Hirdetés
- EAFC 25
- Diablo 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The First Berserker: Khazan
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcsek
tag
Hello!
Ha beszélsz angolul az alábbi link nagyon jól összefoglalja a hendit:
Röviden összefoglalva sima online seasonra ill. kupára.
Van abszolút véletlenszerű hendi és formához kötött hendi. A véletlenszerű az, amikor tudsz egy tudásodnak megfelelő játékot hozni, jönnek is a meccsek de egyszer csak jön egy nem megy be semmi meccs.
A formához kötött hendi maga a szörnyűség:- a kapusok levente gólokat kapnak, null szögből simán bevédenek mindent, lepkéznek, 11-est csinálnak stb.
- a védők(főleg a középső védők) rosszul veszik fel az embert, réseket hagynak maguk mögött, elkezdenek sprintelni a hosszú előreívelt labdákra, de egyszer csak megtorpannak és már ott is a helyzet tisztán az ellenfélnek. Mostanában rengeteg 11-est csinálnak nálam, sokszor úgy, hogy még véletlenül sem nyomok direkt semmilyen gombot. Ütemtelenül szerelnek vagy ha sikerül is szerelni velük egyből visszapattan az ellenfélhez a laszti. Fejesekre, beadásokra rosszul helyezkednek.
-A középpályások hihetetlen rosszul passzolnak, a magas belöbbölt labdákat hihetetlen precizitással rakják az ellenfél védőjének a fejére. Védekező munka gyakorlatilag nulla.
- A csatárok szinte mindent kihagynak, az ellenfélé mindent belőnek még olyanokat is ami nem helyzet. Van Persivel legutóbb egy duplakapufát nyomtamEz megy egy jó pár meccsen keresztül, utána jön a legalja, amikor már helyzetbe sem tudsz kerülni. Be vannak lassulva a játékosaid, képtelenek egy labdát átvenni és általában az első 15 percben kapnak is egy vagy két gólt.
Röviden ennyi, persze ez csak az én véleményem, a hendi szkeptikusokat nem akarom meggyőzni.
Van egy haverom, akit nem nagyon érint a hendi. Ennek az okai szerintem a következőek:
Mivel 400. a világranglistán, többnyire jóval gyengébb 1. és 2. osztályú ellenfeleket kap. Ha sokkal jobb vagy valakinél legyőzhető a handi. Sajnos nekem arra nincs időm h több mint 1000 meccset lejátsszak az 1. osztályban ill. tehetségem sincs annyi, hogy kevés meccsel felhozzam magam egy magasabb szintre.
Így marad az, hogy kivárom a jó szélirányt és akkor próbálok valamit összehozni. -
Pacos
tag
Peee, bakizott!
Ilyet még egy megbundázott 5.osztályú tanyasi meccsen sem csinálnak, mert túl feltűnő lenne még 32-0-nál is
Hangsúlyozom, nem arról szól hogy ha gólt kapok az hendi!
Sőt, még az is benne van -amit már korábban írtam - hogy pl. a kapusnak a lába között lőnek gólt 15-ről a rövidről. Ami bosszantó, mert tudtommal nincs olyan kombó hogy "zárd össze a kib@szott lábad te buzi!" hanem az AI "véd"De mindegy, ezzel már együtt él az ember
De ez nálam extrém eset volt és egyszeri (maradjon is így
)
-
Pacos
tag
Ha tudnám most meg is mutatnám -ha tudnám- mert ilyet még nem láttatok!!!... és sajnos így már én se mert az EA nem mentette el a kapusom(De Gea) elképesztő öngólját! Egész egyszerűen a saját aljas geciségét nem tette be a highligthsba, nehogy legyen bizonyíték! Beszarás! Pedig direkt gyorsan kiléptem(alt-tab), bekapcsoltam a rögzítőt hogy a szünetben vagy a végén vagy replayben felveszem. Nem is játszotta vissza a szünetben és a végén sem!
Persze a "handi szkeptikusokat" nem győzné meg csak egy olyan videó ahol látni lehet hogy pl. itt mit nyomtam. SEMMIT!!!! Addig helyzete sem volt az ellenfélnek. Sajnos ez rohadtul elvette a kedvem, és ezzel nyert is (végén lőtt még egyet kontrából)! Nekem is volt egy fura helyzet, de bezzeg az kimaradt...véletlen lehetettNa szóval volt egy helyzete, amitől előbb érthetetlen módon egy tömeg jelenet lett(már ez is fura volt)...de ezt még megúsztam. Majd a labda De Gea felé csorgott, elengedtem a gombokat, mondom felveszi, kirúgás de nem! Először egyet lódult a labdával jobbra, majd megfordult balra, ott is meglódult a kapu felé, aztán a gólvonalnál bebikázta a kapuba a labdát! Komolyan mondom nem hittem a szememnek! Először azt gondoltam, biztos már les aztán ez csak vmi post scene és poénból belőtte a kapuba magától,de lónemiszervet!
Ismétlem az EA Sports nem tette bele a Highlightsba!!! Ez a diktatúra! -
bobooo
addikt
Nem, de ezek után bármit kinézek EA-ból, hogy ezt is elrontják
Kikell majd holnap 7-től próbálni
(#9327) bucketb0b: Igen, de bug-os a tournament szekció, szóval, ha utána is megnyered megkapod a 25/15/35k packot attól függ online vagy offline vagy most ahogy Zsohi is írta, hogy játékon belül 15k pack van írva ..
(#9329) Zsohi: Ea...
-
bobooo
addikt
Elvileg ez csak egy kamu profil, aki összeszedett magának sokkal több követőt mint az eredetinek.. Mondom elvileg a LizardMaffia az igazi.. Azért is, mert ez a fuck... még mindig azt írja, hogy támadja a PSN-t miközben karbantartás miatt nem jók a szervereik, szóval egy nagy kamu
-
kacsa7
őstag
Melyik osztály? Nyilván minél előrébb vagy, annál többször fog jönni a real. 1. osztályban gyakorlatilag real-bayern-barca-dortmund forog, zömében reallal. Ronaldoval 20on belülről egy jól húzott erő-irány kombinációval bárhonnan gól... Nyilván ezért játsza mindenki a realt. Többek között az egyik ok volt, hogy elkezdtem FUT-ozni. Világtalan emberek egyetlen fegyvere hogy futnak vele aztán lőnek semmitérő szituációkból.
-
Nazara
őstag
A fölötted lévő hozzászólásomban leirtam nzsolt77 kollégának válaszolva, hogy miért van igy.
(#8655) Sanceee FC: Szivesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest