Hirdetés
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #7962 üzenetére
Tehát: ha valaki bankrablásból vesz egy Ferrarit és egy Patek Phillipe órát, akkor ezt látván irigységből és a könnyű pénzszerzés lehetősége okán utána csinálod, és megveszed Te is. Amikor a rendőrök csengetnek és elvisznek, akkor pedig majd azzal takarózol, hogy más is ezt csinálja!
(Hozhattam volna politikai szálról is példát, az szemléletesebb lett volna, de nem akarom idekeverni)
(#7967) MdewC
Én a PL csapatomban próbálgattam úgy, hogy 1-1 játékos nem PL-es volt, így 6-7-es chem-ek voltak néhány játékosnál. Meccsenként 1 embert próbáltam így ki CDM-ben, CAM-ban és ST-ben. Egy darabig azt hittem, működik, de hosszú távon rá kellett jönnöm, ha van rá 1 mód, akkor ki kell kerülni. Valahogy butábban mozognak ha nem 10-es a chem. CAM-ben még mindig használom, mert a stílusomnak megfelelő CAM nem sok van a PL-ben, aki meg lenne az 1 vagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest