Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
-
MdewC
nagyúr
Nem szeretnék vitatkozni, de "Viszont 1 Bentekét vagy Lukakut az életben nem szereled le vele... Gyenge mint a harmat."
Nem értek 1et. A D csapatomban van, simán lehet vele szerelni.
Amúgy bárkivel lehet hibázni, ez erő független, ha neked nem vált be azt megértem, nekem se jöhet be mindenki de attól még másnak lehet hasznos.... "Az eredmények eddig igazolnak" ... (Sztem nem csak téged...)
Zsohi: Egy barátom is nagyon szereti, az egyébként sztem sokat számít, ha olyan játékosokkal vagy, akit kedvelsz, lehet csak placebo, de az érzés tuti jobb, ha vele lősz gólt!
-
Syz
senior tag
Ízlés dolga,de ha nem kapcsolod be a V-syncet akkor tényleg hullámzik a kép egy 60 Hz-es monitoron.Akinek 120 vagy 144 Hz-es monitora van,az kikapcsolt V-syncel is el tud lenni mert jóformán nem veszed észre a különbséget.De a 60 Hz-es monitoroknál és tv-nél úgy valóban játszhatatlan a játék.Amúgy az nem igaz hogy ezt nem lehet orvosolni,én pl. a RadeonPro nevű progit használom meg úgy általában mindenki más is.Nevében ellentétben nem csak AMD kártyákhoz lehet használni,Nvidiával is működik.Azzal a progival MINDEN ilyen jellegű problémát lehet orvosolni és lehet 120 FPS-re is lockolni ha akarod.Nagy előnye hogy rengeteg beállítási lehetősége van (pl. a D3DOverrider-rel szemben) és ha ezzel a progival indítod el a játékot akkor ez valóban érvényesül is.A legújabb ATI driverben is sok beállítási lehetőség van,mégsem működik minden játéknál,pl. a Fifánál sem.Az input lagban meg igazad van,tényleg van ilyen,de az meg leginkább tv és monitorfüggő,hogy milyen márka,milyen árkategória.
-
bucketb0b
őstag
Én a felállt védelmet 1-2 kényszerítővel és beindulással szoktam oldani, én erre gondoltam és az utána való futásra. Nem arra, hogy a félpályától elkezd valaki futni és úgy akar gólt rúgni, mert az nonszensz
Amúgy én nem igazán értékelem a lőjünk el mindent 30ról stílust
Most játszottam 1 lengyellel és ilyen Balotelli, olyan Mata a csapatban majd kb. 10 helyzetből 2 volt 16oson belülről a többi mind 20-25 és mégis 10/9 eltalálta a kaput úgy, hogy a kapusomnak kellett bravúrral védeni vagy kapufa lett a vége. Nem túl realisztikus ilyen szempontból a játék. 1-1 lett a vége, mert hál Istennek legalább laggolt ez a szutyok így a 61%os labdabirtoklásom mit sem ért nem tudtam normális passzt adni. Engem irtózatosan zavar a lagg és egyszerűen nem tudok hozzászokni, átlagban 75-85% a passz pontosságom, ezen a meccsen nem érte el a 60%ot sem. Fertelmes ez a lag téma -
Nazara
őstag
Soha! nem használok defenziv mentalitást, túlságosan nehéz számomra. Fényévekkel könnyebb, ha a vezetésem birtokában is nálam a labda, és eldugom az ellenfelem elől. Ez nem összetévesztendő azzal, amikor sokan hátul passzolgatnak céltalanul, akár egy félidőn keresztül. Nem, én passzolgatok, kicsalom az ellenfelemet, hibára késztetem, próbálok továbbra is előrefelé jutni, csak biztosabban.
(#9138) argentin27: Te tudod. Az én véleményem az, hogy felesleges ennyire darabolni a coint, jobban járnál, ha ennyi pénzből megpróbálnál szerezni egy CR7-et/Messit, (extrém esetben Ibrát) és köréjük épitenél csapatot.
(#9137) dracox Én most valszeg nem fogom eladni Neymart, majd csak a TOTY előtt, mert szeretnék játszani is. De majd akkor hátha jön kis plusz suska.
-
bucketb0b
őstag
Igen én sem értem, hogy miért kell kenyérpirítóról játszania valakinek. Nem tudom ez, hogy van megoldva, de gondolom valami hasonló lehet, mint a különböző ramok a gépben. A 2 gépet szinkronizálja és a gyengébb gépéhez képest fog nekem is futni amit inkorrektnek érzek. Valami belső szervert kellene biztosítani és ha ő laggol vagy akad a szíve joga laggoljon, de én ne laggoljak már, mert neki szar a gépe meg a nete. Sosem fogom fel, hogy miért erőlteti valaki az online gamet ha akad, el sem tudom képzelni ha engem így zavar a más lagja ő a sajátját hogy képes elviselni, mert lehet, hogy ott még nagyobb a lag az ő részéről.
(#8432) Nazara: játszani kell, nem kell feladni
Haverom ellen volt régebben /igaz konzolon és "1 képernyős módban"/, de a félidőben 3-0ra vezetett, majd megszólt, hogy hol van a nagy foci tudásom. Csak annyit mondtam neki, hogy 2 félidős a meccs és a vége 4-3 lett ide
Ha 2-3 gólos hátrányban vagy még lehet picit "könnyebb" játszani. Rólad lejön a teher a másikra viszont rárakod, mert 3 gólról kikapni gáz. Elkezd szórakozni, olyan dolgokat kipróbálni amit eddig nem csinált majd rúgsz egy gólt 1-3 te már örülsz, mert csak 2 az előny ő meg parázik, hogy nehogy már visszagyere a meccsbe. Lősz még egyet 2-3 innen már megnyerted, mert ő szétesett gyakorlatilag. Általában ekkor már előbújik az emberekből a mindenáron meg kell állítani a másikat, sok sárga netán piros, tizenegyes 3-3. Onnan meg már csak középen végigfutsz, mert teljesen szétesett a gyerek.
Jó nyilván ez nem minden meccsen ilyen, de ne add fel szerintem 3-0 után sem, mert "90" percig tart egy meccs. -
Hp Canon
tag
Sajnos ezek az értékek nem számítanak semmit nálam, a jitter nálam mindig 5 alatt, de 90%-ban 1-2, és "A" besorolású, nulla lost-al, az index megpingelve max 20ms de az átlag 8ms. A netem szinte tökéletes.
De azt írták anno hogy valamiért nem kompatibilis a netem az ellenfelekével, vagy a játékkal, hogy miért erre fizetek egy láda finom sört ha valaki rájön. Az biztos hogy itt nagyon ritkán lehet valamiért játszani, teljesen meghülyül az egész. De ha dedikált szervereken keresztül megy egy játék akkor mindig jó.
Esetleg valami más ötlet mi a gond?
-
Rexcsek
tag
Biztos sokan megszólnak érte de én csak azt írom le amit angol fórumokon írtak a Fifáról. Én nem akarok véleményt formálni a FUT-ról, sima szezonban tolom. De azt olvastam több helyen, hogy amióta van a FUT játékmód azóta van ez az iszonyatos handi rendszer is mivel az EA nem engedheti azt meg, hogy egy rakás pénzt elköltsenek a gyenge gamerek coinokra utána meg cipóra verjék őket, mert nem tudnak játszani. Az idei Fifában elvették a gyerekektől is az utolsó lehetőséget, hogy tét nélkül játszhassanak egymás ellen, szánalmas amit az EA művel.
-
vegitossj7
addikt
Miért baj coint venni?
Akkor vagy jó játékos, ha minél több coint veszel.Kit érdekel, hogy mások szórakozását is elbaszod vele+a szervereket terheled(trade botok)+inflációt okozol+hamis önbizalmat adsz magadnak+bannolhatnak érte+lenéznek miatta.
Amíg van trade opció, én nem veszek fifát
Ment is egy béta teszt a World cup "kieggel", ott eléggé bejött a dolog, remélem kiveszik az egészet úgy ahogy kell.
Mi a franc ez a sok szóköz?
-
tigomigocika
senior tag
Bocs de ez "Tehát: ha valaki bankrablásból vesz egy Ferrarit és egy Patek Phillipe órát, akkor ezt látván irigységből és a könnyű pénzszerzés lehetősége okán utána csinálod, és megveszed Te is. Amikor a rendőrök csengetnek és elvisznek, akkor pedig majd azzal takarózol, hogy más is ezt csinálja!
(Hozhattam volna politikai szálról is példát, az szemléletesebb lett volna, de nem akarom idekeverni)"
Akkora hülyeség volt ilyen hasonlatot írni....
Miért gond az ha valaki vesz coint?
Inkább azokba kellene beleállni akik sprintmatyik....
Na ők nem játszák a focit -
szakii6
tag
Igazad van, de mégse. A legnagyobb baj a coinsellerek, mivel ők alakítják a piacot,és ezt az EA hagyja. (Én még nem vettem zsetont, csak fifa pontot) Azért védeném azokat akik vesznek, mivel olyan árak vannak, hogy csak játékkal nem lehet olyan csapatod, amilyet akarsz
Én sokat játszok fifával, jól is megy,már régóta 1. osztályban vagyok, de nem mindenki teheti meg, hogy sokat játszon vele.
-
LendvaiFeri1
addikt
Jól "beszélsz", de amikor szembe jön veled egy multimilliomos csapat, és csak azért nyer, mert jobb a csapata, ott az ember felteszi magának a kérdést: Nekem miért ne lehetne ilyenem? Nézd meg a piacot, egy Messi több millió. Honnan az anyámból szedjek össze több milliót?
Ez a dolog van, volt és lesz is, ezzel nem tudunk mit tenni. Mások meg mondják, hogy vegyenek az emberek fifa pointot, aha, oké... 30€ 4600, annyiból perpill veszek 3misi zsetont, amiből kijön egy Suarez,Neymar,Bale,Ramos csak hogy a nagyobb neveket soroljam... Ezzel szemben a fifa point meg lutri, lehet, hogy lófa## se esik, oszt akkor ba##hatom. -
Pacos
tag
100% egyetértek. Pont ezt mondtam ismerősnek is. Rég vették fel, de nekem már akkor sem tetszett. Vmi hülye gondolom azt a koncepciót találta ki hogy - mivel Hajdú B., meg Faragó is tud(tak)nak mondani szellemeseket - akkor az egész legyen egy nagy tréfálkozós baromság... A baj, hogy egyébként nem adnak hozzá a TV-s focis hangulathoz. Sőt! Pedig -főleg - Hajdú ettől sokkal több mint vmi harmadosztályú ripacs.
Az angol a legjobb ill. nekem a spanyol csapatomhoz tetszik a mexikói spanyol is, mert legalábbis a gólnál nagyon szeret gólt kiabálni
A többit nem tudom megítélni. Arabot még nem is hallgattam meg, pedig az is megvan!
Azért nem bánnám ha megint megcsinálnák magyarul, de ezúttal rendesen! Mondjuk a 4 topliga játékosait tudják+a többiből is az ismertebb neveket, tized ennyi szellemeskedés, több életszerűség, stb. -
szakii6
tag
Ja persze, én is örülni szoktam neki, mert tényleg őket a legkönyebb megverni, mivel csak összevásárolják a megvett coinból. Viszont akikkel ma játszottam, na ők tényleg tudtak. Ronaldoval, Messivel úgy cseleztek, hogy mindig az adott helyzetben a legjobb cselt nyomták...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest