Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap este megzavarodott a kontrollerem, Pc-én játszok és gyári microsoft Pc kompatibilis X-box 360 joyom van. Szeptember óta minden oké volt de tegnap az LB gombbal vannak gondok, legalábbis a vezérlőpult azt jelzi. A problémák a következőek: a lapos szöktetett passzt is megemeli, minden lövést emel, sprint nélkül nem fut a játékos, nem tudok emberre váltani. Az illesztőprogit frissítettem de ugyanaz. Ja és a haverom joyát is kpróbáltuk ma du-án ,de ugyanazt produkálta és azóta telefonált is, h nála is ugyanez a helyzet
Előre is köszi!
-
Rexcsek
tag
Szia!
Nem hinném, hogy Noob vagy, ez a játék simán begyakorolható...legalábbis egy szintig. Én a Fifa 14-el kb. 300 meccset toltam sima szezonban egy év alatt, összejött egy idények ligacím(1. osztály első helye). A Fifa 15 szerintem jobb game, így már most tartok kb. 300 meccsnél és van 4 idények ligacímem. Ha sokat tolod rá lehet érezni a dolgokra. Mondjuk akinek van ütemérzéke és némi tehetsége akkor felgyorsul a folyamat. Ami még szerintem fontos, hogy tudd a saját gyengeségeidet, azt hogy miben kell javulnod. A meccsek után nézd vissza a visszajátszásokat és elemezd ki az adott szituációkat. Nekem a védekezés és a helyzet kihasználás voltak a fő gyengeségeim. A védekezés egész jól megy már(ha nincs hendi), a helyzeteket meg próbálom higgadtabban befejezni( 16-oson belül nem sprintelek, próbálok a csatár erősebb lábával lőni, a beadásoknál figyelni a csatár mozgását középen stb.)
Szóval szerintem nem hinném h noob lennél, mert senki sem azHa viszont nem tudja valaki a saját gyengeségei felismerni vagy beismerni akkor leragadhat egy szinten. Nálam sokkal jobb mérlegű ellenfeleknek a játékban nincs annyi trófeájuk mint nekem vagy volt olyan is, hogy a gyerek lenyomott kb.800 meccset, volt az első osztályban is de semmi eredmény...
Amúgy melyik osztályban vagy?
-
Rexcsek
tag
válasz
Vampire Bat #17645 üzenetére
Jó kis rage quit lehetett az is, nekem a legdurvább ami eddig volt: 2. perc beadás, fejes gól és egyből ragequit
Az egyik league title-nél meg direkt nem rúgtam már többet a gyereknek, nehogy kilépjen mivel meg szerettem volna nézni az ünneplést
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
A hétvégi mérlegem a sima season 1. és 2. osztályában: 15 meccs 15 győzelem. Azt hiszem ez egyszeri és megismételhetetlen "hőstett" volt a Fifa sajátosságait figyelembe véve
Ennyire jó nyilván nem vagyok, de volt olyan meccsem ahol 30 perc után 4-0 nekem és ragequit...
A vége ez lett a menetelésnek: -
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Nekem szerencsét hozott a péntek 13
Nyomtam 13 meccset az online season 1. és 2. osztályban. Az eredmény: 13 győzelem zsinórban. A bab is hús volt, még kell 4 meccsből 5 pont a league title-höz. Alapvetően ez a nagy baj a Fifával, hogy ennyire rapszodikus. Ennyire nyilván nem vagyok jó, úgy nyertem a meccseimet, hogy átlagban még fél tucat helyzetet is elszórakoztam...
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna linkelni egy jó FUT leírást egészen az alapoktól. Kicsit belekóstoltam a dologba, de vannak még jócskán szürke foltok...
Előre is köszi!
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #16800 üzenetére
Giovinco valóban a felhőfejeseiről híres...
-
Rexcsek
tag
válasz
Shit Life #16783 üzenetére
Valóban egy nagy rakás sz.r ami történik a Fifa 15-ben. A meccsek fele laggol, a többi simán hendis, de volt kapcsolat szakadásom is 0-3-al. Erre játszottam egy meccset a Fifa 14-el kb. fél év után, erre sima győzelem az első osztályban, mondjuk az ellenfél nem volt túl acélos, de legalább lehetett szerelni. Egyszerűen a Fifa 15-ben mostanában nem tudok szerelni, messze vannak a játékosaim az ellenféltől, full agresszió mellett is...
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Kb. 2 hét után ma tudtam újra játszani egy kicsit...bár ne tettem volna. Sima season 5 meccs 1 pont az első osztályban, mindegyik meccsen mikrolaggolás, eddig szerintem összesen volt ennyi laggolós meccsem szeptember óta. Állnak a játékosaim és mindenki rohangál el mellettük. Ráadásul olyan, mintha az ellenfelet nem zavarná a lagg. Ez az EA új hendi rendszere vagy mi a fene ez?
-
Rexcsek
tag
A sima szezonban PC-én ahogy a képen is látható, a jobb sarokban mutatja a meccs után, a menüben talán a bal oldalon. A "form" szó jelenti, W=Win,D=Draw, L=Lost. Én azt vettem észre, hogy ha 3 meccset vesztek zsinórban akkor beindul rendesen a hendi és a script ill. amikor a tervezett eredmény a relegation(kiesés), akkor is.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #16088 üzenetére
Egyetértek, van amikor valóban megtévesztő tud lenni a statisztika, de ebben az esetben tényleg jobb volt a srác. Rúgott vagy 3 kapufát meg kihagyott olyan 3-4 ziccert is.
-
Rexcsek
tag
Szia!
Ilyenkor az a legjobb ha pár napra jegeled a játékot. Túl nagy jelentősége van ebben a t..ves játékban a formának. Ha megfeszülsz, akkor sem tudsz ilyenkor nyerni. Aztán a semmiből ilyenkor jönni szokott egy ú.n. kontrahendi meccs(amikor az ellent szívatja a gép) vagy ha mákod van akkor olyan játékossal játszol aki szintén padlón van.
Legutóbb ezt a meccset sikerül megnyernem, nevetséges. Szegény gyereknek volt egy 4 méterről üres kapura fejelt kapufája is...
-
Rexcsek
tag
Köszi a tippeket, mondjuk az egyik fórumtárs mért rám így egy 7-1-es csapást a BL minijátékunkban. Mondjuk iszonyat gyors volt és érintőben passzolta a labdát tovább. A második meccsen az egyéni taktikában átállítottam az agressziót maxra így a passzoló embert sokszor sikerült blokkolnom ill. belépni Doumbia elé még mielőtt megkapná a labdát. A vége így nagy mákkal 2-2 lett, de nem kívánom senkinek ezt az ellenfelet.
A sima season-ban a 23. a világranglistán és a FUT-ban is veri a népet szépen. Mondjuk kb. 2000 meccs már a háta mögött van.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van néhány olyan ellenfél aki a következő taktikát alkalmazza:
középpályán labdaszerzés után középen nyíl egyenes passz előre és sprint a csatárral. Az esetek többségében nincs les és viszi szembe a csatár a kapusommal a labdát. Olyan mintha középső védőim nem is lennének. Még szerencse, hogy csak néhányan csinálják ezt. Hogy lehet ezt levédekezni, mert iszonyú tud lenni. Próbáltam a jobb analóggal gyorsan ráváltani a középső védőmre és sprint vissza ezerrel, de nem sokat ért
-
Rexcsek
tag
Megnyugtatok mindenkit a hendi jelen van a házi Bajnokok ligájában is. Meg nem adott tizik, sérülések, gyökér gólok tömkelege.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Olvasom itt a hendis kommenteket, és jókat borulok rajtuk
A Fifa olyan mint a tengeri hajózás, ha kifogod a passzát szelet, akkor érvényes a "Sebhelyesarcú feeeling":the world is yours!Ha viszont éppen szélcsend van, akkor aztán csinálhatsz bármit. Múlt hétvégén kiestem a 2.osztályba, tegnap 7-0-1-es mérleggel visszajutottam az 1.osztályba és éreztem, hogy feltámadt a szél ezért megfejeltem még az egészet egy 8-0-1-es mérleggel és egy league titlellel
Amúgy most nem tudok csatlakozni a szerverhez, másnak sikerült(platformC)
-
Rexcsek
tag
Srácok! Ez csak egy játék, mindenki kezelje a helyén
-
Rexcsek
tag
A legutóbbi szezon mérlegeim röviden:
1. osztály: 8-1-1 division title
1.osztály: 1-1-5 kiesés momentumok nélkül
2.osztály: 4-1-4 szenvedős bent maradás
2.osztály: 4-1-4 szenvedős bent maradás
2.osztály: 4-0-0 6 meccsből kell 6 pont a feljutáshozIlyen három meccsem volt zsinórban:
vezetek 3-0-ra, a vége 3-4, vezetek 2-0-ra, a vége 2-3, vezetek 2-0-ra a vége 3-4
Ja és értelmes gólt elvétve kaptam. A Fifában ki kell böjtölni h abba hagyja a sz..atást a gép és újra hagyjon játszani.Általában ha szívatás van akkor pihentetem egy kicsit a gamet.
Szerintem ezen a fórumon mindenki írjon azt ami a lelkét nyomja vagy amiről beszélni szeretne. Én pl. nem FUT-ozok mert egyszerűen nincs rá időm, de azért elolvasom a legtöbb FUT-os hozzászólást.
-
Rexcsek
tag
Szia!
A fejeseknél fontos nagyon az időzítés: én általában megpróbálom megverni a szélső védőt egy csellel és figyelem h mikor mozog le a játékosom a védőről középen. Sprintet nem nyomok amikor beadom utána a sprint folyamatos nyomva tartása mellet nyomogatom a B-t amilyen gyorsan csak tudom és húzom a kapu felé az irányt. Ez nekem mostanában nagyon bejön, sok gólt fejelek. Sokszor az említett videókban 3-4 gólos előnynél rúgnak ilyen gólokat, akkor meg már a védők nem túl acélosak(mondjuk az említett gamerek is iszonyat jók). Szerintem az időzítés a legfontosabb.. A haverom például csak sima B-vel fejel, de azt tökéletesen csinálja. Amúgy a sprint nyomását én se csináltam soha, de itt olvastam róla és azóta használom is(elég eredményesen).
Ziccerek: a kapusokat gyakran hozzák ki, ilyenkor próbáld meg elvinni mellettük a labdát. Ebben a Fifában a kapusok szörnyen jönnek ki a labdákra. Roll jobbra vagy balra ha közel a kapus a jobb analóggal, ez is működik. A sprintet ne használd ha ziccerbe kerülsz. Ha közel a kapus 2XB gyorsan, ilyenkor laposan a hasa alatt próbálja ellőni a játékos. Mindig a játékosod ügyesebb lábával próbáld meg ellőni a labdát(erre sajnos nem mindig van lehetőség). Ami még nagyon hasznos, nézd meg meccs után a visszajátszásokat. Rengeteget lehet belőle tanulni h adott szituban mit lehetett volna még tenni. Egy idő után a szituk rögzülnek és automatikusan az ügyesebb lábára fogod a labdát rakni lövés előtt, stb. Én sajnos nem tudok túl sokat játszani, de a gyakorlás az alapja mindennek. A hendis meccseken meg amikor mindent püfölnek bele a csatárok a kapusba, próbáld skillel vagy simán elvinni a kapus mellett és bumm be az üres kapura.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #14537 üzenetére
Én az LT-t nyomva tartom az animáció alatt.
-
Rexcsek
tag
válasz
Rypejakten #14529 üzenetére
Szia!
Először is ha látom, hogy kis szöglet készül már sprintelek is oda egyből a védővel. Ha már egy fél pillanattal előbb érek oda akkor nem tudja olyan pontosan beadni vagy a fogadó játékosa bent nem tudja felvenni a tiszta pozícióját. Ha mégis beadja nyomogatom a lövést és húzom a kart kifelé. Így elvétve kapok gólt csak. Támadásnál szerintem a kulcs a sprint használata fejelésnél ill. az időzítés. Csak azt szabad figyelni akinek adni akarod, ha lemozog egyből beadás és mehet a fejes
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Én nem FUT-ozok mégis van egy Gervinho-Doumbia-Ibarbo csatársorom
Szerintem, hogy ne csak mindig a hendi meccsekről, stb. essen szó ideje lenne megosztani néhány hasznos tanácsot a játékkal kapcsolatosan. Én például azóta használom a fejelésnél a sprint gombot amióta itt olvastam és nagyon szépen működik. Alapvetően a kombinatív játékot szeretem, de mellette rengeteg gólt fejelek mostanában, sima beadásokból és szögletből is.Tipp(szöglet):kis szöglet, kicsit viszed a kapu felé a labdát és még mielőtt odaérne az ellenfél védője beadod a rövid oldalra(sprintet ne nyomd a beadáskor, akkor pontosabban ad be) az ötös vonalában úgy h figyeled mikor mozog oda a játékosod, utána sprint gomb folyamatos nyomva tartása mellett nyomogatni kell a lövést és húzni a kart a kapu felé a rövidbe. Az a legszebb az egészben, hogy pont van annyi idő, hogy kivárd amíg odamegy a játékos a rövidre. Átlagban meccsenként 1 gólt fejelek szögletből(az 1. osztályban is), viszont alig kapok szöglet gólt. Ezt a kombinációt szinte senki sem csinálja. Ajánlom mindenkinek!Egyszerű és hatékony!
Ha tudtok hasonló tippeket, osszátok meg, segítsük egymást a fejlődésben -
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337 #14366 üzenetére
Jaja, pontosan. Tiszta vicc. Megnyertem az 1.osztályt 25 ponttal, utána egyből kiesés, azóta szenvedés a 2. osztályban. Szívesen ideülhet bárki és megnézném, hogy egy azonos mérlegű játékos ellen mit csinál amikor hendi van. Persze meg kell tanulni játszani...Tegnap meg ma a bukó meccseimet 80%-ban olyan ellenfelek ellen játszottam akiknek még nincs egy darab league title-jük se. Biztos sokkal jobbak mint én
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337 #14361 üzenetére
Szia!
Sok múlik rajta, hogy mennyit játszol. Én abszolút hobbiból játszok, most éppen a 2. osztályban szenvedek, mert olyan hendi meccseket kapok h az már szinte fáj
Nem az a baj, hogy kikapok, de basszus értelmes gólokat kapjak már és ne olyat, hogy a két védőm kényszerítőbe kiugratja az ellenfelet, a kapusom meg olyan mintha vak lenne
Amúgy meg tök mindegy h melyik osztályban nyomja az ember, jelen van a hendi és kész. A sima seasonban is.
-
Rexcsek
tag
válasz
szpal17 #14169 üzenetére
Szia!
Nekem pont az ellenkezője jutott tegnap. Ilyen meccseim voltak zsinórban: vezetek 3-0-ra a vége 3-4, következő meccsen vezetek 2-0-ra, a vége 2-3, utána vezetek megint 2-0-ra, a vége 3-4. Semmi védelem, de az egészben az a legelképesztőbb hogy a sutyerákok még így is alig bírtak megverni, hogy gyakorlatilag a meccsek második félidejében végig Mátrix volt
nekem. Van Persie utolsó percben üres kapus ziccernél elesett
Másik meccs: Ronaldót szerelem erre a szerelő védőmről odapattan a labda a másik védőmre, arról pedig Ronaldo elé pattan a labda. Klasszikus kényszerítő
Utána berágtam:Liverpoolal 5-2-3 és iszonyatos szenvedés árán nyertem 2-1-re. Most a második osztályban 5 meccs után van 6 pontom. Ha majd átbillen a mérleg, akkor azt hiszem vérfürdőt rendezek, mint már olyan sokszor.
-
Rexcsek
tag
válasz
Rexcsek #14081 üzenetére
Én is csak sima online season-ben tolom. Ott is előfordult már, általában döntetlennél ha egy az egyben viszem a kapusra a labdát abban a pillanatban kilép az ellenfél és nem könyveli el az eredményt. Szerencsére ez nagyon ritka. Tuti valahogy ki lehet lépni anélkül h elkönyvelné az eredményt...
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap nyomtam pár meccset...bár ne tettem volna
A mérleg 1-1-5 és kiesés az 1. osztályból. A kapott gólokat nem részletezném, mert szerintem mindenki számára ismert a metodika, de viszont találkoztam egy érdekes dologgal. Az első négy meccsemből 3-at a Chelsea-vel játszottam a Real ellen. Bizonyítani nem tudom, de a 3. meccs után már k..va gyanús kezdett lenni, hogy ugyanaz az ellenfél. Természetesen fekete mez(ez még persze lehet véletelen), ugyanaz a felállás(4-2-2-2, még ez is elmegy, lehet véletlen annak ellenére h az esetek nagy részében ezt a felállást nem válasszák az ellenfelek), mondjuk az h Coentrao bal oldali védőként jobb oldali védőt játszott mind a 3 meccsen már ad okot némi gyanakvásra. De még ez is ok. De az, hogy az ellenfél mind a 3 meccsén ugyanazt játszotta az már kemény. Passz le Ronaldonak bal oldali csatár posztra, aztán bumm csel vagy szlalom(ugyanazok a cselek vágjátok?)
.A szöglet kombinációk is tök ugyanazok voltak.Ugyanúgy építette fel a támadásait, sokat csúszkált be a védőivel. Ja és látszott a gyereken h mind a 3 meccsen a league title-ért játszott mert támadott mint az állat. Nyilván bizonyítani nem tudom a dolgot, mert mindig más nevet írt ki, de ilyet még nem láttam. Mondjuk korábban már volt olyan, hogy két meccsen egymás után fura volt., h szinte megszólalásig ugyanúgy játszik az ellenfél, de ilyen 3 meccses sorozatot még nem láttam. Ekkora egy tetű játékot én még tényleg nem láttam, nyom a hendivel a gép lefelé és zsinórban beadja a jó formában lévő ellenfelet, aki amúgy sem volt rossz. Ez a legalja már szerintem
Jövőre ha a season módot is kiveszik a játékból, akkor Fifáztam utoljára azt hiszem. -
Rexcsek
tag
válasz
mirefes #13377 üzenetére
Szia!
Nem akarom újra felhozni, de amiről írsz az részben hendisnek tűnik. Ha hendi van tök mindegy h mit csinálsz mivel be vannak lassulva a játékosaid, szerelés helyett megtorpannak, rosszul helyezkednek a beadásokra stb....
Nyilván mivel téged szívat jelenleg a gép az ellenfél mindenhova odaér.
-
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika #13224 üzenetére
Egy korábbi hozzászólásom:
"Ez a kérdés bennem is felmerült. Van egy haverom akinek a mérlege 131-25-34, szerintem elég ütős, van már neki 20 db 1. osztályban összehozott idények ligacíme. Ő nem érzékeli a hendit annyira, mint én. Több eshetőség is lehet, vagy egyszerűen tehetségesebb nálam a haverom, de a valószínűbb az, hogy egyszerűen jóval több meccset játszik mint én. A Fifa 14-ben lenyomott kb. 1200 meccset míg én összesen 300-at. Azoknak a játékosoknak nagy része akiket kap az 1. osztályban, nála jóval gyengébbek( ő most a 245. a világranglistán), így a hendivel együtt is simán veri őket. Erre jó példa:tegnap nyomtam pár meccset az első osztályban, nálam jobb mérlegű, tényleg erős ellenfelek ellen, szoros ki-ki meccs volt mindegyik. Erre ezek után jött egy 2. osztályú nem túl acélos ellenfél:60 percig bírtra, aztán 4-1-nél kilépett. Rajta a hendi se segített volna. Nyilván ez minden osztályban így van. Ha valaki stabil 4. osztályú(mert az a tudásának a megfelelő) valószínűleg simán veri az 5. vagy 6. osztályú ellenfeleket, de egy 3. osztályban játszó ellen már rázós a dolog.
A kupában nekem volt olyan, hogy egy 4. osztályú ellenfél ellen a meccs első 25.percében rúgtam 3 kapufát, kihagytam 3 ziccert és mégis vezettem 2-0-ra, mivel annyira gyenge volt h belefért még az is.
Közel azonos tudású ellenfelek ellen viszont gyilkos a hendi... "Ha két vereségem van egymás után azonnal abbahagyom a játékot egy időre...Ez egyelőre bevált. -
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika #13221 üzenetére
Szia!
Olvasd el a korábbi hendis hozzászólásokat, van belőle bőven. Ott választ kapsz minden kérdésedre...
-
Rexcsek
tag
válasz
Shit Life #13208 üzenetére
Jól tetted, az ilyen sutyerákokkal vissza kell nézetni mindent ahányszor csak lehet
Az meg h bejelöl és utána osztja az észt a saját emberi gyökérsége. Régen amikor boxos voltam, volt aki megfenyegetett h kinyír meg ilyenek, a Pc-én legalább nem tudnak írogatni meccs közben az ilyen kis idióták.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #12753 üzenetére
Szia!
Ez a kérdés bennem is felmerült. Van egy haverom akinek a mérlege 131-25-34, szerintem elég ütős, van már neki 20 db 1. osztályban összehozott idények ligacíme. Ő nem érzékeli a hendit annyira, mint én. Több eshetőség is lehet, vagy egyszerűen tehetségesebb nálam a haverom, de a valószínűbb az, hogy egyszerűen jóval több meccset játszik mint én. A Fifa 14-ben lenyomott kb. 1200 meccset míg én összesen 300-at. Azoknak a játékosoknak nagy része akiket kap az 1. osztályban, nála jóval gyengébbek( ő most a 245. a világranglistán), így a hendivel együtt is simán veri őket. Erre jó példa:tegnap nyomtam pár meccset az első osztályban, nálam jobb mérlegű, tényleg erős ellenfelek ellen, szoros ki-ki meccs volt mindegyik. Erre ezek után jött egy 2. osztályú nem túl acélos ellenfél:60 percig bírtra, aztán 4-1-nél kilépett. Rajta a hendi se segített volna. Nyilván ez minden osztályban így van. Ha valaki stabil 4. osztályú(mert az a tudásának a megfelelő) valószínűleg simán veri az 5. vagy 6. osztályú ellenfeleket, de egy 3. osztályban játszó ellen már rázós a dolog.
A kupában nekem volt olyan, hogy egy 4. osztályú ellenfél ellen a meccs első 25.percében rúgtam 3 kapufát, kihagytam 3 ziccert és mégis vezettem 2-0-ra, mivel annyira gyenge volt h belefért még az is.
Közel azonos tudású ellenfelek ellen viszont gyilkos a hendi...Nazara12755: maximálisan igazad van
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni. Az elmúlt napokban beleszaladtam több olyan ellenfélbe az 1. osztályban akiknek egyénileg beállított felállása volt. Minden esetben ugyanaz a játék képe. Iszonyat agresszív letámadás, a pálya közepét megszállják és ki se nagyon bírtam hozni a labdát a térfelemről. A hosszú indítások előtt mindig szereltek, folyamatosan jött vissza a labda mint egy falról. Utána gyors lapos indítás és kiugratás. Én 4-3-3- ban nyomtam ezeken a meccseken de semmit nem tudtam csinálni hiába nyomtam a nagy nyomást és csapat nyomást semmit nem ért Próbáltam a széleket erőltetni, az sem ért semmit.. Ötlete van valakinek h ez ellen a játékstílus ellen mit lehet tenni?
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #12642 üzenetére
Szia!
Pc
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Én nem szoktam FUT-ozni de vannak feloldható ill. ajándékozható tárgyaim(az összes megvan a 41-es szintig). Ha kell valakinek szívesen elajándékozom neki.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap 1. osztályban nyomtam egy meccset a Liverpoollal 5-2-3-as felállást használva, elég gusztustalan volt de nyertem iszonyat rossz játékkal 1-0-ra egy egész jó ellenfél ellen
Mondjuk most úgy érzem h egy kicsit segít a gép. Majd látjuk meddig tart...gondolom nem sokáig.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap este toltam én is egy kicsit. 1. osztály, 3 meccs 4 pontról kezdtem. Első meccsem 0-3 fél óra után, innen jöttem fel 3-3-ra. Következő meccs, ekkor már nagyon húzott le a gép, tipikus szlalomozós gólok, 3 védővel sem lehetett szerelni a csatárt. 2-4 a vége. Na mondom ez tuti kiesés. Következő meccs, vezet az ellenfél 1-0-ra erre kap még egy tizit is. Kivédtem valahogy. Az utolsó 10 percben fejeltem kettőt neki és 2-1 ide. Köv. meccs, iszonyat rossz játékkal, egy gusztustalan góllal 1-0 nekem, az volt a mákom h az ellen is kiesésre állt és iszonyat rossz formában volt. Ucsó meccs: sima 3-1 nekem, ezzel együtt sima bent maradás 14 ponttal. Végre tudtam hozni a hendi meccseimet is annyira h bent maradjak. Ritkaság
-
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika #12205 üzenetére
Nekem a legdurvább az volt, hogy a 3. osztályban iszonyat rossz formában küzdve a bent maradásért adott egy 1. osztályú az idények ligacímért játszó ellenfelet, akinek volt vagy 7 győzelme zsinórban. Mindezt úgy, hogy akkor még nem is voltam egyáltalán az 1. osztályban.
Gondolhatjátok micsoda vérengzést rendezett...
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Az én véleményem az, hogy mindenki állítson fel magának a tudásának megfelelő elérhető célokat. Abban az esetben ha elérte a célokat, lazuljon le és tegyen magasról a hendire. Az én célom az volt a sima szezonban, hogy minden trófeát legalább egyszer begyűjtsek. Ez szerencsére már sikerült így nem eszem a hendi miatt magamat. Pénteken és tegnap agyba-főbe sz..atott a gép. Holle anyó megrázta a dunyháját, csak úgy röpködtek a kapott gólok. Estére átfordult a dolog, azóta 10 meccs 10 győzelem zsinórban, összesen kaptam 3 gólt és nyertem 2 kupát. Ha kezd eldurvulni a hendi azonnal abba kell hagyni, mert nincs értelme tovább nyomni. Én is estem ki 1. osztályból 3-ba mert erőltettem a dolgot. Ha nagyon szívat a gép és már tuti bukó a meccs a következőket tolom:
1. A kapusommal szólózva megpróbálok gólt lőni
2. Nyomom a cseleket, a skilleket, tartom a labdát(ettől idegesek lesznek ill. kiderük h nem is jó az ellenfél annyira csak a gép húzza)
3. Kapufázok a kapussal(ezt csak extrém esetben.Saját kapum előtt beadás gombbal megpróbálom a felső lécet eltalálniNe hagyja senki h egy tetves játék eluralkodjon rajta!!!
Nazara: Szerintem ne add fel!!
-
Rexcsek
tag
Kedves Fórumtársak!
Mindenki vigyázzon mert amit eddig művel a mai napon a Fifa az minimum gyanús. A sima online kupában nyomtam néhány meccset, abszolút random hendi és abból is a legrosszabb. 2 hete 23 meccsen kaptam összesen 13 gólt, most ilyen meccseim voltak: 3-0,2-1,0-3, 1-0,0-1, 7-2, 0-5, 9-1. Iszonyatos a játékmenet, abszolút olyan mintha a AI előhúzna minden meccsre valamit a cilinderből.
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337 #11373 üzenetére
Köszi h megnézted
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337 #11355 üzenetére
Ok, csak kíváncsi lennék mivel én Pc-én ott tolom, annyi h belépsz a menüjébe és kiírja h mennyi a játékosok száma. Köszi!
-
Rexcsek
tag
válasz
losilee1337 #11271 üzenetére
Szia!
Ez mezei hétköznap X-box One-on a sima online szezonban mennyi játékos szokott lenni? A választ előre is köszönöm!
-
Rexcsek
tag
válasz
rapidsquirel #10763 üzenetére
Szia!
Vegyél egy X-box 360 kontrollert ami Pc kompatibilis. A másolatokat nem ajánlanám, azokkal nem lehet normálisan mozogni, meg a skilleket nyomni. Magyar nyelv nincs, de ha van kérdésed az angolban tudok segíteni. gamertagom: hunyadi_1456
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #10607 üzenetére
én is PC-és vagyok , vegyél fel és ha összefutunk tolhatunk egy-két meccset. A felhasználónevem: hunyadi_1456
Üdv.!
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #10587 üzenetére
Szia!
Én általában az 1. és 2. osztályban tolom. Ne gondold ám, hogy olyan nagy dolgokat csinálunk, amit te ne tudnál. Milyen platformon tolod?
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
A 16-oson belül mivel szoktatok szerelni? Lassan bármivel szerelek mindenért 11-est ad. Még szerencse h az ellenfelek is bénáznak. Azt vettem észre, hogy sokszor szinte keresztülviszik az emberen a labdát, valamikor kötényt adnak. Ez mondjuk nekem új és elég gázos így a védekezés. Tegnapi két meccsemen esett összesen 7 gól, ebből 3 hendi gól volt, 2 tizenegyes. A végeredmények 1-1 ill. 4-1 nekem. Egyre félelmetesebb dolgokat művel ez a játék.....
-
-
Rexcsek
tag
-
Rexcsek
tag
válasz
argentin27 #10349 üzenetére
Valószínűleg egyikőtök sem felejtett el játszani
Természetesen továbbra is van hendi. Én mondjuk a kupában a hétvégén abszolút nem éreztem, de az is hozzátartozik az igazsághoz h többnyire olyan ellenfeleket kaptam, akik annyira gyengék voltak, hogy még a hendi sem segített rajtuk. Egyszerűen rosszak voltak. De egy olyan meccsen ahol egy jó passz, egy jó csel vagy egy váratlan húzás dönthet a hendi nyilván akkora hátrány, h nem lehet ellene mit tenni. Az egyik haverom most gyűjtötte be a 12. idények ligacímét, és ő is elismeri a hendit, pedig annyira ő nem érzi. Mondtam is neki, hogy jóhogy nem érzed, mert a 1-2. osztályú ellenfelek 70-80 százalékánál jobb vagy a, kb. 10-20 százalék a ki-ki meccsei száma. Most 400. a világranglistán. Mondjuk kb. 1000 meccset lenyomott a Fifa 14-ben az 1. osztályban, én meg kb. 50-60-at, azért baromira nem mindegy. Nekem nincs is annyi időm, de számomra a célok teljesítve lettek: minden cím megnyerése legalább egyszer a sima szezonban.
Szerintem az embernek fel kell állítani egy olyan célt a Fifában amit reálisan el tud érni és ha ez már megvan még a hendi sem hatja mega annyira mint előtte.
-
Rexcsek
tag
válasz
Nazara #10284 üzenetére
Jó lenne ha többet tudnék a labdabirtoklásról, szívesen venném ha raknál fel anyagokat hozzá
Előre is köszi!
Egyszer azt mondták nekem egy olyan előadás előtt, amiről azt hittük h unalmas lesz azért mivel azt hittük, hogy már mindent tudunk az adott témáról, hogy:" ha csak egyetlenegy dolog is elhangzik amit nem tudtál előtte máris több leszel azáltal h megtudtad". Aki hajlandó a jóktól és a jobbaktól is tanulni(mivel az nem szégyen) az hosszú távon előbbre jut az élet minden területén is és a Fifában is(a sok ragequit-es játékossal ellentétben akik nem ismerik fel saját gyengeségüket). -
Rexcsek
tag
válasz
Nazara #10270 üzenetére
Jó kis videó a laggolás ellenére is
Szerintem abszolút jól tolod, gyorsan passzolsz, jól váltogatsz az emberekkel, jól füleled le a passz útvonalakat, jól szerelsz egy az egyben. Én amikor megnyertem a sima idények 1. osztályában a ligacímet nálad sokkal gyengébb ellenfeleket is elkalapáltam, pedig nekik 2-3 ligacímük volt már. A formán nagyon sok múlik, szerintem hamarosan meglesz az a cím. Sok sikert hozzá!
-
Rexcsek
tag
válasz
Nazara #10223 üzenetére
A 4-2-3-1 vagy a 4-3-3 szerintem is jobb, mint a 4-4-2. Én mostanában úgy tolom, hogy a felállásom 4-2-3-1, a két szélső védőt és a két védekező középpályást beállítom stay back while attacking-re.Ne kolbászoljanak előre ha nem muszáj. Nagyon szépen működik, rengeteg labdát ad el az ellenfél a középpályán és gyönyörűen lehet kontrázni. Ha nincs handi akkor nagyon kevés gólt kapok így, mivel a legtöbb ellenfél elkedvetlenedik attól, hogy nem tud helyzeteket kialakítani. Akkor ha átváltanak nagy nyomásra és beszorítanak általában én is átállok nagy nyomásra és kiegyenlítem gyorsan a meccset,
-
Rexcsek
tag
válasz
argentin27 #10242 üzenetére
Az azért komoly lehetett...
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Most fejeztem be az utolsó döntőmet a hétvégén a sima season online kupában. A mérlegem: 23 meccs, 20 győzelem 3 vereség, 4 arany, 1 ezüst érem. Rúgott gólok 52, kapott gólok 13. Abszolút nem éreztem most a handit a kupában, a vereségek is olyanok voltak, hogy tényleg jól játszottak az ellenfelek. Mondjuk az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy kaptam olyan 4-5 osztályú ellenfeleket, hogy komolyan sajnáltam őket annyira simán kikaptak. Na mondom ezután tolok egy idények meccset is. Ki is kaptam 5-2-re, úgy h az ellen kapott 3 tizenegyest, tiszta Mátrix volt az egész.
Ja, próbálgassatok a szélről beadogatni, elég sok gólt fejeltem.
-
Rexcsek
tag
Én is le szeretném zárni a handi kérdést:
Az alábbi ellenfelet vertem el 3-2-re, mint már említettem. A képen látszik, hogy a sima seasonban 8(!) helyen van jelenleg a világranglistán én meg a 4533. És a vicc az egészben egyáltalán nem éreztem jónak...
Mindenki döntse el van-e handi én erről nem vitázok senkivel tovább -
Rexcsek
tag
Nekem a legutóbb volt olyan ellenfelem, aki 4-2-re elkalapált az első osztályban. Végig éreztem, hogy jobb volt, iszonyat nehéz volt tőle elvenni a labdát, jól cselezett, jó ütemben adta a passszokat. A második félidőben feljöttem 1-4-ről, 2-4-re, de nem volt esélyem. Aztán volt egy olyan meccsem amit lehoztam az alábbi ellenfél ellen 3-2-re:
Egyértelmű, hogy mind a ketten jobbak nálam, de a 3-2-es meccsemen abszolút nem éreztem ezt. Fura dolog ez...
-
Rexcsek
tag
válasz
zsoltirte #9903 üzenetére
Valóban oda-vissza működik a dolog. Látszik az is, hogy hiába próbál meg mindent az ellenfél: messze vannak a játékosai a labdát átvevő embertől és simán tudsz passzolgatni. Nálam viszont nagyon kevés az olyan meccs, hogy rúgnak ellenem 2-3 kapufát, kihagynak 3-4 ziccert és a kapusom 9-10 közötti osztályzatot kap. Az arány talán20-80% a hendis meccseket nézve. 20%-ban nekem kedvez, 80-ban nem
Mondjuk én azt maximálisan elfogadom, ha valaki jobb és kikapok tőle. Kidolgozott támadásokból szerzi a góljait és nem idióta össze-vissza pattogó labdákból meg félpályás sprintekből. Mondjuk az ilyen vereségből nekem nagyon kevés van, pedig ezektől az ellenfelektől lehet tanulni nem a mákos kis hülye gyerekektől.
-
Rexcsek
tag
Hello!
Ha beszélsz angolul az alábbi link nagyon jól összefoglalja a hendit:
Röviden összefoglalva sima online seasonra ill. kupára.
Van abszolút véletlenszerű hendi és formához kötött hendi. A véletlenszerű az, amikor tudsz egy tudásodnak megfelelő játékot hozni, jönnek is a meccsek de egyszer csak jön egy nem megy be semmi meccs.
A formához kötött hendi maga a szörnyűség:- a kapusok levente gólokat kapnak, null szögből simán bevédenek mindent, lepkéznek, 11-est csinálnak stb.
- a védők(főleg a középső védők) rosszul veszik fel az embert, réseket hagynak maguk mögött, elkezdenek sprintelni a hosszú előreívelt labdákra, de egyszer csak megtorpannak és már ott is a helyzet tisztán az ellenfélnek. Mostanában rengeteg 11-est csinálnak nálam, sokszor úgy, hogy még véletlenül sem nyomok direkt semmilyen gombot. Ütemtelenül szerelnek vagy ha sikerül is szerelni velük egyből visszapattan az ellenfélhez a laszti. Fejesekre, beadásokra rosszul helyezkednek.
-A középpályások hihetetlen rosszul passzolnak, a magas belöbbölt labdákat hihetetlen precizitással rakják az ellenfél védőjének a fejére. Védekező munka gyakorlatilag nulla.
- A csatárok szinte mindent kihagynak, az ellenfélé mindent belőnek még olyanokat is ami nem helyzet. Van Persivel legutóbb egy duplakapufát nyomtamEz megy egy jó pár meccsen keresztül, utána jön a legalja, amikor már helyzetbe sem tudsz kerülni. Be vannak lassulva a játékosaid, képtelenek egy labdát átvenni és általában az első 15 percben kapnak is egy vagy két gólt.
Röviden ennyi, persze ez csak az én véleményem, a hendi szkeptikusokat nem akarom meggyőzni.
Van egy haverom, akit nem nagyon érint a hendi. Ennek az okai szerintem a következőek:
Mivel 400. a világranglistán, többnyire jóval gyengébb 1. és 2. osztályú ellenfeleket kap. Ha sokkal jobb vagy valakinél legyőzhető a handi. Sajnos nekem arra nincs időm h több mint 1000 meccset lejátsszak az 1. osztályban ill. tehetségem sincs annyi, hogy kevés meccsel felhozzam magam egy magasabb szintre.
Így marad az, hogy kivárom a jó szélirányt és akkor próbálok valamit összehozni. -
Rexcsek
tag
válasz
turul79 #9829 üzenetére
Nekem ugyanez volt: 1. osztályban megnyertem az idények ligacímet, most már a 3. osztályban vagyok és ott is van már egy verésem. Egyszerűen nem tudok gólt rúgni, kapni viszont bármennyit képes vagyok. A nagyon durva hendis, mindent kihagyós meccseimet csak akkor tudom hozni, ha annyira gyenge az ellenfél, hogy az már fáj, de ez sajnos ritka. Én ilyenkor ráhagyom egy pár napra a játékot. Amikor újra "enged" játszani a rendszer a tudásodnak megfelelően általában van egy "kontrahendi meccs, amikor az ellenfelet sz....ja orrba-szájba a gép és végül nyersz egy meccset
. Ezután újra lehet kezdeni a felkapaszkodást.
-
Rexcsek
tag
válasz
zsoltirte #9825 üzenetére
Én azt csípem amikor a játékosaim úgy fordulnak mint a volt bolgár válogatott védő Trifon Ivanov az 1998-as Világbajnokság D csoportjának zárómeccsén. Fiatalabbak kedvéért a spanyolok 6-1-re lemosták a bolgárokat,(Knézy Jenő szavait idézem) "Ivanov úgy fordul mint egy toronydaru".
-
Rexcsek
tag
válasz
bucketb0b #9816 üzenetére
Sziasztok!
Először is Buék mindenkinek!
Találtam egy angol nyelvű cikket a FUT handicap "rendszerről". Szerintem elég jól összeszedte a srác a dolgokat, a sima szezonban is nagyjából ez a helyzet. Sajna nincs időm FUT-ozni, de ajánlom mindenkinek attól függetlenül, hogy egyetért a handivel vagy sem. Közepes angol nyelvtudás szerintem elég, a cikk nyelvezete nem túl nehéz. Mondjuk ez még a Fifa 14-hez lett írva tavaly februárban de szerintem ráhúzható a mostani Fifára is.
A cikk:
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #9721 üzenetére
Igen, az tényleg királyság. A laggolós barmokkal is végignézetek mindent: szögletet, cserét, visszajátszásokat. Amikor vesztésre állok és már minden mindegy akkor szoktam cselezgetni, ettől általában bepöccennek a "nagy" tudású mákos gamerek és kiszínezik a játékosaikat csupa sárgával(néha pirossal is), én meg jókat röhögök rajtuk annak ellenére h bukó a meccs
-
Rexcsek
tag
Azt hiszem a hétvégén megpróbálom megnyerni azt a kupát amit még nem sikerült, utána egy darabig tuti ráhagyom. Már a feleségem is nevet azon, hogy miket hagynak ki a játékosaim. A Fifa 14-ben ugyanez volt:megnyertem az idények ligacímet, utána irány a 4. osztály.
Egyszerűen méltatlan a játéktudásomhoz amilyen meccseket most nyomok. Az über azért Ronaldo 7 méterről üres kapus fölé helyzete volt
-
Rexcsek
tag
Én nem azt mondom, hogy csak akkor van hendi, amikor kikapok. Igenis vannak olyan meccsek amikor látom az ellenfélen is, hogy húzza le a gép. Egyszerűen túl nagy a jelentősége a formának a játékban. Most nyomtam 4 meccset:1 győzelem 3 vereség. A kapusom mindent bevédett amit lehetett, nagy része középre tartó lövés volt. Lehet ezen filozofálgatni, hogy van vagy nincs hendi, de szerintem nem érdemes. Lassan kiesek a 2. osztályból is, úgy h idények ligacímet nyertem tegnap. Biztos elfelejtettem játszani tegnap óta. Biztos, hogy ilyenkor sokkal idegesebb is az ember, aláírom, hogy így van. De az, hogy sima A-val passzolva egyszerűen odamennek a labdák az ellenfélhez bármit csinálok az egy vicc. Nem akarok senkit győzködni, biztos flippereznem kellene, akkor jobban menne a Fifa is
-
Rexcsek
tag
válasz
bucketb0b #9567 üzenetére
Oké Tesó! Biztos te vagy a Fifa császára
Tudod mit, nincs handi... csak az egy kicsit érdekes, hogy ma csupa ilyen meccseim voltak délelőtt. 8-10 ziccerből egy gól, az ellenfélnek meg 1-ből 1. Te persze gondolom mindig elfekteted vagy kicselezed a kapust és 4-5 méterről begurítod az üres kapuba a labdát. Autót vezeti sem felejt el az ember egyik pillanatról a másikra...
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi #9561 üzenetére
Nézd meg a srác eredményeit meg a többi videóját, akkor rájössz szerintem de azért itt van még egy link:
3:13-tól az említett meccs
https://www.youtube.com/watch?v=KvfqdznHwgQSzerintem ő is bucira verné a legtöbb itt fórumozót. Azért az kemény, hogy a partjelző intését figyelmen kívül hagyja a bíró...
Amúgy biztos nincs handi csak én vagyok ilyen sz.r -
Rexcsek
tag
válasz
bucketb0b #9551 üzenetére
Mondjuk amikor megnézem a visszajátszásokat és azt látom h a 4 kapott gólból mindegyik olyan, hogy a védőmtől pattan oda a labda, vagy csak egyszerűen nem fut a védőm a labda felé, hanem megtorpan az azért érdekes egy kicsit. Persze az én játékosaim mindent kihagynak(ajtó-ablak). Megnézném én a legnagyobb gamert h 3-4 ilyen meccs után mit csinál
https://www.youtube.com/watch?v=ujQ-cEMt8iw
Nézzétek meg ezt a videót és utána magyarázzátok h nincs hendi
Azt hiszem a srác bármelyikünknél jobban tud játszani..... -
Rexcsek
tag
Gondoltam tolok egy-két meccset, tét nélkül felszabadultan mivel megvan már az idények ligacím: Erre beadja az alábbi ellenfelet:
Megvertem 3-2-re pedig nyilvánvalóan jobb mint én. Gondolom ez a 10-ből 1 szer esete. Utána viszont amilyen hendit nyomott a gép az egészen elképesztő volt. Ronaldot utoléri a hollandok szélső védője 5 méteres hátrányból, az Arsenal bekkjei 23 méterről rúgják a bombagólokat. Egészen elképesztő amit művel ez a tetves játék az emberrel. Fel is b...tam magamat rendesen. A szerelés már nem is mondom mert az egyeneses képtelenség. Vagy elpattan tőled vagy csak simán nem szerelnek a játékosok. A youtube-on az egyik nagy gamer aki hivatalos játékos is egyben elismeri a handicapet az egyik meccsén.
-
Rexcsek
tag
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Tegnap engedett játszani a gép, csak 1 hendi meccsem volt, egyszer meg jobb volt tényleg az ellenfél
. A végeredmény 9 meccs: 7 győzelem 2 vereség a 2. osztályban. Valaki tudna segíteni, az egyik ellenfelem akitől kikaptam(ő szerintem tényleg jobb volt, nem éreztem a hendit) azt játszotta, hogy megszállta a pálya középső harmadát és egyszerűen nem tudtam átjátszani. A térfelem közepén letámadott, eleve nagyon zavaró volt. A félpályánál meg egyszerűen nem tudtam mit csinálni, vagy leszerelte a játékosaimat a hosszú indítások előtt vagy lesre futottak vagy a létszámfölénye miatt vesztettem el a labdát. Vannak olyan ellenfelek akik ezt iszonyat jól nyomják ,de az ellenszerre még sajna nem jöttem rá
-
Rexcsek
tag
válasz
szpal17 #8119 üzenetére
Nekem olyan volt a második osztályban, hogy a mérlegem 5-1-1 volt, de után egyszerűen nem engedett a gép nyerni, mintha elfelejtettem volna játszani. Én ha egyszer olyan helyzetbe kerülök, hogy lesz elég pontom az 1. osztályban, akkor kihasználom a plusz tartalmaimat és annyi...meglesz az idények ligacím.Legalább utána nem fog már meghatni a hendi
-
Rexcsek
tag
Nekem ma ugyanez volt. Vezetek 1-0-ra a kupadöntőben, erre a 95. percben Ibrahimovic védője megáll(a többiek persze szaladnak vissza) és a résbe a gyerek egyből bepassz és gól. Mindez úgy, hogy védekezőn voltam...Hogy hová indult pont az egyik középső védőm, szerintem a kupáért
A vége 2-2, tizikkel buktam a kupát.
-
Rexcsek
tag
-
Rexcsek
tag
Biztos sokan megszólnak érte de én csak azt írom le amit angol fórumokon írtak a Fifáról. Én nem akarok véleményt formálni a FUT-ról, sima szezonban tolom. De azt olvastam több helyen, hogy amióta van a FUT játékmód azóta van ez az iszonyatos handi rendszer is mivel az EA nem engedheti azt meg, hogy egy rakás pénzt elköltsenek a gyenge gamerek coinokra utána meg cipóra verjék őket, mert nem tudnak játszani. Az idei Fifában elvették a gyerekektől is az utolsó lehetőséget, hogy tét nélkül játszhassanak egymás ellen, szánalmas amit az EA művel.
-
Rexcsek
tag
válasz
gyulakr #7599 üzenetére
Nekem is elég gyakran van olyan érzésem, hogy ugyanazzal az ellenféllel játszok folyamatosan 3-4 meccset, ugyanazok a cselek, ugyanúgy játszik, néha még a csapat is ugyanaz. Egyszerűen érthetetlen, ennyire belenyúl a gép a meccsekbe. A héten olvastam a vitát a handicapről. Valaki szerint van, valaki szerint nincs. Szerintem van, mert nem engedheti meg azt az EA, hogy valaki súlyos ezrekért építsen fel magának egy FUT csapatot, utána meg cipóra verjék, mert nem tud játszani. Én folyamatosan tapasztalom a handit, kapok is, rúgok is elég sok handis gólt. Érdemes a meccsek után végignézni a gólokat(ha kapott, ha rúgott). Nekem volt olyan a Fifa 14-ben, hogy a védőm lábán keresztülment a labda(!) és úgy kaptam gól.
-
Rexcsek
tag
Alapvetően a handicap ellen szerintem nincs mit tenni, ez egy létező dolog, bár sokan csak azt hajtogatják, hogy tanulj meg játszani. Van egy haverom, akiről már korábban írtam, már 6 idények ligacíme van neki. Összesen kb. 100 meccset nyomott eddig. 80% győzelem. A Fifa 14-ben kb. 500-600 meccset lenyomott az első osztályban és összehozott kb. 40 idények ligacímet. Szóval jól nyomja. Erre eljön hozzánk(kíváncsian várom mit csinál,hogy tanulhassak tőle) ugyanaz a játék, ugyanaz a platform(Pc), ugyanolyan joy. Bejön a handicap és össze-vissza szo...ják az ellenfelek. Múltkor kikapott 3-1-re, meccs közben azt mondja a haverom, ez tuti nagyon erős
, alig bírok kijönni a félpályámról. Erre kiderült, hogy 3. ligás a csákó és 50%-os mérlege volt
. Iszonyat, hogy húzta felfelé a gép a gyereket. Elvileg ez a játék a kikapcsolódásról kéne, hogy szóljon és nem arról, hogy felhúzza magát az ember. De nem arról szól...Hiába vagy te jobb, hiába gyakorolsz, a handicapet nem igen lehet legyőzni. Marad az, hogy kivárod a szerencse szériát. Én most az első osztályban vagyok, ha összejön az idények ligacím szerintem már nem sokat fogok Fifázni utána
-
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika #7503 üzenetére
Szia!
Stay back while attacking-azt hiszem így van-ilyenkor hátul maradnak. A beindulást most nem vágom, mivel nem az otthoni gépemnél vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest