Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalos7
tag
Na megérkezett nekem ma FIFA PC-re és iszonyat bejön nekem ez a 15
Játék élmény:
Full HD-ban 4X MSAA + korlátlan fps beállításokat a gépem lazán viszi 50-120 fps között.
Rákötöttem TV-re és beállítottam az 5,1-es térhangzást.
Hát valami varázslatos, hogy milyen részletekben menően kivan dolgozva.Irányítás:
Xbox360 gamepad-al irányítom.
Nagyon jól mozognak a játékosok - befutnak az üresbe, kérik maguktól is a labdát, ami pedig nagyon tetszett, hogy lehet passz közbe kötényt kiadni.
1. meccsen 10 lövésből 5 gól és 3 kapufa. Az 5-ből 2 fejes gól - szal igenis lehet benne fejelni csak tudni kell, hogy hogyan.
A játékosoknak az alap mozgásuk magukban foglalják a cseleket - szal "nagyon" trükk kart se kell használni, persze ehhez jó emberke is kell, meg nem billentyűzet.Már csak az online világra leszek kíváncsi, hiszen csak azért vettem meg eredetiben
-
TommyGun
őstag
Nah elkezdtem összerakni a csapatomat, végre sikerült venni egy Farfánt 3000ért, ami simán jó ár jelenleg, de hogy grószkrajc is Kb ebben az árban mozog ez egy vicc....sírok mire összrakom a csapatot pár hónap múlva meg senkinek sem kell majd 500ér fognak repkedni az arany játékosok többsége.
-
tigomigocika
senior tag
hali
megjött a gép
ps plussz kod aktivalva..
online akarom tolni a fifat és ezt irja ki!
an update to this title is required before you can access any online features...valaki help
-
Yodamest
veterán
Hali!
Na érdekelne a véleményetek:
Nagy dilemmában vagyok, a taktikát illetően vagy 4-2-2-2 vagy 4-4-2-t fogok játszani, esetleg valami 3 védős de az meg nem tudom életképes lenne-e.
A 14-ben is végig 4-4-2-t toltam eléggé megszoktam amúgy is beadásokra játszok arra teljesen jó.
Viszont itt kevés keretből nem tudtam jó szélsőket venni azért lett a 4-2-2-2 ami szinte ugyan az csak nem szélsőkkel hanem támadó középpályásokkal a széleken. Lassabbak ugyan, de több dologhoz értenek és így van 2 védekező középpályásom is középen a védelem előtt.
4-4-2-t lehet akkor érné meg ha már megtudok venni ilyen Willian, Schürrle féle játékosokat. Bal oldalra konkrétan alig van elérhető szélső játékos a piacon.
Szóval erről mit gondoltok illetve, valami 3-5-2 féle felállás mennyire válhat be? nem gáz a 3 védő?Köszi!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8 #2681 üzenetére
Oksa!
Nekem kérdéses, hogyan alakul a 7végém.
-
Yodamest
veterán
És igennnnn! Alaphelyzetbe állítottam az assistokat és így már normálisan tudok beadni és passzolni. Nem is gondoltam, hogy ez a hiba hiszen elvileg ez segítés akarna lenni, de lehetetlenné teszi a beadásokat. Na mind1 köszi a tippet!
-
lofagi
addikt
Valószínű, hogy én csinálok valami nagyon rosszul, de van mikor passzolom a játékosomnak és az csak áll és várja, közbe meg az ellen szépen befut elé és elveszi. Ezt valahogy ki lehet küszöbölni vagy miért van az, hogy néha csak állnak. Az "A" -val a sima passzal passzolom nekik. Értem én azt,hogy az nem indítás, de mégis elég idegesítő, hogy megáll és nem mozdul a labda felé.
Valaki segítene ebben?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #2670 üzenetére
Mi az a KSI trükk és hogy kell csinálni?
Amúgy engem a kapusok b*sznak fel: [link]
Egyszerűen túl jók... És ez csak pár eset...
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7 #2680 üzenetére
Te is azzal szoktál bombákat ereszteni 20-25ről
-
Csokipuding8
tag
Okok!
Na izé, dolgozok és nem tudtam befejezni amit írni akartam, így meg nagyképűen jött le a szabadrúgásos téma. Szóval ebben a részben a góllövés nekem viszont tetszik. A legkülönbözőbb módokon tud beakadni a labda, néha totál pókháló, aztán kapufás, elgurítós utána szaladós de nem elérős
és a többi... A szabit meg szerencsére itt is frankón lehet rúgni. Hót egyszerűen szoktam kivitelezni. Bal kar előre (érzéssel), és lövés - esetleg tekerés - érzéssel, eskü majdnem mindig beakad. Meg a távoli lövések is. Valami kezdő bronz játékosommal rúgtam a legszebb gólomat, messziről, tiszta helyzetből, sprint közben, lefele csapódó, gyors, kapus nyújtózott ahogy illik de beakadt a felsőbe, vagy 35-ről
-
P. úr
tag
válasz
Csokipuding8 #2681 üzenetére
Engem is felvehetsz, ha gondolod. paksimark az ID.
-
Zsohi
őstag
válasz
zsoltirte #2677 üzenetére
Távolról: LB+bal analóg kar előre+3-3,5 csíknyi erő.
Maximum 18 méterig: Analóg kar előre+2 csínyi erő.Ahogy én észrevettem a szabadrúgáspontosság és az erő számít csak.
Más.
Valóban igazatok volt Mertesacker-rel kapcsolatban.Amint kiraktam a csapatból a védelem hihetetlen mértékben feljavult. (Nastasic, Koscielny, Disitin)
-
MdewC
nagyúr
Ma én is szívtam lagos meccseken, 2őn is kölcsön Lewa baxakodott elől egyedül, megértem egyenlíteni...
-
dracox
addikt
válasz
argentin27 #2673 üzenetére
Elő fogod te még azt a szart venni, ha már lenyugodtál
-
argentin27
senior tag
Na jó vége játszon Online ezzel a szarkupac vicc kategóriás játékkal az aki ezt kitalálta!
Nagyon megbántam hogy megvettem ez nem ér egy ruppót sem nemhogy 11k-t!!!
Mivel megválni már nem tudok tőle mert az accomat nem adom el ezért rám rohad ez a moslék szar!!!
Tehát el kell vegetálnom Offline egy évig , hátha jobb lesz a 16, de azt már 10x meggondolom hogy megveszem!!!
Ekkorát még nem csalódtam fifa kiadásban mint ebben!
Marad a vegetatív állapot mert a gép legalább taktikusan játszik nem fogyatékos barom módon!!!
Eléggé szánalmas sztem hogy a fifa játékosok (tapasztalataim szerint) 70%-a intelligencia hiányos ostoros papucsállatka!!!Ez az én véleményem!!!
-
argentin27
senior tag
válasz
IntelKiller7 #2670 üzenetére
De én annyira szánalmasnak és ingerszegénynek tartom az olyan játékot mint a kick-off glitvh és KSI trükk, agyatlan szlalomozás és bumm bevágjuk bruhhaha idiótizmus!!!!!
Ez olyan érzést kelt bennem mint amikor egy lövöldözős játékban benyomod az örökélet kódot és mész mint a barom és végigviszed a játékot és öntelten, elégedetten teszed félre hogy na jól van ezt is végigvittem címszóval!!! ÚRISTEN KIK EZEK ??? Ja megvan agyilag sérült emberek!!!
Én nem folyamodok ilyenekhez inkább kikapok a francba de nem leszek bírka!!!
Azért lettek a szenvedélyem a focis jétékok (Fifa) mert imádom a futballt, magát a taktikus értelmes játékot!
De ezt teljesen megölték ezzel a kiadással, hogy a szaladgálásra tették a hangsúlyt!!! -
IntelKiller7
veterán
válasz
argentin27 #2669 üzenetére
Ez engem is idegesít. Van 1-2 meccs mikor leszarja, hogy támadnak, és van 1-2 amikor meg kb minden labdát levadász a védő. vicc.
Bár ilyenkor jól jön a KSI trükk középkezdésnél, és már vezetsz is a meccsen
-
argentin27
senior tag
Már nem merek egyéni taktikát csinálni mert nehogy oot legyen a gond és amiatt esik szét a csapat.
Most próbálgatom a gyári taktikákat na hát azokkal is ugyan olyan szar az egész!Most nyertem 3-1-re egy elég jó játszó ellenfél ellen, de úgy hogy (nem szoktam iylet csináni mert a földön a legnagyobb ellenzője vagyok) Cerci-vel a középpálya közepéről indulva egészen kikerülve mindenkit az oldalvonalig, onnan vissza kanyarodbva a kapu irányába sprinteltem körbe a tetves mezőnyt és szereztem gól!
Na ez már tényleg vicc kategória!
Nem lenne semmi baj igazából ezzel a játékkal csak annyi hogy az 1v1 elleni szitukat miért kellett ennyire elcseszni????????? Hogy a védő egész egyszerűen nem hajlandó szerelni és úgy körbe mozogja a védőt mint egy kis egér a vizilovat! IRREÁLIS ÉS KÉSZ!
-
^Boss
őstag
válasz
argentin27 #2667 üzenetére
teljesen egyetértek.
mai termésem: (mindez az 5-6. osztályokban, 13-ban és 14-ben is voltam még 1. osztályban is, de betonbiztosan a 2.-ig vittem saját bevallás szerint inkább, onnan nagy ritkán estem csak ki, óriási kamuk miatt főként, bár voltak gyengébb napjaim is - én is szívesen bevallanám, ha úgy érezném, jobb az ellenfél , de sok vereségnél ez nincs így. )első 12 meccs - 12 győzelem, összesen 4 kapott gól
aztán 3 meccs - 3 vereség - összesen 11 kapott gól, 90%-ban szóló Ronaldoval/Neymarral/Messivel/kurvagyorsemberrel, de kb félpályától, megállíthatatlan módon. ugyanezek a szólók a 12 ezt megelőző meccsen halál nyugisan szerelhetőek voltak. itt nem.
tényleg nem érdemes a 2. vereség után 1-2 napig hozzányúlni, mert azt az állatot/programozócsapatot, aki ezt ki merte adni, sűrű csukláskeltés kíséretében virtuálisan porrálőném. -
argentin27
senior tag
Egész egyszerűen ez a játék el van cseszve!!!!
Rám hozza a labdát a 100-as pace-s emberéven 1v1-be és a támadó olyan irreális módon és sebességgel változtat irányt hogy ilyen a rohadt való életben NINCSEN!!!!!!!!!!
Mintha zsinóron húznák az embert!
Ez a játék irreálisan SZAR!!!!!!!!
-
zsoltirte
aktív tag
Ti milyen szabadrúgás gólokat rúgtok? Nekem eddig nem igazán jönnek össze, de kapni már kaptam párat.
-
petya1985
tag
Ma megkaptam az igazi verziót és billel tolom...
hogy a fenébe fejelnek le mindig még kapus kirúgásnál is....?! mit nyomnak még a fejelés mellé??
-
csuri004
csendes tag
Sziasztok srácok.
Fifa 96 óta tolom a Fifát nagyon bírom a hibái ellenére.
Nálam alapelv hogy csak a Bayern Münchennel vagyok.
Szinte csak online tolom, de valahogy nem kapom el a ritmust. Kissé uncsi hogy csak a Real ellen megyek,
érdekes hogy a Bayern erősebb de mégis valahogy könyebb a Realal játszani... kipróbáltam.
Én 4-2-1-3 játszom mivel Robben, Ribery nagyon gyors de sajnos ellentétben a 14-el a beadások nem hatékonyak.....
Szerintetek melyik a legjobb taktika, beállitás a Bayernel? Köszi
Ja a Ps4 azonositom csuri04 ha valaki akar mecselni esetleg felvehet -
csibu99
tag
Profi klubunk profi játékosokat keres PC-re. Ha van mikrofonod, este 20-23 között tudsz játszani és jól tolod, vegyél fel originen: 42Csibu42
Már ma este várjuk a jelentkezőket!
-
-
Yodamest
veterán
Na div 9 jeeee
nyertem is 2-0ra kilépett a gyerek. Ennyit a jóról most.
Ami feltűnt még, hogy gyorsabb lett a játék, szerintem ez sem vált hasznára. Olyan káosz van a pályán, hogy azt se tudom már mit nyomok. Egy kupacban van sokszor 5-6-7 játékos és olyan gyors a játékmenet, hogy nincs idő se reagálni sokszor hiába gondolkodok előre egy passzal.
Kérdés:
Ti hogyan tudtok gólt fejelni? 14 után most baromi rossz, megszoktam a jót. Ott kezdődik, hogy minden assist be van kapcsolva, és ha nyomom a beadás gombot akkorát ível a labdán, hogy a túlsó partvonalig száll, hiába csak egy pillanatra nyomom meg. Borzalmasan nem mennek a beadások. Ha meg védő is van a támadómon és kb mindig van mert tapadnak rá mint atom, tök esélytelen, de mondom nem is oda mennek a beadások ahová kellene ez miért van? Pedig jó szögbe adom be jó játékossal de annyira más mint amit megszoktam a 14-be nem tudom hogyan kellene. Már néztem tutorialt is nagy kétségbeesésemben de az is csak azt mondja, hogy X és az irány.. hát kösz -
Zyelor
aktív tag
Két kérdésem van, hátha már rájött valaki:
Miért nincsenek Meccs előszobák (Match Lobbies)???
Miért nincs practice match??? Csak ilyen szar 1v1 azzal meg nem vagyok kisegítve.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8 #2652 üzenetére
Vegyél fel PSN-esn: Mdewc
Zsoltirte: "Fejes. Én kb ugyanannyi gólt fejelek, mint a 14-ben. Az ellenfelek viszont kb ötöd annyit vagy még kevesebbet. Valsz ez azért van, mert én nem a fejesre megyek és csak akkor alkalmazom ha tényleg jó a helyzet. 14-be meg boldog boldogtalan adogatta be a labdát, aztán gól. Nah ők megszívták."
Egyet értek. Ezért jó, ha valaki variálja is.
Illetve aki kihagyta a 13-at, sztem hátrányban van egy picit, türelem kell a fejlődéshez. Illetve minden fejlődést egy kis visszaesés előz meg. Türelem urak!
-
zsoltirte
aktív tag
Div 5 jelenleg - Xbox360
Ez a 8. online idényem. 29-13-30 arány, szal olyan, amilyen.Védelem nekem az elején egyre jobban ment, de kb egy ideje kezdenek megkergülni a védőim és a kapusom. Néha eléggé fel is húz emiatt a játék, szal remélem elmúlik vagy kitalálok rá valami megoldást. Aztán lehet csak az ellenfelek jobbak. Igaz még a taktikákat nem állítgattam, de majd arra is rá kell nézni.
Támadás. Elég könnyű támadni szerintem a játékban, viszont a befejezés néha őrjítően nehéz. Egyszerűen néha nem tudok gólt lőni és nagyon sok kapufám van, pedig tudom, hogy mikor, mit és hogyan kell nyomni.
Fejes. Én kb ugyanannyi gólt fejelek, mint a 14-ben. Az ellenfelek viszont kb ötöd annyit vagy még kevesebbet. Valsz ez azért van, mert én nem a fejesre megyek és csak akkor alkalmazom ha tényleg jó a helyzet. 14-be meg boldog boldogtalan adogatta be a labdát, aztán gól. Nah ők megszívták.
Szal tuti fogok még anyázni a fórumon, de azért játszok. Néha elgurul a gyógyszer. Ez van.
-
Csokipuding8
tag
Nem szeretek ennyit irkálni, de most kiélem magam, mert ilyennel még nem találkoztam. 99,999999 % a játékosoknak "erősebb kutya b@szik" alapon játszik, én azét van hogy visszaadom legalább a labdát amikor hozza és lesérül a játékosa (elkezdi húzni a lábát és elhagyja a labdát, hasonlók). Na most piszkosul elvertem a srácot, bénácska volt de próbálkozott. Volt egy ilyen: feszt kijött a kapusával, és a végén túlfutott a csatáraimon mert én kipasszolgattam, Palacioval így begyalogolhattam volna az üres kapuba, erre: "úgy látszik megsérült....." , elhagyja a lasztit, visszaér, ráborul. És hallod a csávó letette nekem a labdát h ott van, rúgd be. Persze annak ment a fáj a bokám animáció, ezért ő vitte a saját kapujába a labdát. Utána próbálkozott tovább a középkezdést követően, szóval nem azt unta meg h nem tud mit kezdeni (mint sokan, és elgurul a 'gyóccer)
Ritka az ilyen, respect! -
Csokipuding8
tag
Én is továbbmentem az osztályokban, megyeget a játék azért, itt nem erről van szó, hanem amit a kollega írt: nincs dinamikája a játéknak, nem érzem h tudom kezelni a labdát, folyamatosan bizonytalanságérzetem van. Bőven nyerek meccseket, haladok az osztályokkal, mert még így is kihozok belőle amit lehet. Ettől függetlenül még kényelmetlen a játék. Most is lenyomtam közben egy meccset, jól játszott az inas, de csak azért rúgott gólt mert rohadt gyors játékosai voltak. Ötletesebb játékkal viszont nyertem 2:1-re. Kapufák, kihagyott lövések, egy szép fejes gól Ogbonnával (itt sajnáltam az öcsköst mert a viszonylag jó játékához képest, kajak ránézésre is méltatlanul szarul helyezkedő és semmit sem csináló védői miatt kapta be, az már más h a kapusa állt egy helyben, rohadt nagy reakciókéséssel indult a labda felé ami aztán bepottyant az alsó sarokba) szóval jól nézett ki, de mintha fordított helyzetben lennék úgy éreztem magam. Mert láttam h nem az ő hibája. Na ilyenek.... feszt lesen vannak - taktika beállítása után is - az embereim....?! Miért?
Ellen kapusa kirúgja a labdát, a védőim nyugodtan levehetnék, vagy jó helyre fejelhetnék, és aláugranak, meg továbbcsúsztatva érnek bele fejjel.....????! Miért? Ez az én hibám lenne, ennyire azért nem vagyok béna... Nemá h 13-ba külső vélemények alapján se voltam egyáltalán elhanyagolható ellenfél, itt meg semmi...? És még egyszer mondom, megyeget a játék úgy ahogy, de az említett ezer szarság attól még megvan, ami rontja az egészet..... Közbe játszok am, épp rúgtam egy gólt és eszembe jutott még: lehetetlen szögekből verek gólokat.... mint most is... csak néztem h ez bement, akk jól van, csávó ki is lépett.
Ps3-on vagyok amúgy. -
bab1987
tag
Ugyan úgy játszik tovább, marad div 1-ben.
-
Dinter
addikt
Mi van akkor, ha valaki az 1. osztályt nyeri meg?
-
Yodamest
veterán
válasz
Keller16 #2647 üzenetére
Ja akkor tudom mi lesz a baj. Van egy elméletem, de igaz ugyanúgy mint a handi is:
Ha túl sokat játszol egy nap egyhuzamban akkor ugyanúgy érvénybe lép a handi és baromi nehéz dolgod lesz.
Ezt már megfigyeltem a 14 be is, ha sokat játszol legyengülsz és nem tudsz nyerni egyszerűen amíg félre nem teszed egy napra. A 14 be ennek segítségével jutottam be az 1. osztályba, mindig toltam 3-4 meccset aztán letettem és másnap újból és így szinte csak nyerek! De ahogy ott ülök 5-6 órát mint ma is, minden ereje elvész a csapatnak (meg nekem) és semmit sem tudok kezdeni a játékban. Szóval tuti ez lesz a baj, ideje mással is tolni csak ez a csapatépítgetés nagyon beszívott. -
Stylerr
addikt
Kb én is első nap egyből továbbmentem Div10ből. 90-100 órám van jelenleg, és ennyivel vagyok most Div6ban (PC), de a legutolsó Fifa amivel játszottam, az a 13 volt, de azt is csak offline.
-
Keller16
aktív tag
válasz
tigomigocika #2644 üzenetére
Előttem szóló
-
Yodamest
veterán
válasz
Keller16 #2640 üzenetére
Hát nem tudom.. a 14 be minden ment, itt meg mindent levédekeznek, lehet egyszerűen sokkal jobban játszanak az ellenfelek, de könyörgöm a 10. osztályban? Vagy lehet nem oszlott még szét a tömeg, túl friss a game. Nem futnak ki a védővel egyből futnak vissza az emberemmel , olyan gyönyörű szabadrúgás gólt lőtt a gyerek 35m-ről hogy az nem igaz, látszik hogy nagyon benne vannak a játékban nem azok a casualok akik a 14-be vannak div 10-4 között. Kitapasztaltam már pedig a mechanikáját ennek és résznek is, van benne vagy 50 órám már, de lesokkoltam.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Csokipuding8 #2634 üzenetére
ps4-en tolod?
ha igen akkor holnap holnap után tolhatunk 1-2 meccset....
csak hogy meghozzam a kedved ujra a játékhoz!
vannak tőled "bénábbak" is nyugi -
Keller16
aktív tag
Nem lehet belöbbölni a védelem mögé a labdát? Kb. erről szól a játék.
-
Yodamest
veterán
válasz
Hát szerintem sem szokás kérdése, nem tudom valahogy itt a 15-ben nem érzem azt a dinamikát ami a 14-be megvolt. Nem tudok hova passzolni sokszor, egyszerűen nem mozognak be a játékosok, a kényszerítőzést is hazavágták. Már nem jönnek be azok a magas kényszerítős passzok és nem tudok mit csinálni. Csak a cselezés maradt nem tudok se gólt fejelni, se a védők mögé belögybölni a lasztit semmi. És már a 10. osztályban olyan pró emberkék vannak, hogy csak nézek. Ezt a rész csak profik vették meg vagy mi?
A 14-be a 2. osztályba nem jöttek olyan profik mint itt a 10.-be és ezt komolyan mondom. -
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika #2633 üzenetére
Sztm PS3-on rendben van a játék. Lehet védekezni és gólt fejelni is.
Egyedül a sok kapufát kifogásolom. -
Csokipuding8
tag
válasz
Amíg még eszembe van idesopánkodom azt is h a menü szerintem túl lassú, a töltések is, valamint undorító hogy úgy listáz ki lapokat, hogy már tök más licit van rajta, mint amire én ráharaptam, így szinte minden egyes lapot fölöslegesen megnyitok egyszer. És nem, nem az van h mire rámegyek már más licit van rajta, mert sokszor előrelapozok negyvenezer oldalt, és ott is ugyanez van, 150-es kezdő, rámegyek 200-al, de már a 200 rajta volt, hiába 150-et írt ki addigi licitáló nélkül... vicces
Ezeket nem tudom h lehetne megszokni, pláne h ami már egy egy részben jól működött, azt elvileg csak javítani kéne.... na már saját magamat idegesítem ezzel a sok szarsággal, amit úgyis tud mindenki más is, úgyh leállok már...
-
Csokipuding8
tag
válasz
tigomigocika #2633 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni h én piszok türelmes vagyok, nem igen vágtam még tönkre kontrollert se semmi mást, max káromkodok. És én is így álltam ehhez a dologhoz, volt is egy hsz-em h biztos csak szokni kell, jampiskodtam egy sort h lehűtsem a kedélyeket mert sokan szidták. Aha... Ott tartok néha hogy kész, adom el és nyomom 13-al. Úgy érzem sokkal több van annál hogy meg kell csak szokni. Illetve túl sok az olyan hiba benne, amiről az egyén nem tehet, nem tud mit csinálni egy egy helyzetben, és ez idegesít fel sok mindenkit, mert ne ezért legyen már nyeregben a másik. Egyszer-egyszer még letojom, de minden második meccsem majdnem végig ilyen. Lehet h minden második embernek fekszik ez az új irányítás......
Mint ahogy laggolva is végigtolják a meccseket. Vannak szép gólok, jó dolgok benne, de sokszor csak pislogok h öh ezt én csináltam, vagy ez hogy...? Na m1, most panaszkodok, de csak remélni tudom hogy ügyeskedek valamit, mert ez marad egy évig.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Csokipuding8 #2631 üzenetére
Tanulságos ,de megválaszoltad a kérdésed egyben!
Szokni kell!!!Na fasza...uj játék...kíváncsi leszek majd én hogyan reagálok a játékmenetre....
-
Yodamest
veterán
válasz
Stylerr #2627 üzenetére
Én DIV 10-be szívok, hihetetlen. A 14-be 1-2 osztályba voltam itt meg sorra játszom a döntetleneket a 10. osztályban. Kicsit más lett a játék... beadásokra nem érdemes játszani azt nagyon elcseszték, tipikus abba a hibába estek, hogy ami a 14-ben op volt azt itt teljesen játszhatatlanná tették, ezt minden játékban mindig eljátszák.
Van aki nem tolja jól, csak egyszerűen nem lehet neki 1-nél több gólt lőni, mindent véd a kapus vagy belevetődik egy védő, ő meg beküld a 88. percben 40 méterről egy akkora gólt, hogy olyan nincs.
A 14 annyiban jobb volt, hogy nem volt op a labdavezetés mint itt, hát ez kész ami itt megy.... és ott megvolt a lehetőséged, hogy ha nem tudtál lövésből gólt szerezni kitetted a szélre és beadásból megvolt a gól. Itt meg nagyon ellehetetlenítették a beadásokat és a fejesgólokat. Hát durva.... de majd idővel csak belejövök. -
Csokipuding8
tag
Én türelmes fajta vagyok, de ettől a résztől úgy el tudja önteni a vér az agyamat h kész. Megmondom hogy miért. Múltkor írtam h szerintem csak gyakorlás kérdése, majd ehhez is hozzászokunk mint anno akármelyikhez.
Lóf@szt!!!
Engem sem az szokott felb@szni hogy jobb az ellenfél. Mindig is beláttam ha ügyesebben játszik az ellen, vagy akármit jobban megcsinál, kihasznál, ő nyer... ok, pont. De ezzel a résszel nem erről van szó. Nem tudom megszokni egész napos játék után sem, de még hagyjuk is ezt a fos mozgásrendszert. Olyan észvesztő hibák vannak hogy nem tud az ember mit kezdeni. Ezt nem lehet megszokni, mert az a legidegesítőbb amikor tudod hogy mit szeretnél csinálni, és elvileg rendben is lenne, de a játék egyszerűen nem képes rá, mert lassú, mert szar a mozgás, összefutnak az emberek, össze vissza helyezkednek, koránt sem ott ahol kellene, védekezés nincs a játékban, legalábbis totálisan újra kell tanulni a műveletet, és.a.többi. Nekem kicsit olyan mintha ránk bízták volna az egész csapat irányítását, csak arról megfeledkeztek h egyszerre egy embert tudunk irányítani, így a többinek fingja nincs mit csináljon addig. Ezért lehet például hogy tök mindegy h gyors csatár jön, vagy jól labdát vezető, ha nem találod el azt a pontot amikor oda kell lépni hogy szereld, akkor simán átszlalomozik, vagy csak egyenesen végigfut a védők közt azok meg mintha óvodás szaros kölykök lennének és nem tudják h mit csináljanak. És nem, nem... én már túl vagyok azon h gyakorolni. Én rohadtul változatosan játszok, és egyből próbálom kiszúrni a jellemző dolgokat h hamar orvosolni tudjam, így elég hatékonyan játszottam az eddigi részekkel.
Karriert indítottam úgy, hogy átraktam pár embert a PSG-be, CR-t, Reust, Ramost, Alabát, Bale-t, meg még egy kettő ilyesmi kalibert. Csak azért hogy még fejlődnek is, egyre jobbak lesznek, és akkor majd így lehet játszani. És nem.... Egyáltalán nem jobb, lófaszt nem érzek abból hogy a világ legjobbjai vannak a keretemben. Ok Bale meg ez meg az gyorsabb mint az ultimate teamemben akárki, érezni kis különbséget, de tök m1, mert kompletten a mozgás egy picsafüst a játékban. Lassan reagálnak, labda alá ugranak, mellé/össze-vissza fejelnek, hiába nyomom sokáig a gombot h elrúgja/fejelje a picsába a labdát, odapasszolja az 1 m-re lévő embernek, későn reagálnak a gombnyomásokra, labdaátvétel és visszafordulásból mindenkinek ki kell lépnie támasztani, és visszaindulni, na ez kibaszott lassú, mindegy hogy messi e vagy sajószentpéter kettes aknai ferike és sorolhatnám ezeket a szarságokat.
Bocs h így kikeltem magamból de mint sokatok, én is így levezettem kicsit a mérget. Persze most uncsi van úgyh próbálkozok tovább, mert hát a pénzt kiadtam érte, hátha majd megszokom ezer meccs után. -
Zsohi
őstag
-
Stylerr
addikt
Ki, hanyas Divisionban van, és milyen platformon? (online természetesen)
-
OLE-3
tag
Más is észrevette már, hogy ha egy bizonyos ideig elhúzódik egy támadás a jobb vagy bal szélen akkor csorda jellege lesz az egésznek? Egy idő után már mindenki ott van egy rakáson a védők meg a támadók is, mint amikor gyerekek fociznak az utcán
Persze nem kizárt, hogy miattam van, csak kérdezem -
MdewC
nagyúr
Tévez?
Traits: Finesse Shot, Leadership, Long Shot Taker, Outside Foot Shot, Technical Dribbler
Specialities: Clinical Finisher, Dribbler, Engine -
bab1987
tag
válasz
tigomigocika #2623 üzenetére
Na egyformán jön elő a dolog. Van amikor 10 meccsig semmi ilyet nem tapasztalok, de ha úgy jön ki meccsekig csak a szívás jön. A kezdeti lelkesedésem már alábbhagyott, jó ha 2-3 naponta előveszem. De legalább no stressz
-
bab1987
tag
Ha egyenlőek a feltételek akkor nincs semmi bajom, elismerem ha vki jobb. ( Nem régóta játszom Fifával).
De amikor nem tudok 2 értelmeset passzolni,mert minden átvételbe beletesz a játékosom egy flakkot, a védőim töketlenkednek, a játékosaimat még a szomszéd Marika néni járókerettel is legyorsulja na az fel tud ba*ni. Hiába állítok Balacedről Attackra az sem segít. És ez elég sűrűn előfordul. -
szami777
addikt
válasz
HoReSz1975 #2610 üzenetére
játék alatt origin panelt kapcsold ki, valamint ha különösebben nem érdekel ki mivel játszik, akkor minden értesítőt, hangot is.
ennek is van persze hátránya, ha játékba hívnak nem igen tudsz kapcsolódni, max csak alt+tab-al.
de ha csak az értesítés+hang kombót kapcsolod le, lehet az is megoldja, sőt... -
tigomigocika
senior tag
-
tojaaji
aktív tag
2-0-ról megfordítom a meccset, már 4-2-re vezetek erre kidob az UT-ből. És ne vágjam a kontrollert a földhöz.
-
P. úr
tag
A világért sem akarok belekötni senkibe, de olyan esetleg nem létezhet, hogy valaki csak szimplán ügyesebben bánik a gombokkal, és azért nyer? Nyilván van olyan, hogy nehezen jönnek össze a dolgok, de még egy olyat sem olvastam itt, hogy jogosan nyert az ellenfél, mert csak szimplán jobban játszott, mint én.
-
zsoltirte
aktív tag
Annyira érzem már, hogy néhány meccsen akármit csinálok úgyis kikapok. Más meccsen meg tök mindegy hogyan játszok, mert úgyis nyerek. Pont olyan szar lett ez, mint a 14. Ennyit erről.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
azért ez kurv. nagy gáz 2015-ben....
-
tojaaji
aktív tag
válasz
Nekem is volt már olyan. Nagyon idegesítő
-
HoReSz1975
őstag
Másnak is van az a hibajelenség, hogy pont játszol egy meccset és bárki, barátod bejelentkezik az originbe, akkor a Fifa 15 kidob asztalra, vagy kis ablakra
Ezzel nem lehet valamit kezdeni
ráadásul ALT+Entert 3x kell nyomni, hogy visszaálljon
-
MdewC
nagyúr
Halihó!
Futhead új értékelések.
Futhead Ratings IF Tevez:
86 Attacker Rating
74 Creator Rating
53 Defender Rating
88 Beast RatingEz mi? (Kedvenc, behaltam!)
69 Heading Rating -
tigomigocika
senior tag
-
cettlee
őstag
dlc kod mire jo? kuttek 5öt
-
evibly
senior tag
Az a másik 150 ezer coint a Fifa játék egészével kapcsolatos tevékenységeidért kapod: elindítod, szezont nyersz, szinte lépsz, csinálsz ezt-azt. Ez az összeg az Origin fiókhoz kapcsolódik, játékról játékra vihető és a Katalógusban lévő cuccokra költheted: mezek, labdák, gólörömök, plusz FUT keretek, ilyesmi.
A FUT coin csak a FUT-ban érvényes, egyedül a meccsek lejátszásával növelheted, vagy úgy, hogy kereskedsz. Ebből eleinte nagyon kevés van, de az alapból adott bronz csapat offline kupákban játszatásával szépen lehet belőle összeszedni, majd abból lassan csapatokat építgetni.
-
^Boss
őstag
meghoztátok a kedvemet az UT-hez.
Erre tud valaki választ?
játék menüjében 150ezer coin.
UT menüben gyakorlatilag 0. mi értelme a 150 ezer coinnak, ha az UT-ben nem számít? -
MdewC
nagyúr
Szvsz a UT a játék csúcsa, kinek mi, természetesen.
-
evibly
senior tag
válasz
tigomigocika #2600 üzenetére
Jézus, most néztem csak rá, hogy Costa 100k-ért megy az Xbox piacon - durva - kétszer annyi, mint a fekete Dzeko
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest