Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltirte

aktív tag

válasz Rexcsek #12764 üzenetére

(#12764) Rexcsek
    Fentebb az osztályok között már egyre komolyabb különbség van, mivel ott már 18 pont kell a feljutáshoz, így akárki nem tud osztályt lépni. Pl ha én feljutok DIV2-be, szinte egyből kivernek onnan, aztán 15 idényig megint DIV4-DIV3 pattogok.
    Most a képességjátékokat akarom megcsinálni, mert egyértelmű, hogy amíg a védekezést, azon belül is a szerelést nem javítom, addig nem fogok stabilan feljutni. Sajnos a helyzetkihasználásom se az igazi, mert rakás meccsen képtelen vagyok gólt lőni és mindent azért nem lehet a gép számlájára írni, szóval gyakorolni kell és akkor jobbak leszünk. :K

Hendispassz.
    Ha érzem, hogy szivat a gép, akkor én hátul már egyáltalán nem merek passzolni, mert 90%, hogy eladja a játékosom a bogyót és az ellen 1-1-be ronthat kapura.

Bundás-team
    Uccsó 7 Meccsen 3 öngólt sikerült összehozni velük, ami 5 pontomba fájt. Volt még pár érdekes védelmi helyezkedés és elcseszett labdaátvétel, amiből gólt kaptam/életveszélyes helyzet lett. Lewa 13 meccs / 1 gól arány után eladva. Ment vissza Ramos és azóta újra tudok a csatárral gólt lőni. Utolsó előtti meccsen az 1. percbe behoztam RM Thomas Müller ST poziba. Kettőt vágott.... (2-2 lett). Kövi meccsen ramos csere előtt vágott egyet, így fent hagytam, de félidőbe csereként megint bejött Müller csatárnak és igaz, hogy gólt nem sikerült vele rúgnom, de sokkal veszélyesebb volt a fazon azon félidő alatt, mint Lewa a 13 meccsen összesen. Szóval nekem egyelőre a Bundesliga csapatom nagyon nem alakul. :(

Ligue 1
    Ha lenne cash, akkor kit vennétek meg ebbe a csapatba? Ribéry vagy IF Lacazette? Esetleg más?

IF
    Másnak is feltűnt, hogy Serie A IF játékosok ára megint kilőtt? Elérhetetlen messzeségbe mind már megint.... :O

Új hozzászólás Aktív témák