Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alkoholista nevelde
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
az áron ne hőkölj hátra, Silva volt 50k, a többieket összesen - most gyorsan összeadogattam az árakat - 12k-ért vettem meg. Luiz párja sokáig Perrin volt, de érezni lehetett, hogy ő a szűk keresztmetszet, nagyon sok gólt kaptam a fizikumbeli hiányosságai miatt (gyenge, alacsony és kicsit ugrik).
Ruffier pazar, meccsenként átlag 8-10 védés, nagyon sok labda akad el benne.
Aurier és Bedimo fizikálisan verhetetlenek, sokat segítenek be a védekező fejjátékba is, valamint a gyengébb szélsőket könnyedén ki tudják zárni. a sebességük ugyan nem Alba vagy Walker-szintű, de az erejük kompenzál. Bedimo gyengén passzol viszont.
Luiz és Silva nagyon jó párost alkot: Luiz az előörs a workrate-ek miatt, vele szoktam kitámadni a védőfalból, Silva pedig stabilitást ad hátul, sokkal kevesebb labdát tudnak belöbbölni a védelmem mögé, az a 90-es emberfogás kulcsfontosságú.Cabaye-ról hihetnéd, hogy gyenge pont, de őt pont a medium-medium teszi használhatóvá: nem megy fölöslegesen fel, és ha Matuidivel megzavarom a felezővonalnál a labdavezető játékost, tuti hogy második hullámban jön Cabaye és megszerzi. az a 71 def hazugság. Matuidi nekem túl aktív, gyakran fennragad a támadásoknak, de amúgy hasznos. Cabella igazi maestro, plusz mivel gyakran tömörülök be a 16-osra, a 78 finishing stat nagyon jól jön. gyors, jól cselez és jól passzol, én BPL csapatba sem haboznék őt betenni Di María helyett.
Alessandrini és Lucas istenek, basic chemmel is csak lesek hogy mennyivel jobbak annál, mint amit a statuk mutatna. Lucasnak a befejezése és a fejelése OP, Alessandrininek pedig a passzjátéka.
Lavezzit próbáltam, nem volt elég agresszív és rövid távon nagyon gyengén gyorsult.Saint Alex-re sajnos nincs méltó dicsszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest