Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rexcsek

tag

Alapvetően a handicap ellen szerintem nincs mit tenni, ez egy létező dolog, bár sokan csak azt hajtogatják, hogy tanulj meg játszani. Van egy haverom, akiről már korábban írtam, már 6 idények ligacíme van neki. Összesen kb. 100 meccset nyomott eddig. 80% győzelem. A Fifa 14-ben kb. 500-600 meccset lenyomott az első osztályban és összehozott kb. 40 idények ligacímet. Szóval jól nyomja. Erre eljön hozzánk(kíváncsian várom mit csinál,hogy tanulhassak tőle) ugyanaz a játék, ugyanaz a platform(Pc), ugyanolyan joy. Bejön a handicap és össze-vissza szo...ják az ellenfelek. Múltkor kikapott 3-1-re, meccs közben azt mondja a haverom, ez tuti nagyon erős :Y , alig bírok kijönni a félpályámról. Erre kiderült, hogy 3. ligás a csákó és 50%-os mérlege volt :C . Iszonyat, hogy húzta felfelé a gép a gyereket. Elvileg ez a játék a kikapcsolódásról kéne, hogy szóljon és nem arról, hogy felhúzza magát az ember. De nem arról szól...Hiába vagy te jobb, hiába gyakorolsz, a handicapet nem igen lehet legyőzni. Marad az, hogy kivárod a szerencse szériát. Én most az első osztályban vagyok, ha összejön az idények ligacím szerintem már nem sokat fogok Fifázni utána :(

Új hozzászólás Aktív témák