Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Még mindig nem jó a webapp
Mondtam én, hogy az EA által előre eltervezett dolgokra mindig rá kell dobni pár napot.. reméljük a játékot ki fogják dobni a megadott napon.. -
evibly
senior tag
Az egészet?
Röviden:
- Kapcsold be a login megerősítést, mert anélkül cseszheted. Az az, amikor a belépés előtt emailben, vagy sms-ben kapsz egy kódot és azzal tudsz csak belépni a web appba.
- Ha újonc FUT játékos vagy, akkor ez nem a te pályád, mivel csak az tud belépni, aki 2014. augusztus 1. előtt beállította a biztonsági kérdéses belépési kódját.
- Lesz egy starter pakk, és legalább egy "jó, hogy újra itt vagy" pakk. Aki sokat tolt a FUT-ot eddig, többre is számíthat, aki különálló WC Brazil-al is tolta, pluszban kaphat még.
- Senki ne számítson Messire az első csomagokból, a starter pakk valszeg full gyenge lesz, de a régi motorosoknak járó üdvözlő csomag erősebb lehet. Akkor jársz jól, ha nincsenek nagy elvárásaid...(mondjuk én annak is örülnék, ha végre indulna a cucc
)
- További pakkokat coinért vehetsz, Fifa pontokat konzolon csak az EA Access előfizetők és a Fifa 15 lemezes változatát megvásárlók vihetnek át a 15-be. Ha van EA Seson Ticketed (nekem egyébként van) Xbox 360/PS3-ra, akkor a 14-es Fifa pontokat át lehet tölteni a Fifa 15-be a korai eléréses időszakban (ez nem tudom, h pontosan mettől-meddig van)
- Hogy lesz coinom? Türelemmel, vegyél olcsón, add el drágán, de eleinte qrva nehéz lesz, mert alig lesznek lapok és pénzforgalom a piacon. Ahogy a játék elstartol, minden könnyebb lesz, nyilván.
- Végül ne feldd: ez csak egy játék! Egyél, igyál, aludjál, ahogy eddig is tetted. Más, fontos dolgok is vannak az életben! (haha, ezt jó olvasóknak mondja
-
MdewC
nagyúr
Röviden:
Akinek volt aug. 1. előtti regisztrált hozzáférése a web apphoz, beléphet a játék megjelenése előtt a web appbe.
Jó lapot ne várjunk.
Kereskedni nagy haszonnal nem lesz könnyű az első pár napon.
Akinek van season ticketje, valószínüleg vihetik a 14 pointokat a web appbe, de ebben azért nem vagyok annyira biztos.
Illetve ez csak 1 játék, néha enni is kell... -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Mivel tudnék felvenni gameplay moviet a Fifa-ból?Fraps off....
-
evibly
senior tag
Melyik részét? Gondolom elkészült a cikk előre, mivel úgy volt, hogy indul tegnap a cucc, de nem így lett.
Egyébként ezt nem tudtam, és ha így van, akkor sok pakkra számítok, meg gondolom ti is :-)
"The amount of packs you get depends of your FUT 14 activity. If you played EA Sports FIFA World Cup Brazi 2014, you will get a bonus."
Azaz, ha sokat játszottál a Fifa 14 FUT-ban, akkor a welcome pakkon kívül jár több egyéb is...
-
jeno852
tag
most akkor értelmezze ezt valaki
-
Adebayor
aktív tag
kösz,kösz
-
Adebayor
aktív tag
hali
fifázásra ajánlanátok nekem gamepadot? kb 8ezerig. (nem kell csúcsszuper nagyondrága)
köszikicsit off, de mégiscsak fifa
-
batt
aktív tag
thx
-
evibly
senior tag
Ez azért elég ciki, eltolták a Web App startot, és este 7-kor még az sem tuti, hogy indul, csak valamit majd mondanak. Gáz...
"Our team continues to work on the new #FUT Web App. Launch has been pushed back to the UK evening. We'll provide another update at 6pm UK."
-
drk88
senior tag
Neymar nagyon op lett 15-be..
nekem jobban bevált mint Messi
-
Meghivott
addikt
válasz
HoReSz1975 #874 üzenetére
Miben lett más?
-
HoReSz1975
őstag
próbáljátok ki a "pro" kamera állást, szerintem nagyon jó lett
én csak úgy játszom a meccseket
-
zsoltirte
aktív tag
Lehet valahogy az erős védekezésről egyből letámadásra váltani és vissza? Szögleteknél, meg váratlan labdaszerzésnél nagyon jól jönne, ha nem kellene végigzongorázni az egészet. Bár még annyira nem néztem, hogy mennyi jók ezek a taktikák, ill melyik helyzetben melyik lenne igazán jó.
-
fidorr
csendes tag
Hát a Web app nem indult el 19 kor...
Kérdőív kitöltve! A kedvencem a Bronz csapatos bajnokságok, sajnos a játékon belül ritkán van....
A játékról: a grafika nagyon szép lett jók az intrók, bár gondolom a 100. mérkőzésnél, már unni fogom...
Távoli gólok ritkábbak, viszont, azt hiszem, az ide gólszerzési lehetőség, a váratlan helyzetekből való lövés, mindig bevédi a kapus...Így elsőre ennyi észrevétel!
Ja és előrendelve, az 576 ból! -
MdewC
nagyúr
Miért lepődtem volna meg azon, hogy ea pontosan indítja a web appot?
-
sch_a
addikt
Most nézem, ma rajtol a web app?
Ha az origin-accommal ma belépek, akkor el is tudom kezdeni építgetni a csapatom? Bár gondolom a starter pack kinyitásán kívül nem sok mindent fogok tudni csinálni. Utána az xbox-on mikor indítom a játékot elég majd, ha ezt az origin-accot adom meg? Vagy hogy van ez? Egyáltalán honnan tudja, hogy én megvettem a játékot?
-
MdewC
nagyúr
Már nagyon várom a linket vkitől, hogy: "ÁÁ nyitottam egy Messit!"
-
Keller16
aktív tag
Szóval legkésőbb 7-től már használhatjuk a webappot?
-
MdewC
nagyúr
"Még észrevettem egy érdekes jelenséget: 16-oson belül volt többször, hogy röviden, szűken érkezett a passz a játékosnak, én meg már nyomtam a lövés és nem dől rá, lövi el, hanem így térdre rogy és a földön csúszva próbálja arrébb kotorni, ami ugye igen messze áll egy életerős bombától
"
Na egy ilyenből kaptam gólt legendaryn, a gép nem érte el, elesett, belekotort, de a kapusom akkorát vetődött a másik oldalra, hogy öröm volt nézni, a laszti meg gyök2-vel gurult a hálóba...
-
jeno852
tag
válasz
argentin27 #855 üzenetére
hát az origin ID-d gondolom, ami a játékban is a neved. de én nem akarok újat reggelni, mert mennie kellene a régivel is, elvileg mától jó vagy még nem?
ITT nem igazodok el az infókon...
-
jeno852
tag
válasz
argentin27 #853 üzenetére
hát a régi helyén
van join now és sign in-de arra hiába megyek, újra akar regisztráltatni
-
jeno852
tag
elvileg már megy az új web app, de ahogy nézem újra kell regisztrálni? mert a régivel nem enged be...
-
evibly
senior tag
válasz
argentin27 #848 üzenetére
Egyetértek! Ami furcsa nekem, hogy a korábban megszokott, üres területre való passzolásnál sokkal rövidebben kell nyomni, mert az összes ilyen átadásom hosszú lesz. De ezzel együtt valóban furcsán is indulnak be - van olyan meccs, amikor meg sem mozdulnak, nagy ritkán meg befutnak - de olyankor meg elrontom a passzt
Még észrevettem egy érdekes jelenséget: 16-oson belül volt többször, hogy röviden, szűken érkezett a passz a játékosnak, én meg már nyomtam a lövés és nem dől rá, lövi el, hanem így térdre rogy és a földön csúszva próbálja arrébb kotorni, ami ugye igen messze áll egy életerős bombától
Szóval több ilyen furcsa dolog van, kérdés, h ezek demó sajátosságok, vagy lesz még változás...
-
argentin27
senior tag
Az az észrevételem a 15-el kapcsolatban még hogy amikor levegőben van a labda és ráhelyezhedek a RB-van akkor sokkal kissebb %-ban nyerik meg a párharcot a jól fejelő emberek mint a 14-ben, főleg ha egy Sterling akkor lehetetlen!!! most nem a beadásokról beszéltem hanem a sima lepattanókról stb...
A beadásra elég bénán érkeznek, helyezkednek még az erre alkalmas emberek is (Costa, Ramos)
Az indításokkal Ti ki vagytok békülve??
Mert én azt veszem észre hogy a beindulások sokkal bénábbak, mert amikor beindítanék akkor alig akar elindulni a játékos, toporog, és ha be is indul akkor nem igazán sprinel az üres helyre!
Hiába állítom kontrára a taktikát!
Nem adja nekem azt a megszokott kombinatív játékérzést!Tapasztalat, vélemény???
-
Imre921
tag
Azzal mit lehet kezdeni ha valaki elfelejtette az Ultimate Team azonosítóját és jelszavát? Fel volt írva állítólag de mivel nem volt használva a játéknak ezen része így a cetli is a feledés homályába veszett.
Írni kell ilyenkor az EA-nek vagy mi?
-
Scale
őstag
-
MdewC
nagyúr
HA veszek, akkor nagyon keveset, amennyiből el lehet kezdeni kereskedni. Nem tudom mennyi mondjuk az ultimate verzió és sima verzió közti különbség a vásárlásnál, de a kettő közöttit érdemesebb inkább pontra költeni, ha már valaki eldöntötte, hogy belefér a drágább.
(Az a baj, hogy annyira random oszt, hogy nem éri meg rákölteni, mert lehet, hogy ezrekért veszel értéktelen lapokat. De ezt mindenki eldönti. Az a baj a játék elején, hogy ha viszont elköltöd a coint pakkra és nem kapsz semmit, akkor még a kereskedés is csúszik... Ezért írtam csak.)
-
Genji
őstag
POLL: Nyitni vagy nem nyitni az elején?
-
elod22
senior tag
Nem ti ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek ezüst csapatokkal játszani. Ma unalmamban összedobtam pár csapatot és gondoltam megosztom, nézegesse akit érdekel
1. Serie A
2. BPL
3. Bundesliga+ Mlapa beépítve
4. Spanyol liga
5. Brazil Skiller
6. Francia liga
7. Orosz liga
8. Török liga
9. Holland hibrid
10. Belga hibrid -
csibu99
tag
válasz
pr1mzejEE #833 üzenetére
A Twitchelősünk lelépett pár hónapja, azóta nem közvetítünk - a jelenlegi játékosok között vagy hajlam nincs rá hogy valaki ezzel szórakozzon, vagy a gépe nem bírja el azt hogy még közvetítsen is.
Meg ez igazából úgy élvezetes ha játssza az ember meg ismeri a társaságot, különben nem érti az olyan poénokat hogy szexdoboz meg nejlonzacskó, vagy szpalóne.
Gyere inkább próbáld ki.
-
csibu99
tag
válasz
pr1mzejEE #831 üzenetére
Jelenleg ezek vannak feltöltve, még kb. 5-10 hasonló gól/jelenet vár feltöltésre. Teljes meccsnek nem láttuk értelmét a feltöltögetését, bár a nemzetközi meccseinket twitch-en is lehetett követni.
Egyébként annyira nem vagyunk profik, inkább csak próbálkozunk, akkora eredményt azért sosem értünk el, de mondjuk a trófeaszekrényünkből csak az első osztály megnyerése hiányzik
-
gyuromoj
veterán
Annak függvényében, hogy milyen átvételt választottál:
Személyes, bolti átvétel esetén: rendelésed a megjelenés napján, várhatóan szeptember 24-én 10:00-tól veheted át a Konzolvilágban a Váci út 51/A szám alatt (kérjük, a gördülékenyebb ügyintézés érdekében hozd magaddal az egyedi, hatjegyű rendelési azonosítódat!
Házhozszállítás esetén: ügyintéző kollégáink a megjelenés napjára, várhatóan szerdára (szeptember 24) küldik ki a csomagod ingyenes házhozszállítással, ha most visszaigazolod a rendelésed.
A feladást követően SMS-ben is értesítünk a kiszállítás napjáról.
-
DeathAdder
veterán
Tegnap aprón már 11k -ért láttam Origin kódot.
Lehet lesz az 10 is, mire megjelenik, szerintetek?(#819) Imre921 - Fogalnam nincs, majd megnézem mire van téve
-
gyuromoj
veterán
Most jött mail a KV-től hogy erősítsem meg az előrendelést vagy mondjam vissza.
Megerősítettem és 24.-én hozza a futár. -
csibu99
tag
Sziasztok!
FIGYELEM! FIFA15 PROFI JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK PC-RE!
Több éve működő csapatunk tagfelvételt hirdet! Az elmúlt évben több mint 1700 mérkőzést játszottunk, nemzetközi és magyar kupákban is szerepeltünk. Jelenleg viszont csak 4-5-en maradtunk. Ha része akarsz lenni egy kiváló közösségnek már az első naptól kezdve, akkor jelentkezz még ma és mutasd meg nekünk mit tudsz - már a FIFA14-ben!Kötelező:
- TeamSpeak + mikrofon
- gyors kispasszos játék
- érett gondolkodás
- állandó, akár mindennapi profizás este 20-23 óra között
- nagyon komoly szándék a profi-karrier építésbenEgyedül a KTK pozíció foglalt, bármely más poszton kipróbálunk bárkit.
YouTube videók, vidám és jó közösség, önálló FB csoport, szóval minden, ami ahhoz kell, hogy még jobban élvezd a játékot! Egyelőre játékos-mennyiség megkötés nincs, hívhatod haverjaidat is, de előre leszögezzük: csak a legjobbakat tartjuk meg. Ehhez pedig tökéletes a hátralévő 1 hét a FIFA14-ben.Ha érdekel a dolog, vegyél fel Originen és írj rám: 42Csibu42
-
Imre921
tag
válasz
DeathAdder #800 üzenetére
Az assistoknál beállítottad hogy ne taktikus védekezés legyen hanem hagyományos?(legacy)
Csak mert a problémád tipikusan olyan mintha taktikuson lenne hagyva a védekezés.
-
MdewC
nagyúr
Tisztelet!
Hát kipróbáltam legendaryn a demot, voltak érdekességek. 3 meccs, első bukó 1-0-ra, második 2-2, haramadikat nyertem 2-1-re. Remélem javítva lesz 1-2 dolog, mert sok volt a játékos összefutás, főleg, akiket nem is én irányítottam. Játékosom futott össze ellenféllel, vagy csapattárssal. A passzok azért butultak, párszor nem is oda ment, illetve az ellenfél elég OP módon szerel, fura is volt.
Ja, Messivel volt két szabadom, ha bal lábbal lőhet a rövidre, az szinte biztos, hogy gól, egyik kapufa lett 17-ről, a másik gól, kb. 20-ról, pedig nem vagyok szabadrúgásban vmi jó... Túl OP lett. (Mondjuk azért ő a valóságban is rúg be, illetve rúgott be olyanokat, hogy... de erre azért figyelni kell.)
-
batt
aktív tag
Nekem ez lenne az álom csapatom! [link] De azt hiszem 2-3 játékosra a gatyám ráfog menni!
-
MdewC
nagyúr
kolumbiai terv (Arizala megér egy misét, de Valoy se rossz, mondjuk oda még vannak alternatívák!
-
MdewC
nagyúr
Na, Tevez 2 gól a BL-ben! Ha élből Tevez IF-el indul a játék, akkor oda kell csak igazán a coin!
-
MdewC
nagyúr
Portugál bajnokságban több az 5 skilles, mint égen a csillag.
-
ma.ci23
tag
Ezt nem bírtam kihagyni
-
gyuromoj
veterán
Kérdőív kitöltve, FIFA15 rendelés leadva PC-re!
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #786 üzenetére
De igen.
Rypejakten:
Azért én örülök, hogy nem jött.
Nazara:
zsoltirte: Ez jó kérdés, nehéz pontosat mondani, már csak a 3 perces meccsek miatt is, illetve mivel UT módban játszok, ezért több a jó játékos is. Messivel volt pár csavart gólom 16on kívülről, illetve Sagnaval 2 kapáslövés gólom, kb 18ról. Arányt sajnos nem tudok mondani.
Nem túl jó, de lehetne rosszabb is, egy kis gyakorlással javítható. (A 20-25m-es lövések elég nagy részét üggyel bajjal, de szögletre tolták a kapusok.)
-
Andris837
senior tag
válasz
Ezen elgondolkodtam én is, hogy visszaveszem a nehézséget Semi-prora. Ma pl. játszottam kb 8-9 meccset és mindegyik vagy 0-0, vagy 1-1. Két meccset tudtam nyerni, egyiket 1-0-ra amit a 60. percben szereztem kb. A másikat 2-0-ra ami végülis jó meccs volt, de még mindig nem érzem ezt a PRO szintet. Már több helyzetet alakítok ki, de ezek a kapusok... No meg mindig az utolsó pillanatban vagy szerel a védő, vagy kibillent az egyensúlyból és mellé-fölé. Tudom, csak akkor fogok fejlődni, ha itt is megállom a helyem. De most abbahagytam, holnap este újult erővel folytatom!
Addig jöjjön egy kis Ligakupa + este a BL!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Ez ilyen sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest