Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rexcsek

tag

válasz tigomigocika #13224 üzenetére

Egy korábbi hozzászólásom:

"Ez a kérdés bennem is felmerült. Van egy haverom akinek a mérlege 131-25-34, szerintem elég ütős, van már neki 20 db 1. osztályban összehozott idények ligacíme. Ő nem érzékeli a hendit annyira, mint én. Több eshetőség is lehet, vagy egyszerűen tehetségesebb nálam a haverom, de a valószínűbb az, hogy egyszerűen jóval több meccset játszik mint én. A Fifa 14-ben lenyomott kb. 1200 meccset míg én összesen 300-at. Azoknak a játékosoknak nagy része akiket kap az 1. osztályban, nála jóval gyengébbek( ő most a 245. a világranglistán), így a hendivel együtt is simán veri őket. Erre jó példa:tegnap nyomtam pár meccset az első osztályban, nálam jobb mérlegű, tényleg erős ellenfelek ellen, szoros ki-ki meccs volt mindegyik. Erre ezek után jött egy 2. osztályú nem túl acélos ellenfél:60 percig bírtra, aztán 4-1-nél kilépett. Rajta a hendi se segített volna. Nyilván ez minden osztályban így van. Ha valaki stabil 4. osztályú(mert az a tudásának a megfelelő) valószínűleg simán veri az 5. vagy 6. osztályú ellenfeleket, de egy 3. osztályban játszó ellen már rázós a dolog.
    A kupában nekem volt olyan, hogy egy 4. osztályú ellenfél ellen a meccs első 25.percében rúgtam 3 kapufát, kihagytam 3 ziccert és mégis vezettem 2-0-ra, mivel annyira gyenge volt h belefért még az is. :K
    Közel azonos tudású ellenfelek ellen viszont gyilkos a hendi... "Ha két vereségem van egymás után azonnal abbahagyom a játékot egy időre...Ez egyelőre bevált.

Új hozzászólás Aktív témák