Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Na a tegnapi plusz 300K-ra ma jött -100K, elvitték SIF De Prüntyöt 359K-ért, amin kerestem is volna, de 440-ért tudtam visszavenni, mert kell az up miatt...
Néha ilyen is van, ha leáll a szerver, ami így megdobhatja az árakat... (Pakk mizéria + upgrade + server off= fullos ingadozás)
-
Nazara
őstag
Erről a kölcsönzésről tudnál kicsit bővebben mesélni? Pontosan mennyibe kerül egy-egy játékos, és milyen időtartamra kapható meg?
A tapasztalataidat köszönjük, örömmel hallottam, hiszen tiki-takával hóditok, remélem tényleg kedvezni fog az UT ennek a stilusnak.
(#1121) Chereiose: A valóság az, hogy a történelem legerősebb csapatai többségében passzokra épülő támadófocival uralták a korukat, gondolj vissza Guardiola Barcájára 2011-ből. Gyilkos játék volt, nem volt igazi ellenszere, csak a busz , szóval nem baj, ha fejlesztik a játékot ilyen irányba is. Az ivelgetésnek is megvan a maga helye, de ehhez egy-két igazi target man szükséges. Szerintem ha Bentekére lőnéd fel a labdákat, más véleményen lennél.
-
Chereiose
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
boff
senior tag
Igen, bármelyik pakkból eshet csak direkt ezt a nevet kapja gondolom mert több ritka játékos van benne és így nagyobb eséllyel esik legendás. Ez leginkább azoknak csábító akik coinért vagy pontokért veszik majd a pakkokat mivel benne van a pack nevében, hogy "legends" ezért azt hiszik, hogy tuti esik majd legendás. Ugyanez a tots meg hasonló pakkoknál is, semmi extra nincs benne csak több ritka játékos eshet de nem garantál semmit.
-
zsoltirte
aktív tag
Ez érdekelt, hogy mennyire lesznek drágák és ahogy írtad szívás lesz.
Viszont valamerre majd el kell indulni, mert 14 FUT kezdésként nekem egy kupac szemetet dobott, amikkel még offline is csak szenvedtem. Persz ha mint írtad drágák lesznek, akkor valamilyen erősebb liga gyengébb játékosait vagy gyengébb ligat kéne becélozni kezdésként. Futhead nem tudom milyen gyorsan fogja felvinni az adatokat, így én a 14 alapján próbálok nézelődni.
Vagy elején megéri majd pakkot nyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest