Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cas89
csendes tag
Sziasztok milyen csomagot kellene vennem ahhoz hogy ezt az új 24 órás különleges csomagot vagy lapokat?? Remelem érthető a kerdes...😁
-
dracox
addikt
Akinek a BBVA ligás csapatában Bale jobb old-on nem igazán teljesít ahogy várja rakja át a másik old-ra..Nekem újjá született azon a poszton a srác
valahogy jobban érzi magát ott a bal lábával
-
szpal17
őstag
Spanyol csapatba kit ajánlotok CDM-re. Busquets megvan még a karácsonyi csomagokból. Van jobb és gyorsabb nála? Aki tud védekezni is.
-
Shit Life
senior tag
válasz
Nazara #13392 üzenetére
A Te esetedben ez fontos mert eléggé fent védekezel és letámadsz!
Én úgy játszom hogy az agression 45-re és a pressing is 45-re van állítva szóval nem is bekkelek de nem is védekezek fent!Akkor az én esetemben Rypejakten-é a megfelelő köztes állapot elvileg, ne is legyen túl agr. és ne is nyúlbéla!
-
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13389 üzenetére
Online season?
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13385 üzenetére
H2H csak?
-
Shit Life
senior tag
válasz
Rypejakten #13384 üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13385 üzenetére
vótmá'.
-
LendvaiFeri1
addikt
5* skiller Paul fucking Pogbaaaaaaaa.
-
Shit Life
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy a CB-knek az "agression" stat az a jó ha alacsony vagy ha magas?
Én úgy gondolom hogy akkor ha alacsny mert akkor nem rohan ész nélkül a csatárra hanem lehet szépen kivárással védekezni vele!Segítsetek ki ha rosszul gondolom!
-
Shit Life
senior tag
Két napi fenomenális játékélmény után megint úgy gondolja az EA hogy ennyi elég paraszt most szopni fogsz!!!
Hogy roh..... -
Shit Life
senior tag
Blashe:
Én az 1.-re szavazok
mirefes:
Azt kérdezném hogy UT-ban is fent áll ez a problémád vagy csak Online Seasonban???
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13375 üzenetére
Rendben, akkor kérlek erre adj nekem választ és túlteszem magam rajta
Barca-Real Ő-Én
Én támadok, nehezen, mert olyan lassan megy el a labda a játékosomig AKÁRMILYEN erősen nyomom a passzt, hogy lejár a személyim. Ha elér, akkor hiába nyomom a bal ravaszt, hogy ne pattanjon el tőle, olyan körülményesen veszi át, hogy az valami félelmetes.
Minden passzomkor az ellen embere már RÉG ott tanyázik az enyém mellett, egyből rángatva, szerelve. Most fordult elő az, hogy az egyik emberével becsúszott, a másikkal tackle szerelt EGYSZERRE. (a sima tackle volt eredményes). Na én is szeretném ezt megcsinálni és boldog lennék. Ebben tudsz/tudtok segíteni? Ill. a passzaim miért tetű lassúak, a játékosaim pedig miért körülményesek. Minden áldott Seasons 4. osztályú meccsen ez történik kivétel nélkül!
Köszönöm az eddigi türelmet is! -
Rypejakten
addikt
válasz
mirefes #13371 üzenetére
mert mire támadjanak le? Modric a maga félemetes 62 agressziójával és medium védekező workrate-jével? vagy Isco, ahol ugyanez 58 és low? egyedül Khedira és Pepe tartozik a való életben is az aktívan daráló játékosok közé, viszont előbbi kurva lusta, és relatíve keveset védekezik.
contain tükörfordításban közrefogni, nem kirontani rá és lebontani, nem hagyni levegőhöz jutni.high pressure, team pressing, ultra attacking, team width ~5, ez a max, amit tehetsz, de továbbra is mondom, nem fognak kirontani a játékosaid az ellenre. nem. nem. mert nem hülyék. legalább ebben realisztikus a játék.
én nem akarlak megbántani, de a helyedben túltenném magam ezen. ebben a fifában semmi értelme letámadni, ha valamennyire is skilled az ellenfeled, rátapad az LB-LT-RB trióra és végigcselezi a védelmed, mert a dribbling idén az OP faktor, mint tavaly a heading.
-
Blashe
aktív tag
Valaki próbálta már így őket? Megérné kipróbálni ?
-
dracox
addikt
Kinyitottam az összes 25k-s pakkot. Dobta a lengyel kapus IF lapját... Kicsit benéztem az órát, hogy még nem rakták bele az újakat.
. Egy Diego Alves jobb lett volna
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13368 üzenetére
Köszönöm, de ebben még mindig nincs benne a probléma válasza: miért állnak a játékosaim ha a dpadon full letámadást és nagy nyomást állítok? Miért nem támadnak le a real madrid játékosai?
-
Rypejakten
addikt
válasz
mirefes #13362 üzenetére
egy letámadáshoz két fél kell, az egyik aki letámad, a másik, amelyik hagyja. ha te is ugyanúgy du kompenzálnia kéne egymást, gyakorlatilag meg nem lesz kinek passzolni, mert senki sem lesz megjátszható helyen, illetve az ellenfél egy hosszabb labdával kiiktathatja a teljes védelmed, Tévez/Agüero bárkit lefut, és befejez mindent.
viszont, ha érzed, hogy letámadnak, akkor parkold le a buszt, lestaktika-gombnak még csak a közelébe se nyúlj, állj át hosszú labdára, és a széleken építve kontrázd le (azért széleken, mert középen értelemszerűen nehezebb, mivel több a középpályás, a védők is fentebb szűrnek, ergo emberelőny, túl sűrű a terület).
ha nem megy a letámadás, akkor ne erőltesd.
-
dracox
addikt
Azért nem gyenge egy pakk-----> Suarez, Rooney, Sanchez, Hazard,.....
-
zsoltirte
aktív tag
Korea+Bundás csapat kupára. Vélemény? Egyéb ötlet? Sztem elég ütős csapatnak néz ki.
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13359 üzenetére
Rendben, no offense, de akkor az ellenem játszó játékosok 90%a miért tudja ezt csinálni? Bocsánat, de tényleg? Ők elő tudják idézni, én nem?
Illetve leírtam: Területvédekezésnél a legtöbb esetben úgy csavarodik, kerül, olyan utat jár be a labda, hogy véletlenül sem tud elakadni bennem. Fordított esetben nem így van. Ne szálljatok rám kérlek, szívesen meghívok bárki budapestit magamhoz, hogy egy forró csoki mellett nézze meg, mi a szr van, merthiába a több száz meccs, több napnyi videonézegetés, nem csinálják a dolgukat a játékosok. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten #13359 üzenetére
+1
-
BlessedElroy
senior tag
Annak, aki szereti a távoli gólokat:
[link]Sajnos nem értek a videószerkesztéshez, egyesével tudtam feltölteni.
-
Rypejakten
addikt
válasz
mirefes #13358 üzenetére
és ez okoz 'agyfaszt'? tejóég.
csomószor lett írva, hogy nem lehet hardcore letámadást előidézni, bárhogy állítod a csúszkákat, bármilyen taktikai utasításokat adsz meg. nemlehet. ha nem megy így a játék, állj át mélységi védekezésre, és védekezz területet, fuss be oda, ahova érkezne a labda, hatásosabb, mint a test-test elleni kontaktot keresni és úgy szerelni.
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13357 üzenetére
de ha manuálisan irányítom, akkor sem képes sem megelőzni, sem normálisan szerelni úgy, ahogy az ellennek. Éppen ez a gondom, hogy sehogyan sem megy, bármit tesztek, bármilyen taktikával játszom, nem megy.
-
Nazara
őstag
Huhúúú skacok, Suárez jött és büntetett!
(Madridisták az egészségük megőrzése érdekében ne nézzék meg a videót!
)
-
mirefes
csendes tag
Üdv!
Az összes hszt elolvastam már, megnéztem kismillió tutorial videot, de leírom érthetőbben:
SOHA nem érzem azt, hogy úgy mozognának a játékosok, ahogy a másik csapaté, pedig a REAL MADRIDDAL játszom!
CONTAIN: Hiába van felhúzva akár letámadásra, nagy nyomásra...... mindenre a játékom, egy árva emberem nézi, akit nem irányítok, hogy mit csinál a támadó. Ha odamegyek, bármit nyomok, vagy nem nyomok, jockey, bármi(!!!) SOHA nem szerel úgy, mint az ellennek, aki odamegy hozzám, rámragad (TUDOM, melyik gomb kell hozzá!), nem ereszt, akárhová passzolok, ott terem (TUDOM, hogyan kell területet védeni és hatékonyan embert váltani, DE itt jön a másik nagy gondom:
az esetek 99%-ban NEM TUDOM MEGELŐZNI A PASSZAIT. Hiába állok közé és a labda közé, nyomom a jockeyt, átmegy a lábam közt, mellettem, mindenhol, de el nem veszem. próbálok a labfda felé mozogni, hogy a hosszúindítást elfogjam, mint ahogy ellenem teszik, de nem tudom. Éa ebből következik a 3.:
OLYAN TETŰ LASSAN passzolok, hogy mire elér a játékosomhoz a passz 10x megelőznek. próbálok a labda felé mozogni, de ÁLL A JÁTÉKOSOM!!! Nem indul meg, hiába én irányítom. Ismerem itt is a trükköket a bal ravaszról, a jobb analog stickről, de ÁLLNAK az embereim. Szóval köszönöm a jó szándékot, hogy olvassak, megvolt minden, nem tudok mit csinálni, ha a Reallal sem működik a játék. Egyéni taktikám is van, mindent megpróbáltam, mit csinálhatok rosszul??? És nem vagyok most ideges, nem az van, hogy álljak lée kicsit a játékkal, bármikor jétszoim, ezek történnek, akkor nyerek ,ha nyom engem az EA, pedig ilyen mérleggel indultam a Seasonsben: 30-2-3. és most: 33-5-28. Ez mi? Bocsánat, remélem, tudtok segíteni, mert agyfszt kapok. -
MdewC
nagyúr
Aki szeretne/tud SIF Pogbát venni, most tegye meg, 1-2 óra, mert estétől bumm.
-
mirefes
csendes tag
Üdv!
Kérlek segítsetek, mert lassan agyvérzést kapok... Seasonst játszom épp, 4. osztályig simán eljutottam, de azóta csak szenvedek. Miért van az, hogy úgy szerelnek és védekeznek egyesek, mintha csak legacy végekezés (hagyományos) lenne beállítva és nem taktikus? a contain nem jó, úgy védekeznek a játékosaim, mint ha fal lenne a támadó és közte, nem szerelik, csak követik. Az ellen bezzeg ahogy rámjön, szerel. MIÉRT? Annyira idegesítő.
Köszönöm -
Sati1984
tag
Köszönöm, mester, a második jobban tetszik kicsit, mert abban tudnám használni Müllert, aki másik nagy kedvencem, míg Gündogant és Fert annyira ugye nem szívlelem. Ettől függetlenül a játékban lehet, hogy használhatóbbak. Mivel rájuk előbb lesz zseton, mint Neuerre, lehet, hogy bevásárolok és kipróbálgatom őket. Majd beszámolok az eredményről.
Amúgy lehet, hogy én vagyok kicsit szentimentális meg még nem igazán skilles, de még soha nem gondoltam azt, hogy "hú, ha most gyorsabb lett volna Sneijder (vagy Kroos) akkor ebből most lett volna egy ziccer vagy beadás vagy akármi" - szóval egyelőre lehet, hogy maradok ennél az összerakott csapatnál (Schmelzert azért lecserélem majd egy korábbi javaslat szerint), és megtanulok annyira játszani, hogy már számítson a játékosok hatékonysága is, és csak aztán váltok. Még meglátom, mindenesetre köszi a javaslatokat mindenkinek!
-
Sati1984
tag
Amúgy olyan volt már valakinek, hogy pontosan ugyanolyan csapatösszeállítású ellenféllel találkozott?
Én mostanában szinte csak és kizárólag olyan csapatok ellen játszom, ahol Ramos van elöl, Schürrle a szélen, David Luiz és Thiago Silva a CB, stb. Valószínűleg nem nagyon fogok én magam összefutni a saját csapatom tükörképével (eddig maximum 3 egyezés volt), de ezek amikor egymás közt játszanak, biztos jó kis rácsodálkozás megy, hogy "jéé, én is ezt a csapatot építettem fel!!!"
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sati1984 #13317 üzenetére
Egy kis ötlet, az 1. keret erősítésére, ha nem szeretnél alakzatot váltani, akkor ez már egy jelentős előrelépés lenne a széleket tekintve, kisebb változtatásokkal: 1. (Ha ragaszkodsz Sneijder-hez, akár maradhat is.)
De akkor már elgondolkoznék egy ilyenen, ha hasonló alakzat kell. (Persze ki kellene tesztelni, hogy megfelelő-e.) [link]
-
DjEszti
tag
Div 1 be vagyok aki szeretne játszani vegyen fel bt: l1x1
-
zsoltirte
aktív tag
Most nézegettem miket lehet összelegozni 4-4-1-1-be és ha tényleg olyan ez a felállás, mint az általam is kedvelt 4-2-3-1(2), akkor nagy királyság van, mert nagyon jó csapatokat lehet összerakni.
Csak pár ötlet ami hirtelen eszembe jutott. Abate és Lahm nincs meg, de úgyis próbásak. egy kettő három négy
-
DjEszti
tag
válasz
tigomigocika #13334 üzenetére
Pc-re is van?
-
DjEszti
tag
Sziasztok!
Miért lehet az hogy nem bírunk játszani egymással barátommal?
Beinvelem majd kiirja h kilépett, és se meg én se bírunk csatlakozni -
ferni
őstag
válasz
tigomigocika #13329 üzenetére
? és ez hogy kapcsolódik a kommentemhez?
-
ferni
őstag
válasz
vegitossj7 #13322 üzenetére
ők mind hollandok lettek?
-
tigomigocika
senior tag
valaki leírná hol tudom a szabadrúgásoka gyakorolni?
Régebben volt benne olyan hogy oda tetted a labdát ahova akartad...
most nem találom ebben a részben
köszönöm előre is! -
Sati1984
tag
Tudsz ajánlani alternatívákat Kroos és Sneijder helyett, szem előtt tartva, hogy a nemzetiségük legyen azonos?
Amúgy nem az overall statok miatt használom ezeket a játékosokat, hanem legfőképp személyes szimpátia okán, ők az IRL kedvenceim is, de ha van alternatívád, elkísérletezgetek velük is, nekem Sneijder és Kroos eléggé bevált. Persze Sneijder helyett lehetne egy formációváltással Robben, meg a másik oldalon Schürrle, csak nem akarok formációt váltani, ha nem muszáj. De szivesen meghallgatom akár a más formációval járó alternatívákat is, még nem kizárt, hogy áttervezem az egész csapatot párszor.
-
Sati1984
tag
Nnna, szóval megvolt az utolsó előtti játékosvásárlásom, már ami a főcsapatomat illeti. Nekem van ugye az a hepciám, hogy csak német és holland játékosokat használok. A legutóbbi csapatlinkelésem óta kicsit átrendeztem a fiúkat, így Van Der Wiel most már a jó oldalon játszik (ahogy az előző HSZ-ben említettem, még a gólokat is ontja adott esetben!
), szóval így, hogy sikerült Hummelst (11.5k) és Schweinsteigert (45k) is beszereznem, így nézünk ki:
Kezdjük a csatároktól lefelé akkor.
Hát, mit is mondhatnék? Van Persie egy állat, szinte minden CB ellen nyertem már vele test-test elleni párbajt, szóval képes átkígyózni és átverekedni magát a legváratlanabb pillanatokban, és nálam az utolsó percekre se fárad el, bármikor megcsinálja az ilyeneket - brutális a pali, nem véletlenül kedvencem IRL is
Götze zakatol, mint egy gőzgép, az utolsó percekre tényleg érezhetően lassabb lesz, de hasonlókra képes, bár testileg nem annyira erős, de annál kisebb és fürgébb, tehát átkígyózásra ő is alkalmas, ha pedig kiugratom, pont ugyanolyan halálos, mint RvP. Imádom!
Lecserélni nagyon ritkán szoktam, mert fáradtan maximum kicsit messzebbről lövök vele, úgy is képes meglepetést okozni bőven!
Kroos - nagyon megy a kis vörösnek ebben a felállásban, zseniálisan tud megindulni a széleken, ha nagy ritkán beadásra adom a fejem, szinte mindig sikerül elnyargalnia, ha netán befele támad kedvem húzni, utána a lövés is általában minimum veszélyt jelent a kapura.
Sneijder - Kicsit gyorsabbnak érzem, mint Kroost, és a lövései is valahogy halálosabbnak érződnek. Fáradhatatlan.
Schweinsteiger - szinte mindent elkap középpályán, és ha vezeti a labdát, nagyon nem tudják leválasztani róla a fizikai ereje és a dribbling skill miatt. De Jong poláris ellentéte tulajdonképpen, de ugyanolyan hatékony - plusz volt már olyan, hogy nem akartam passzolni vele, és meglepetésszerűen betörtem a tizenhatoson belülre, és egy az egyben nem hibázta el a ziccert
Ezen kívül a lövés-statja is remek, úgyhogy érdemes vele távolabbról is szórni a kaput, sűrűn beakadnak a próbálkozásai
De Jong - Pici és viszonylag gyenge fizikumú, de nagyon fürge, és szinte minden pozícióból képes szerelni, ha a labdás ember közelébe kerül. Eskü, hogy volt olyan, hogy hátulról ráfutva valakire, szabályosan elvette! Maxiriszpekt, rengeteg labdaszerzést köszönhetek neki. Amikor vacilláltam azon, hogy Schweinit vagy Lahmot vegyem meg CDM-nek, akkor arra jutottam, hogy legyen egy ilyen is meg egy olyan is, így lettek ők ketten a CDM-ek.
A védősorról nem akarok hosszasan értekezni: Hummels nagyon okosan helyezkedik és mindenkit szerel, ha nem bénázom el vele nagyon a helyezkedést, Vlaar pedig egy hústorony, nem lehet rajta átmenni sehogy, mindenki lepattan róla - persze a megfelelő helyre állva. Van der Wielről pedig már szóltam az előbb, hogy nem elég, hogy nagyon fürge és hatékony a jobbszélen, még rálőni is érdemes vele, ha úgy adódik. Egyedül Schmelzert érzem egy csöppet gyengének, de német LB-poszton statiksztikailag ő a legerősebb, szóval max majd kísérletezek gyengébb overall statú játékosokkal, hátha.
Mindenesetre egyetlenegy játékos hiányzik most már csak a csapatból, ő pedig Manuel Neuer, mert bár Krul-ra sincs panaszom, sőt, embertelen, miket fog a figura, mégiscsak Neuer kéne nekem. Megnéztem az árát, és 500k alatt nincs (PC), úgyhogy hosszú projekt lesz, de belekezdek, a FIFA 17 megjelenéséig úgyis maradok a 15-nél, úgy döntöttem, a páros számú FIFA-kat kihagyom. Másfél év alatt csak összeszedem valahogy a félmilliót
A fitness csapat jelenleg így néz ki, rájuk sem panaszkodom - itt Locadia, Huntelaar, Kießling és Klose váltja egymást elöl különböző kombinációkban, és néha meglepő, hogy miket tudnak, főleg Locadia és Klose képes olyasmikre, amiket RvP és Götze is csak néhanapján tud előadni.
Na, ennyit akartam most
-
evibly
senior tag
válasz
losilee1337 #13309 üzenetére
Akkor neked is köszi, mert IF Caceressel váltva egymást két igen ütős RB-m lett a csapatban. Már csak Evra helyett, Holebas párjának kell kigazdálkodom Armerot, vagy Zunigát és stabil a szélső védelmem.
-
losilee1337
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #13284 üzenetére
Miért is öregapám?
-
zotya9712
csendes tag
Másnak se mennek most szerverek?
XOne ha számít vmit... -
evibly
senior tag
válasz
Sati1984 #13308 üzenetére
Igen, sztem is ezek miatt a meccsek miatt éri meg néha a szívást ez a játék, mert ha ezek a jelenetek nem lennének, akkor már régen kuka lenne az egész.
A fúvós, vonós, szimfonikus hasonlat zseniál, simán el tudom képzelni
Nálam az volt, hogy egyedül kezdtem a meccset, félidő után mellém szegődött a gyermek (9 éves), aki FIFA-t nem játszik ugyan, de neki állt szurkolni. Amikor Chiellini befejelte az egyenlítő gólt úgy üvöltöttünk fel szinkronban, hogy valszeg 3 utcányira is lehetett hallani. Kiizgulta nekem a büntetőket is, qrvajó volt
-
Sati1984
tag
válasz
evibly #13304 üzenetére
evibly: Grat, fantasztikus élmény lehetett! Ilyen meccsekért, pillanatokért játszik az ember!
Nekem most nemrég volt egy hasonló esetem: az első félidőben 0-3-as hátrányba kerültem, de úgy éreztem, hogy fogható az ellenfél, és epikus küzdelembe kezdtem - a 70. percre felhoztam 3-3-ra Götze duplájával és Van Persie zseniális villanásával, aztán a 75. perc körül az ellenfél elfutott, és ott volt a 3-4.
Megint epikus küzdelembe kezdtem, itt komolyan vártam, hogy valamelyik szimfonikus zenekar mögém pattan és rákezd valami nagyon heroikus melódiára, mert óriási támadásokat vezettem, de az első három-négy helyzetemből nem lett semmi, aztán asszem a 80. és a 85. perc között valamikor felhoztam 4-4-re (Götze megint), aztán kicsivel később 5-4-re átvettem a vezetést (Van Persieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!, üstdob, vonósok, stb.), és... nem fogjátok elhinni, de a 88. percben kiegyenlített, utána meg bár volt még támadásom, már nem sikerült összehozni újabb gólt, és úgy lett 5-5.
PC-n sajnos nem lehet irkálni az embereknek, de most megírtam volna, hogy "GG, please rematch and bring a symphonic orchestra for the next match!", mert ez tényleg epik volt, az eddig legfantasztikusabb meccsem volt talán, legalábbis az tuti, hogy 0-3-ról még soha nem fordítottam vagy hoztam fel egyenlőre ezelőtt. Huhh, még most is beleborzongok, ahogy ezt gépelem.
Az RB pozícióról annyit, hogy nálam Van der Wiel csinálja ugyanezt: egész meccsen zakatol, pörög, nem hagyja élni az ellent, aztán ha szögletnél feljön és az ellenfél kifejeli és elépattan a labda, akkor 20-25-ről mindig ráküldöm vele, és az esetek 60-70%-ában be is lövi, nagyon durva a srác, sokadik gólt szerezte már nálam. Mindjárt mutatom is, hogy milyen csapatban használom, csak arról tolok egy külön hsz-t, ezt evibly írására szerettem volna reagálni.
-
zotya9712
csendes tag
A legbugosabb, handisebb meccsemet játszottam eddig
900 Futos meccsem volt idén, de meg kell hagyni eddig nem tapasztaltam ilyeneket...
3 mal mentem félidőbe de egyszerűen tudtam hogy ki fogok kapni.. Vége 5-3...
De mikor Shaarawy Benatia és Naldo felborítja ugy hogy ő vezeti közben labdát..
Aztán hogy Messi gólt fejel... najó...
Mostanság amúgy is mint ha lényegesen több lenne a fejesgól..
Kérdés: hogy van az hogy már a hetedik meccsem hogy TOTY CR ellen játszok??? -
evibly
senior tag
Életem meccsét játszottam le tegnap: a hamis 9-cesben felálló Serie A csapatom ellen egy nagyágyúkkal megtűzdelt (Touré, Rooney, Di Maria, Kompany, stb.) BPL team jött, amit már kifejezetten megszoktam az utóbbi időben, sőt, majdnem zavar, ha nem 3-4-el jobb ratinggel bír az ellenfél
De ebben az esetben az illető jól is nyomta: egy gól itt, egy gól ott, és végre nem kamu, lepörgő, pattanó találatok, hanem szép, nagy lövések, kidolgozott akciók. Jellemzően én voltam az első, aki betalált, aztán ő mindig tudott zárkózni és a FIFA 15 meccsek forgatókönyvének megfelelően 80. percben meg is fordította, 4:3 oda.
Chiellini azonban az utolsó pillanatban bebólintott egy szögletet, a hosszabbításban nem volt gól, és 11-esekkel nyertem úgy, hogy Handanovic fogott két büntetőt.
Óriási volt, de a legnagyobb meglepetés akkor jött, amikor láttam, hogy érkezett egy üzenet. Már készültem, a "kurvaanyáddögöljmegmákodvoltszemátláda" típusú megemlékezésre, ami helyett ez jött:
"GG best game ive had in ages"
Na, így is lehet, innen is full respect a srácnak!
ui: bárki, aki Cavandát ajánlotta RB pozícióba, annak távolról is baráti meleg kézfogás, illetve egy sör egy általa megválasztott helyen. Az egy dolog, hogy lefuthatatlan, fáradhatatlan, de arra nem számítottam, hogy a hajrában meccseket dönt el, gólt rúgott is, fejelt is már nekem. A fent taglalt meccsen átgázolt a teljes védelmen, nem hagyta el a labdát és úgy szúrta be Courtois fölé a bőrt, hogy öröm volt nézni.
-
ferni
őstag
válasz
Rypejakten #13301 üzenetére
miért is?
Rooney angol, úgy mint Walker, lenne chemjük.
[link]és ha vki nem kedveli a H/M workrates Luizt, akkor bal CB Silva, jobb CB Cahill.
-
tigomigocika
senior tag
nektek megy az online rész?
ilyen hibaüzenetet ír ki:
"there was a problem with the online squad check.pls try again later"
"there was a problem getting your online information,pls try again later"
pedig ki is irja hanyas szinten vagyok,
skill gamesben látom kik vannak elóttem, illetve mögöttem pontszámban...
ps4 -
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13300 üzenetére
és akkor vagy Rooney-t használja, vagy Di Maríát, egyszerre nem megy, mert Dembelé kell Walkernek a fullchemhez, csak ha Rafael a jobbhátvéd, és Di María az RCM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest