Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Napi kérdés!
Biztos többen játszotok már évek óta, ha a játék elején csomagból kaptok egy értékes játékost, eladjátok vagy megtartjátok? Én biztos eladnám, és vennék egy fasza kis kezdőcsapatot, de tavaly egy haver megtartott egy Hazardot év végéig több mint 500 meccset játszott vele (mondjuk tegyük hozzá, Chelsea szurkoló).
-
marcess
senior tag
Szerintetek mi a különbség a finishing és a long shot között? Mármint értem én hogy befejezés, meg távoli lövés, de most akkor ami a 16-os vonalon belül történik az befejezés, ami meg kívül az távoli lövés?
-
marcess
senior tag
Futheaden már fent van az összes 16-os játékos (3-tól) teljes stattal. Ha érdekel valakit: [link]
-
marcess
senior tag
Na lesz helye 16 Juve csapatban? [link]
-
marcess
senior tag
Most már azt írják, hogy további információig állnak a szerverek. Írhatták volna ezt rögtön délben is, de nem inkább hülyét csinálnak magukból még 2x.
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #26501 üzenetére
Azt hittem az irónia jobban átjön, de ha smile-t raktam volna, rögtön leesik, hogy viccelek
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #26498 üzenetére
Ha már ezt építed meg, akkor őt kellene cf-be tenned, erőssebb, magasabb, gyorsabb, jobban passzol.
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #26402 üzenetére
-
marcess
senior tag
Igaza volt annak, aki egy Futties Eriksent kapott csak úgy, 200000 db-ot szétosztanak a héten belőlük random emberek között.
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #26279 üzenetére
Payetnak lenne 2 piros 2 sárga meg egy zöld kapcsolata, nem lenne 10 chem-es ezért nem akarom őt.
-
marcess
senior tag
Segítségeteket kérném! Eladtam Roncit, ezt a csapatot építeném, szerintetek alap Ibra, vagy Tots Pastore
[link] -
marcess
senior tag
Friss:
"Chu Morah @ChuBoi 16 ó16 órával ezelőttTEAM OF THE TOURNAMENT HYPE TOMORROW! #TOTT #FUT"
Na akkor mától megint lehet majd kapni mindenkit a piacon
Vagyis egy szar Totw-kel jön egy copás csapat, (gondolom ilyen Messis, Vargasos, Sanchezes, Vidalos)
-
marcess
senior tag
Vasárnap zárják le a szavazást, szerintem szerdán jönnek a Totw-kel.
-
marcess
senior tag
Olvasgatva itt a hozzászólásokat, szerintem felesleges offline mód fentebb venni world class-nál a szintet, aki azt folyamatosan elveri az div 3 felett lehet bőséggel. Inkább annyit, akinek nem megy annyira, vegye vissza védekezőre meccs elején a csapatát, esetleg csapat nyomást válassza ki. Csatárok szélsők mindig kapjanak "get in behind"-ot, ha lehet stay forward (szélsőknél) főleg azoknál akik nehezebben támadnak. Ugyan így a szélső hátvédeket is vissza lehet fogni, hogy ne támadjanak. Legfontosabb, a megfelelő felállás megtalálása, azokat megfelelő emberekkel feltölteni. Sajnos itt nem mindig egyezik a játék és a valóság. (Vajon mennyi fifás srác látta már akár tv-ben akár élőben játszani Doumbiát meg Ibarbót?
)
-
marcess
senior tag
válasz
tigomigocika #25640 üzenetére
-
marcess
senior tag
Tegnap építettem két közép kategóriás csapatot, maradt 500k és pont volt egy 10000-100k pack lightning round szóval gondoltam, elnyitom a picsába az egészet. Első packből esett rögtön egy 85-ös Hazard (mert ugye hazardíroztam
majd beugrott, hogy ebből így még pont futná egy Ronaldora. Itt lenne az a kérdésem melyik csapat a bejövősebb nektek.
[első]
[második
[harmadik]
[negyedik] -
marcess
senior tag
Szeretnék véleményt kérni: [ebből] kiindulva szeretnék egy csapatot építeni 600k-ból a 2 cb és a kapus fix a többit lehetne variálni, + ki a jobb sif Benzema vagy alap Suarez
-
marcess
senior tag
még jó, hogy pont beillik [ide]
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #24906 üzenetére
-
marcess
senior tag
NE VEGYÉTEK MEG TOTS ICARDIT!
(legalábbis előtte ne tudjátok, hogy Tevez és Aguero jó)Én egy cselt nem tudok de ha van falábú ember (5 meccsen lőtt 5 gólt de mind leadott üres kapu volt, és még abból is lőtt mellé)
-
marcess
senior tag
Amúgy engem meg az érdekelne, hogy az Ea hogyan találja ki, hogy kinek milyen statjai legyenek? Itt most nem az érdekel, hogy 60-as lövés, hanem olyasmi, hogy mi alapján értékeli mondjuk Jackson Marinez beadását, Terry szabadrúgásait, Sokrtatis befejezését ilyesmit
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #24669 üzenetére
Nekem van egy ilyen felállású hibridem: [link]
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #24417 üzenetére
-
marcess
senior tag
3 óra játékkal megnyertem az offline kupát, és végre értelmes játékosokat dobott. A kék cdm-et krcshowiakot aguero, di maria, doumbia, busqets, buffon. Ezt a szintet tartani kellene.
-
marcess
senior tag
... egy kis hiba kedvezett nekünk de vége pc már.
-
marcess
senior tag
Mikor legközelebb reménykedni fogunk...
[:-D] -
marcess
senior tag
És akkor a tömeg mondá: "10-et akarunk - 10-et akarunk" és akkor meglőttén a 10. gólunk a tömeg üdvrivalgásban töré ki úgy tartottán az írástudók, amikor még a next gen kapusok nem valák fiam, ama szép időben.
És ama időben a nép hátán hordá a Kunt vagy ahogyán most a dobozban mondák a vén Cicerók
AGUEROOOOOOO-t -
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #22798 üzenetére
Szerintem elég oda egy sima 84-85ös Sanchez is hunter lappal 15-20 k (PC). Már ha nem akarsz túlköltekezni.
-
marcess
senior tag
Most úgy estem ki a 2. osztályból, hogy egy meccset nem játszottam, 7x coin gyűjtögetők ellen dobott be, majd rögtön leaving ultimate team, belépek és persze DNF. Befosás komolyan mondom, az ember egy csomó szerződést veszít, és még ezen felül is büntet ez a szar. Na meg a legszebb, hogy már a 2. osztályban is ezek vannak...
-
marcess
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Megépítettem ezt [link], játszottam 10 meccset velük, viszont Hamesz lenullázta magát (0gól, 0 assz), kit ajánlanátok oda? Isco, Rakitic, Iniesta 3-asra gondoltam. If isco vagy if rakitic a jobb esetleg? -
marcess
senior tag
3 új kupa este 7-től. 1 olasz csak (18 ember), egy amcsi 2 csapatból 4-4 játékos kezdő 11ben, a 3. nice, hannover, villa, cagliariból 4-4 ember a 18ban.
-
marcess
senior tag
Kapunk egy free untradeable rare gold 25 k packot este 7kor.
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94 #22113 üzenetére
Cavaninak örülök, ő az nekem ami itt másoknak Van Tasztikus, Alessandrini mehet mellé, mert Lucast nem csípem
. Dzagoev mehet a másik csapatomba Valbuena helyett Doumbia alá, ráadásul ez zöld link lehet hibridesíteni. Aguero jöhetne, de megfizethetetlen lesz, talán kihalt is. Ha esetleg jönne ma TOTS akkor már akár holnap, holnapután meg lehetne venni a kiszemeltjeimet.
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #21809 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem használja Messit aki megteheti (pénzügyileg). Én kipróbálhattam Ronaldot és őt is szerintem sokkal jobb mint a portugál a játékban, mondjuk én nagyon szeretem Aguerot is hozzá eléggé hasonlít, csak mindenben jobb nála. Mindenesetre, ha lesz lehetőségem még egyszer idén én biztosan megveszem.
Ma jött egy 86os Boateng a freeből, de látva mit csinált a hét közepén inkább gyorseladtam.
-
marcess
senior tag
TOTS jött volna a héten de kitolták pár héttel, azért hogy a piacot stabilizálják, ne legyen kihalt állatfaj a kék játékos. (kivéve Terry akit 55-ös pace-el kiraknak majd 6-700k értékért) Majd jönnek pár hét múlva viszont minél később annál rosszabb, hisz nyakunkon a 16.
-
marcess
senior tag
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy hol szoktatok (ha szoktatok) fifa pontot venni, valamint ha nem közvetlen veszed ea-től akkor csak a 2200-as "kiszerelés" van?
-
marcess
senior tag
válasz
Nazara #21091 üzenetére
Én is ezen szoktam elgondolkodni, ezek a jutubosok mindig olyan ellenfél ellen mennek akik ellenük offenzíven játszanak, vagy bambán védekeznek. Elég ritkán esek ki én is a másodosztályból (pc-n mindig kiejtem magam az első osztályból mert a csalók miatt több száz szerződés is elugorhat) főleg mikor csapatokat tesztelek, de azért na nekik valahogy mindig sikerül ilyen ellenfeleket kapni. (mondjuk ez ugye kupa volt nagyobb a merítési lehetőség)
Más: Látom sokan próbálgatják, vagy használják a 4231-et az lenne a kérdésem, hogy a szélsők nem túl hátul helyezkednek, illetve ugyanezek az emberek próbálták már a 433-at azt ahol két cdm és egy cm van. Nem tudom miért, de nekem sokkal jobban kézre esik ez a fajta felállás. Valamint érdekelne ki milyen instrukcióval látja el a játékosait 4231-ben.
-
marcess
senior tag
Éppen játszanék ezerrel, erre fut mindenre kilép. Packot nyitok kilép, ellenfelet keresek kilép, játékos adnék vennék kilép... Volt vagy van még valaki ezzel így?
Ja de a season az jó. Lehet el akarnak arra téríteni. (
)
-
marcess
senior tag
válasz
Gebriel #20578 üzenetére
Most olyan 7-800ezer lenne ha eladnék mindenkit, de engem februárban reseteltek, előtte bárkit meg tudtam venni (12-13 millió). 2 sikeres pack nyitás kellett a mostani összeghez, egy if Hulk és egy Motm Bruyne. Magyarul szerencse a legfontosabb, van akinek szeptemberben esik packból egy Ronaldo, Messi nekem pl még sosem jöttek Fifa 13 óta.
Ezen kívül igen price range előtt jól lehetett kereskedni most már csak mások is élik fel a tartalékaikat (Nazara)
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #20575 üzenetére
Még a héten vettem (vadásztam) őket mikor if volt akkor 75k volt, megemelték múlt héten 95kra reménykedek még egy kis profitban.
-
marcess
senior tag
Vagy éppen növekedés amit 3 if quaresmaval várok
-
marcess
senior tag
Hazard, Bonucci, Bravo, Pastore a lényegesebb a többi discard price lenne más heteken. Toprakot lehet kipróbálom mert Boatengen kívül nem volt nekem eddig bejövős másik bundás cb. Ugyanez vonatkozik Bonuccira Chiello mellé. (majd jövőhéten kedden, mikor már nem olasz hét lesz)
-
marcess
senior tag
Hetek óta először találkozok az első osztályban olyan csalóval aki öngólt rúg, mondom könnyű győzelem lesz, erre we are sorry... leave ultimate team. Mire visszalépek ... sztem nem kell tovább mesélnem...
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #20404 üzenetére
Jaja pl nekem seasonben Realban Illaramendi mindig kezdő.
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
Érdekes egész évben 4-3-3 különböző variációit próbálgattam, majd vagy egy hete áttértem 4-1-2-1-2-re és rögtön stabilizálódott a védelmem, sőt a támadójátékom is jobb lett. Ezzel a két csapattal nyomatom (teljesen kiürítettem a kasszát 10k coinom maradt)
[link]
[link]
Annyi instrukcióval, hogy a cdm-ek maradjanak hátul, a csatárok pedig get in behind. Esetleg aki szenved és még nem próbálta ki ezt a felállást adjon neki egy esélyt.Más: Május első hetében jön a most consistent team (első team of the season csapat), az lenne a kérdésem, hogy ti felkészültök (eladtok) rá? Vagy megtartotok mindenkit? Biztosan más lesz a helyzet a price range-ek miatt kíváncsi lennék véleményekre ezekkel kapcsolatban. Már csak azért is kérdezem, mert 3-4 nappal előtte, mikor már EA bácsi, meg mindenki ezt hirdeti már késő lesz cselekedni (értem én ezt arra, hogy biztosan több játékos akarja majd eladni a portékáit, még akkor is ha keveset fog érni, teszem azt Riberyk, Hazardok, Robbenekből biztosan több lesz a piacon bármi is lesz az áruk)
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #19899 üzenetére
Szerintem dönts te ebben, itt csak tapasztalatokat mondhatunk, de én akkor is hiszek abban,hogy vannak olyan lapok akik formában vannak és olyanok akik nincsenek. Pl a csatároknál megfigyelhető ez. Kb 10x vettem már idén Sturridge-ot fele arányban jó volt felében nem, (ugyan úgy akár egy Benzema, Tevez stb.) Nekem van egy olyan csapatom, akikkel megy a játék, meg egy olyasmi, akik élőben a kedvenceim (nagyjából) ha szereted Lahm-ot miért ne vennéd meg? Te is írtad, el tudod adni, ha nem válik be. Többet kapok ki azokkal akik kedvencek, de mégis őket tartanám meg inkább. Én nem venném meg, mert az alap lapjától biztos nem jobb annyival, de mint írtam ez a te döntésed.
Kicsit kesze kusza lett de annyi kérdésem lenne szerintetek az a fontosabb, hogy nyerjetek (akár Doumbiával akár a Viperával), vagy hogy olyanokkal játszatok akik szimpatikusak. (ha ez nem teljesen összeegyeztethető)
-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc #19680 üzenetére
Nekem átlagos volt, 20 meccset játszottam vele kb túl is adtam rajta. Kiemelkedőt nem nyújtott semmiben a gyorsulása jó volt.
-
marcess
senior tag
Sok degenerált agyoniskolázott fas* az összes Bale min áron van kint senki nem viszi őket erre az árát megemelik még magasabbra Eaid Sport "This is how we doing"[link]
Ezen most úgy kiakadtam, hogy az nem emberi. Ott is van 1-2 ember akinek halvány lila gőze nincs erről az egészről, vagy csak nem érdekli őket. -
marcess
senior tag
Ma a maradék fifa ponttal őt célozzuk meg
[link]
-
marcess
senior tag
Délelőtt maintenance lesz remélem délután mikor felnézek, Bale ára már lentebb lesz
-
marcess
senior tag
-
marcess
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy Fut-ban be lehet állítani valahogy, hogy ki menjen fel fejelni? Mert persze mindig a gyengébb, rosszabbul fejelő KH van fent. Gondolok itt arra, hogy esetleg mindkettő Kh felmenjen vagy valami ilyesmi?
-
marcess
senior tag
Végignyomtam az offline kupát, egyik meccs után sem kaptam zsetont a végén pedig nem kaptam meg a 2000-ret meg a packot sem. Tudják, hogyan basszák fel az embert.
Írtam nekik kíváncsi vagyok lesz-e megoldás.
-
marcess
senior tag
Tudják, hogy ilyenkor sokan vannak online packokat nyitnának, főleg ilyen jó TOTW-nél mégse tesznek semmit. Olyan mintha bl döntő alatt elmenne a tv adás mert sokan nézik.
Igaz a többi hibát sem javítják miért pont ezzel kezdenék.
Én a 4.re mennék Riberyvel Robbennel Lewaval Lahmmal. Ha ezt még nevezhetjük 4-nek
MdewC-nak pedig ha Chiellini benne van a csapatban akkor az a legjobb csapat
esetleg ez?[link]
-
marcess
senior tag
[link]
TOTWUtóbbi idő egyik legdurvábbja fasza helycserékkel.
-
marcess
senior tag
válasz
Shit Life #18789 üzenetére
Utolsó meccs mocskos módon neked lesz elcsalva, hidd el velem is ez van mindig. Ki kell játszani a bajnokságot, hogy az emberek ne 6-7 meccs után kapjanak sok (pár ezer) coint. Pc-n most úgy állok 1. oszt-ban, hogy 4 győzelem zsinórban, aztán 5 meccs vereség most nyerni fogok
Szerk: nem nyertem coin farmer mellé dobott, az kilépett nekem verségnek számolta el és 2. oszt.
jóccakát fifa
-
marcess
senior tag
válasz
Vampire Bat #18630 üzenetére
Biztos jó lenne, de Chiellinit kihagyni (3 ezer) nem szabad. Az én ízlésemnek egy kicsit drágák a szélső védők de ez az én véleményem.
-
marcess
senior tag
Nekem működik minden, most fejeztem be egy meccset. PC
-
marcess
senior tag
Jövő héten meg jöhet a "Just first owner" kupa, vagyis csak olyannal játszhatnál, akit te nyitották ki packból
-
marcess
senior tag
Kit ajánlanátok cb-nek serie a-s csapatba? Chiellini biztos, de nekem Barzagli egy kicsit bamba. If Caceres meg a rb. If Bonuccin gondolkodok...
-
marcess
senior tag
Először is GRATULA!!!!
A másik: Te tavaly szeptember óta épphogy 100 meccset toltál le division-ben? Mert látom, hogy van 700 meccsed lejátszva. Ennyit kupázol? Jobban élvezed a kupamódot? Csak kíváncsiskodok.
Meg feltűnt a lőtt illetve kapott gólok száma. Eléggé jól tolhatod, ha ilyen kevés gólon tartod az ellenfeleket. Nekem a meccseim 90%-a 5-3, 6-4... hol ide hol oda de nagyon ritka a 2-3 gólos meccs. Kíváncsiságból felmentem megnézni az eredményeimet, pont ellentéte a tiednek. 56% passzolás, 38% birtoklás, 220 meccs (division reset óta kb 1.5 hónap) 610 rúgott gól, 450 kapott.
Ennyit jelentenek a stíluskülönbségek? -
marcess
senior tag
Olyan sz4r, hogy azért nem érdemes másik csapatot építeni, mert félni kell attól, hogy ha nem válik be, akkor rajtad rohad az új csapat. Úgy vennék egy Robbent, de kint van 8-10 oldalnyi minimum áron és senki nem veszi meg. Tehát eladni lehetetlen lenne a megvétel után.
Ez van marad Reus meg Aubabá. -
marcess
senior tag
Befektetnék egy nagyobb összeget Yaya Toure, Hazard, Aguero.. bpl csapatba. Viszont félek, ha nem jön be, akkor nem tudok tőlük szabadulni. (pc)
Tele van a piac hunter 99-es min+ 1 ezres áron.
Vélemény? -
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94 #17498 üzenetére
Nekem a TERMINÁTOR kell!
(Majd német csapatom lesz) -
marcess
senior tag
Megpróbálok fejesekre játszani az elkövetkezőkben. Tudtok ennél jobb csapatot rá, kb ennek az árából?
[link] -
marcess
senior tag
TOTW [link]
-
marcess
senior tag
Eltérő téma az előzőektől:
Szerintetek ki lesz benne a mai Totw-ben? Gondolkozok most fifa pontot venni, este meg elnyitogatni, már új Totw-kel illetve az a narancs Roni még hab lenne a tortán
. Álmodik a nyomor
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest