
1 szó mint száz, indíts el 1 kezdőrúgást vsync-el és nézd meg hogy reagál a játék. Utána indítsd el ugyanúgy csak vsync nélkül. Meg fogsz lepődni mennyivel jobban és előbb fog mozdulni a játékos.
Nvidia kártyáknál lehet más a helyzet, mert ott vannak alternatív v-sync megoldások. -
vegitossj7
addikt
válasz
BlessedElroy #9688 üzenetére
Lock to 60 fps.
-
szakii6
tag
válasz
BlessedElroy #9422 üzenetére
+1
Amúgy olyan csapatokat látok itt a fórumon is, hogy csak nézek. Aki 3-4-5-öd osztályban van, neki nem a gépet kell szidni, szimplán vannak jobb fifások.De ez nem baj, mivel ha gyakorolja az ember a kapuralövést, lehet hatalmas gólokat lőni, cselezéssel leveszel 1 vagy több embert,stb. Olyan nincs, ha jó vagy, hogy hosszú távon nem éred el az 1. osztályt szerintem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Van igazság abban amit mondasz!
Persze megértem azt is, ha vki totál kiakad, nálam is néha előfordul.
Nálam a legfontosabb a védelem és a totális koncentrálás a 94. percig. Szerencsére (lekopogom) a meccseim nagy többségét nyerem...
-
Rypejakten
addikt
válasz
én most nem tudom mivan, a gép azt akarja hogy fos játékkal, de feljussak div1-be..
szó szerint szarul játszom, ellenfél vezet 2-0-ra, erre kaptam HÁROM tizenegyest. jó, egy jogos volt, egyet a való életben is befújtak volna, de a harmadik simán csalás. viszem a kapura a labdát, Lacazette drága lehagyta a védőjét, utolsó perc, kapus mellett csel, kicsit szélesen, második hullámban érkezik Cabella, ellövöm, mellé, erre tizi, mert hogy lövés után nekiesett az embere az enyémnek. azért bevarrtam a tizit, de nem lettem volna a srác helyében. -
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #7306 üzenetére
Vagy 2-ig biztos, de lehet tovább. Beadandót csinálok. De látván ezt a csapatot, máris készitem a se***ukamat.
-
dracox
addikt
válasz
Ez már banda a javából..
különleges Messit mennyibe adtad el?
-
törölt tag
válasz
Szép team
Mennyi volt 8 millió?
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #7304 üzenetére
Nekem van!
-
Nazara
őstag
válasz
BlessedElroy #7292 üzenetére
Az már az enyém volt.
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy #7259 üzenetére
Érthető mivel az a valóság
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy #7255 üzenetére
Úgy lett volna a legegyszerűbb hogy amikor bejelentkezik a FUT-ba akkor rögtön az arcába tolják az embernek a kezdőképernyőn hogy "haver coin vásárlás miatt kapsz egy sárga lapot következő vásárlásnál piros lap jár" plusz emailben is megkapja a figyelmeztetést. Nem pedig "ilyen apró betűs részként figyelmeztetni"
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy #6409 üzenetére
Meg se merem kérdezni hány szerződésed van már akkor
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy #6391 üzenetére
Gratula hozzá
sok pakkot nyitottál mire kidobta?
-
szakii6
tag
válasz
Erre? QUICKSELL 11590
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Megérte fentmaradni.B-) 1kérdés eddig mennyit nyitottál el?és mennyit szoktál?gondolom most Ronaldo miatt van sok zsé?!
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest