Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13375 üzenetére
Rendben, akkor kérlek erre adj nekem választ és túlteszem magam rajta
Barca-Real Ő-Én
Én támadok, nehezen, mert olyan lassan megy el a labda a játékosomig AKÁRMILYEN erősen nyomom a passzt, hogy lejár a személyim. Ha elér, akkor hiába nyomom a bal ravaszt, hogy ne pattanjon el tőle, olyan körülményesen veszi át, hogy az valami félelmetes.
Minden passzomkor az ellen embere már RÉG ott tanyázik az enyém mellett, egyből rángatva, szerelve. Most fordult elő az, hogy az egyik emberével becsúszott, a másikkal tackle szerelt EGYSZERRE. (a sima tackle volt eredményes). Na én is szeretném ezt megcsinálni és boldog lennék. Ebben tudsz/tudtok segíteni? Ill. a passzaim miért tetű lassúak, a játékosaim pedig miért körülményesek. Minden áldott Seasons 4. osztályú meccsen ez történik kivétel nélkül!
Köszönöm az eddigi türelmet is!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest