Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
Megtörtént az eddigi legdurvább szabályértelmezési baromság amit kb. láttam. Vezettem 1-1ben a kapusra, eltoltam mellette, üres kapura vittem, tisztán felrúgott a 16os sarkánál. Lefújta szabadnak és 1 lapot nem kapott
-
ferni
őstag
Vmelyik zseni kitett gyenge bronz playert 200 azonnaliért, aki valójában 3000+ot ér és te találsz kettőt is belőle, na az rohadt jó érzés
-
dracox
addikt
Valaki hallott itt a futfreak.com-ról? Pakknyitogatós oldal. Amilyen játékosokat kidob azokat is ki fizeti coinban csakhát fizetni kell érte. Az nem számít coinsellerkedésnek??
-
Shit Life
senior tag
Tudnátok abban segíteni hogy nektek hogyan van beállítva a "Gameplay Assistance Setting" ???
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Shit Life #9795 üzenetére
Hát igen az Agüero... Nem hozza azt amit vártam tőle... Azon a poszton ahol játszatom De Maria ezerszer jobb, viszont kb a 70-75. percben behozni cserével jó mert a fáradt védőket otthagyja mint a sicc... Viszont ugyanezt tudja nálam Jovetic is ezerszer olcsóbban...így megy eladásra amint újra lesz ára...kipróbálási célból jó volt...
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #9787 üzenetére
De ha nincs nálad a labda, akkor azok abszolút kiesnek a számitásból, a kérdésből pedig szimplán fizikális dolgokra következtettem.
(#9784) Robeszka5: Hát én hozzá nem nyúlnék ehhez a fertőhöz...
(#9786) deszkaúr: Szivesen!
(#9789) Robeszka5: Hogyne, üde szinfolt volt a ligában.
Kb. 50 Dribblinggel indult, amiből 3-4 év alatt csinált 70-et, ami nagy szó! És kikéri magának a 2* skillst is.
(#9773) dvtkfan: Most a tegnapi csapat abszolút nem vált be, és nincs alap kezdőm, jelenleg szervezés alatt vagyok, de amint lesz, játszhatunk nyugodtan!
Én Agüerót eladtam 6 meccs után, MdewC kollégának sajnos igaza van, amikor egy lassú dömperről beszél...
-
Shit Life
senior tag
Komolyan mondom hogy most tudatosult bennem az hogy a hendi valóban létezik!
Eddig úgy voltam vele, hogy csak nem meg biztos én szúrtam el valamit meg stb....De NEM!
Amikor 3 olyan meccset játszok zsinórban ami összesen tartalamazott kb 40 ziccert, 8 kapoufát, 2 üreskapus kihagyást, na meg a a csatársorom szokatlan töketlenkedéseit és szereztem 3 gól és kaptam mellé úgy 6-ot hogy, na hagyjuk milyeneket, akkor azt mondom hogy ez nem a véletlen műve!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
törölt tag
Esetleg emlékszik még valaki a DVSC targoncás sztárjára?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Rypejakten #9787 üzenetére
Ez sajnos ezzel jár...
-
bobooo
addikt
Üdv,
Boldog újévet mindenkinek
Ma 5kor, 7kor, 9kor, 11kor lightning round várható.
ui.: És már 7.ek vayunk a Fifplay-en
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Nem akarok diszkriminálni semilyen konzolt,csak információ gyűjtés ként hoztam össze ezt a blog bejegyzést -
deszkaúr
tag
fifa sikerekben "is" gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!
kinyitottam az egyik 100k-os pakkot, bár ne tettem volna
a legjobb Howard, ezen a jómadáron kívül emlíhető még talán Jovetic,Skrtel,
Iturbe és innen lefelésenki nem adható el 1000 coinnál többért valszinüleg
na ilyenkor érzem a gőzt a fejemben úgy felfele tolulni
és egy másik érzés hogy az EA lenyúlja a keservesen megszerzett pontjaimat
és képes idedobni egy ilyen szart
na szóval nem a legjobb indulás 2015-ben. ennél csak jobbat kívánok mindenkinek -
dvtkfan
senior tag
Sajnos mivel tegnap délelőtt sikeresen meghúztam a lábam, így a szilveszter hosszú idő után itthon telt, amit annyira nem bántam, mert az asszony nyitott nekem a 100K-s pakkból egy eden-hazard-ot, ami rövid időn belül már a második volt (még a karácsonyi 100K-s pakkból is ő esett...
) ! Mivel én hülye kinyitottam a másodikat is, amiben sajnos nem volt semmi igazán értékes, így csak kb 250K hasznom lett, ami persze nagyon jó, mert ahogy olvasom másnak a 2 csomagból még ennyi sem esett! Mondjuk 3 olyan játékos esett a másodikból, akik 15 és 25 között mennek és ki akartam próbálni őket, így befektetésnek jók lesznek, aztán majd később eladom őket haszonnal, ha lement a TOTY őrület...PL Tegnap délelőtt is meg előtte egy nappal amikor még magasan voltak az árak eladtam mindenkit, most meg visszavásároltam, és még így is az ea adó után is kb 120K hasznom van, ami pont egy 100K-s pakk ára volt...
A csapatom jelenleg!sergio-aguero-ra most tettem szert, 405K-ért...eddig mindig 400K felett volt bőven, de most ennyiért úgy döntöttem megveszem, mert már régen ki akartam próbálni, igaz nem st, hanem majd cf poszton...ezzel a felállással amúgy az őrületbe lehet kergetni az ellenfelet, mert szépen kipasszolgatod, ő meg keresgéli csak a labdát, közben összeszed egy-két színes lapot, majd amikor hibázik kihasználod és gól...
Szívesen tolnék ellened majd egy meccset, hogy megnézzem mennyire vagyok lemaradva...
És persze bárki ellen, aki legalább az első 3 osztály valamelyikében tolja, mert én jelenleg még csak az 5.-ben tolom, de ezzel a csappattal egyenlőre csak előre felé haladok...mondjuk ahogy az EA-t ismerem ki tudja meddig...
-
Nazara
őstag
Na, hazaérvén látom a történéseket, árcsökkenések, még ha nem is hatalmas mértékben, de gyorsan bevásároltam.
-
sipike97
tag
Ajandek pakkba Zouma volt
talan 12-15 k ert elmegy..
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #9764 üzenetére
?? Mire gondolol?
Más: 100K-s okosság meddig van?
-
dvtkfan
senior tag
Na a 100k pakkbol ismét egy Hazard... A másodikból semmi értékelhető... :-(
-
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat #9759 üzenetére
Igen azon, de van egy replika xbox kontrollerem egyébként csak lusta vagyok azért a pár meccsért előkaparni
-
BMS
őstag
mondjuk engem a leginkább a karrier mód érdekelt de a 13óta nincs kedvem vele játszani mert annyira elcsesztek szvsz ezzel a játékos keresési cuccal,hogy kész...
-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b #9758 üzenetére
Erről van szó!
Ezért van a fórum, h megbeszéljük.Kár, h csak írni tudok, pláne telóról, sajna nem 1 platformon nyomatjuk, de nem is ez a lényeg...
Szvsz a csapat társ cointain és az egyéni taktika (amit a remek ea elszúrt pc-n) sokat segít az egész csapat megfelelő védekezésében.
-
BMS
őstag
annyira nem megy rosszul a védekezés(már!) mert valahogy feljutottam az első osztályba de ha nem úgy védekeznék,hogy ráváltok az egyik emberre akivel teljesen behátrálok míg egy gépi játékost valahogy ráirányítok a labdás emberre hátha a túlerő segít akkor sztem 10eket kapnék meccsenként mert hosszú labdákkal simán kiugratják a csatárokat...és érdekes egyik ellenfelem sem csinálja így szóval nem vágom ők hogy kenik
-
bucketb0b
őstag
Én ezeket nem veszem zokon, nem vagyok sértődős fajta meg amúgy sincs mit szerintem magamra venni.
Nem egyezik a nézetünk ennyi, én továbbra is a játék hibájának vélem azt, hogy ha irányítok 1 védőt akkor 1 másik /semleges/ amit nem én irányítok nem lép oda vagy nem szereli, hiába ott van tőle 15-20 centire. Ezek miatt van, hogy sokszor elviszik mellettem a labdát, mert vagy nem vált a helyes emberre a gép mikor nyomom vagy pedig csak néz az a bizonyos semleges játékos és mellette elviszik a labdát. Elég rég fifazom (2003), de ilyet csak az "újkori" 13-15ben tapasztaltam eddigEz nem hinném, hogy az én hibám lenne
De legalább happy vagyok, mert sikerült nagy nehezen megoldanom a raptr általi videó felvételt, most már működik és rettegjenek a yt sztárok, mert verek én is gólokat ám -
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b #9753 üzenetére
Buék Urak!
Nem értek 1et, de ne vedd magadra, nem kötekedésből írtam.
Egy 14 éves gyerek nem tud úgy játszani, de persze vannak kivételek, de ha végigcselezné a védelmem, az nem az Ő hibája lenne.Ha rendben a védelem, ez nem fordulhat elő, ez nem a játék fizikáján múlik, de nem belekötni szeretnék, pláne ma, ha rendben van a védelem akkor...
Hajrá, aprítsátok a népet és a cselgépeket!
BMS: A védekezés jobb mint valaha, sokkal user barátabb mint tavaly.
Hajrá!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat #9754 üzenetére
Hibásan mutatja a statisztikát
Mi múltkor kapura lövés nélkül nyertünk coopban 3-0ra -
Vampire Bat
aktív tag
Imádom,amikor az én kapusom még azt is bekapja,ami mellé megy,az övé meg mindent megfog.(enyém Sirigu,övé Hart).18 lövésemből 2 ment be (5 ziccert kihagytam),neki 9-ből 4,az én kapusom védett 3-at,az övé 18-at(azt nemtudom,hogyan,mert 18 lövésből 2 gól,akkor hogyan védhet 18-at).És akkor mondjuk azt,hogy nincs hendi!?
Amúgy BUÉK.A Fifa nem egy játék,hanem olyan valami,ami tönkreteszi az idegsejtjeidet
-
bucketb0b
őstag
Nem mondtam, hogy nem. 1-2 csel a játékon belül szép, de az, hogy valaki a félpályától elkezd cselezgetni és bemegy így a 16oson belülre, mert a játékos akivel cselez nem fárad közben illetve a védőid sem szerelik a játék szar mechanizmusának hála így az efféle cselezés nem hoz lázba. Attól függetlenül van jó pár szép csel, de ha rendesen megírnák a játékot a félpályától nem hozná fel senki a labdát csellel. Régen a fifaban ha valaki cselezett az a "stamina" kárára ment vagy pedig volt hibaszázalék benne, hogy nem sikerül a csel (és nem az, hogy leszerelik hanem, hogy a játékos hibázik) most már ez is inkább a 14 évesnek készül, hogy nyomja a cselt, mert a tvben is látja meg milyen szépen mutat yt videókon. Csak kár, hogy valóságban nem jönnek így be
Itt megint csak azt tudom mondani, hogy a gyakoriságával és a százalékával van bajom. Túl nagyok az értékek, tegnap is játszottunk haverral coop-os az ellen végig cselezte. 3-0-ra szopott az ellen, de a labdát semmilyen módon nem tudtuk elvenni tőlük, ha cseleztek, máshogy ment könnyen, de csel közben esélytelenek voltunk hiába rázártunk ketten.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #9749 üzenetére
Azért azokat tudom szeretni akik végigcselezik a pályát, tök reális. Ha a játéknak nem lenne ekkora buta mechanizmusa nem lennének ilyen videók sem az is biztos.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
Idegrendszerben gazdag boldog új évet mindenkinek.
-
dracox
addikt
Millió coinokban és Szerencsés pakknyitásokban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok srácok!
-
BMS
őstag
végre sikerült feljutni az első osztályba (nem FUT-ba)..kirúgásokra mondhatnátok taktikát mert botrány ahova ezek rúgnak...egyik sem tudja átlőni a másik térfélre földről...
-
MdewC
nagyúr
Ezúton küldök MINDENKINEK egy kupica 52 fokos pálinkát, virtuálisan.
BUÉK
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten #9735 üzenetére
Ezmiez??
Nagyon OP, Romulot javaslom még, csekkold le, védelembe Yang em Bivalyt, Morata se rossz, de a kis Giot is próbáltam, ha van előtte terület, akkor meghálálja! Silverben pedig 1et mondok: Niang.
-
BMS
őstag
Szopná ki az a sok geci intro amit minden szerelésnél meg kirúgásnál végig kell néznem bazdmeg....addig nyomkodom az xet amíg csak odagurítja az ellenfél csatárábak...ezzel akarták realisztikusabbá tenni?kalap szar
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #9735 üzenetére
Phejj, Marci az egyetlen skiller, meg lennék halva...
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #9733 üzenetére
Boldog új évet mindenkinek!
Azért ha bejön MdewC kolléga jóslata, akkor hajnalban a mobil appot fogom tolni.
(#9732) MdewC: Köszönöm az infót!
-
Rypejakten
addikt
boldog új évet nektek is srácok, nehogy valaki szilveszterkor is fifázzon, irány a baráti kör, család, aztán adjátok meg a módját az új évnek.
-
Nazara
őstag
7-től lesznek elérhetőek a pakkokban az új TOTW-játékosok, igaz? Már kicsit kóma vagyok, aztán nem igazán tudom követni.
-
MdewC
nagyúr
Úgy értettem, h nem értek 1et...
Bakker... Megvenni am se vettem volna, de így elqrni egy Youngot...
Hihetetlen.
BUÉK és IF Rooníkat kívánok pakkból, aki szeretné!!
Kikkel nem szeretnek játszani? Ha a védelem renben van, akkor nagy baj nem lehet!!!
Tudtok custom taktikot menteni? Tesztelek 1 újat, ha érdekes lehet, szóljatok!
Ma igyatok rendesen, EGÉSZSÉGETEKRE!
-
deszkaúr
tag
válasz
#53932800 #9723 üzenetére
igazából úgy ollóztam hamar gyorsan össze ezeket a véleményeket
nem pont az enyémek
csak megpróbáltam összesíteni
ha már így kérded én kimondottan a laggolós gyenge partíciókkal rendelkező
de azért LELKESEN játszó játékosnak nem nevezhető emberkéket nem szeretem
ja és amikor nem nyerhetsz egy meccsen az istennek sem
tehetsz bármit az ügyért
amúgy sejtettem, hogy lesz még kiegészítés -
tigomigocika
senior tag
Nos Uraim!
Akkor megragadom az alkalmat és minden kedves fórumtársamnak
BÚÉK!!! -
Pacos
tag
Vki játszott már 11v11?
-
Rexcsek
tag
válasz
BlessedElroy #9721 üzenetére
Igen, az tényleg királyság. A laggolós barmokkal is végignézetek mindent: szögletet, cserét, visszajátszásokat. Amikor vesztésre állok és már minden mindegy akkor szoktam cselezgetni, ettől általában bepöccennek a "nagy" tudású mákos gamerek és kiszínezik a játékosaikat csupa sárgával(néha pirossal is), én meg jókat röhögök rajtuk annak ellenére h bukó a meccs
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten #9720 üzenetére
Az ilyeneket szinte a legkönnyebb legyőzni, elhiszik, hogy mekkora császárok. Ha jön az egyenlítés az ilyeneknek elkezdek táncolni + végignézetem a gólt 3x. Itt már kicsit visszavesz a gyerek, de kapja a másodikat, megint jön a tánc és a replay fétis
Majd elkezd középkezdésnél cselezni, leszerelem és vége is, a gyerek megtört
Egyébként patkány dolog a replayt visszanézni, ha tényleg semmi indok rá. És általában tényleg semmi indok nincs rá csak egy mezei gól volt, de ő visszanézi -
BlessedElroy
senior tag
válasz
Rypejakten #9720 üzenetére
Azaz.
De ez úgy a legjobb, ha gyorsan rúg 1 gólt, végignézi az összes visszajátszást. Ezután pedig elvered 4-5 góllal és mindet végignézeted vele. -
deszkaúr
tag
na hali mindenkinek
egy kis szilveszteri, évvégi összegzés a teljesség igénye nélkül
arról,hogy milyen ellenfelekkel nem szeretnek a fórumtársak
játszani a Fifa15 szeptemberi megjelenése óta
ha esetleg valakinek van kedve pótolni a listát, hát tegye, vagy ne
szóval kik a nem kedvelt ellenek
1. futóbolnd, töketlen idiótákkal teletűzdelt csapat
2.lőjünk, tüzeljünk mindent 30-ról csapat
3.vaktában lőni mindegy hogyan és honnét csapat
4.cselgép matyik, húzogatós barmok csapat
5.lasztit beemelős, indítgatós csapat
6.előnyt megszerzős, utána időhúzós, hátul passzolgatós, idegtépő csapat
7.Ronaldós, Messis, Ibrás, stb. szupercsapat telenyomva + edzéslapokkal
8. ezüstlapos,néha alázós csapat
most hirtelen ennyi jutoot eszembe
mindent itt a fórumon olvastam ez csak egy kis összegzés, kissé sarkítva -
CatamarcaFC
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogyan lehet betenni a game facet a játékba? Megcsináltam mindent a fotót és el is mentettem, de miután belépek a fifába és a karrierbe megpróbálom letölteni és azt írja hogy: Úgy tűnik, hogy nincs gameface arcod a www.blablabla.com oldalon létrehozhatok egyet.
-
Nazara
őstag
(#9709) BoboDJ:
OMG, 2 United-játékos
bár Youngy elég gyengus lesz védőnek, de sebaj.
Sanchezt és Lallanát biztosan ki fogom próbálni, ezt a fekete Rúnit az ára miatt tuti nem.
Viszont Young egy 5védős felállásba még akár jó is lehet.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
vegitossj7 #9690 üzenetére
Úgy használom, pont ezért is írtam a kollégának, hogy azért nem teljesen heytálló amit ír.
-
-
petyusz851
tag
Én ma Div10-be kifogtam egy vélhetően coin hackert.... Vezettem 1-0-ra majd kilépett és nekem adta a vereséget...
Egyébként 1 meccsen ment normálisan lagg nélkül, de azon az egyen is a csávó az elején nyelt 2-öt és kilépett
De sikerült feljutnom Div9-be! -
Stylerr
addikt
Uraim! Mit szóltok [ehhez] a csapathoz? Gondolkoztam azon, hogy Mascherano helyett Mirandát tegyem be, mert az argentin lassabb is és alacsony is. Tapasztalataitokat várom!
-
Syz
senior tag
Ízlés dolga,de ha nem kapcsolod be a V-syncet akkor tényleg hullámzik a kép egy 60 Hz-es monitoron.Akinek 120 vagy 144 Hz-es monitora van,az kikapcsolt V-syncel is el tud lenni mert jóformán nem veszed észre a különbséget.De a 60 Hz-es monitoroknál és tv-nél úgy valóban játszhatatlan a játék.Amúgy az nem igaz hogy ezt nem lehet orvosolni,én pl. a RadeonPro nevű progit használom meg úgy általában mindenki más is.Nevében ellentétben nem csak AMD kártyákhoz lehet használni,Nvidiával is működik.Azzal a progival MINDEN ilyen jellegű problémát lehet orvosolni és lehet 120 FPS-re is lockolni ha akarod.Nagy előnye hogy rengeteg beállítási lehetősége van (pl. a D3DOverrider-rel szemben) és ha ezzel a progival indítod el a játékot akkor ez valóban érvényesül is.A legújabb ATI driverben is sok beállítási lehetőség van,mégsem működik minden játéknál,pl. a Fifánál sem.Az input lagban meg igazad van,tényleg van ilyen,de az meg leginkább tv és monitorfüggő,hogy milyen márka,milyen árkategória.
-
Rexcsek
tag
Azt hiszem a hétvégén megpróbálom megnyerni azt a kupát amit még nem sikerült, utána egy darabig tuti ráhagyom. Már a feleségem is nevet azon, hogy miket hagynak ki a játékosaim. A Fifa 14-ben ugyanez volt:megnyertem az idények ligacímet, utána irány a 4. osztály.
Egyszerűen méltatlan a játéktudásomhoz amilyen meccseket most nyomok. Az über azért Ronaldo 7 méterről üres kapus fölé helyzete volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest