Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Mobilon(android) milyen alkalmazást kell letölteni, hogy tudjak kereskedni?
El kell kezdenem a FUT-ot is....mert sima online season-ban már a DIV 2-ben járok -
MdewC
nagyúr
Reggelre az összes beragadt lapot újralistáztam.
-
Stylerr
addikt
Képzeljétek, a 20 beragadt lapomból az előbb 1 életre kelt, el tudtam küldeni a klubomnak (nem mertem újra listázni
). Már "csak" 19 lap áll expireden beragadva, na mind1, legalább haladunk!
-
Stylerr
addikt
Nálam is még mindig be van ragadva 20 kártya. Expireden állnak, de nem tudok semmit sem csinálni velük.
-
MdewC
nagyúr
Nekem is ragadt be kb 10K cucc, de eladva 20K lenne belőle...
-
Stylerr
addikt
Srácok, PC-n csak nekem ragadtak be emberek a transfer listre? Már rég lejártak, újra kellene őket listáznom, de nem engedi, ki se tudom őket venni.
-
argentin27
senior tag
THX
Kezdem érezni a témát nagyjából!!!
Pont ezt az egyensúlyt mintha kezdeném érezni, hogy mikor kell és mikor nem használn. (a 15-ben)Toltam Nazara ellen 3 meccset és ott aztán igazán kellett figyelnem és koncentrálnom a védekezésre ugyanis eszméletlenül játszik. Bennem maradt az a 3 meccs és a következő online meccsemen érezhetően sokkal-sokkal jobban védekeztem, valahogy ott Nazara ellen volt valami szikra, mintha el kaptam volna a fonalat! Nem akarom elkiabálni! THX NAZARA
Más:
Olyan jó hogy benne hagyták az attribute kártyákat mert ha egy Agüero-ra rápakolsz +10%-ot mindenből akkor aztán legyen védő aki megfogja!
Éppen most futottam össze egy ilyennel (beszari) aki nem mer kiállni attribute nélkül. És még neki volt mákja, hihetetlen, a védőm sarkáról pattan elé, a védőm előtt elgurul a laszti és nem vált rá, rá swe bagózik meg ilyenek!!! Ja Di Maria - Agüero - Hazard támadósora volt és mindegyiken +10% attribute, ez szánalmas!!!! -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #3462 üzenetére
Ma nem panaszkodhatok a meccsekre, alakulgat a védelem, de még van hova fejlődni bőven.
A cointain sokat segít, de nem kell folyamatosan nyomni. Sokat segít, ha fel kell tartóztatni valakit, te pedig visszazárz, vagy zárod a területet, de akkor is segíthet ha neked nem jön össze a szerelés és pontosabban odalép. Annyira viszont figyelni kell, hogy ne védőt hívj ki a helyéről, hanem középpályást inkább, de ez abszolút formáció függő is. -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27 #3455 üzenetére
PS3-on lehet menteni custom taktikát szerencsére.
-
IzI
senior tag
Hi
UT-ban hol tok más mezt berakni? Vettem magyar mezt és jó lenne akkor használni is már.
-
argentin27
senior tag
Feljutottam a div. 6-ba 6-0-4 -es mérleggel de az utsó meccsen olyan drámát rendezett a gép nekünk hogy csak lestem!
2-1-re vezetek a 90+. percben erre jön egy szöglet és nem hazudok Dos Santos fejelte a 16-os vonaláról, azt hittem belevágom a joy-t a TV-be, de középkezdés utsó támadás felpasszolgatom ziccerben Cerci és büntető
(vitatható volt, mert már rég ellőttem amikor rámcsúszott) bevágtam 3-2 ideIgen is él az utsó perces dráma teoria!!! (nem az első ilyen volt)
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
tojaaji #3472 üzenetére
Háááát.
Nekem az egyik játékosom Fifa 14-ben még tavasszal ragadt be a piacra. Azóta is úgy van, pedig kétszer supportnak is írtam.
Fifa14-nél a support amúgy semmit se ért. Nekem mindkétszer csak adtak pár ezer zsetont azt részükről ezzel el volt intézve, pedig a klubomat akartam törölni, hogy újrakezdjem a játékot.
Valaki beszélt már az idei supporttal? Mi az elérhetőség? Használhatók valamire vagy csak kirakat?
-
tojaaji
aktív tag
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba.
-
sagem
addikt
válasz
Coleszi #3464 üzenetére
Szia,
Ha támogatja is akkor valószínűleg csak ennyiről van szó:
"A Kinect-támogatás, akárcsak az előző évben, az angol nyelvű szóbeli utasításokra vonatkozik, mellyel különböző formációkat, kényszerítőket könnyíthetünk meg a csapattársainknak "bekiabálva"."XOne-ra van a nagyobb támogatás, x360-ra korlátozottan elérhető, itt van a parancsok listája amiket felismer: http://www.fifagamenews.com/kinect-controls-voice-fifa-15/
-
tojaaji
aktív tag
Ez a mobilos app használhatatlan. Megnyertem 3 licitet és már 5 perce azt írja ki hogy completing... Másnak is van ilyen problémája?
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
Én full össze-vissza védekezem. Attól is függ, hogy az ellen épp hogyan támad, meg milyen az adott szituáció. Sokszor totál fölös is rázavarni az embert, mert nem sokat érek vele és csak felbomlik a formáció, majd lyuk lesz a falon, amit sokan keményen büntetnek.
-
Coleszi
tag
Sziasztok, nemrég tettem fel a kérdést, hátha tudtok valamit segíteni
problémám: 360-on nem lehet játszani kinect támogatással. Megkérdeztem már konzolos boltban is, hogy támogatja-e, azt mondták, hogy igen, ennek ellenére én nem találom sehol, hol lehetne beállítani.
-neten is keresgéltem, semmi..
Köszönöm előre is a segítséget!
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Erre én is kiváncsi lennék mert RB vel kell ha jól tudom viszont én úgy fogom a kontrollert hogy a mutatóujjaim a futás/ trükközésen vannak a többi ujjam pedig a kontroller alatt, így csak akkor tudom a csapattársam az ellenfélre irányítani ha elengedem a futást.... Máshogy kéne fogni?
így szoktam meg...
-
argentin27
senior tag
HELP
Kíváncsi vagyok arra hogy itt mindenki használja a teammate containt, hogy ráköldi a labdásra a gép vezérelte palit???
Vagy van valaki aki az nélkül védekezik?
Most megint szétesett a védekezésem és kíváncsi lennék.
zsoltirte: jó neked mert PC-n nem marad úgy hiába állítom offline be
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27 #3455 üzenetére
Xbox360-on is offline meccs előtt beállítod az egyéni taktikát és úgy marad. Én egy teljesen újat hoztam létre, így offline állítgattam, mert ott van idő.
-
argentin27
senior tag
PS-en lehet mert MdewC is tudja menteni, azt hittem hogy X-em is lehet, bocsi!
Akkor még nagyobb hiba, egy platformon lehet az összes többin nem, kik ezek az amatőrök???
Giii:
Nem növekszik a nyeremény zseton!
Stylerr:
Nem vagy egyedül, pont most nekem is ez volt 5-2 ide utsó meccs feljutásért, megszakad és játszhatom újra mert semmisnek vette a mecset
-
xyzikeee
aktív tag
Nektek is szokott olyan lenni hogy meccs közben naponta 1x ledob a szerver mintha megszakadna a netem... lenézek asztara próbálok felmenni egy oldalra és van net... erre visszajelentkezek a játékba a szerverre és jó.... vicc mert úgy veszi mintha kiléptem volna... :S
-
Giii
senior tag
válasz
argentin27 #3443 üzenetére
De mecs elött lehet állítani a nehézsséget.
esetleg ha az amatört feljebb nyomom több pénzt kapok?
-
ali75
aktív tag
válasz
argentin27 #3447 üzenetére
Konzolon (Xbox One) hol lehet taktikát menteni???Mert én sehol sem találom.Vagy ezt csak tippelted?
-
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr #3446 üzenetére
Nem ártan már a megjelenés után egy hónappal (illene) megoldani a taktika mentését, hogy lehet ilyen hibát elkövetni hogy konzolokon lehet menteni PC-n nem
És ha már ilyen intelligens a fifa akkor miért nem tudja mi az az előnyszabály???
Rengetegszer ziccerből fúj vissza, mert az átadás pillanatában lerúgtak de sikerült az indítás!Amúgy meggyűlt már a bajom azzal is hogy az egyik játékos veregette a másiknak a vállát a sikeres becsúszás után, de ebből bedobás lett és már bedobta a lsztit az ellen de én még mindig nemtudtam arra a palira váltani mert istápolta a másikat, elmentek mellette és gól!!!
Elnézést kérek hogy panaszkodom, de Ti is érzékelitek ezeket???
-
Stylerr
addikt
Engem az csesz fel igazából, hogy a FUT stat az mindig negatív lesz. Div4ben vagyok, és jóval több a kapott gólom mint a rúgott, és több meccset vesztettem mint nyertem.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
argentin27 #3440 üzenetére
Mondjuk a büntetők eléggé kérdőjelesre sikeredtek...
Ezt nem értem én sem -
Giii
senior tag
Szeretném megkérdezni mi értelme van UT-ban a Single Player seasen-nak? Pénz gyüjtés szempontjából jó? Mert ugye kiválasztja hogy World Tour beginner ami nagyon könnyü.Mi ennek az értelme?Valaki világosítson fel mert sötét vagyok
-
argentin27
senior tag
Scale:
Ez a kiadás egy vicc!!!Más:
Azt hiszem már megint kezd el gurulni a gyógyszerem ettől a retkes játéktól!
Két olyan büntetőt ítél meg hogy a nem is az általam vezérelt játékos összefut az ellenével, mintha nem is látnák egymást csak frontálisan keresztezik egymás útját és büntető, az eszem megáll most már komolyan!!!
Hogy ezt még egy kicsit jobban fokozzuk, nálam van a laszti hátul erre keresztbefut a CDM-em és a sarkárol odapattan az ellen elé, gól!
Na és ilyenkor ne egyen meg az ideg!!!
-
Scale
őstag
Megint egy kis cs*cska kilép 3-1nél a 88.percben és nem menti el az eredményt.. és ez már nem az első, nem a második alkalom.. sokadik... gratulálok EA ennyire még a 14 rendszere se volt szar.. évről évre jobbat nyújtotok.. rohadnátok meg.
-
barcabome
aktív tag
FUT 15-ben melyik stadionoknál van körkörös minta a gyepen? Egyszer egyik ellenfelemnek olyan volt, de már nem tudom melyik volt az. Nagyon jól nézett ki!
Vagy lehet valahogy állítani UT-ben a gyep mintázatát, mint kick off meccseken?
-
argentin27
senior tag
Sztem az lehet a baj nálad hogy ha meccs előtt beállítod a custom taktikádat akkor sem azzal indulsz hanem a default-al, tehát a meccs amint elindul le kell állítanod és ott kiválasztani a custom taktikát!
Mert sajnos ez egy idei bug hogy nem lehet menteni PC-n és meccs közben újra ki kell választani!!!
Más:
Olyan jó lenne már olyan div.-ben lenni ahol nem ezek az agyatlan idióták vannak akik kizárólag arra képesek hogy Lukaku-val és Benteké-vel szlalomoznak mert gyorsak és olyanok mint a tank!!!
A meccs vége 7-3 lett ide mert nem tudott játszani csak szlalomból 3 gólt szerezni!!! -
a000
őstag
Sziasztok!
Valaki tud mondani jó custom tactics-et? Bármit próbálok állítani, sosem lesz jó. Az, hogy lehet, hogy az ellenfelem védekezésnél rögtön ott van az én játékosomon és szerel, viszont nekem ez sehogy sem megy. Képesek a saját játékosaim a labdát vivő játékost közelről nézni de nem lépne oda.
Ez mitől van? Mit kell beállítani? Hiába tekergetem a védekezésnél, hogy agresszívabbak legyenek, meg már elöl letámadjanak de minta semmit nem állítottam volna, ugyan úgy szerencsétlenkednek. -
Stylerr
addikt
Ha Gabit CM-ből átrakom CDM-be változtat rajta valamit? Statra vagy workratera gondolok.
-
IzI
senior tag
Hi
Hol tom aktívvá tenni az új mezeket meg labdákat?
-
daffy1989
tag
válasz
Stylerr #3427 üzenetére
Elnézést.
Nekem van egy Rakitic-em,elégedett vagyok vele. Dobtam rá egy CAM-Cm átalakítót,tökéletesen muzsikál.
Xavi szerintem gyorsan fárad,Turan egy picit tovább bírja,de én őt nem raknám a 3 emberes kp-re,maximum ha Cerci jobban védekezne. Mondjuk az is igaz,hogy Turan rendkívül olcsó a Xavi-Rakitic duóhoz képes. És amennyivel drágábbak utóbbiak,annyival nem jobbak.
szerk: kezdő vagyok,szóval nem feltétlenül kell rám hallgatnién is próbálkozom csak.
-
Stylerr
addikt
Ki lenne a legjobb megfizethető árú BBVA ligás CAM, CM? Arda Turan, Rakitic, Xavi, Isco, esetleg más? Arda Turan nagyon hamar elfárad egy meccsen, Rakitic lassú de jól lő, Xavi lassú, de jól passzol, Isco gyorsabb mindnél.. Szerintetek?
-
barcabome
aktív tag
Dracox: Nekem is ez volt, kiléptem UT-ből, utána vissza és akkor már jó volt. Amikor veszel egy edzőt mindig lépj ki, majd vissza és akkor hozzáadja a szerződés bónuszt. Nekem legalábbis PS4-en így volt. Üdv.
Más: Tegnap előtt megnyertem a 6-od osztályt, de amikor meglett a max pontszám, akkor az utolsó győzelmemet nem adta meg, mert gondolom szarakodott a PSN vagy az EA szerver. Meccs után 0 coin, szerződések levonva a játékosoknál 1-el, sérülés megjegyezve... Maradt még 4 meccsem, hogy szerezzek 1 pontot a title-höz, de természetesen mind a 4-et elvesztettem (míg előtte nagyon ment a játék), így nem lett meg a bajnoki cím.
Poén, hogy, amikor meglett a title egy sokkal erősebb csapatot vertem 4-1-re, de ugye nem adta meg. Kikészít ez a játék komolyan mondom!
Elkezdtem összeszámolgatni és legalább 20k-t buktam eddig a 0 coinos meccsekkel és akkor még a szerződés levonásokat bele sem számoltam...
-
ferni
őstag
no eladtam majdnem mindenkit a csapatomból és összejött 80k és ebből kéne egy jó csapatot összerakni
PS3
akinek van vmi jó ötlete szívesen váromén vmi ilyesmire gondoltam, Hulkot jó lenne kipróbálni
[link]
(Clichy jönne még ha összegyűlik rá) -
Francesco003
aktív tag
Hali.A futó bolondok1.De hogy minden meccsen van sérülés ezt kezdem quvára uni... De nem veszek horror áron lapot rá akkor sem
...sem -
Giii
senior tag
Megvettem az Old Trafordot és a magyar mezt.Amikor mecset játszok akkor még a régi sadion és a régi mezem van.Miért van ez
-
Keller16
aktív tag
Múlt szombaton toltam utoljára online, azóta csak offline seasonst tolok a 2 full non rare csapatommal és meg kell mondjam, nagyon élvezem. Abszolút nem hiányzik a játékosok elleni frusztráció
-
dracox
addikt
Valaki tudna arra választ adni, hogy miért nem növelik meg a szerződésem számát az edzők? A 14-ben működött, de most is vettem már +3%-os edzőket 17db-ot meg egy jó pár +1%-ost, de egy darab meccsszámot nem növelnek a szerződéseken.Tudtommal növelniük kellett volna már egy jó pár meccset..
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
xyzikeee #3397 üzenetére
(#3397) xyzikeee
Nem kell oda erős keret. Én most 10 befejezett idény alatt léptem fel a 3. osztályba, pedig nem igazán vannak drága játékosaim. (mondjuk lehet innen már tényleg kiesek) Kupákkal meg offline játékkal együtt össz 165 meccsem van FUT-on, tehát azért már nagyjából szokom a játékot és szerintem ez fontosabb, mint, hogy meg van e Ronaldo vagy nincs. Szal gyakorolni kell.
(#3410) zsoltirte
Ezt benéztem. Hirtelen azt hittem, hogy 15-ről van szó, bár azért érdekes, hogy 14-nél is ekkora eltérés volt. -
Kalos7
tag
Div 7-ben 4 meccset toltam.
4/4 győzelem 14 rúgott gól és 3 kapott.
Az a 3 gól az én hibám volt mert eladtam hátul vagy rosszul "szereltem".
De a játékom még nem az igazi mert sokszor elkapkodom a befejezéseket.Am én is bill-ről áltam át xbox karra ami nagyon nehezen ment.
De az elején tudtam hogy megéri ezért sok gyakorlás után belejöttem.
És karral sokkal jobb irányítani több kombinációt lehet nyomni. -
Stylerr
addikt
Online seasonban meg lehet nézni a statokat? Úgy mint FUTban?
-
gardzser
csendes tag
válasz
szpal17 #3401 üzenetére
Igen ahogy MdewC kolléga is írta sajnos itt is megvan a futóbolond szindróma.
Hidd el hogy nem volt egyszerű az átállás nekem se Xbox 360-ra. Szinte teljesen más a játék mint a 14 volt PC-n.
Erre van is összehasonlításom hogy mennyire más a konzol és a PC.
Elvileg a 14 ugyanazzal a motorral futott PC-n és Xbox360-on is.
De amikor haver jött fel hozzánk Pc-n játszani, 5 meccset játszottunk. mind az 5-öt nyertem.
Viszont amikor én voltam náluk és Xbox360-on toltuk simán nyerte a meccseket. Egyszerűen máshoz voltunk szokva. Nekem fura volt hogy amit PC-n játszottam azt egyszerűen Xbox360-on nem tudtam megcsinálni pedig jópárszor az online 1. osztályt is sikrült megnyernem. Haverom ugyan ezt mondta. -
Stylerr
addikt
-
P. úr
tag
válasz
xyzikeee #3397 üzenetére
Én megint csak azt tudom mondani, ami ezerszer elhangzott itt, az pedig az, hogy türelmesek kell lenni, és gyakorolni. A szlalom koránt sem olyan vészes szerintem, mint azt sokan mondják. Igenis lehet ellene hatékonyan védekezni. Nézd vissza a kapott gólokat, keresd, hogy hol hibáztál esetleg, és koncentrálj arra, hogy azt javítsd ki. Nem kell kilépkedni, csúszni. A szlalomot azok ellen fogják használni, akik ellen lehet is. Ha nekem olyan ellenfelem van, aki nem tudja levédekezni, akkor én is használnom végső esetben. Hidd el, hogy egy kis odafigyelés, és menni fog. Ha meg ideges vagy, akkor hagyd a fenébe, inkább tedd félre a fifát egy órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest