Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten

addikt

válasz Genji #8050 üzenetére

tessék.

az áron ne hőkölj hátra, Silva volt 50k, a többieket összesen - most gyorsan összeadogattam az árakat - 12k-ért vettem meg. Luiz párja sokáig Perrin volt, de érezni lehetett, hogy ő a szűk keresztmetszet, nagyon sok gólt kaptam a fizikumbeli hiányosságai miatt (gyenge, alacsony és kicsit ugrik).

Ruffier pazar, meccsenként átlag 8-10 védés, nagyon sok labda akad el benne.

Aurier és Bedimo fizikálisan verhetetlenek, sokat segítenek be a védekező fejjátékba is, valamint a gyengébb szélsőket könnyedén ki tudják zárni. a sebességük ugyan nem Alba vagy Walker-szintű, de az erejük kompenzál. Bedimo gyengén passzol viszont.
    Luiz és Silva nagyon jó párost alkot: Luiz az előörs a workrate-ek miatt, vele szoktam kitámadni a védőfalból, Silva pedig stabilitást ad hátul, sokkal kevesebb labdát tudnak belöbbölni a védelmem mögé, az a 90-es emberfogás kulcsfontosságú.

Cabaye-ról hihetnéd, hogy gyenge pont, de őt pont a medium-medium teszi használhatóvá: nem megy fölöslegesen fel, és ha Matuidivel megzavarom a felezővonalnál a labdavezető játékost, tuti hogy második hullámban jön Cabaye és megszerzi. az a 71 def hazugság. Matuidi nekem túl aktív, gyakran fennragad a támadásoknak, de amúgy hasznos. Cabella igazi maestro, plusz mivel gyakran tömörülök be a 16-osra, a 78 finishing stat nagyon jól jön. gyors, jól cselez és jól passzol, én BPL csapatba sem haboznék őt betenni Di María helyett.

Alessandrini és Lucas istenek, basic chemmel is csak lesek hogy mennyivel jobbak annál, mint amit a statuk mutatna. Lucasnak a befejezése és a fejelése OP, Alessandrininek pedig a passzjátéka.
    Lavezzit próbáltam, nem volt elég agresszív és rövid távon nagyon gyengén gyorsult.

Saint Alex-re sajnos nincs méltó dicsszó. :))

Új hozzászólás Aktív témák