Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
BAKKER kipróbáltam az egyéni taktikát hátha nem vált vissza meccs közben örökösen és láss csodát nem vált vissza defaultra!
(nem akarom elkiabálni, remélem most már működni fog)
Na akkor most végre vissza lehet állni a megszokott taktikámhoz, felállásomhoz JUPPY
-
evibly
senior tag
válasz
Yodamest #10492 üzenetére
+1
Bizony, én tuti be fogom szerezni, de gondolom jóval drágább lesz, mint az eddigi jobb török ligás IF lapok (Sow, Yilmaz). Egyébként durva, hogy három játékos is van a mostani TOTW csapatban a Süper Ligből: Scarione (CAM) lehet még érdekes, Civelli (CB) már nem annyira, de nekem tetszik, mert a török bajnokságra épített csapatommal szeretek a legjobban játszani.
Remélem egyszer Ba is odateszi magát, nagyon örülnék egy IF verziónak belőle is...
-
Yodamest
veterán
válasz
argentin27 #10496 üzenetére
Én most nem érem el az oldalt, de ha Ibra akkor alap bele még: Matuidi, Silva, Luis, Sirigu,
A brazilok miatt pedig lehet egy Ramirest vagy Felipe Melot is bele lehet majd tenni. PSG-s szélsővédők szerintem baromi jók ők is mehetnek. -
argentin27
senior tag
Van [ENNÉL] jobb???
-
argentin27
senior tag
Ha van esetleg kedve és ideje valakinek nekem segíteni abban hogy kéne egy csapat 4-3-3(5)-re Ibra CF-re, a lehető legjobb hibrid kéne! agyon hálás lennék!
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #10489 üzenetére
Nekem kell az a kártya.
(#10490) Pacos: Én is próbáltam, de képtelen vagyok valamiért szélsők nélkül játszani, túl sűrű a pálya közepe olyankor.
-
Pacos
tag
válasz
Rypejakten #10491 üzenetére
Köszi! Megnézem! Bár többször nem a kapus poszton dől el a meccs...kivéve mikor de!
Pl. De Geanak is voltak már...védései...isIraizoznak szintén.
Írok majd pv.-t a bajnoksággal kapcsolatban
-
Yodamest
veterán
válasz
szpal17 #10487 üzenetére
IF FELIPE MELÓ!!!! az az ember már a 14 ben is baromi op volt, és ez idén sincs másképp. Arra a lapra érdemes lesz építeni egy csapatot mert az nem ember. Aki még nem próbálta ki a simát sem, sürgősen tegye meg, meg fog lepődni.... nekem a NO1 védekező középpályás a játékban holtversenyben Vidallal, kb ugyan olyan jó!
-
Pacos
tag
válasz
Nazara #10480 üzenetére
Természetesen van Herrera
De azt hozzá kell tennem -hogy amit már te is írtál- hogy a kerethez kell alakítani a játékstílust, felállást.
Én most a 4-3-1-2-ben találtam meg a baszkokhoz a megfelelő felállást. De, így sem teljesen baszk a keret
Sajnos kénytelen voltam 1-2 egyéb -de ők sem extra jók- játékosokkal kiegészíteni a keretet. Három nem baszk van a keretben(De Gea, Paco Alcacer, Manu Del Moral). Viszont ezzel a felállással sokkal több helyzetem van és az összjáték is 100x jobb. Még a 4-3-2-1 is jó lehet akár, vagy ha nem szélesen állnak fel a 4-1-2-1-2....
Szerintem a kapott góljaim 90%-át fekete játékos rúgja. Nem tudom milyen lesz a FIFA 16, de most a Bilbaonál van egy FEKETE baszk játékos!!! Inaki Williams aki idén néha kap már lehetőséget a csapatban.(a valóságban) Remélem 1-2 éven belül szuper lesz és akkor ő lesz az én Ibarbom!
Egyébként vmiért a FIFA15 nem akarja adni, pedig a keresési listában ott a neve. Kipróbálnám! Lehet ő is ledönt mindenkit és finggal is 127km/h-val hajtja a lövést!
-
nzsolt77
tag
hsp15 nem mükszik a játék.sajna.kidob...így hát töröltem és ujra raktam.
-
argentin27
senior tag
válasz
BlessedElroy #10482 üzenetére
A hamis 9-es mindig is a kedvenc felállásom volt a meccseim kb 70%-át ebben toltam le, de a hosszan tartó rossz sorozatok miatt váltottam, régebben is ez volt, váltás de aztán mindig valahogy visszakeveredtem a hamis 9-esre!!!
Lehet most is azt kéne csinálnom!
-
Dinter
addikt
Valahol le van írva milyen posztra milyen chem lap kell?
Erre gondoltam: 4-1-2-1-2
GK: Wall
LB, RB: Anchor
CB: Shadow
CDM: Powerhouse
CAM: Maestro
LM, RM: Engine (?)
ST: Hawk -
BlessedElroy
senior tag
válasz
argentin27 #10481 üzenetére
Azt hiszem a Te felállásod a hamis 9-es. Gondoltam kipróbálom tegnap, bár nem volt szimpatikus. 12 meccs online győzelem zsinórban, utána 6 bukó, most megint nyerő széria van.
-
argentin27
senior tag
Most egy kicsit megint kezd elgurulni a gyógyszerem!
Eddig mind a 3 meccsem kajak be van lassulva, méterekre pattan mindenkitől a labda és ahogy előttem
megfogalmazta Yodamest csúszkálnak, korcsolyárnak! Komolyan mondom ahogy leveszi és utána megfordul a labdával Hazard és az összes többi, mint ha Fekete Laci lenne az összes!Erre nem azt mondom hogy hendi, de valami biztos, fáziskésés vagy rossz kapcsolat nem tudom, habár nem laggol!
Ez azért bosszantó mert tegnap szinte egész nap fifáztam és nem volt ilyen, benne marad az embernek a kezébe a tempó és a mozgások, de ma minha PES-re váltottam volna akkora a különbség!
Egyszer egész nap élvezem a játékot aminek itt hangot is adok, másnap pedig teljesen használhatatlan az egész!
-
Nazara
őstag
válasz
Yodamest #10478 üzenetére
Ez a csapatom most, de összességében nem megy a játék néhány napja valamiért, pedig nem változtattam semmin. Ha megnézzünk, az egész jobboldal 80 rating vagy alatti, mig a másikon vannak nagyobbak. De nem érzem, hogy bárki rossz lenne, legtöbbször az egész rendszer mond csődöt, amolyan szétesett az egész sokszor.
(#10477) Pacos: Ez szép cél, remélem Herrera benne van a keretben, ha már baszkok, mivel ő nagyon OP.
"FIFA No Racism kampány+EA Sports = minden feka overrated a játékban. Mészöly Kálmán ettől durvábban fogalmazott
" Kifeküdtem.
-
szpal17
őstag
válasz
Yodamest #10473 üzenetére
Nem számít a rating csapat szinten...már próbáltam a bronz játékosokat is a padra ültetni. Nem volt változás. Első két meccsen éreztem, hogy nagyon megy, de aztán ismét visszatértünk a lassuláshoz.
Inkább egyes játékosok nagyobb értéket képviselnek, mint amit a lapjuk tükröz. És ez meg is látszik pl. a góllövési statisztikán...pl. Vargas, Ibarbo és még sorolhatnám...
Lehet belőlük kéne egy ilyen aranycsapatot építeni. Mindenkinek vége lenne. -
Yodamest
veterán
válasz
Nazara #10475 üzenetére
Az össz csapat rating számít, tehát lehet azért nem érzed ezt, mert nálad vannak a csapatban "kis" játékosok is, akik kiegyenlítik a dolgot. Azt viszont rengeteg helyen olvasni, itt is írták már talán, hogy full inform, meg toty csapattal lehetetlen játszani, mert teljesen használhatatlanok a játékosok.
-
Pacos
tag
válasz
Amiket leírtok az annyira "FIFAs"
Van ami már évek óta ilyen. pl. ahogy írod ez a "korcsolyázás"
Annyira tipikus hiba. Ez az amikor egyet lépek jobbra és 6m-t csúszik. Áááááhhh!
...
Egyébként a kulcs szerintem is a marketing, mert hát ma ez a lényeg és a FIFAnak is. Így szerintem nem kell nagyon változtatni a kedvenc kereteden, csak vegyél ezt-azt az a lényeg. Esetleg néha 1-1 játékost cserélj ki.
Nekem az nehezíti a dolgom hogy vannak elveimBaszkok. Ennyi. Sima Onlineban Athletic Bilbao. Ez még elmegy. FUTban viszont egy baszk keret háááát nem vmi acélos
79-80 rating a max. Mindenki másban jó, de legtöbbször abban sem extra jó csak nem olyan szar
Ezért kb. bármilyen csapat legyőzése nagy öröm, mert én 99% csak erősebb keret ellen játszom.
...
FIFA No Racism kampány+EA Sports = minden feka overrated a játékban. Mészöly Kálmán ettől durvábban fogalmazott -
Nazara
őstag
válasz
Nálam is vannak non-rare beastek, pl. Herrera, Kaboul, Rafael, Juan Jesus, de mindez csak azért, mert összességében jóval kevesebbet vár tőlük az ember, hiszen "gagyik". Ezzel ellentétben, egy drága játékostól azt akarod, hogy megváltó legyen, és rágörcsölsz, persze hogy nem fog vele menni.
De az nem igaz, hogy ne dicsérnénk valakit. Én pl. Robin van Persie-nél jobb csatárral még nem találkoztam a játékban. Egyszerűen ő passzol legjobban a stilusomhoz. De a szélen Reus fantasztikus, rajta kivül Thiago Silva is godmode-ban nyomja, vagy esetleg Yaya Tourét is emlithetném, mint tankot. Diego Costának is nagy a rajongótábora például.
Persze vannak drága és fos játékosok (vagy nem fos, de olcsóbb és jobb alternativával rendelkezők - Kompany, I'm looking at you
), de mindez legtöbbször csak az irreális elvárásoknak, a játékmechanika hiányosságainak, a frusztrációnak, esetleg a bénázásnak köszönhető.
(#10474) Garsza: Ilyen még nem volt velem, egy meccsre szólnak az eltiltások. Dobd ki őket a keretből, majd tedd vissza, akkor hátha. Ha nem segit, és nem drágákról van szó, akkor quicksell, majd újra megveszed őket a piacról.
-
Garsza
veterán
Helló két játékosom kapott piros lapo kupában az egyiken már 4 meccs óta rajta van a másikon 3 ez normális vagy valami bug?
-
Yodamest
veterán
válasz
argentin27 #10470 üzenetére
Akkor még jó ha csak az oldal és alapvonalnál csinálják, én is akkor szoktam kilépni ha úgy a pálya minden pontján ez van, ilyenkor értelmetlen. Amikor egy labdaátvétel 3 mp és addig 3X szerelik, meg úgy sodródnak a játékosaim mintha korcsolyapálya lenne, pedig nem volt esős idő. Sokszor egyet nem tudok fordulni, mert úgy sodródik mintha valami autósszimulátor lenne elképesztő, mondtam is már ismerősnek, hogy legközelebb megpróbálom kormánnyal játszani a fifát, mert itt ideális íven kell fordulni.....
A rating kérdése:
Az sem véletlen talán, hogy a nagy fifások a videókban mindig kis csapatokat raknak össze. Akár hány ilyen tutorial meg gameplay videót néztem mindig az van, hogy tele a csapatuk non rare lapokkal, mert tudják jól, hogy olyankor nincs hendi. És az is érdekes, hogy amikor itt fórumon dícsérve van egy-egy játékos sosem ilyen Di Maria, Rooney, Costa meg hasonlók, hanem Rojo, Ibarbo, Santana, Leroy Fer, Alessandrini, Holebas, stb.. lényeg, hogy ha írjátok, hogy fúú ez de atom jó játékos, rákeresek tuti hogy ilyen 79-es rating alatti lesz, szerintem ez sem csak véletlen. Aguero is egy fos, ellenben egy Giovinco fúú de jó, ez pl hogy lehet? hát azért mert utóbbinak sokkal kisebb a ratingje, így a gép nem fogja vissza! Aguero meg belassul, esetlen lesz a magas rating miatt. Szóval igazából ez az UT egy csapatmenedzsment, ahol nem az a legjobb ha a legdrágább csapatot rakod össze, a legerősebb játékosokból, hanem azokból akiknek alacsony ratingen a legjobbak az értékei tehát ilyen rating/értékek játékosokat kell keresgélni. Minden eddigi tapasztalat erre mutat. -
Dinter
addikt
válasz
Vampire Bat #10451 üzenetére
Ibarbo
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #10468 üzenetére
Igen, én is hasonló okok miatt tettem vele egy próbát, de a kapuig nem jutottam el.
(#10469) szpal17 + (#10470) argentin27: Az alapvonalnál nem igazán használ, főleg ha van egy védő az ember nyakán, de ha szabadon futsz egy labdáért az oldalvonalnál, akkor a jobb analóg megfelelő ütemű ellentétes irányba pöckölésével meg lehet tartani néha, mert berepül.
-
argentin27
senior tag
-
szpal17
őstag
válasz
argentin27 #10468 üzenetére
Az első meccsel szintén vigyázni kell. Előtte nyomni kell egy-két offline meccset, utána egy sima season meccset és csak utána a FUT. Ha nem így csinálom akkor általában tuti vereség az első.
Egyébként hozzászólva a korábbiakhoz...
A DIV1-ben folyamatosan vért izzadok a 14 pont megszerzéséhez...eddig még megvolt mindig.
A title címről meg le kell mondjak, mert vagy a coin gyűjtők jönnek és ha csak egy meccs kell akkor azt úgy veszi mintha lejátszottam volna eredmény nélkül....vagy első 6 meccs győzelem, utána jön két olyan mintha még sosem játszottam volna a csapatommal és nem az, hogy nem egy ligában játszanak, hanem nem egy sportágat űznek. Nekem nem is a lomhaság ami idegesítő, hanem az állandó botladozás és szabálytalanság elbírálás....attól tudok idegbajt kapni.
Tegnap is na van 16 pontom, megyek a title címért, erre két olyan meccs jött ahol már a 10. percben tudtam, hogy végem, mert Tevez és Rossi is labdaátvétel után botladozott...Egyébként csak engem idegesít, hogy a vonal mellett nagyon bénák a játékosok? Ez már a korábbi részekben is megvolt, de most...hihetetlen amikor szeretnék elérni egy labdát és jön az a bizonyos suta mozdulat...biztos mindenki találkozott már vele
-
argentin27
senior tag
Na ma lejátszottam első meccsemet és megint olyan volt mindenki mint a faxom!
Mindenki belassulva, sehol a megszokott tempó, olyan érzésem volt mintha le lenne lassulva az egész játék!
Nem tudom hogy ez valami kapcsolati hiba vagy mi a tököm?0-0-ás félidőnél ki is léptem a francba mert idegesített hogy már passzolnám tovább de nem veszi be a psssz hanem átveszi komótosan mint egy busz pl Hazard
Nazara:
Nekem onnan jött a 4-4-2 hogy általában akik így jönnek ellenem, azok ellen szenvedek, nem mindig de ez valahogy megmaradt bennem!
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #10463 üzenetére
Ez a 442 egy hatalmas kula nekem.
Maradok a hamis kilencesnél, mással úgyse tudok ilyen szinvonalon játszani.
(#10466) Yodamest:
Engem marhára idegesit, hogy nem lehet fixen egy csapattal játszani folyamatosan, kénytelen vagyok fitness lapokra költeni, vagy cserecsapatra. Nagyon nehéz igy is tökéletes hybrideket összerakni, gagyival meg nem megyek online, mert kiesek azonnal, amint nem klappol valami. Offline meg akar a fene baromkodni, nincs is normális sorozat, ultimate gép ellen biztos nem fogok az első osztályban szenvedni állandóan.
Két azonos minőségű hybridet meg elég nehéz összerakni, ráadásul szeretem megszokni a játékosaim viselkedését, ha váltogatok a csapatok között, abból csak káosz van. -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #10465 üzenetére
de akkor mindig veszed nekik a fitness kártyákat? az nem valami kifizetődő
-
Juventus FC
tag
válasz
100% én is így látom ahogy Te. Ha ott akkor nem adom el az egész csapatot biztos hogy div9-10 nincs megállás. Délelött eladtam a játékosokat délután megvolt az új és láss csodát
ment
A pénz mozgat mindent nem kérdés hol nem szar**** le az EA hogy a pszichiátrián köt ki az ember amíg dől a lovéYodamest
Nem tudom, hogy mi van abban az esetben ha több csapatod van nekem mindig egy volt csak és azzal játszok
-
Yodamest
veterán
válasz
De ha tényleg az van, hogy új csapatnál kapsz egy boostot akkor mi számít újnak? aki összerak mondjuk minden erősebb ligából 1 csapatot annak az összes be fog lassulni idővel vagy csak 1 és ha átvált egy másikra akkor azzal tolhatja amíg a másik csapat helyre nem áll? nekem pl most van 5 különböző bajnokságból csapatom, akkor ha az egyiknek annyi akkor mindet adhatom el? tehát ez így elég érdekes
-
argentin27
senior tag
(#10436) Nazara:
Én is rendszeresen élem meg ezeket kolléga, de ezt bizonyára Te nagyon jól tudod!
Eddig az új accomba dec19-e óta 190 meccset pumpáltam bele. A legjobban kedvelt 4-3-3(5)-ös felállással kezdtem, amit sacc/kb a 120. meccs magasságában kénytelen voltam lecserélni a 4-4-2-re mert ugyan azok a tünetek jöttek elő mint a HSZ-edben! Új csapat új felállás ja és új taktika mert ugye egyéni felejtős! Most "megy a játék" egyenlőre de biztos vagyok benne hogy ez hamarosan megváltozik és tervezhetem újra az egészet!Ha azok a játékosok mint pl Te Nazara, szpal17 és még akik tartósan div. 1-ben veretik, elismerik hogy scriptelt a játék és szopat akkor ezen nincs is mit vitatkozni!
Juventus FC:
Nekem ez egy régi teóriám, már a 14-nél is így gondoltam de lehet hülye vagyok!
Úgy néz ki hogy ha mindenki meg lenne elégedve örökre azzal a csapattal amit összerak és mindig jól menne velük akkor nem venne új játékosokat, nem adna el és nem pörögne úgy a piac ahogy az most pörög!
Természetesen akkor is lenne piacolás de nem olyan mértékban! Plusz ugye minden eladott játékos után megy az 5% coin adó az EA-nek, ezzel folyamatosan fogy a coin és azt a játékosok úgyis is pótolják, vesznek point-ot stb.... Szóval az EA érdeke a játékosok folyamatos cserélgetése, mozgása mert ez az ő malmukra hajtja a vizet!De lehet ez mind csak az én összeesküvés elméletem?
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #10461 üzenetére
Nem a csapateladáshoz van köze, hanem időszakos a dolog. Az csak egybeesés, hogy összeraksz egy új csapatot, anélkül is már mennél felfelé. Én is div 2 be simán felmentem div 6 ból, aztán most megint lassú fos az egész csapat és szépen esek visszafelé....
-
Juventus FC
tag
válasz
Rexcsek #10460 üzenetére
Ez így van
De néha még az is kevés mert nálam volt olyan hogy fut-ban div2 ből div6 ba simán mentem le szinte gyözelem nélkűl. Beszéltem itt forum társakkal akiknek szintén volt ilyen.
div6 ba eladtam az összes játékosomat majd épitettem egy új csapatot amivel mit ad isten div 6-ból elsőre feljutottam div 5-ben bajnok lettem irány div 4.......stb
De mi a sza**** kényszerít rá a játék arra, hogy eladjam a csapatom majd az új csapattal megint megy minden "simán".
Ezzel csak az a bajom, hogy én juve drukker vagyok és velük szeretnék játszani....nah mindegy ez csak egy bosszantó dolog a sok közűl -
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
tigomigocika #10457 üzenetére
Én nemj emlékszem rá
Én PC-n játszom,szóval ez lehetetlen. -
evibly
senior tag
Nálam az a mostanra kiérlelt tapasztalat, hogy késő este, fáradtan nem szabad játszani, mert olyankor csak a szívás megy. Sajnos nekem is főleg akkor van időm, de azt veszem észre, hogy fantáziátlanul, frusztráltan játszok, aminek semmi értelme, mert akárhogy is van, nekem ez szórakozás (akarna lenni.)
A másik, hogy bármekkora is a nyomás, nem szabad hajszolni a győzelmet, mert abba belegörcsöl az ember - bár ezt már többen leírták, nagyon osztom. Nyilván arra törekszem, hogy nyertes meccstől álljak fel a konzoltól, ezért is csinálom, hogy ha megvan egy szép győzelem, ott abbahagyom, mint a pókerben
Más, főleg MdewC kolléga figyelmébe:
A FUT levezetéseként Online Season meccseket szoktam nyomni és a Juventusban találtam meg a sikercsapatot. Szépen lépdelek fel, most egy pont van a 3. osztályhoz, de nem sietem el, van hozzá két mérkőzésem még.
Ma reggel indulás előtt toltam egy menetet és 5:1-re vertem baromi simán a már 3. osztályban lévő, egyébként amcsi ellenfelemet, akinek alig akadt eddig veresége, ezért furcsa is volt, pedig nem történt semmi extra. (Most biztos ő volt fáradt.)
A hamis 9-ces felállásban megtaláltam a tökéletes taktikát, ahol Tevez van középen, Asamoah és Giovonco a két winger, a középpályán meg Pogba, Vidal, Marchisio/Pirlo nyomja. Iszonyúan bejön ez a felállás, és igen, nagy néha kikapok, de a jellemzően Real, MU ellenfelek nem tudnak mit kezdeni ezzel a formációval. Tevez egy vadállat, Coman nem jött be szélen, helyette Asamoah megbízható, erős, Giovoncot meg nem kell bemutatni. A sima szezont is érdemes néha próbálgatni, sztem nincs, vagy alig érezhető bármiféle hendi dolog, a Juve meg nagyon bejött
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Vampire Bat #10455 üzenetére
irtam h valaki jön e játszani ps4-en.
és arra válaszoltál véletlenül szerintem
na goo melo -
Yodamest
veterán
válasz
jalicsbal #10447 üzenetére
(#10448) Juventus FC + 1
Igen itt az a baj, hogy nem egyszerűen rossz formában van 1-2 játékos (mint a való életben), akit lecserélsz és meg van oldva a probléma, hanem a játék "butasága" miatt ezt elég undorító módon hajtja végre.
Mint egy autós játékban, ahol előzés után érthetetlen, unrealisztikus módon begyorsulnak ellenfelek és simán visszaelőznek, nem tehetsz semmit. Itt is ez van igazából, sajnos ezt a programozók még nem tudják élethűbben lemodellezni.
Végre nem csak számok döntenek egy sportjátékban.
Ez meg pont, hogy rossz, hogy nem a számok és a tudás dönt. Így teljesen kiszámítható az egész, ahogy a kolléga is írta, még egy hozzá nem értő is ránézésre megmondja, hogy fog alakulni egy mérkőzés, és ez gáz.
Mi lenne ha egy DOTA 2-be is néha hendit kapna az egyik csapat és sokkal nagyobbat sebeznének a hősök véletlenszerűen? vagy egy CS-be a vesztésre álló csapat hirtelen felerősödne és minden lövésük headshot lenne? Nem lennének e-sportok, nem lehetne tudni, hogy aki nyert az tényleg a tudása miatt vagy másért nyert-e? És a Zala vs MU nem hendi hanem bunda volt -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
tigomigocika #10452 üzenetére
Ezt nem értem,hogy "Ezt biztos nem nekem címezted",ez mit akar jelenteni?
Te is ilyen vagy?Vagy ellened játszottam?Juventus Fc
Köszi a válszt,akkor őket fogom játszatni. -
gyulakr
tag
válasz
Rypejakten #10401 üzenetére
"AKIRŐL A VÉDŐMRE PATTAN ÉS KIBASZOTT ÖNGÓL"
ohh hát ilyen sztorijaim nekem is vannak, vezetek 1 góllal, 90. perc, az ellenfél támad, ártalmatlan beadás, a 3 védőmre 1 támadó van középen, David Luiz védhetetlen öngólt fejel a beadásból
-
Juventus FC
tag
válasz
Tevez + Ibarbo szerintem, két külömböző stilus
-
tigomigocika
senior tag
válasz
átadom neki
ezt tuti nem nekem cimezted -
Vampire Bat
aktív tag
válasz
tigomigocika #10449 üzenetére
Innen üzenem a gyereknek,akivel előbb játszottam,hogy csapja el a busz!
Véletlen fejelt 2 gólt,én rúgtam egyet a 70. percben,és aztán 24 percen keresztül hátul passzolgatott.Még a 90.percben meg is szereztem a lasztit,de mivel Higuaín g.ci lassú,ezért utolérték.Amúgy szerintetek melyik páros a jobb?
Tevez+Higuaín
VAGY
Tevez+Ibarbo -
nzsolt77
tag
HSP15??? senki nem rakta fel még?akkor majd kiprobálom.
-
tigomigocika
senior tag
valaki ps4-en meccs most?
-
Juventus FC
tag
válasz
jalicsbal #10447 üzenetére
Azért ezzel nem értek egyet. Az lehet, hogy az életben előfordúl egy-kétszer hogy a gyengébbik csapat nyer szerencsével, de hosszú távon mindig kijön a tudás külömbség. Ha "ez" lenne az élet, akkor kérdem tőled miért nincs magyar csapat mondjuk a BL-ben? (jó ideje) A gép nem úgy hendizik, hogy mondjuk 30 meccsen, ha jobb vagy az ellenfelednél akkor enged is játszani hanem képes arra hogy egy meccsen belűl belassítja az embereid majd fél óra eltelével mindenki mint a nyúl úgy fut. Kb 600 meccset játszottam idáig vele de 80% már a meccs elején meg tudod mondani ki fog nyerni. Hiába vezetsz 3-0 ra akkor is érzed hogy elkezdi nyomni az ellenfelet a gép és simán fordít. Most, hogy voltak az ünnepek a barátnőm is nézte a meccseket 2-0 vezetek de már Ő mondja, hogy forditani fog a srác mert látszik, és ha már ezt egy nő is látja
akkor ott baj van.
És persze az életbe is sok minden előfordúl de olyan nem, hogy valaki a meccs elött tud futni egy bizonyos sebességel de a 45 percben meg be van lassúlva (látványosan).
Maradjunk annyiban, hogy a gép nagyon figyel mindenre, hogy izgalmasak legyenek a meccsek
Azt még elfogadom, hogy vannak itt olyanok akik tényleg tudnak játszani és nem érzik annyira a hendit mert ha be is lassúl a csapata vagy a passzait szana szét szorja a gép akkor is annyival jobb hogy tud kompenzálni!
De az, hogy a gép mocskos mód irányít "minket,és a játékot" az nekem nem kérdés. -
jalicsbal
tag
Hendi nélkül fele ennyire sem érdekelne ez a játék.
Végre nem csak számok döntenek egy sportjátékban.Igaz fociban nem így van? Ha nem lenne hendi IRL akkor nem verte volna meg a Zalaegerszeg az MU-t, nem telelne utolsó helyen a Dortmund a bundásligában. Soroljam még vagy tudja mindenki, hogy napestig lehetne sorolni. Hány olyan meccs van amikor minden kifelé pattan a kapufáról a másik csapatnak minden bejön. Bírók hányszor tosszák szét a meccseket..
Hallo! Ilyen az élet. -
Csokipuding8
tag
Rég írtam ide, mert ritkán tudok játszani, inkább csak olvasom amiket irkáltok. De számomra hihetetlen hogy ennyire kettészakad ez a hendis téma. Vannak akik szerint van, és akik szerint nincs. Én nem is foglalnék állást mert nem tudom, nem volt közöm a játék fejlesztéséhez hogy itt okoskodjak. De nem gondoljátok hogy a játék - sajnos - temérdek kisebb/nagyobb hibája az amire mutogattok? Egy-egy meccsen halmozottan jönnek elő, onnantól megy a frusztráció is, pláne ha erősebb csapattal van az ellen, megy az izgalom ami hibát szül, nem beszélve sokszor egyértelműen a jobb statokkal rendelkező játékos alulmarad akár ezüst emberekkel szemben, és lehetne sorolni a tényezőket amik azt generálják a játékosok fejében, hogy itt bizony bele van programozva a játékba a hendikep... OK, lehet h van. De szerintem nagyon nagyon sokszor el van ez túlozva.
Tegnap végre volt időm játszani jó pár meccset. Már annyira vágytam rá meg ki voltam éhezve hogy sziporkáztak a megoldásaim a pályán. Jöttek a hibák is, de leszartam, hót nyugodtan játszottam és többnyire hoztam a meccseket. Amelyiket nem ott általában jobb volt az ellenfél. Ma meg mi van? Szopok mint a torkosborz. És nem csak azért mert jobbak, hanem mert fossa a játékmenet az agyb*szó hibáit. Az összeset amit itt fel szoktatok sorolni. De ez miért hendikep? Olyan nevetséges gólokkal egyenlítettek az utóbbi 3 meccsen 80+ percben, hogy csak pislogtam hogy ezt hogy.... Úgy hogy minden tőlem telhetőt megtettem szerintem.... Felkúrta a vizet? Fel, mint az íz... De ilyen komplex lenne a játék rendszere, hogy akármennyivel is voltam jobb, látványosabban játszottam stb, "ő" kitalálta hogy most nem nyerhetek, megkomponált egy lehetetlen helyzetet, amit valahogy az ellen egy szem csatára be is fejezett??? Nem hiszem...
Részben kérdés, részben költői véleményfejtegetés most ez a gondolatmenet, szóval távol álljon tőlem hogy bárkit megbántsak. Ezért is kezdtem azzal hogy nem foglalok oldalt, de érdekel a téma, mert néha elképesztő egyveleget alkotnak a játék hibái, ami igen, engem is piszkosul fel tud húzni, pedig többnyire marha türelmes vagyok
Üdv -
Rypejakten
addikt
válasz
Rypejakten #10443 üzenetére
le is töröltem, ma újraraktam, és ez fogadott.
áh azt már megnyertem, bocsi srácok.
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #10443 üzenetére
Mar tegnap a törlésről volt szó...
Amúgy akkor a PH-bajnokságban hogy fogsz szerepelni?
-
Rypejakten
addikt
mai mérleg 3 meccs, 1 győzelem, 2 vereség.
vereségek: első meccs 3-0-ról 5-3.
második meccs 3-1-ről 4-3. 4 befújt tizi ellenem.szóljatok rám hogy ne merjem újrainstallálni ezt a szart.
-
Yodamest
veterán
válasz
barcabome #10435 üzenetére
Nem csak veled van ez, így van megírva. 45. és a 90. percben nem rajtad áll, hogy kapod-e a gólt egyszerűen nem tudsz mit tenni ellene. Ekkor teljesen szétcsúszik a védelem, senki sem lesz a helyén, simán lehet indítgatni. Ilyenkor talán egy park the bus tud segíteni majd kipróbálom.
-
szpal17
őstag
válasz
barcabome #10433 üzenetére
Bár nem ugyanabban a felállásban játszunk, ők a legjobbak az olaszok közül szerintem. Volt egy IF Hamsikom CM-be. Nem volt rossz, lehetett vele cselezni meg gólt lőni, de nekem 4-4-2-be kevés volt a védekezése, ezért leváltottam Pogbára. Nagyon bevált, szinte lehetetlen elnyomni. Vidal szintén tökéletes támadásra és védekezésre is. A két széle nagyon gyors...Cuadrado egy állat.
Én is elég sűrűn használom a beindítást, nekem Tevez és Rossi nagyon bejöttek. Ketten együtt nagyon sok gólt termeltek nekem. Akiket szoktam még cserélni az Higuain vagy Di Natale. Akkor szoktam beállítani Di Natale-t amikor nagyon nem jön össze semmi. Általában vele ilyenkor jön a gól is.
Higuainnal bajban vagyok, mert vannak/voltak meccsek amikor úgy gondoltam, hogy kiszoríthatatlan...tényleg nagyon sok gólt rúgtam vele, de viszont vannak meccsek amikor nagyon kijön a lassúsága, ezért inkább padozik most. Középre még Marchisio lehet jó. De Rossi és Pirlo nekem CM-be lassúak voltak.Most egy IF Lichsteinert fogok venni Maicon helyére, csak még gyűlik a coin.
Tegnapi Tevez gól: [link]
Nagyon kellett a gól, mert az ellenfél rohadt idegesítően játszott. Lélektanilag itt megtört. -
nzsolt77
tag
valaki probálta már a HSP15??
-
Nazara
őstag
válasz
barcabome #10435 üzenetére
Nem, mindenkinél előfordul, szkriptelt szar az egész.
Nem tudom mi van velem, már meccsek óta képtelen vagyok dominálni, minden ellenfél szivat, még az is, aki ellen nyerek nagy nehezen. Nézik a visszajátszásokat, csak sprint mindig, a labda is sose hozzám pattan, a mútlkor Mangala letarolta T. Silvát igy a hülyéje egyedül mehetett kapura... Totál káosz az egész.
(Ja megvan, EA szerint ideje új csapatot épitenem.
)
-
barcabome
aktív tag
válasz
Nazara #10434 üzenetére
Köszi.
Csak nálam fordul elég sűrűn elő, hogy a 45. és a 90. percekben vannak még gólok? Elég idegesítő, hiába koncentrálok jobban félidőben és a meccs végén, elég gyakran kapok gólt, még akkor is becsúszik, ha az ellenfelem egész meccsen nem lőtt addig kapura, na akkor a 90. percben tuti betalál...
-
barcabome
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Serie A csapattal játszom, eddig 4-1-2-1-2(2)-ben (két CM egy CDM-el), viszont most próbálgatom a 4-3-1-2-t, ahol nincs CDM, hanem 3 CM.
Első meccsen nem volt rossz, Pogba volt középen, egész jól szűrt, de esetleg Pogba és Vidal milyen CDM-nek?
De Rossi és Medel volt eddig a CDM-em, nem rosszak, de inkább Pogba és Vidal kéne oda, mert szeretnék még 2 kreatív CM-et berakni a csapatba, kérdés, hogy a 4-3-1-2, ami ugyanaz mint a 4-1-2-1-2(2) csak CM-el életképes-e?
Még valami:
Kiket ajánlatok csatárnak Serie A-ból, mert leginkább a finom emelésekkel operálok a védelem mögé, viszont Ibarbo és Tevez nem nagyon szeret oda beindulni a workrate-jük miatt. Eddig aki nagyon bevált ő Giovinco meg talán Callejón ST-ben, de ő nem az igazi.
Gondolkodom Higuaín-on a H/M miatt. Elég tanácstalan vagyok.
-
Rexcsek
tag
-
Zsohi
őstag
Anyám, borogass! 5-0-as első fél idei vezetéssel sikerült majdnem elbuknom egy meccset.
Egy igazi hülye gyerekbe sikerült belefutnom, aminek az 5-0-as eredmény lett a hozománya a félidő végére. Fordulunk, jön a 3 néger a középpályások helyére, elöl maradt Neymar, Suarez és Benzeman és a mindenki támadjon utasítás részéről. A 70. percre 5-4-re hozta fel, szó szerint nem tudtam két egymást követő passzt adni, mert egyszerűen nem oda passzoltak a játékosaim ahova "mondtam" nekik, a védelmem átjáróház volt és a kapusom is csak szemmel verte mind a 4 találatát. Rendesen anyáztam.
Aztá' egy varázsütésre rend teremtődött a fejekben és meg is rúgtam a 6. gólomat, majd jött az 5. az ellenfelemtől hamarost, 35-40 méterről beverte Dani Alves-sel, hát legszívesebben...
A 90. percben végül beállítottam a végeredményt és 7-5-re megnyertem, soha többé nem kérek ilyet...
-
Nazara
őstag
Jajaj, elég volt ez a három meccs mára, WLW a mérleg, de mindháromszor nyulak jöttek szembe.
Annyira érdekes, hogy pillanatok alatt a mennybe vagy az őrületbe tud juttatni a játék. A két győzelmem megint RvP helyzetkihasználásának köszönhető, 3 kapuralövése volt, abból 3 gól lett, és nem ám tap-in-ekről van szó...
Annyira gyönyörű továbbá, hogy az egész meccsen türelmesen járatom a labdát, adogatom körbe, ő meg sprintel mint a hülye, és egy labdavesztés, aztán máris egy pillanat alatt ziccerben van, én meg kb. imádkozzak. Persze a kapuralövési mutatók legtöbbször ilyen 7-3 ide, szóval nem rossz, csak nyilván ellenfeleim legtöbbször 100%-os ziccereket kapnak a magasra tolt védelmi vonal miatt.Arra pl. nem is emlékszem, hogy lest mikor fújt be utoljára a gép nekem.
-
losilee1337
aktív tag
Xbox one megörült a fifa 4 meccs mind a 4-en a meccs elejétöl a végéig olyan gyors volt az egész játék menet ill csapat nálam is és az ellenfélnél is szakadó esőben is hogy csak kamilláztam mi van ja és a laszti is ugy szált mintha minden embernek min 85-90 es rugása lenne.
-
drk88
senior tag
1 hét után játszottam egy meccset elég is volt erre a hétre!
nem kommentelném a meccs részleteit.
-
dbika
csendes tag
Szerintetek most egy IF O'shea 20500 és egy IF Keane 32000 befektetés, hogy majd márciusba eladjam megéri lehet rajta keresni vagy sem?
-
argentin27
senior tag
Pedig a 14-ben milyen jó is volt!
Ha nem csal az emlékezetem akkor talán még nem is olvastam itt olyan HSZ.-t amiben dicsérték volna vagy jól szuperált volna valakinél! Persze nekem sem vált be, teljesen inpotens volt ingame a kis argentin.Keresem is a helyettesét még mindig a BPL-be RvP mellé, egyenlőre Hazard-ot raktam be ST-be 7-es chem-el nem rossz!
-
Zsohi
őstag
De Gea->Courtois
Jobban helyezkedik és sokkal kevesebb labda jön ki róla, de a kirúgásai gyengék.
Clichy->Filipe Luis
Egyszerűen jobb, szerintem.
Di Maria-> Bárki más, mert Marika szerintem úgy szar ahogy van.
Gyors a gyerek, de mellé mindenben gyenge... Nekem pl. Gerrard vált be nagyon.
Agüero->RVP
Agüero valami oknál fogva in-game egyáltalán nem tükrözi a statjait, kifejezetten gyenge...
-
Zsohi
őstag
válasz
Dinter #10418 üzenetére
Én nem úgy vettem észre, hogy sokat számítana a LS, vagy RS csavargatása. A 14-ben egyszerűen, ha ideálisan érkezett a labda és a játékos is jól helyezkedett akkor ollózott. A sarkazásnál meg az időzítés számított csak, miután megtolta LT+egyszerű lövés és sarkalt, de 1 az 1 ellen vagy üres kapura volt értelme. Meg ahogy mondod is egy kissé másként is lövi meg.
-
dracox
addikt
válasz
Feldobtad az estémet
. "David luiz félpályánál fésülködött" XD
-
argentin27
senior tag
Szép kis műsor lehetett
Nekem is voltak ma nagyon penge meccseim és Benny Hill show-ba illők is, a két véglet!
EA Sports.. mert megérdemlem!
Zsohi:
THX
kipróbálom!
De ez egye nem csak akkor működik amikor viszem a lasztit, hanem akkor is amikor a beadást vagy bepasszt akarok így belőni???
A bugokhoz: Semmi sem lehetetlen ebben a szakmában!
-
Zsohi
őstag
válasz
argentin27 #10409 üzenetére
Az LT-t kell nyomni a lövés pillanatában. A 14-ben rengeteg gólt vertem sarokkal, de a 15-ben nekem ez nem megy.
"Marha jó hogy PC és PC Fifa között is van különbség!" A Gran Turismo 5-ben személyre szabott bugok voltak, páran meg is jegyezték, hogy biztosan van egy külön csapat akik a bugokat gyártják a játékba, lehet itt is van ilyen.
-
^Boss
őstag
na ma nagy hullámvasút volt
első meccs: agyvérzés, megadná az alaphangot, de már egy ideje tényleg csak akkor idegeskedem, ha megszopat 100x a játék
szóval első meccs: 21. másodpercben voltunk, mire Falcao (aki egy kalap fos ha sprintről van szó nálam) más 30-nál járt középkezdésből, rákúrta, SIF De Gea rámozdult, de a mozdulat felénél megállt, ő ezt nem akarja kivédeni, gól. 21. másod(!)perc telt el.
na mondom, ez egy kis buzi droid, idegesítem egy kis passzjátékkal.
a 12. percig nem bírta elvenni, akkor elvette a felezőnél szabálytalanul (Yaya Toure-t lerántotta), mehet tovább, 40-ről rákúrta Sturridge-dzsel, gól. itt döntöttem, ez a meccs leszarós, csak szopatom ahogy tudom.
szögletből a 20. percben persze mégegyszer betalált, direktbe. nem viccelek, fifa 07 óta nem tapasztalt bug: beadta, a kapus kezei között gól. nem ért bele senki. becsavarta, érted.ezutáni meccs: aláztam, de mindent védett, mellé, stb. 83. perc, Benzema jó 30-ról ismét kikúrt nagy gólt lőtt, kezdtem azt hinni, hogy a játék készítői elírták a "ziccert" a kódban és ma a félpályás gólok számítanak annak.
ezután viszont 2x is alázás, és győzelem, Agüero mesterhármas, majd 2 gól, Hazard dupla közte.
végül ahol abbahagytam, mert mára elég ennyi: sima vereség úgy, hogy a félidőben 0-0, kapuralövések 10/7 nekem, 0/0 neki, labdab: 66-34.
kijön a második félidőre, Walker elesik Rojo-ban, megindul Hazarddal, belövi élesen, kipattan DG-ről, Cahill-lel nyomtam a vágdkiagecibe gombot, elesett a labdábab vagy a faszom tudja miben, tényleg nem tudom, mert nem volt senki a közelében, hát mit ad isten, megjelenik Agüero-ja, mivel Cahill nem bírt felállni kb 2-3 másodpercig, rárúgja, de DG véd (azt hittem van isten), ám ekkor Cahill bokájáról elkezd a kapu felé gurulni a labda ééés nem, még mindig nem gól, DG beugrik a gólvonalig úgy, hogy még fel sem állt (tényleg azt hittem király vagyok itt már), ám Agüero belebotlik a kiöklözött labdába, és gól (végre). Aztán középkezdés után nem sokkal leránt, szabálytalanság nincs, elfut Hazard-ral, beveri, én meg onnantól letettem a kontrollert, és engedtem had élvezze. a végén megírtam neki, hogy remélem legalább tudja, hogy köze se volt ehhez, de gg.(valaki amúgy tudja, hogy xbox one-on ha írok valakinek, miért nem írnak soha vissza? 360-on mindig anyáztak, itt soha nem írt vissza senki, kb 30-40 üzenet után sem)
na és a slusszpoén: 15k-t összefociztunk 2 nap alatt (1 feljutás, és a meccsek, nameg mivel megfogadtam, hogy nincs több rage quit, meg rage, felment 0.61-ig a szorzóm is), na elnyitottam. csoda ugyan nem történt, de egy IF Sanchez jött (mármint a CDM), 11k-n áll jelenleg. fog ez fentebb menni szerintetek, vagy ez egy fos lap, és adjam el még most?
-
argentin27
senior tag
válasz
Rypejakten #10410 üzenetére
Neked nem vált vissza default-ra többször is meccs közben ? Ezt nézegetted?
Marha jó hogy PC és PC Fifa között is van különbség!
-
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27 #10409 üzenetére
azthiszem RT-t kell nyomni, szóval jobb alsó ravasz.
hát igen, utólag nyilván én is csak röhögök ezen, nem is nagyon érdemes felhúzni komolyan magunkat rajta, mert rágörcsölve mégrosszabb eredmények jönnek.
* * *
MdewC: a taktikáddal játszottam ma 7 meccset, 4 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség div4 ill. div3-ban. holnap részletesen írok róla.
-
argentin27
senior tag
Amúgy azt tudja valaki hogyan kell csinálni azt amikor a csatár a befejezésnél trükkösen lövi meg pl: nem is oda néz és sarokkal elteszi ilyenek?
-
dvtkfan
senior tag
Csak hogy negatív is legyek...úgy beálltak az árak, mint a nagyapám dereka...ha így haladunk nem fognak sokat felmenni...
-
evibly
senior tag
válasz
Defoe egy kalap fos, gyengébb mint anyám GYES-en volt
Elnézést, de ezen hosszasan, hangosan röhögtem
-
törölt tag
válasz
Imádom ezeket a játék szidó hsz.eket
Olyan viccesek!
-
Rypejakten
addikt
jó, én picit most letöröltem a játékot.
kár, hogy nem mentettem le a képernyőképeket.
4-0-ra megyek a 44. percig. ellenfél csapatának neve SWEAT FC, támadósorban ott figyel 6 chemen Ibarbo és Tévez, hátul combos PL védelem. a csávó láma, reménykedtem, hogy ha a félidőt lehozom gól nélkül, a másodikra nem jön vissza.
aha. 45. perc, szöglet, gól. a csávó elhiszi hogy van esélye. második félidő, Aubameyang és Doumbia jön a két szélső helyére, felállás szerintem átrakva 4-2-4-be. jó, higgadtan, azért okos gyerek vagyok én, leszűröm mire megy ki a játék, be is hoztam Jones-t Cabaye helyett, ne csak Matuidi szűrjön középen.
középkezdés, megindul, elkapom. visszapattan. elkapom. eladom a passzt. löbbölt labda, Luiz szerintem hajat fésült a félpályánál, gól. 4-2, mondom hát ez laza, innentől picit azért koncentrálni kéne vagy mi.
50. perc, Golazette lövőhelyzetben lerántva, le is sérül. tizi? dehogy, első figyelmeztetés, lap sem. gondoltam, hogy tiziből úgysem illik, oda se neki, eljutottam helyzetig, varrok a k#csögnek még 4-et.
aha.
fejesgól, majd kap egy tizit (ez mondjuk jogos volt). 4-4. baszki, ez gázos, cseréljünk csatárt és szélsőt, kell a friss erő elől, nem kell több, csak egy jó kényszerítő vagy kiugratás.
aha. Defoe egy kalap fos, gyengébb mint anyám GYES-en volt, 16-osig el sem jutott, mert felöklelték.90.perc, legyen már vége, jó az X is, dögöljön meg, majd legközelebb. aha.
Aurier kétszer egymás után földbe taposott, én már itt sírtam a röhögéstől, elengedtem a kontrollert, hogy gyerünk baszd be, ennek így kellett lennie. erre belelövi a kapusomba, AKIRŐL A VÉDŐMRE PATTAN ÉS KIBASZOTT ÖNGÓL.
és vége a meccsnek.ültem, mint egy teljes csődtömeg, és nem tudtam, vagy nem akartam elképzelni, hogy erre a játékra valóban rásütötték a PEGI3-t, csak az én idegrendszerem a kivétel.
szép estét srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest