Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rexcsek

tag

Sziasztok!

Én nem FUT-ozok mégis van egy Gervinho-Doumbia-Ibarbo csatársorom :K
    Szerintem, hogy ne csak mindig a hendi meccsekről, stb. essen szó ideje lenne megosztani néhány hasznos tanácsot a játékkal kapcsolatosan. Én például azóta használom a fejelésnél a sprint gombot amióta itt olvastam és nagyon szépen működik. Alapvetően a kombinatív játékot szeretem, de mellette rengeteg gólt fejelek mostanában, sima beadásokból és szögletből is.

Tipp(szöglet):kis szöglet, kicsit viszed a kapu felé a labdát és még mielőtt odaérne az ellenfél védője beadod a rövid oldalra(sprintet ne nyomd a beadáskor, akkor pontosabban ad be) az ötös vonalában úgy h figyeled mikor mozog oda a játékosod, utána sprint gomb folyamatos nyomva tartása mellett nyomogatni kell a lövést és húzni a kart a kapu felé a rövidbe. Az a legszebb az egészben, hogy pont van annyi idő, hogy kivárd amíg odamegy a játékos a rövidre. Átlagban meccsenként 1 gólt fejelek szögletből(az 1. osztályban is), viszont alig kapok szöglet gólt. Ezt a kombinációt szinte senki sem csinálja. Ajánlom mindenkinek!Egyszerű és hatékony! :C
    Ha tudtok hasonló tippeket, osszátok meg, segítsük egymást a fejlődésben ;)

Új hozzászólás Aktív témák