Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Eddig bődületes baromságnak tartottam a handicap elméleteket, eddig...
Az amit most produkált a játék mindenen túlmutatott és úgy csalta el a meccset a játék, hogy köpni nyelni nem tudtam. A mérkőzést 51%-os pontos passzolási mutatóval hoztam le, mert egyszerűen képtelen voltam adni két egymás követő labdát. Ha a kapuja helyén egy rohadt nagy fekete lyuk tátongott volna azt se tudtam volna eltalálni. Koscielny és Mertesacker a két középső védőm folyton és folyvást a középkör környékén flangált, mint két fogalmatlan.
Annyira felemás ez az idei rész, teljesen őrületbe tud kergetni.
-
Kalos7
tag
Milyen előnye van annak, hogyha a Fifa 15-őt megveszem eredetiben mintha ********????
-
elod22
senior tag
Egyelőre ezek a csapataim: ez az első számú [link], Alex helyére ide még jön egy Chiellini, bár vele sincs gond eddig. Itt a váltó csapat [link], velük inkább offline játszom. És végül itt az egyik lehető legjobb silver csapat amit viszonylag kevés zsetonból össze lehet dobni [link]. Umut Bulut és Dzemaili nagyon OP, de a többiek is nagyszerűek eddig.
-
Stylerr
addikt
[link] Ez a jelenlegi BBVA teamem. Várom a véleményeket!
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy Futheaden 100 a chemistrym, a játékban viszont csak 91, ez miért van?
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #2291 üzenetére
Rojo a bal CB helyére?
-
argentin27
senior tag
Na végre elkészült a SeriaA cseresora és még maradt 12k-m
Íme a team: [BPL]
Vélemény?
Innentől az a tervem hogy csak ezzel a két csapattal váltogatva meccselek és gyűjtöm a coin-t kifulladásig!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz
saltanus #2286 üzenetére
Köszönet.
Első lépésnek alábbi csapatot javasolnám. Aki nincs bent a régiből sztem add el, ezek a játékosok megbízhatóak és elég jók. Kezdésnek főleg, a cseréknek pedig olyanokat tettem, akik még megfizethetőek lesznek és velük tudod fejleszteni a csapatot adott posztokon.
Aki itt fontos: Palacio, a közép pálya és a relative nem lassú jó védők H workrate védelemmel. Az LB poszt nem olcsó, de nem kivitelezhetetlen.Ami sajna untradeuble, az nem lesz eladható később sem.
Ha kell még csapat, akkor írj, lesz sztem még ötletünk.
-
Ronin1
csendes tag
Sziasztok!
http://www.futhead.com/15/squads/2660421/ jelenleg ezzel a kerettel játszok.
Chikhaqui eléggé bevált nekem..48 meccsen 57 gólt rúgott, 9 gólpassz mellett. Ezek a statok csak online meccseken jöttek össze neki.
15-ben az ára is eléggé lement..szinte fillérekért lehet kapniHasználja esetleg rajtam kívül valaki?
-
Dinter
addikt
Honnan lehet tudni, hogy melyik játékosok a népszerűek? Észrevételem szerint a lassabbak nem kellenek senkinek pl. Isco
-
saltanus
aktív tag
szia
te vagy az olasz seria szakerto ezert hozzad fordulok segitsegert..
ez a csapatom [link] 442 jatszok nem tudom nekem ez a klasszikus stilus jon be de korantsem biztos h ez a legjobb..nem sok penzem van csak durvan 4000...
kerdesem az lenne h kiket ajanlasz lecserelni? eloszor is egy csatart szeretnek pl Rossi, bal szelre meg El Shaaravy... csak hat ugye ez a ketto meg minimum 6 ezer es meg kell egy kapus is ...
a masik pl nyitottam kapott gold packbol Origit, Santa Cruzt, Schaars t de nem birom eladni oket mert az itja h Untredable Items? akkor ezeket soha nem is birom majd eladni???
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27 #2282 üzenetére
Alt+Enter
-
argentin27
senior tag
HELP
Azt tudja valaki hogy ha a játékot leteszem az asztalra és amikor vissza akarom nyitni akkor csak ablakosba adja vissza nem pedig teljes képernyőbe! hiába nyomok rá a teljes méretre, semmi! Ja Win 7-van.
Ez miért van? Orvosság? -
argentin27
senior tag
Ez a suttyú gép űgy csal offline mint a picsa!
- érdekes hogy az összed vaktában felszabadítása saját emberéhez esik
- 20 ziccerből 1-2-t ha be tudok rúgni
- kajak felrúg páros lábbal és megy tovább, vicc
- én ha épphogy odalépek már sípol a bíró hogy WTF?
- az embereim alig akarnak megmozdulni, beindulni, háromszor kell megfordulnom az emberrel hogy indítani tudjak mert állnak a parasztok, pedig az egyéni taktikámban be van ám állítva 80-ra a kockázatos passzja és még mindig szokása ziccerben lefújni a meccset
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #2279 üzenetére
Mindent. Vegyesen, szituációnként.
-
argentin27
senior tag
Most lehet hogy láma kérdést teszek fel de kíváncsi vagyok!
Ti mit alkalmaztok a labdás játékos lezárására (sasszézás)?
Az LT-t és az irányt ti vezérlitek vagy pedig a passzgombot nyomva tartva?Én az LT+magam irányzom módszert használom!
Ti ???
MdewC:
Köszi, Medel nálam is olyan mint az életbe pitbull, alapember, Pereyrára rápróbálok!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #2273 üzenetére
Kp-ra:
Pereyra (Juve): olcsó, OP, gyors, mindent tud.
Medel: gyors, erős, L/H miatt védekezik, második hullban jól védekezik.
Romulo (Juve): brutál olcsó, De Rossi meg nudli.
Yann(Mblablablő): jó. -
szpal17
őstag
Első hozzászólásba mehetnének a nevek. Tegnaptól már én is a PC-s tábort erősítem. Vegyetek fel: szpal17
Én online season-t és FUT season-t szoktam játszani. Egyelőre a FUT még sehol sincs nálam. Az online season-ban Div 10-et 4 nagyon könnyű győzelemmel letudtam.
Div 1. osztályig nincs megállás.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27 #2273 üzenetére
Gonzalo Higuaín - 35 meccs / 28 gól / 7 gólpassz
-
Dinter
addikt
Van már lista az itteniekrol? Aki gondolja, vegyen fel (PC): Dinter_HUN
-
argentin27
senior tag
Ez a Palacio viszi a hátán a csapatot!!!
De a Rossi gyerek egyszerűen inpotens, nem lehet kiugratni, vagy ha véletlenül sikerül akkor az garantáltan les!
Kell valami alternatíva! -
^Boss
őstag
válasz
zsoltirte #2269 üzenetére
a 70. percig 0/0 kapuralövése volt, 66-34% (pont cseréltem, így megmaradt), és kb 2 értelmes passza nem volt. nincs az a taktika, ami ebből 2-3-mat csinál, egy értelmes játék esetén. pont ezért szidom a játékot. nem zavar ha kikapok, ha rajtam megy el a meccs.. de ez mindennek a határán túlmegy, amit néha a játék dob.
-
^Boss
őstag
válasz
Stylerr #2265 üzenetére
egészen addig, amíg ennyire eszetlen, csaló szarházi a játék, értékelhetetlen minden egyéb.
de hogy konstruktív legyek:
taktika: 4-2-3-1
De Gea - Rafael-Jones-Rojo-Shaw - Blind-Herrera - Mata-Rooney-Di Maria - Falcaohasonló custom tactic-kal, mint amit korábban itt is irtak, szeretem tartani a labdát, és nem ész nélkül támadni.
14-ben a végén 10-15 meccseken keresztül nem kaptam gólt a seasonsben, a csalások ellenére sem. ezek után itt gyakorlatilag egy poén és viccgyár a védekezés, ha a gép úgy gondolja, az ellenfeled ingyen kap 2-3 gólt akármikor, amit őszintén szólva olyan szinten felháborítónak tartok, ami elég ritka. gyakorlatilag direkt elcseszik a játékot, mert ezt külön hozzá kell adni az egészhez, magától nem fog ide-oda kezdvezni a játék... -
^Boss
őstag
válasz
Meghivott #2264 üzenetére
sosem tolom offline-t..
csak a saját kínzásom maitt játszom amúgy 3 éve szinte minden másnap egy kicsit vele, a 13 még a legigazságosabb volt (jellemző, hogy a lemezét kettétörtem, nevetés közepette, és nem én voltam az egyetlen), a 14-nél csak az önuralmam miatt nem lett ugyanez...
viszont a 15 talán az eddigi legköcsögebb, egyszerűen a meccs közben változtatja a kamujait, egész igazságos meccsen 2-0, aztán 20 perc alatt megöli az idegeidet, és kikapsz, de tényleg semmilyen hibát nem vétve. -
^Boss
őstag
ismét egy hatalmas kamu, egyszerűen ha lemezen jött volna, már ketté lenne törve.
2-0, alázás, erre mintha egy falat húznának fel 35m-re a kapumtól, és k ise tudok jönni (addig 66-34% labdab.!!!!!!)agyon kéne verni aki ezt a rohadék rendszert kitalálta, teljesen tönkreteszi az élményt
-
MdewC
nagyúr
válasz
ALONSO11 #2260 üzenetére
Üdv!
Alapjáraton mióta játszol?
Indulásként javaslom az offline játékot könnyebb szinten, amit fokozatosan erősítesz, a gyakorlás és coin gyűjtés miatt, az alapból kapottakkal. Amikor gyűlik a coin, folyamatosan cseréld a lapjaidat bronzról sárgábbra,pakkot pedig az elején ne nyiss. Ha marad coin, olcsóbb játékosokkal és egyébb klub lapokkal el is tudsz kezdeni kereskedni. (sztm ehhez olvass vissza picit) Aztán beindul, csak türelmesen.
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #2254 üzenetére
Willy C. - 1k,
Kaboul&Distin&Caulker - össz 4k
Schneiderlin&Sandro - össz 4k
Valencia&Varela - össz 4k
Herrera - 2k
Zarate&Vargas - 6Kösszesen kb. 21k, persze ha jó azonnalival, vagy licittel tudod őket megvenni.
Szerk:
Jó lett az a csapat
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #2250 üzenetére
Ilyesmire gondoltam legolcsóbban. Támadószekcióban mindenki 4*skiller, Welbecket kivéve, de a helyére mehet Zarate, ő nagyon OP, nekem ő a kezdő CF-em.
Varela 5*, Herrera és Vargas 4* weak foot, szóval lőni, cselezni, bármit lehet. Herrera rohadt mozgékony, eddig a kedvenc játékosom a 15-ben (Schneiderlin mellett). Utóbbi középen Sandróval viszont mint két tank. Lehet, hogy a franciának csak 76-os a strengthje, de a magas agresszió miatt csak egyszer kell megnyomni a szerelés gombot vele. Sandro még jobb a statok alapján, igaz őt nem próbáltam. Distin, Kaboul OP-k, Caulkerhez szerencsém nem volt, de ő is annak tűnik.
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27 #2246 üzenetére
Zapata, Barzagli, Juan Jesus, (Leandro?) Castán jutnak most eszembe. Amúgy BPL-csapat nem érdekel 3-5-2-ben? Most dobom össze itt lassan, elég faszányos spilerek vannak ott is.
(#2235) Dinter: A linken találsz egy még a 14-hez készült kereskedős leirást (FUT-coinmaking), olvasd át, és aszerint kezdj el kereskedni, hidd el megéri. Én kedden 40K-t szedtem össze egy kis odafigyeléssel.
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #2246 üzenetére
Olcsó és jó: Manolas, Yang (francia a Rómában), Jesus
Olcsó és hiper jó: Caceres és Barza
Hiper jó: Chiellini -
Dinter
addikt
FUT-ommal tudok offline csapat ellen játszani? (tesóm ellen szeretnék)
-
argentin27
senior tag
Kik a legjobb CB-k a SeriaA-ban? Akik gyorsak viszonylag és erősek??
Mert persze most halt be a futhead amikor csapatot építek!
-
sagem
addikt
10 fontért tuti, hogy utángyártott vackokat kapsz, nem eredeti MS joyt, szerintem érdemesebb összetenni rá 8-10 ezer FT-ot (ennyiért már kapsz) és megvenni az eredetit
Egyébként igen, x360-as MS joy ajánlott (mind1 hogy vezetékes vagy sem, amelyiket jobban preferálod, a vezetékes olcsóbb)
Keress rá, hogy hol a legolcsóbb, árgép és társai kidobálják a helyeket
-
VÁMpír
aktív tag
hali!
PC-n a 15-höz is az XBOX 360 , vezetékes konrtoller az ajánlott?
Hol lehet ez beszerezni jó áron? Az Ebayen árult 10 fontos cuccok jók? Mennyi idő alatt érnek ide?
-
gyulakr
tag
Még a csapatokhoz: összetákoltam egy (főleg) nigériai csapatot. Nem is drága, a francia rész nekem megvan belőle, Emenike-t pedig már régóta szeretném kipróbálni, miután a futhead-on ugyanannyira félik mint istenítik
A nigériaiak gyorsak és erősek, ez a két dolog pedig úgy tűnik a fifa15-ben különösen jól jön.
-
elod22
senior tag
válasz
argentin27 #2234 üzenetére
Ez szerintem online is megállja a helyét [link]
Én is hasonlóval tolom, 4-3-3(5)-ben és eddig online 7 győzelem es 1 döntetlen a mérlegem (de az X-et a török ezüst csapattal hoztam össze). Akiket még próbáltam az olasz bajnokágból és nagyon OP: Nocerino, Van Ginkel, Menez, Inler. -
Dinter
addikt
Ti játszotok meg kereskedtek egyszerre, vagy hogy? Nekem van most 20k-m, de ha vennék csapatot, az egészet kezdhetném elölről.
-
argentin27
senior tag
válasz
Meghivott #2232 üzenetére
Jaja, a passz az mindig kétes, vagy sikerül vagy nem!
Más:
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném, egy értelmes csapat összerakásában!
Melyik bajnokság lenne a legalkalmasabb egy 3-5-2 védekezős kontrázós játékhoz sztetek???Ugye a két gyors csatár alap feltétel, nem kell 90 pace, ha már 84 az is megteszi.
A két szélső sem kell hogy 90 pace legyen ott is elég már a 85.
A CDM-ek legyenek erősek és jól védekezőek.
A védelem meg feltétel hogy ne annyira tetű legyen.
Ja és a támadó szekció nem árt ha 4*-os skill-es, mert kell az ügyesség, egy két csel stb...Tudom hogy magas a léc, de ha valaki rá ér, megköszönném!
Ne kövezzetek meg!Ja a keret 36k
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27 #2230 üzenetére
Igen, erre nem teljesen jók, de én Bundesliga buzi vagyok és kénytelen vagyok velük játszani
Mondjuk azért Aubameyang is ott van, bár JK poszton, vele lehetne operálni, de tuti elég drága még...
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27 #2227 üzenetére
Csatárok:
- Kalou: gyors, de sztem gyenge befejező
- Olic, lassú, de jó befejező
- Ramos: gyors, erős., jól fejel, bár a 15-ben ez már nem is annyira fontos, nálam ő érte meg legkevésbé a pénzét
- Bendtner: a legnagyobb meglepetés, vezeti a góllövő listát a csapatomban, iszonyú OP, qrva lassú, de valahogy mégis mindig ott van, ahol a gólhelyzet és pontosan is fejel.Nálam ők vannak még:
KTK: Kruse, Holtby (előbbi elég jó)
KVK: Bender, Behrami (utóbbi brutál OP)BK: Son, Draxler (sajna ez utóbbi messze nem annyira hasznos ebben a pozícióban, mint KTK-ban volt anno)
JK: Volland (ár érték arány ötös), Farfan, Sam (gyors, mint állat)BH: Jansen, Aogo (teszik a dolgukat)
KH: Naldo, Sokratis, Subotic, Matip (nincs velük gond)JH: Grosskreutz, Rafinha (semmi extra, aránylag gyorsak)
-
argentin27
senior tag
Most akarok építeni egy Bundes csapatot a keret 30k de cserékkel együtt!!!
Kiket ajánlotok OP-ok?
A 3-5-2-t játszom és oda két CS kell az egyik Kalou a másik ki legyen Olic? -
evibly
senior tag
válasz
Yodamest #2222 üzenetére
Akkor játssz le úgy 20-30 online meccset és majd folytatjuk ezt a beszélgetést
Más: amitől még kivagyok, az a szöktetéses passz, amikor üres területre gurítod be a labdát. Egyszerűen nem vágom, hogy mikor, miért működik és miért nem. Már ott tartok, h éppen csak megérintem a gombot és az esetek 80 százalékában mégis hosszú lesz az átadás.
Nem értem, ti mit tapasztaltok? Bug, vagy én vagyok a béna?
-
Yodamest
veterán
válasz
gyulakr #2223 üzenetére
Hát ha megveszem majd, ez a szemem előtt fog lebegni az tuti
A 14-be lehet mákom volt, de nagyon ritkán kaptam gólt középkezdésből előre ívelt labdából. Igazából a védővel mindig odaértem és elnyomtam a támadóját vagy egyszerűen a kapus jött és behúzta a lasztit. Szóval nekem ez a 14-be valahogy kimaradt. -
Yodamest
veterán
válasz
gyulakr #2220 üzenetére
Ami 2:33 után van gól az pl simán elkerülhetőnek tűnik nekem, még szereli is a védővel a támadót, csak befelé kezdi el vinni a labdát és emiatt újra elveszíti, ha ott nyom egy felszabadítást és csak kivágja a fenébe már nem gól. A többiből többnyire nem is lesz gól, a vége felé van még egy gól, de ott is látszik, hogy nagyon rosszkor vált (gondolom automatán) embert és emiatt tud elmenni a támadó.
Most nem kötekedés képpen írom, mert online még nem is toltam, csak a demóval, de nekem ez elég kivédekezhetőnek tűnik így videók alapján is. Meg azt látom, hogy rásprintel a védővel a labdásra ahelyett, hogy behátrálna (amikor folyamatosan nyomod az A-t és asszem az L2-t és beáll a védő területet védeni), na ezt a behátrálást pl nem is látom egyszer sem pedig beválhat. -
zsoltirte
aktív tag
Ez a nem mindegy srácok.
Második félidőbe már csak a taktikákat próbálgattam, így az eredmény ennyi maradt. Nem tudom, hogy jött ki a 3, mert 3x lőttem kapura és volt 1 szöglet-fejesem. Érdekes meccs volt azt meg kell hagyni.
-
gyulakr
tag
válasz
Yodamest #2212 üzenetére
"eleve nem egy védőt kell megvernie, hanem az egész középpályát"
középkezdésnél - nyilván a választott formációnak megfelelően, de - általában úgy állnak fel a védők h a 4 védő hátul, a kezdőkörnél 2, a többi viszonylag szétszórva a pályán, elég szélesen. Kezdés után elhúzol a két ember között, rávezeted az egyik középső hátvédre, egy csel, és ott vagy a kapunál.
Erről videó itt, 2:33-tól egy jó példa. Elég jól elmagyarázza, védekezéssel együtt.
-
evibly
senior tag
válasz
Yodamest #2212 üzenetére
Elméletben ez működhetne is, de gyakorlatban nem ilyen egyszerű. Mivel általában egy fordulékony csatár, vagy CAM áll szemben a védekező középpályásoddal, vagy belső védőddel, nem tudsz utána futni.
Amit írsz, azt sem lehet mindig megcsinálni, mert ő középkezdésből lendületből jön és mire felveszed a csatárral, akinek a védekező skillje eleve alacsony, ugye, addigra már a 16-osnál jár. Vannak, akik ezt a cikázást jól csinálják, de van, aki rosszul. Az előbbiekkel az a nehéz, hogy pont abban az ütemben fordul, vált irányt, amit nem tudsz lekövetni és mire felocsúdsz, már csak a kapus van előtte. Arról nem is beszélve, ha skilles, bedob pár lefordulást és egyben Rooney-nak hívják, mert akkor meg lepattansz róla.
Én rendszerint az első elinduláskor szívom meg, mert még nem tudom, hogy pontosan milyen a mozgása. Rendszeres az, hogy kapok így egy gólt, mert nem tudom, mi lesz, utána viszont többször már nem is tudja megcsinálni.
Be kell várni, nem futni utána, mer nem éred utol. A 16-osig kísérni kell középpályással, és nem rárontani, mert azt várja és pont akkor húzza el a labdát, amikor kimozdulsz rá. Ezért kel megvárni, míg elindul és úgy már le lehet ütközni, vagy szerelni.
-
TommyGun
őstag
Azt senki nem írta de áldom az EA az új menü dizájn miatt, mármint hogy végre elfelejtették azt a kurv@ FEHÉR SZÍNT, könyörgöm hát kifolyt a szemem, a jelenlegi meg nagyon szép kontrasztos átlátható.
-
zsoltirte
aktív tag
Nyitottam egy ezüst pakkot. Esett egy Aguilar és 5900-ért ment el. Nyitottam egy olcsó bronz pakkot. Esett egy Tyler és 1200-ért ment el. Szal eddig pluszban vagyok, így most kéne megállni.
-
Csokipuding8
tag
Hali!
Éles váltásba vagyok 13-ról 15. PS3-on mik a helyzetek?
- gyorsabb a menürendszer? reszponzivitásra gondolok
- karrier módban még mindig piszkosul lassan szimulálja a napokat?
- karrier módban valami lényeges változás esetleg, ami pozitív?UT-ről nem kérdezek mert olvasom a fórumot és szinte csak arról van szó. 13-al csak azt toltam/tolom jó ideje, de 15-ben karrierrel fogok kezdeni, vagy vegyesen tolom majd. A hsz-ek alapján jó lesz ez, csak rá kell jönni a dolgokra, lezavarni jó pár meccset, mint eddig a legtöbb résszel. Engem is fel tud kúrni rendesen, de ez többnyire a saját aktuális állapotomtól is függ, mint mindenki másnak is. Sok olyan "fantomjelenség" van itt, amit a játékosok maguknak beszélnek be. Nekem is elgurul néha a gyógyszer persze, de közben már tudom h vagy én csinálok valamit rosszul/bénán, vagy tényleg annyival jobb az ellenfél. Vannak baromságok a játékban mint amikor 1 meccsen 5 -10x akad el a labda a bíróban, lövöm telibe a saját játékosomat, akadályozzák egymást a játékosaim stb. lehetne sorolni, ok. De mivel olyan hozzászóló is akad akinek a védekezés szar, egy másiknak pedig nincs vele baj, ezért valószínű hogy meg lehet oldani azt a védekezést..... Valaki erre-arra panaszkodik, egy másik ugyanazt meg tudja oldani, tehát akkor van rá gyógymód. Ezt magamnak is most fogalmazom meg, ilyen tényfeltáróként, mert már megvan a játék egy ideje csak még nem volt időm kipróbálni. Szerintem gyakorlás, meg egy kis odafigyelés eredménye a jó játékélmény. Kipótolva pár jó tanáccsal innen a fórumról, mint pl.: ha felhúzzuk magunkat, akkor tegyük le a joyt, ne erőltessük; "idegállapotosan" eleve ne üljünk le játszani stb, és jó lesz az.
-
zsolti96
csendes tag
Csak én nemtudok csatlakozni a psn hez? Valami 80710092 hibát ír ki... Ujrainditottan a rutert is meg minden de nemjo
(ps3)
-
Yodamest
veterán
válasz
gyulakr #2205 üzenetére
"középkezdésből elindul a csatár, egy csellel megveri a védőt, 1:1 a kapussal, gól."
Ezt nem értem, eleve nem egy védőt kell megvernie, hanem az egész középpályát. Mi van, ha futsz utána mondjuk egyből a csatárral aki előtte áll középkezdésnél, és húzod taszigálod? Vagy nyomod a társ hívás gombot és egy emberrel húzod vissza, másokkal meg ráfutsz oldalról, szemből? Nehezen hiszem el , hogy végigfut egy emberrel mindenkin. -
argentin27
senior tag
Üdv Kollágák!
Az esti kiborulásom ellenére most úgy érzem, hogy kezd összeállni a védekezésem!
Továbbra is a 3-5-2-t erőltetem mert ez nagyon bevállt a 14-ben és szeretném ha itt is ugyan azt tudnám játszani.
Megfogadtam pár fórumtárs tanácsát (Nazara, Zsohi) és beállítgattam egy két dolgot.
PL: 1.- a 2 KVK támadásnál ne szaladjon előre és így nem fog kontráknál a középpályám üresen tátongani
2.- elfelejtettem kikapcsolni az autómatikus váltást, ez sokszor azt eredményezte hogy össze vissza váltott a gép és káoszt lett belőle3.- a védekezésem eddig úgy volt beállítva hogy Csapatnyomás: 35, Agressio: 50 Szélesség: 40
most ezt átállítottam: 25, 70, 40 -re, ez azt eredményezte nálam hogy a labdás ember megállítására duplázik a védelem és sokkal nehezebben szaladgálnak a majmok, mert mindig van kivel lezárjam a területet és a csapatom csak a saját térfelemen kezd el bitangul védekezni és nem nyílnak ki a területek a pacewhore-kenk
Ebből ugye kiderült hogy én egy védekezős sokpasszos kontrajátékot játszok.Köszönet a tanácsokért!
-
gyulakr
tag
Ezen felbuzdulva össze is raktam egy olcsó Bundes liga csapatot. Nem kerül sokba, cserébe nagyjából az összes játékos total stat-ja nagyobb 420-nál, az nem rossz
-
evibly
senior tag
válasz
vegitossj7 #2199 üzenetére
Ehhez, vagy ehhez hasonló keretekhez nagyon ajánlom Behramit - iszonyú jó CDM, ragad hozzá a labda, erőszakos, tank szerű, nagyon jól szűr a középpályán.
-
evibly
senior tag
válasz
vegitossj7 #2197 üzenetére
A kedvenc orosz ligám
Valami hasonlót fogok én is összerakni, de most még gyűjtögetek. Több játékos ezüstből arany lett (pl. Baldé, Ari), és még úgy is ütősek, hogy Hulkot be sem tervezted - gondolom jó drága lehet...
-
gyulakr
tag
válasz
vegitossj7 #2202 üzenetére
lassúak a védők??? Ligue1-ben Thiago Silva meg David Luiz lenne az első választás, ezek most 71 illetve 13 ezerbe kerülnek... miközben az egész csapat volt valami 14 ezer. amúgy ők is 80 alatt, amiket most használok ők olyan 72-79 pace-el rendelkeznek, ezzel nincs mit csinálni. Mint írták feljebb 1:1-ben megvernek a 90+ csatárok, valóban.
A portugál team-ben meg vagy jók a védők, vagy gyorsak. Luisao valóban félelmetesen lassúnak tűnik a 39-el, őt most próbálgatom, a többi statja elég jó, illetve IRL is kiváló védő, hát majd kiderül. Itt erre a védőre gyűjtök: Boly, ő sem olcsó
Cserébe a jó erőn, gyorsaságon és magasságon kívül a defending stat-ok (Sliding/Standing Tackle) kurvaszarok.
-
Yodamest
veterán
Nagyon vártam a 15-öt, de így az elmondások alapján nem éri meg megvenni. A demo-ból is feltűnt, hogy ha megindul egy játékos nehezebb szerelni, a védők nem lépnek úgy oda. A beadások veszélytelenek lettek lényegében, a távoli lövések szintén. A kapusok mindent védenek szinte, jó nekem is F. Torressel beakadt egy távoli csavarás a 16-os sarkától a felső sarokba, de ez ritkább lett szerintem, pedig pont ez a szép a fociban, a távoli nagy bombagólok. Lehet kibekkelem ezt az évet a 14-el aztán majd a 16 talán...
-
gyulakr
tag
válasz
vegitossj7 #2199 üzenetére
Ezzel nyomom most: Ligue 1
Gakpe, Hamouma, Lacazette eléggé OP...
Illetve a portugál csapat: Primeira Liga
Maazou, Aboubakar elég jó, Martinez meg csak rúgja a gólokat. Ettől függetlenül ezek 76-78 -as csapatok, amikről beszéltem meg 82++, és ez eléggé meglátszik a játékosokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest