Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Hatalmas ötlet és nagyon jól összerakott csapat. Le a kalappal. Kipróbálom IFek nélkül
Én ezzel próbálkozom. Winter upgrade SIF De Bruyne egy szörny!
Kár, hogy nem lehet betenni full chemen Lewa helyére.
Vagy meg tudod oldani azt is?
-
Genji
őstag
Ezt álmodtam meg szombatra. Nektek mennyire tűnik életképesnek?
-
Genji
őstag
gyerekek most vásároljak be? Egy IF Vidalt, Griezmannt, Lacazettet szeretnék venni, de nem tudom érdemes e várni hétfőig (általában heti IFeket akkor szoktam venni).
-
Genji
őstag
válasz
sylvia_1988 #8410 üzenetére
Igen. Szerintem nincs különbség.
-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten #8053 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatót! Nagyon jól átgondolt csapat.
-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten #8046 üzenetére
Grat! Linkelnél a csapatod vele? Köszi!
-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten #7714 üzenetére
Ez igen faszán fest. Ramiresben nem fogsz csalódni.
-
-
Genji
őstag
Én velük nyomom mostanában és nagyon pozitívan tudok nyilatkozni a formációról és főleg Suarezről. Sok csatárt próbáltam a játékban (Benzema, Costa, Agüero, Lewa, stb) de ő az abszolút favorit. A 83as pace ne tévesszen meg senkit a 88as acceleration miatt iszonyat robbanékony, bárkit lefut. Félrelökni se lehet, kibújuk mindenhonnan a lövését meg mintha madzagon húznák a kapuba. Különösen ajánlott!
-
Genji
őstag
Skacok!
Vannak ezek az Instructionok Custom tacticsban. Én miért nem találom ezeket X360on? Csak PC-n, next genen van vagy nem jó helyen keresem? Köszönöm a válaszokat!
-
Genji
őstag
válasz
Rypejakten #6713 üzenetére
Megítélni a saját tapasztalatom alapján meg tudom. Nyilván nem a programkódba látok bele, csak a szubjektív becslésemről van szó. Ha fogalmatlan az ember hiába van akármilyen csapata. Ez az én megközelítésem.
(#6714) Dinter Értem én. Nyilván sokkal könnyebb ha van.
-
Genji
őstag
Nélatok se megy a szerver? (XBOX)
-
Genji
őstag
Én ma benevezek egy ilyen mókára:[link]
Alig várom, hogy toljam meló után. -
Genji
őstag
válasz
Rypejakten #5892 üzenetére
Ahha Gullitot ír tényleg.
Kicsit Dyer szarabb mint vártam, nagyon defenzív a csapat, csak kontrákból tudok támadni.
-
Genji
őstag
Velük mókázom mostanában és nagyon bejönnek főleg a védelem. Mindenhol ott vannak, hihetetlen gyorsak, erősek lefejelnek mindenkit. F. Luis Thiago Silva IF Chiellini IF Lichti sort BÁRMELYIK nap lecserélném rájuk. Rájöttem ha már scriptelés megy érdemesebb a másik oldalon lenni.
Azért pár szó a 3 mexikóiról is. Elképesztő, gyors, defenzív banda. Simán pariban van bármilyen sztár arany középpályával.
-
Genji
őstag
válasz
vegitossj7 #5653 üzenetére
Nem azzal van gond hogy 8Ks csapat megver 15 millásat. Soha nem is azzal volt. Azzal van gond, hogy scriptelve van a progi és kompenzál a gép. Az emberek belassulnak, elborulnak. Ez röhej.
-
Genji
őstag
válasz
argentin27 #5644 üzenetére
Matic lassú, de Ramiressel a következőt tudnám elképzelni: link
Egy apró bajom van vele, Luist ici picit sutának érzem. De Ramires és Silva minőségi csere lenne.
-
Genji
őstag
Hogyan fejlesztenétek ezt a squadot?
Bal oldal védelem főleg. Előttük Yaya Baines Koscielny volt, de Yaya nem adta. Nagy böszme de a workrate tönkreveri. Csak sétálgatott. Ő nem kell!
-
Genji
őstag
Nos a CSAPAT eddig
Jobb CAM-ba egy Di maríát gondoltam (bal láb, argentín, BPL - minden stimmel oda
).
Kiadó a bal CDM illetve a bal CAM pozíció. Ötlet? Tevez nem bánom ha lejön CAM-ba, sőt...
Minden javaslatot szívesen fogadok!
Eddigi ötlet Pogba CDM-be és Giovinco CAM-be. Yaya chemje akkor 7es többieké 10. Ezzel még együtt tudnék élni talán.
-
Genji
őstag
Bajtársak! Szerintetek MOST érdemes SIF Tevezt venni?
Ugye jön az TOTW. 600K felett startolt az ára, most 340K körül meg tudnám venni. Várjak? Szerintetek megy még lejjebb?
-
Genji
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #5228 üzenetére
Schürrle fontosabb sokkal.
-
Genji
őstag
Kinyitottam az 5db 25Ks promo pakkot. Az első 4 quick sell az 5.-ben volt egy kellemes meglepetés
Egyszer az életben végre nem bántam meg, hogy nyitottam. -
Genji
őstag
vezetüüüüüünk
-
Genji
őstag
A formációnak a helyezkedésben nagy szerepe van. Az LM/RM kicsit a középpálya fölé a szélre helyezkedik és ott várja az akciót (nyilván workrate függvényében mozog előre/hátra/nem mozog semerre) a LW/RW feljebb merészkedik a szélen és ott várja, hogy játékba hozzák.
LM/RMből általában felezővonalról nekem kell manuál felfutni míg LW/RWből mintha jobban kiugranának mert már eleve feljebb akarnak helyzkedni. (Én ezt preferálom, 4-3-3 jött be a legjobban)
4-3-2-1 féle LF/RF középre helyezkedése nekem nagyon nem jött be, az én játéksílusom inkább az hogy a széleken széthúzom a védelmet és betörök mondjuk egy berbaspinnel.
-
Genji
őstag
Összeraktam egy Columbiai csapatot B keretnek.
Mindjárt veretek vele egyet és közlöm hogy ment -
Genji
őstag
Urak két kérdés:
Barzagli vagy Caceres (Chiellini mellé)
illetve
Handanovic vs Sirigu
Ki a jobb?
-
Genji
őstag
Ehhez mit szóltok?
Most raktam össze, első meccs rögvest következik
-
Genji
őstag
válasz
argentin27 #4736 üzenetére
Nekem a M/M workrates CB-k is előremászkálnak támadni. Csak a L/H vagy M/H jó oda és azokból BBVA-ban hiány van. Na már ha azt szeretnéd, hogy gyors is legyen.
-
Genji
őstag
40 itemem beragadt completing-gel aztán fél órára rá eltűntek. Felvettem ticket-et, kiváncsi leszek mi fog történni. Valakivel történt már hasonló? Kompenzáltak valahogyan?
-
Genji
őstag
Hiába nyerek meccset nem kapok pontot, ez már engem is felbosszant. Csomót nyertem és egyhelyben toporgok a bajnokságban...
-
Genji
őstag
Pl 20K alatt (Xbox/PS) egy ütőképes BPL csapat.
(#4530) saltanus: semmi
-
Genji
őstag
Shaaravy, Candreva, Higuaín csere
Medel helyett De Rossi (a legjobb CDM a játékban) már 3K alatt kapható.
CAM-ban én Mertenst favorizálom (gyors, jó labdavezetés, lövés és passz) bőven 4K alatt van ő is.
Handa nálam egy meccsen csinált kétszer olyat hogy hazaadott labda kirúgásánál hasraesett és az ellen bepasszolta az üres kapuba azóta Lopezt favorizálom kapuban.(#4521) Giii : Mind a két ligában a jó játékosok aranyárban mennek. Kezdésnek ár/érték arányban Seria A a legjobb.
-
Genji
őstag
válasz
argentin27 #4504 üzenetére
+1 IF Szczeny-nek. A pali csak a védhetetlent engedi be. Akkora upgradet kapott a sima lap mint a ház, ingyen van 20Kért.
-
Genji
őstag
- FUT szezon meccs után közvetlenül azt írja, hogy megvan a 3 pont és a coin, de miután visszalépek azt látom, hogy ott dekkolok 9 ponttal, miközben 15-nek kellene már lennie a két nyert meccs miatt.
legalább 10 meccset buktam így ma. se pont se lóvé. majd mondd meg hova írsz, én is elküldöm őket az annyukba.
-
Genji
őstag
én se kaptam ma kb 5 meccsre zseton, se pontot idényekben. WTF
-
-
Genji
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #4419 üzenetére
Sárika az egyik legjobb buget játékos. Iszony statok és 2x4* 2,5Kért. Te voltál béna
-
Genji
őstag
válasz
Yodamest #4221 üzenetére
Én is így vagyok az IF-ekkel, egyszerűen semmi pluszt nem érzek a min 5x-ös árért. Nem is költök rájuk (max pozíció váltás esetén látom értelmét). Sima arany lapok a tutik. Mondjuk TOTS/TOTY kártyáknál azért már nagy differenciák vannak statokban, ott lehet van érezhető plusz egy egy sima laptól.
-
Genji
őstag
Bármivel, folyamatosan rotálom, illetve egyszerre több dolgot is piacon tartok az 50 itemből, változó mi fogy. Főleg szerződések és chemistry styleok. A kulcs a kis haszon és a türelem / sok kutató munka beszerzésnél. Sok befektetett idővel váltod ki mások lustaságát lényegében.
Pl 150es licitekkel veszek sima arany szerződéseket. Beállítom a 150 min/max-ot aktuális ár keresést. Kell lapozni kb a 150. oldalig és ott vannak amikre még nem nyomtak 150es licitet. Mire lejár 50ből kb 5 a tied lesz ezen az áron. Időgyilkos, de 200/250es áron kiteszem és lesznek emberek akik lusták és ha épp a tied van legelöl mikor lejár a licit nem válogatnak és megveszik.
Beszerezni is sok idő illetve óránként újra ki kell tenni, pótolni kell a lapokat rgo egész nap min. fél óránként rá kell nézni az appra.
A haszon kicsi és a munka sok de működik.Chem lapok ugyanez, venni 150/200ért eladni 200/250 vagy 250/300ért. Finisher, Maestro, Deadeye szokott kint lenni olcsón azokra kell vadászni.
Még valami: este kell venni, minden olcsóbb. Délelőtt/nappal meg jobban fogy a cucc.
-
Genji
őstag
Na megálmodtam az álomcsapatot.
Nekem elég játszhatónak tűnik.
Vélemény? Kb a fele összeg/csapat már megvan.
-
Genji
őstag
Napi kérdés:
Kit tegyek CDM-be? -
Genji
őstag
válasz
daniel2121 #4072 üzenetére
az elég jó. veregesd vállon magad.
-
Genji
őstag
válasz
HoReSz1975 #3963 üzenetére
Ez nekem is bassza a csőröm. Be kéne panaszolni mert ez bug.
-
Genji
őstag
Jelenlegi keret, egyelőre Di María nélkül.
Ideiglenes térkitöltő helyette CAM-ba? Nagyon a chemet se gyilkolja és über legyen olcsónEgyelőre Palacio van a helyén.
-
Genji
őstag
válasz
Francesco003 #3860 üzenetére
1.9M az ára
-
Genji
őstag
Hát annyira elérhetetlennek se tűnik ez a csapat. Több millió? Max 1 inkább. Én játék + kereskedéssel 500-knál vagyok, de nem nyomom egyiket se hardcore. A legelején vettem 3000ft-ért fifa pontot de semmi jó nem jött, abból kb 20K-m lett a többi önerő. Mondjuk 1 pakkot se vettem zsetonért. Másik meg hogy lehetett 1 szerecsés húzása és lehet abból rakta össze a csapatát. Nem kötözködni akarok, de nem kell egyből mindenkire rávarrni, hogy veszi a zsetont.
-
Genji
őstag
sziasztok! jó rég nem néztem erre. Van lista kik játszanak Xboxon? Mintha lett volna kezdeményezés a platformonként játékoslista összeírására...
-
Genji
őstag
nálatok is csak max +10% szerződésmódosítót adnak a menedzserek?
vettem egy rahedlit de sehol a tavalyi 50. -
Genji
őstag
Ez a csapat mennyire tűnik játszhatónak nektek?
Alapvetően rájuk cserélném.Bal széltől félek kicsit, hogy lassabb lesz, de elöl meg jobban fest. :S
-
Genji
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- AM 5 lapok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest