Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #23771 üzenetére
lövés/passz gombot.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #23044 üzenetére
miért, mit akarsz mondani? hogy az EA célja a profitszerzés, és ebben nem gátolja őket sem a katasztrofális 15-nek csúfolt bughalmaz, a felhasználók panaszai, és a fölösleges fejlesztések évről évre, amik nem viszik előbbre a játékot? erre sikerült így 2015-ben rádöbbenni? emelem kalapom.
teljesen tisztában vagyok azzal - sulis létemre - hogy mit szeretnél mondani.LedyGyuszi: no homo, szigorúan.
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC #23044 üzenetére
Mi ez a személyeskedés? Állítsd már le magad, azért hisztizel, mert nem egyezik a véleményetek?! Egyébként ha iskolába jár, még akkor is messze te vagy a gyerekesebb, csak megnyugtatlak.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #23041 üzenetére
az a baj, hogy van az a réteg, aki a kikapcsolódásban is versengeni akar, és vér komolyan veszi az amúgy szórakoztatásra, relaxra szánt játékokat is. nyugtass meg, hogy nem otthon ülsz, és vered az öklöddel az asztalt, hogy lesz női foci a 16-ban.
LedyGyuszi: nagyon szerettem, mikor nyaranként, 30 fokban az esti közös foci utáni zuhanyzás után átugrottak a haverok, kiraktuk az erkélyre a tévét és a kanapét, és egy jó hideg kísérőital társaságában szétskilleltük egymást. más volt a feelingje, mint ezeknek a fifáknak.
evibly: ilyen volt az MLS pörgetése - abszolút, és ez annyira be is vált, hogy jövőre a NASL-t is beledobják a játékba (ezt is várom, mert ezeknek a kluboknak vannak a legszebb címerei).
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #23038 üzenetére
nyugi már, ez nem a trailere a játéknak, csak egy új játékmód bemutatója.
nem tudom minek kell szánalmasozni egyből. -
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #23024 üzenetére
+1.....Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.. Oké, hogy a marketing miatt belerakják meg minden, de azért ne b*sszák már meg, hogy ezzel akarnak legelőször villogni a meglévő "rajongótábor" előtt.... pofám leszakad már bocsánat..
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Juventus FC #23019 üzenetére
szégyelld magad!
-
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC #23002 üzenetére
Fitnes eddző van a klubbomban de az nem csak a fitnesz lapokra van hatással? Hogy x% többet töltenek fel ha hozzárendelem játékoshoz vagy csapathoz?
-
thebigK
addikt
válasz
Juventus FC #22925 üzenetére
+1
Viszont lathatoan elcsalt meccsnel is nyugodt szivvel be lehet vetni szvsz, ennyit megerdemel a rendszer
Ha valaki esetleg ezt csinalja minden 2. meccsen, na az persze no comment (nyilvan lesznek)
Ha tenyleg mukodik, en nem szegyenlem, adott esetben kupadonto van es gyozelmet erdemelnek, biztos bevetem, nyilvan ha az ellen azert alaz meg, mert klasszisokkal jobb volt en meg elbalfaszkodtam, akkor ugysem lesz szivem kihasznalni a glitchet -
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #22916 üzenetére
Persze, nem mondom, hogy nem jöhet jól néha, de így mi értelme van a div-eknek?
Ha egy belassult "elcsalt" meccsen ezt meglépi az ember, azt mondom ok, de egyébként kicsit "önbecsapást" is eredményezhet, mert előbb utóbb tuti megnyersz így mindent, szóval maximum több coin jön a házhoz, egy idő után meg elkopik a kihívás része.
Félre ne értsetek, nem mondom, hogy néha ezt nem lehet meglépni, de azért fura is...
Kérdés, hogy más platformon működik-e, például PS3.
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC #22721 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én Telekomos vagyok.
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC #22717 üzenetére
Telefonon sem jön be az oldal.
Azog: Mobilnettel/Wifivel sem tölti be telefonon sem, pedig eddig ott is működött.. Szerintem itt nem nálam van a hiba. -
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #22659 üzenetére
Már mindenért elnézést kértem tőle!
Hibátlan, a legjobbkor lőtte!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Juventus FC #22650 üzenetére
5 packból 1 Verratti, miatta megérte amúgy a szokásos semmit sem dob effekt
Nem is vártam mást mondjuk.. sosem dobott még nagy játékost amiből meggazdagodhattam volna.(#22651) LedyGyuszi: én is ma "tizi párbaj hős" voltam, 3x volt tizi párbaj a meccs végén, mert természetesen Bale még a 120. percben is sprintel, de Young nem bír meg a többiek
mellesleg aki középre rúgja a labdát pofán tudnám baszni
gyerek 6ból 3x középre rúgta a labdát, az utolsót kivédtem így ki is esett.. meg is érdemli az ilyen -
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #22615 üzenetére
TOTS Most Consistent, azaz a legkiegyensúlyozottabbak, akik sose kaptak IF-et idén.
-
törölt tag
válasz
Juventus FC #22617 üzenetére
Igen vannak hírek, de az biztos, hogy meghatározó játékosok fognak klubot váltani.
(#22618) Garsza
Így van, ott a pont, igazad van.
A lényegen ez viszont nem változtat. -
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #22612 üzenetére
Szerintem a kupagyőzelemért járóra gondol. Az olasz TOTS pedig később jön ki, abban lesz benne, ha úgy vélik, hogy megérdemelte Gigi.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #22610 üzenetére
A jó hír az, hogy ma péntek van, plusz vannak ajándék pakkok, ha figyeled kora este, akkor le lehet rá csapni. Talán lesznek még nagyobb pakkok is, szóval vagy ma, vagy a 7végén lesz lehetőség megvenni.
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC #22566 üzenetére
CDM pozícióban igen, kék Matic jobb mint a sima Yaya.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #22566 üzenetére
esélytelen, Yaya minden szempontból használhatóbb, mint Matic.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Juventus FC #22563 üzenetére
Szerintem nem, a böszme-teherautó mozgású Yaya mellé nagyon jó Ramires, aki mozgékony, gyors, mégis hatékony a védekezésben.
Én inkább Yayát cserélném le Maticra, jobban hasonlítanak egymásra karakterben, mint Ramires-Matic. -
_adaml21_
őstag
válasz
Juventus FC #22557 üzenetére
Talán 350-480k az ára (utóbbi biztos).
Mindig van 1-2 a piacon. -
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC #22557 üzenetére
Én még egy darabot sem láttam PC -n de amúgy 480k a max ára.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #22395 üzenetére
Jogos, GIGI-t ki nem hagynám, ha lesz kék, akkor IF Handa meg is a piacra!
(#22396) bucketb0b: Higu és Callejon is lehet sanszos, előbbi biztos kap kék lapot, de Gio 1000%, hogy nem. Már januárban elment a kanadai bajnokságba.
(#22397) Gebriel: Egész jó módszer.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Juventus FC #22352 üzenetére
Ha a kapussal a felfelé irányt húzod vetődés helyett, akkor kivédi! (már ha nem bugol be
)
más:
Közben megjött a free pakk oszt egy komoly Barzagli esett
-
törölt tag
válasz
Juventus FC #22103 üzenetére
Pont ellenkezőleg, Pirlo nagyon is kell a pályára.
Aláírom, hogy eljárt felette az idő, de láthattuk az előző mérkőzésen is, hogy ha kell, még oda tudja tenni magát.
(#22101) MdewC
Szerintem is nagy mérkőzés lesz, és szvsz a Juve, csak nyertesként jöhet ki ebből a párharcból.
(#22104) Azog the Orc
Én már nem számítok semmi jóra, mert így nem fogok akkorát csalódni, de 2x is meggondolom majd, hogy 13-15-öt kiadjak ezért a …...
(#22110) bucketb0b
A kaller Ronaldo mehet másik állást keresni, mert a torinóiak busszal mennek, és a pályán fognak leparkolni. -
Azog the Orc
őstag
válasz
Juventus FC #22018 üzenetére
Próbáltad már uninstallálni a játékot? Ha kell az Origint is aztán újra rakni mindkettőt
-
sagem
addikt
válasz
Juventus FC #22015 üzenetére
A frissítés óta nekem sem megy. Azt írja, hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni az EA szerverrel, s ezért nem tudja aktiválni a példányomat..
-
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC #22015 üzenetére
Gépet próbáld újra indítani vagy a Taskmanagerben kilőni a fifát hátha beragadt.
-
Guba32
csendes tag
válasz
Juventus FC #21113 üzenetére
Tudom,hogy nem túl bizalomgerjesztő,de nálam Balotelli nagyon jó volt!
-
bucketb0b
őstag
válasz
Juventus FC #21117 üzenetére
Vargas egyértelműen, ha teszel rá chem befejező lapot akkor pedig kivvváló
#21118) Nazara: fejjel sem ügyetlen a csávókám
Varginho for president
-
MdewC
nagyúr
válasz
Simán lehet, Ő se rossz választás oda, mondjuk nekem CB-ben a sima nagyon adja.
(+1 MOTM Welbecknek, de csak az orbitálisan durva fejelési képességei miatt, ha néha elcsattan 1-2 beadás oldalról, akkor mindenképp rá szavaznék.)
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #21117 üzenetére
Ezt neked kell tudni. A statok alapján Welbeck hamarabb eléri a csúcssebességét, ami viszont lényegesen alacsonyabb, mint Vargasé. Én mondjuk kiugratásokhoz inkább a chile-it venném, azzal a kivétellel, ha a fejesek és a birkózás fontos. Ez esetben Danny a te embered.
A skillre válaszolva: Neked kell tudni, hogy használsz-e trükkmozdulatokat, vagy sem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
MOTM Welbeck, +1 Vargas, SIF Benteke
-
Nazara
őstag
válasz
Ha gyors kell, Vargas, Welbeck, Balotelli, Benteke, Lukaku, Zarate.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #21109 üzenetére
Ennyi.
Ezért jó, ha többen próbáltuk.
(Plusz még, hogy azt ne felejtsük el, hogy én PS3-on, azaz old genen tolom. Alapvetően ugyan az, a grafikát és néhány sallangot leszámítva, de az 1000%, hogy vannak apróbb eltérések. Ez pedig simán kijöhet ott, hogy jobban érzed a svájci passzát. Nálam Abate tökéletesen megoldja a rövid passzokat és a beadásokat is, de csak mert ezeket tolom vele. Bonyolultat már nem vállalok vele.
Szóval simán lehet ennyi különbség vica-verza. Egyébként Abate kevésbé darabos, erről esetleg vélemény?)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Juventus FC #20688 üzenetére
Vak tyúk is talál szeget, igaz nem sokszor...
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #14967 üzenetére
Ha engedi a zsetonod Suarezt probáld ki 80meccs/60gól. Vagy as Roma-s doumbiat őt tegnap vettem, mert a csoportban sokan szídják mennyire OP
még csak 3 meccset toltam vele de eddig 3 gól a statja.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #14880 üzenetére
Tuti, hogy jó, elhiszem, a statja is remek, de még nem próbáltam.
Szpal17: nekem Abate ilyen.
(Nálam Lichti azért maradt, mert brutál jól ad be.)
-
evibly
senior tag
válasz
Juventus FC #14766 üzenetére
Ez itteni idő eszerint 10-től 13 óráig tart..
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #14766 üzenetére
Amúgy elég bő fogalom az tény.. Passzolok
-
evibly
senior tag
válasz
Juventus FC #14759 üzenetére
Szerverkarbantartás van tudtommal...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #14757 üzenetére
A sima web app se enged belépni.
-
szpal17
őstag
válasz
Juventus FC #14073 üzenetére
Igazából Marchisio vagy Vidal van még a helyén. Marchisio mostanság jobbnak tűnik, mint Vidal...ezért el is adtam az IF lapját. Annyit nem hozott játékban, mint amennyit ért a lapja....Marchisio megcsinálta ugyanazt pár ezerért. Ezért keresek valami másik alternatívát...aki jobban szerepelhet ott.
Nekem a mozgékony, gyorsan forduló játékosok jól jönnek, szóval egy próbát szerintem teszek vele. Abban a pozícióban talán nem számít annyira, hogy nem olyan gyors a sebessége. Angol csapatomba Van persie van és ő se az a gyors léptű, de nagyon jól lehet vele onnan osztogatni. -
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #13978 üzenetére
Ma 19:00 órától nőni fog.
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #13968 üzenetére
Teljes mértékben ajánlani tudom neked. Nálam zökkenőmentesen fut. Ha vmilyen szinten piacolsz akkor elengedhetetlen app a telefonhoz.. Semmi különbséget nem tapasztalok a pc-s verziójához képest..
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #10465 üzenetére
de akkor mindig veszed nekik a fitness kártyákat? az nem valami kifizetődő
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #10461 üzenetére
Nem a csapateladáshoz van köze, hanem időszakos a dolog. Az csak egybeesés, hogy összeraksz egy új csapatot, anélkül is már mennél felfelé. Én is div 2 be simán felmentem div 6 ból, aztán most megint lassú fos az egész csapat és szépen esek visszafelé....
-
kacsa7
őstag
válasz
Juventus FC #9912 üzenetére
Tioté "gyors" és erős, az egyik legjobb angol CDM a megfizethetőek közül. Matic tetű lassú, Touré meg megfizethetetlen. Ezen kívül Mccharty, Sandro és Paulinho is elég jó CDM-ben.
Ramires és Fernandinho sem rossz, de gyengék hozzá. -
dbika
csendes tag
válasz
Matic nálam eddig bevált, viszont a védelemben biztos tudnék erősíteni csak nem tudom kit kellene például Sagna helyére vagy középső védők helyett.
-
Nazara
őstag
válasz
Matic helyére? Játék egyik legjobb CDM - je.
-
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC #9612 üzenetére
A csapatom már meg van akiket írtam azokat csak jó lenne berakni IF ként de soha nem lesz rá elég coinom.
De jó volna egy IF Lichsti, Tevez és Pogba például ez kb 1M Mikor lessz nekem játékkal annyim?
Próbáltam a kereskedés de valahogy nem akar össze jönni.
-
Garsza
veterán
válasz
Juventus FC #9540 üzenetére
De már kaptam figyelmeztetést. Mert már vettem coint. Össze is raktam magamnak egy csapatot. De a maradékot elvertem Packokra, Egyszer jött egy Neymar kb. 500k ment el. Packokra meg már 1,2 1,5M kb.
Pointot meg nem tudok venni. Ez ügyben is már töbször írtam az EA nak emailt livechaten meg hívtam is őket de csináltak vele semmit.Az lesz a vége hogy az egész UT hagyom a p...ba.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Juventus FC #9593 üzenetére
Nekem csak akkor volt ilyen mikor az Origin ledobott asztalra, de akkor is azért, mert írt egy haver Originen.
-
Chereiose
addikt
válasz
Juventus FC #9540 üzenetére
Én múltkor vettem 500K-t, egy 60-as játékost vettek, de nem kaptam semmi figyelmeztetést
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #9379 üzenetére
ne egyből akard megváltani a világot. ha úgy tolod, hogy na, most csakazértis feljutok, megmutatom ennek a szar játéknak, hogy hendivel is tudok győzni, akkor véletlen a védőt lerántja az ellent, pont úgy pattan el a védődön a lövés, hogy becsorog és öngól, vagy épp 10 ziccerből egy sem megy be.
higgadtan. ne játssz annyit, és inkább a játék képére menj, ne az eredményre. én az eredmény után loholtam, kb. 0 taktikával feljutottam div2-be, és hopp, ide már kéne koncepció és játéktudás. sorozatban 3 vereség, az első kettőhöz közöm sem volt, kipasszoltak, lebirtokoltak és lejátszottak.
semmi öröm nincs abban, ha feljutsz egy magas osztályba, de állandóan kikapsz. saját tapasztalat.
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Juventus FC #9379 üzenetére
A pes az ugy szar ahogy van a fifát megsem közeliti minden évben adok egy lehetöséget neki,de nem fejlödik sehova.
-
Stylerr
addikt
válasz
Juventus FC #8928 üzenetére
CAM az IF Cazorla.
MdewC: SIF Lacazette ára viszont tovább esik, legalábbis PC-n. 100k alatt is vihető volt az imént. -
szakii6
tag
válasz
Juventus FC #8570 üzenetére
Jolvan köszi
Melyik oldalról szoktatok venni? Csak mert látom van több is. Illetve xbox one-ra vennék, vett itt valaki rá?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #8470 üzenetére
A KIRÁLY VISSZATÉRT!!!!!!!!!! VIDAAAAAALLLL
!!!! ÁÁÁ
IF Vidal + SIF Laca, remélem 400K-ból kijönnek, amikor legalacsonnyaban lesznek........
(PS3)
-
drk88
senior tag
válasz
Juventus FC #8459 üzenetére
Nálam semmi gond.
-
kacsa7
őstag
válasz
Juventus FC #8420 üzenetére
Illetve sokan rádobják az edzés lapot a játékosra és úgy rakják fel eladni. Olyankor látni 99-es pace-el stb. játékosokat, de ugye ezek az értékek 1 meccsre szólnak, utána visszaáll alapra. Viszont aki nem ért hozzá, lehet, hogy megveszi jóval drágábban az adott játékost.
-
szakii6
tag
válasz
Juventus FC #8416 üzenetére
Kellemes ünnepeket mindenkinek
-
ali75
aktív tag
válasz
Juventus FC #8011 üzenetére
A kontra ahogy írtad 5-6 passz,az teljesen bejön nekem is!Én is játszom ezt.Amit én nem bírok hogy labdátszerez a saját térfél közepén Doumbiával aztán egyenesen sprint a kapuig!Pont mint az előző meccsemen!Egyszer Doumbiával,majd 2 perc múlva Walcottal nyíl egyenesen...!Szép...
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #8011 üzenetére
De nem is a kontrajáték ellen kampányolunk itten, az a valós fociban is létező jelenség, lásd Mou szinte összes csapatát. (kivéve talán a mai CFC) Tegnap nem FUT-ban, hanem Seasonsben toltam három meccset, mindhárom a Reál Margit ellen a Bernabueueueben, na ebből két gyerek középkezdés után egyből nyomta a sprintet Rinyáldóval vagy Benzimával, és hát valljuk be, ezek ellen Xavival, Iniestával, nem sok esélyem van szerelni..
Valamint labdaszerzés után egyből rúgta előre a gyors embereinek, még szerencse, hogy Pikkkké kivételével pacey hátvédek vannak a bőrszalonnánál is.
A két spanyol gigász szurkolóitól itt kérek elnézést a szövegben található nevek elirásáért!
(#8009) vegitossj7 :
Látom kolléga, hogy ebben a kérdésben sose fogunk egyetérteni. Mint már rengetegszer irtam korábban is, ha valakinek nincs annyi ideje, ill. lehetősége, hogy kereskedéssel valamint játékkal szedjen össze jó sok lóvét, akkor meg van lőve. 2K-ért tudtam venni 1M coint, ennyiből nyithattam volna kb. 5 arany pakkot, amikben a legjobb játékos egy ezüst rare szerződéslap lett volna.
Több pénzt meg nem vagyok hajlandó rááldozni, a játék maga igy is drágább lett mint egy évvel korábban - és egy bughalmaz. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy milyen következményei vannak a piacra nézve a coinvásárlásnak, de nem kizárólag a játékosok felelőssége ez ellen tenni. Nem várható el senkitől, hogy 200-as bronz játékosokkal Head-it csapattal nyomuljon, mert valljuk be, nem ezért veszi meg a vásárlók 95%-a a szoftvert. Igen, kipróbáltam tavaly a Kovács Péteres csapatot, de az előző hsz-emben taglaltak miatt nem tartom jónak a használatát. A World Cup kieges résszel egyetértek.
Összegezve: Nem vagyok rá büszke, hogy coin-t vettem, de egy Neymarral, vagy Hazard-ral a csapatomban már nem a játékot okolom, ha vereséget szenvedek - szerencsére ilyen irányban igen is történt előrelépés a 14-hez képest.
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #7974 üzenetére
Csak itt azok szívják meg a legjobban akik BBVA csapatot akarnak építeni kedvenceikkel.
Suarez tavaly BPL-ben 150k volt..most meg már a milliót veri, mert átjött a gigászok közé... -
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #7869 üzenetére
Igen, van IF Bonucci, lesd meg!
A kommentátor alapból angol, hiába váltasz más zászlóra, vki írta korábban, keresd vissza, hogyan kell eljárni, hogy más legyen a kommentár. (Nem is olyan rég volt téma.)
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #7862 üzenetére
Lehet, hogy sok, de ebben van a legnagyobb esélyed fogni egy CR-t, Messit és társaikat, hiszen 24 darab Rare gold játékos van benne fixen!
(#7863) MdewC : Várjuk majd a fejleményeket!
(#7864) zsoltirte: Tavaly szeptemberben megjelenéskor megvettem a 14-et, idén a 15-öt, pont akcióról még sose hallottam.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #7846 üzenetére
Ekkora kocsog nem vok!
Bmw: ez megnyugtató!
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7688 üzenetére
Hát igen ők 3-an a legjobbak meg De Rossit azért még ide sorolnám
-
vegitossj7
addikt
válasz
Juventus FC #7640 üzenetére
Én ps-3on toltam a 14-et, ott volt egy német "srác", aki egy az egyben így tolta...
Nagyon érdekes volt, szét röhögtem magam meccs közben....
-
dracox
addikt
válasz
Ezen kinyúltam
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7645 üzenetére
Én mától már nem is coint veszek fifához, hanem lemegyek a CBA-ba és bevásárolok chipsből, meg szívószálas üdítőkből.
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7643 üzenetére
Sajnos mocskos eszközökhöz kell folyamodni
Itt már át kell lépni a játék által felállított kereteket
-
jose999
senior tag
válasz
Na én meg akkor téliszünetben ideültetem a 3 kölköt..
mondjuk Bogyó és Baboca közben... fülembe headset, azt hadd szóljon
-
Yodamest
veterán
válasz
Garantáltan! Meg legalább tudni fogjuk, ha te vagy az ellen
-
Pacos
tag
válasz
Juventus FC #7583 üzenetére
http://kickass.so/fifa-15-all-commentary-sounds-term-nator-t9613049.html -> én innen szereztem meg.
Nem kötelező semmit állítani az Originen. Mint már írtam is egy nyelvhez tartozik egy .bh és egy .big file ezeket bemásolod a /FIFA15 mappába, ahol alapból már ott van az angol is. Játékban Settings/Audio és beállítod a kívánt nyelvre.
...
Videó: Tegnap kipróbáltam argentin27-tel a Dxtoryt. Sajnos 60fpsre állítva akadozott játék közben. De később felvettem 30fpssel két online meccset és úgy jó volt! Mondjuk visszajátszva még nem volt 100% jó, de valószínű mondjuk 35-40 fpssel már jó lesz
-
szakii6
tag
válasz
Juventus FC #7528 üzenetére
Ez egy játék, ne keverjük a valósággal.
Én senkit nem akartam megbántani, csak elmondtam a véleményemet (idegességemben) ezekről a játékosokról
-
Pacos
tag
válasz
Juventus FC #7487 üzenetére
Csak a hangfájlokat. egy nyelvhez/2 file. Egyébként semmi bonyolult. Bemásolod a FIFA 15 főmappájába és kész. Utána a játékban már kitudod választani.
-
david368
aktív tag
válasz
Juventus FC #7482 üzenetére
Az nagyban függ attól, hogy milyen poszton játszik az illető. Ahogy megfigyeltem a kapusok árai +- 10%-ot szoktak változni, szóval nem számottevő. IF-ben csak úgy érdemes szvsz befektetni, ha védőt veszel (80+ ratinggel), tehát mondjuk egy Clichyn vagy egy Mirandan irtó nagy profitot lehet hozni. Ők addig emelkednek árban, amig nem kapnak SIF kártyát.
Csak egy példát emlitsek: Mirandát kipörgettem mikor totw-ben volt, azon a héten 100 ezret ért. Öt napja 1 milláért adtam el. Clichyből érdemes bevásárolni amig még lentebb van az ára.
Szóval, ha IF akkor védővel kell kereskedni, mivel azokból ritkán jönnek ki kártyák. -
Pacos
tag
válasz
Juventus FC #7483 üzenetére
Ez is elég bugos. Átállítom és 2-3 indítás után visszaáll defaultba. Egyébként lehet.
Torrenten leszedtem egy fifa15 kommentár packet még vagy 1,5 hónapja. Van benne vagy 9-10 nyelv, de csak a mexikói spanyolt nyomtam, meg talán egyszer meghallgattam a francia, németet. De van orosz, olasz, lengyel, arab, 2 angol, 2 spanyol, portugál. -
szakii6
tag
válasz
Juventus FC #7482 üzenetére
Az IF játékosok mások szerintem, mert azok inkább csak emelkednek mindig ahogy egyre kevesebb van belőlük a piacon. Bár nem tudom mi volt tavaly, mert ettől az évtől játszok komolyabban az UT-mel.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #7248 üzenetére
Nazara:
Küldtem privbe.
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #7248 üzenetére
Próbáld inkognitó módban, nekem úgy beszokta hozni. Valamiért mintha összeakadna a saját web apppal.
Egyébként addig szoktam örülni, amig nem látom MdewC kolléga csapatait, mert olyankor sirnom kell.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #7227 üzenetére
Ezzel a csapattal még sztem elég jól meg lehet tartani a védelmet, ugyanakkor egy picit támadóbb is, mint az 5 védős, ha esetleg...
De ajánlom azoknak is, akik csak 1 olasz csapatot szeretnének fent tartani.
-
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #7225 üzenetére
Ha ultra defenziv felfogásban játszol, akkor egy idő után meg lehet szokni, viszont mindenképpen a saját dolgodat nehezited, amennyiben egy ennyire lassú spilert teszel oda.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #7222 üzenetére
Aki szereti a 4-1-2-1-2-t és megcsinálja ez a csapatot, annak az ellenfele csak annyit fog mormolni, amikor meglátja és fejbelövi magát az első 3 percben: "ASZTALA VISZTA BABY"
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7095 üzenetére
Hát igen, csak kurva idegesítő egy kamu büntető miatt elbukni a meccset.
Így is a hendi befolyásol elég rendesen + még rájön ez, hogy nem tehetsz semmit a büntetők ellen szóval megvan ez a küzdök mint állat meccs végéig, de ha nem velem van a gép akkor úgy is 8 feeling.
Én már úgy vagyok vele, hogy végigrobotolom a meccset, de az utóbbi időkben már megszoktam, hogy úgy is elgyapálnak.Ha más nem tuti a 90. percben egymásnakfut 2 védőm vagy a kapus öngólt rúg meg ilyenek. Van, hogy nem is várom meg a végét, mert látszik egyből, hogy mi a helyzet. Ilyen amikor uralom a meccset lövöm a kapufákat, aztán gyerek támad bárhonnan rálövi gól... hiába lövök 20 kapufát ő háttal a kapunak 20 méterről átlósan ellövi és a kapusom belepkézi (nem csavart labda, csak sima egyenes lövés)..... volt olyan meccs, már direkt erre is figyeltem, a kapusom nem ért labdához, tehát nem ért labdához egész meccsen!!!! Ellenfélnek volt 3 kapuralövése, kisodródott lehetetlen helyzetből, mindhárom csutakra bement ezen kívül még kapu mellé sem lőtt egyet sem a kapusom nem érintett labdát egész meccsen. (hazaadásom sem volt)
Persze én 99%-os helyzeteket belelövök a kapusába hiába próbálom helyezni jobbra-balra a labdát valahogy beleblokkol mindig. Volt, hogy mondom oké eltolom mellette Ibarboval... ez meg is történt, eltolom a kapus mellett, üres kapu és és és semmi... Ibarbo nem reagált a lövés gombra hiába nyomtam, csak állt ott vagyis sodródott tovább a mozgástól és kivitte a labdát.... szóval én nem tudom mi ez de most nagyon ellenem van. -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7013 üzenetére
Hát jelenleg 4-3-1-2-t játszok, szóval nincsenek kimondott szélsők. Persze megvan véve oda is az ember, mert majd tesztelgetek. Cuadrado, Candreva, Biabiany van jobb oldalra, Gervinho, El Shaawy, Asamoah bal oldalra.
Iturbe ki helyett férne be, ha beférne? A Coman meg valami bronz játékos? nem találtam. -
Nazara
őstag
válasz
Juventus FC #6865 üzenetére
Mindenki pakkokat nyit, plusz sok gyerek kap karácsonyra konzolt/játékot, igy lejjebb mennek majd az árak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #6861 üzenetére
Valami tuti lesz,
a "kedvezmény" annyi lesz, hogy tudunk mit nyitni... Olcsóbb soha nem volt még semmi...
-
drk88
senior tag
válasz
Juventus FC #6861 üzenetére
Packok árában ne várj kedvezményt mégis az EA-ről ebszélünk
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Juventus FC #6745 üzenetére
A chem miatt nemjó.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #6657 üzenetére
Persze, hogy jobb lenne...
Viszont akkor nem lenne meg a chemistry abban a csapatban. -
szami777
addikt
válasz
Juventus FC #6610 üzenetére
Team management résznél az egyik fülnél egyesével kiválaszthatod a játékosokat és ott átválthatod, hogy maradjon hátul.
Ha jól emlékszem instructions menüpont, nem tudom most megnézni, mert gajra ment a vga-m, de ott lesz valahol tuti. -
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #6488 üzenetére
Majd kipróbálom
Végül is lehetne valami 5 védős felállás, olyat még úgyse próbáltam.
Amúgy nekem nagyon bejön a 4-4-2, kényszerítős játékkal nagyon jól átlehet jönni a középpályán, felfutnak a szélső védők is, simán megvan a létszámfölény. Ami a védelmet illeti, az is tök rendben van nálam, mert ha gólt kapok úgysem azért kapom, mert nem volt hátul még egy ember, nem volt CDM hanem mert Doumbia végigfut a pályán, vagy folyton visszapattan hozzá a labda, szerelhetetlen, bevédi a kapusom stb.. tehát ilyenek, ezeknél meg tökmind1. Az a ritkábbik eset amikor tényleg azt mondom, hogy szépen kipasszolgatott és úgy lőtte be. -
törölt tag
válasz
Juventus FC #6413 üzenetére
Mario Gomez,IF Icardi
-
Rypejakten
addikt
válasz
Juventus FC #6400 üzenetére
igen, és ugyanígy div4-ből div3-ba jutással. pénzt kaptam, de promóció nem volt.
ha gondolod, felhívhatod a magyar supportot, de nem hiszem, hogy tudnának bármit is tenni.
forza Juve per sempre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest