- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- iPad topik
- HP nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Windows 10 telepítése óta a Fifa 15 sajnos elindíthatatlan.
Originsből telepítve, rendszergazdaként indítva, windows 8.1 / 7 es kompatibilitással is kipróbáltam.
sajnos minidig ez a képe fogad indítás után:olvastam, hogy esetleg .netframe hiányzik vagy régi neki, van millió fajta, melyiket kéri ez a fifa?
-
Pandasrac198
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a Fifa 2015 magyarosítás nem sikerül A Creation master 15 se hogy nem akar elindulni nincs virusirtóm sem még Futtatás rendszergazdaként úgysem indul el . Windows 10 rendszerem van eddig jó volt csak újra kelet tenni a gépet azóta nem működik se Windows 10 se Windows 7 . Hogy tudnám a programot elindítani köszönöm a segítséget előre is.
-
mgm81
aktív tag
A FUT-ban nem tudok az árkorlát alá menni?
Nem tudok eladni egy 300.000-es lapot mert van 10 belőle.
Ez nagy baromság. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #27943 üzenetére
Há má megint csinálja a feszültséget...
-
LedyGyuszi
addikt
x
-
LedyGyuszi
addikt
x
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #27940 üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
nem, csak előzmányekbe ez a topik van elmente és véletlenül néha ide írok...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #27938 üzenetére
(#27937) LedyGyuszi: Ezek meg mik?
Te leszel a triplaX?
-
LedyGyuszi
addikt
x
-
LedyGyuszi
addikt
x
-
LedyGyuszi
addikt
jövő heti derbyk:
Derby-Nottingham
RiverPlate-BocaJuniors
Anderlecht- Bruges
Torino-Juventus
Benfica-Sporting -
Joker88
őstag
egy olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítettem egy régen használt fifa15-öt, minden ok, origin is,aktiválást stb, de már elfelejtettem hogy hogyan is kell beállítani a billentyűzetet normálisan..
a régebbi stílust kedvelem W-A-S-D kombót.
w-a sprint , a- a becsúszás , s- a passz , d- a távolabbi lövés.. ha "E"-re kerül a sprint az sem gond... -
sztikac
őstag
Ismerősöm kérdezi:
létezik az, hogy egy Intel G4400 3.3GHz + 8 GB DDR4 RAM + nVidia GTX750 2GB GDDR5 konfigon szaggat a játék? Ennél erősebb gép kellene neki vagy ez inkább valami beállítás lesz (kb. már minden le van minimumra húzva)?
-
jegenye77
addikt
PC - t eladtam és most ps4 en próbálkozom a fifa 15 el.
Hogy tudok elmemteni pl egy gólt? Hogy tudom felvenni? -
Rony949
őstag
Az normális hogy Ultimate Team-ben simán beb*sz a játék egy goldos csapatot, annak ellenére hogy én full bronzos vagyok? A laggolás meg kibírhatatlan. 3-ból 1 meccsen van normális ping.
Azt szerintem elmondhatom hogy egész elfogadható net sebességem van.
-
matth78
csendes tag
válasz
Rypejakten #27929 üzenetére
Hát mára megjavult, nem csináltunk semmit se és egyszer csak ott lett...
De akkor rögtön még egy kérdés: ha egyedül játszok akkor van egér+bill irányítás, de friendly season-ben meg nincs, csak billentyűzet... Ott nem lehet átállítani? Márcsak mert elég hülyén jön le, hogy gyakoroltam kicsit egér+bill-el aztán meg teljesen más kiosztásban kellene multiznom...
-
matth78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kellene segítség, mert mindjárt felrobbanok!
Szóval szerettünk volna ismerőssel játszani eme remekkel, most akciós volt az Origin-ben a játék. Meg is vettem magamnak meg a havernak is, de a barátlistába egyszerűen nem jelenik meg. UPNP bekapcsolva, shift+F1-el originban látszik is, hogy a másiknál is éppen fut, de pl ott a játékosra kattinva a 'meghívás játékba' szürke, a játékba meg 0 friends. Mi lehet a probléma??? -
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A fiam Fifa 15-e egyik napról a másikra nem indul el. Természetesen eredeti. Ellenőriztettem a fájlokat, hibakeresés nem talált semmit. Minden friss. Elindítja bejön a Messi-s kezdőképernyő, de nem történik semmi. Tudna valaki segíteni?
-
bendilo
újonc
Megvetem a fifa 15-öt minden jól ment amíg el nem indítottam . Amikor el akartam indítani felugrott egy kis ablak és nem engedte elindulni . Van ötletek ?
[link] -
_Hodor_
tag
válasz
30z.Samu #27916 üzenetére
Sajna nem vagyok szaki, de amíg nem válaszolnak annyit írnék hogy nem lőtték le a szervert, kevesen, de vagyunk páran akik még nyomják online.
Ha sikerül megoldanod és van kedved akkor várunk a Pacos féle (oldal linkje feljebb található) bajnokságba, családias- de színvonalas meccsekreMegelőztek
-
skroy
senior tag
válasz
30z.Samu #27916 üzenetére
Semmi gond a Fifa 15 szerverekkel, nálad lehet(ett) valami gebasz.
Ha esetleg megoldódott, Fifa 15-16 bajnokság itt, regeljetek sokan. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Hosszú idő után gondoltam kicsit játszom a Fifa 15-tel, online játszom pár barátságos meccset vagy valamit. Erre az az üzenet fogad, hogy nem csatlakozik a szerverre. Kérdésem az lenne, hogy ez csak átmeneti, vagy az EA lelőtte a 15 számára a szervereket? Válaszotok előre is köszönöm!
-
Kristo
tag
Üdv !
Nekem nagyon laggol a játék...
AMD FX 6300-as proci... HD 5770-es kártya 8 GB ram !
Valakinek ötlete ? Vagy esetleg aki tudna segíteni teamwieveren keresztül ránézni dolgokra..talán a driverek..vagy fogalmam sincs már...de a PES 2016-as laggol..korábban nem laggolt. ( windows10 ) -
swarrior
csendes újonc
a Fifa 15 ben nincs Bajnokok ligaja mod ? csak eredeti verzioban ?
-
skroy
senior tag
Szintén!
-
swarrior
csendes újonc
sziasztok lehet nem ide tartozik regebben kerdeztem szerintetek el indulnae a FIFA 15 CORE2 gepen hat nagy megleptesre IGEN nagyon keveset szaggat de egy jo videokari utan hatha meg szunik az is
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Régebben kérdeztem, hogy milyen kontrollert ajánlotok.
Akkor a Thrustmaster GPX PC/Xbox 360 ajánlottátok...ez azóta is tökéletes vétel mindenféle játékhoz ?
nem csak fifázás lenne a célközönségMert ebben a teszt
ben tünde szemeim szerint nem ugyan az van a képen...előre is köszi
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish #27905 üzenetére
de közben ha bajnokságot nyersz, akkor kapsz még több zsetont...
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Pár hónap kihagyás után visszatértünk a barátaimmal a pro clubhoz, de meglepetten tapasztaltuk, hogy megszűnt a csapatunk. A játékosom megmaradt, csak épp csapata nincs már.
Mi lehet ennek az oka? Új év miatt kitörölték? Vagy az inaktivitás volt a baj? Én voltam a csapat vezetője, tehát csak én törölhettem a klubbot elvilegKb 600 lejátszott meccs után ez nem annyira adja.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi #27904 üzenetére
Nah jó de 700 coinokkal számolvan is 20 meccs egy pack
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish #27903 üzenetére
nem feltétlenül, csak bele kell jönni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi #27902 üzenetére
Amennyit én játszom, nekem bőven elég lesz majd.
Köszönöm a válaszokatÚgy látom komoly kockának kell lennie azért
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish #27901 üzenetére
egyben van az offline (single player) és az online rész!
egy meccs győzelem kb 400-700 coin, egy arany pakk meg 7500/15000, ha jól emlékszem...
én ann oúgy csináltam, hogy a kezdésként kapott játékosokkal nyomtam ameddig lehetett, így nem kelett költeni semmire sem...viszont 15-ben már nem nagyon van pakk nyitás a többi játékos részéről és így a piac is kisebb...nem tudom milyen árak lehetnek... -
Sirandrish
legenda
válasz
LedyGyuszi #27900 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Lenne itt még valami. Ez az egész mennyire szapora vagy épp szaporátlan? Azt sejtem hogy meccsenként nem kapsz 10 packnyi coint, de kb mennyi meccs/idő egy jobb csapatot összerakni? Tehát a fejlődési görbe milyen? Illetve ha offline használom a csapatot, attól online aukciós ház(?)-ból még vehetek játékosokat vagy attól elszeparál a játék? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Sirandrish #27899 üzenetére
igen, van offline része is és coin is jár érte!
-
Sirandrish
legenda
Üdv! Azon gondolkodom hogy beszerzem a játékot, de előtte lenne egy kérdésem.
Az Ultimate teamet-t játszhatom full offline is? Tehát offline bajnokságokkal is szerezhetek olyan izébigyót amivel packokat vehetek? -
Pacos
tag
Sziasztok!
Újraindítottam a FIFA15pc.hw.hu oldalt! Átírtam a kódot, így ha minden igaz lehetőség van rá hogy akár több eszközön(PC,XBOX,PS) és többféle verziójú FIFával(15,16,stb.) is lehessen bajnokságot/kupát lebonyolítani!
Egyelőre FIFA15/FIFA16 van beállítva PC-re, de ha ph-n, mailben, az oldal üzenőfalán külön szóltok akkor megfelelő számú jelentkező esetén más eszközön játszóknak is legyártom a megfelelő felületet
Akik tavaly játszottak ill. megvannak nekem Originen azokat már személyesen is értesítettem!
Viszont nekik (is) újra kell regisztrálni! -
ádikácska
aktív tag
#27890-re valaki?
-
Pacos
tag
Sziasztok!
Újraindítottam a FIFA15pc.hw.hu oldalt! Átírtam a kódot, így ha minden igaz lehetőség van rá hogy akár több eszközön(PC,XBOX,PS) és többféle verziójú FIFával(15,16,stb.) is lehessen bajnokságot/kupát lebonyolítani!
Egyelőre FIFA15/FIFA16 van beállítva PC-re, de ha ph-n, mailben, az oldal üzenőfalán külön szóltok akkor megfelelő számú jelentkező esetén más eszközön játszóknak is legyártom a megfelelő felületet
Akik tavaly játszottak ill. megvannak nekem Originen azokat már személyesen is értesítettem!
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
E5430 @ 3 GHz-en, 4 GB RAM, és HD 7870 társaságában nem akar elindulni.. Messis töltőképernyőig eljut, és utána folyamatosan loading-ol... Mi baja lehet? Ezért fejlesztettem gépet.. -
jegenye77
addikt
Kaptam egy emailt ahol azt írja sikeresen megváltoztattam a jelszavam.De Én nem változtattam meg!!!
Majd egy percel később,hogy az email fiókomat is megváltoztattam!
Tehát lenyúlták az Origin fiókomat.
Ilyenkor mit kell tenni? -
jegenye77
addikt
Játék megszakad és azt írja ki,hogy ezzel a névvel csak egy gépen tud belépni!
Mi ez?
Valaki megpróbált belépni az Én regisztrációmmal a játékba? -
swarrior
csendes újonc
válasz
dokee78 #27885 üzenetére
koszonom a valaszod a Video kartyaba kot bele alaplapi a kartya de veszek bele kulso kartyat es hatha el fut azon bocsi roszul irtam nem 1gb a kartyam alaplapi mutatok par infot a geprol mi a velemenyetek velemenyed erol a geprol ?
[link]
[link]
[link]
http://kepfeltoltes.hu/160121/11182375094_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160121/8952506495_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValaszotokat elore is koszonom
-
dokee78
félisten
válasz
swarrior #27884 üzenetére
VGA-ból nem sok mindent árul el az 1 GB GDDR3 RAM.
Az lehet egy gyenge és egy erősebb is.Itt,ha kitöltöd a géped adatait nagyjából belövi elég-e.
De kell a 4 mag.
Itt egy 2 magos C2D gameplay. -
swarrior
csendes újonc
Sziasztok
KErdezni szeretnem hogy CORE 2 DUO 3.16ghz 4gb ram ddr3 1Gb videokartya szerintetek a FIFA15 el menne rajta ? -
dokee78
félisten
Fifások!
Ez is kényes a gamepadokra,mint a Fifa 14?Kinéztem egy Thrustmaster Dual Analog 4 gamepadot.
Van valakinek tapasztalata,támogatja-e? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
american man #27873 üzenetére
nem lehet!
-
mgm81
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #27875 üzenetére
Próbáld frissíteni a kereted.
-
FIREBLADE78
addikt
Hiába van ps plusom. Nem enged online játszani. Seasons rá megyek,kiírja hogy nincs game,play matchre megyek there was a problem with online squad check,később próbáljam meg. De ez megy egy hónapja. Ötlet?
-
mgm81
aktív tag
válasz
american man #27873 üzenetére
Nekem a FIFA 14 ben van vagy 4 M coin.
Azt én meg a 15-be raknám á ha lehetne. De nem hallottam még ilyenről. -
american man
csendes tag
Sziasztok
Van egy felesleges Messi Agu Neymar trióm ami kb 1.5 millio coin-t ér.Ezt el tudom cserélni Fifa16-os coinra valahogy?
A segítséget előre is köszönöm. -
Pokesz007
senior tag
válasz
vegitossj7 #27871 üzenetére
Baxxus kulcs
(Win 10) 2GB Vidikártya meg lenne.
-
vegitossj7
addikt
-
skroy
senior tag
válasz
Pokesz007 #27868 üzenetére
Ha jól látom a profilodban egy Intel Pentium Dual Core G3220 van. Szerintem az lesz az oka. Sajnos már a 2 mag, 2 szál ehhez kevés. Egy i3 kellene, igaz az is 2 magos, de 4 szálon fut. Szintén ez volt a problémám, amíg be nem szereztem egy 1155-ös i3-at.
De lehet jön mindjárt valaki, aki jól megcáfol. -
Pokesz007
senior tag
Sziasztok,olyan problémám lenne,hogy Win10Pro X64-alatt elég rendesen van microlagg a játék alatt. Hang és kép is szaggat. Legújabb driver van fent. Sapphire Hd7850 2GB a kártya. Van rá megoldás?
-
nzsolt77
tag
légyszi valaki mondja meg miért nem lehet frissiteni a játékos keretet?? az originbe frissit de a játék ugyanaz.
-
Scnidi
csendes tag
Gazor024 vegyetek fel barátnak
-
Scnidi
csendes tag
csak nekem nem működik a szerver?
-
Scnidi
csendes tag
Szerintetek 60fpsnél szaggat jobban a a játék ha online játszom?
-
Scnidi
csendes tag
Hello...új fifa15 játékosként a kérdésem hogy valaki felvenne barátnak? szívesen gyakorolnék másokkal.....
-
FIREBLADE78
addikt
Nem tudok ps4 en online játszani,mert kiírja hogy online squad check-el volt probléma,próbáljam meg később. Ez a play match opciónál van. Current seasont sem engedi. Ötlet?
-
nzsolt77
tag
sikerült megoldanom.szar az email cimem.de nem frissita fene egye meg.hiába bolti játék.......
-
nzsolt77
tag
sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy ujra telepitem a fifa 15 és az origint is töröltem most azt is ujra telepiti és ugye van egy kod ami a számitogép felismeréshez van.namost azt én elfelejtettem és kértem másikat de nem jön meg az email fiokba sajnos.most mit csináljak?másképpen nem tudok bejelentkezni.
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! remélem nem offos a kérdésem
azt szeretném tudni, hogy már nem először fordul elő fifa 15 PC változatával, eredeti a játék, hogy 2-3 hónapos karrier mentéseim kárba vesznek, azt írja angolul talán h sérült, nem lehet betölteni :S próbáltam azt is hogy helyi adatokat állítom be Originen, de semmi változás. Nem lehet valahogy megmenteni a mentést? :/ remélem nem néztek nagyon fogalmatlannak, hogy ilyet kérdezek.
Üdv: Gábor
-
LedyGyuszi
addikt
Ha vkit esetleg érdekel fifa 15 coin xbox onera, akkor jelezze privátban!
-
bucketb0b
őstag
válasz
nzsolt77 #27849 üzenetére
Nincs elég csapat szerintem, hogy több kört selejtezz. Igaz rég játszottam, de a kisebb ligákból max. 2 kört kell játszanod és ott vagy a csoportban ha nyered a meccseket
(#27850) donwusz: Origin account kell hozzá, nem fogja tudni telepíteni egy másikra, mert már felhasználták a cd kulcsot. Esetleg átteszik neki a játékot egy másik Originre ha beszéltek a supporttal. De szerintem ne úgy adjátok elő a történetet, hogy "eladtam a játékot áttennétek egy másik Originre"
-
donwusz
csendes tag
Sziasztok!Tudnátok abba segíteni,hogy eladnám az eredeti Fifa15-öt pc játékomat és aki megveszi csak simán telepíti a kódját beítja akkor a saját origin-ével tud vele játszani?Köszönöm!
-
nzsolt77
tag
sziasztok! lenne egy kérdésem.a karier modba egy gyengébb bajnokságba egy meg nyertem a kupát és miért van az hogy max egy selejtezöt kell játszani? nem többet mint a valoságba.direkt egy gyengébb bajnokságbol választottam csapatot.de ha megnyerem a bajnokságot akkor is csak egy rájátszás fordulo van és utánna a csoportkör.miért nem több selejtezö? vagy ezt be lehet álitani esetleg?
-
asuspc96
senior tag
Hali!
Valaki játssza kontrollerrel a játékot ?
Ki melyik típust ajánlja ami bevált számára ? -
nzsolt77
tag
tényleg nem birom sehogy frissiteni pedig drága pénzü játék és tessék
-
nzsolt77
tag
meg tudná valaki mondani nekem hogy miért nem frissiti a kereteket a fifa 15 játékom? játék eredeti, origin be van lépve...
-
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
e0001-es hibával kidobott a játék. Ezt kis utánjárással sikerült orvosolnom, most addig jut, hogy kiválasztom a nyelvet, utána kéri hogy nyomjam meg a spacet vagy a start gombot, és amint ez megtörténik, bejön a töltőképernyő és csak loading-ol... Mi lehet a baj? Köszönöm előre is. -
mgm81
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #27050 üzenetére
Az online bajnokság másnál sem megy? Már a magyarítást megint letöröltem, de így sem jó.
-
bucketb0b
őstag
válasz
stigma #27829 üzenetére
http://help.ea.com/hu/ írsz egy ticketet, kérik az Origin biztonsági kódod majd ha azt megadtad akkor resetelik és újra beállíthatod.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Fifa 15-ben egyszer régebben játszottam Ultimate Team-el amihez jelszót kellett megadnom. Mivel ,,amnéziás vagyok és elfelejtettem
" , ezt tudom valahol újrakérni, vagy épp kikapcsolni?
Segítséget előre is köszönöm.
-
SigmaW
tag
Sziasztok, van egy PC-m amin bármit csinálok, játszhatatlanul laggol (fps) ez a fasza kis játék
Pentium G3220 (1150)
GTX650Ti 1GB
4GB DDR3
500GB SATA2
Eredeti FIFA15Esetleg ötleteket, grafikai beállításokat tudtok ajánlani? Gyengébb konfigok szebben futattják mint ez így
-
mgm81
aktív tag
válasz
komoramazsi #27823 üzenetére
Nekem is. +1
De azt hittem a magyaritástól csinálja.
Mert addig jó volt. -
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Nektek megy a Bajnokság Online módba ?
Nekem keret letöltési hibát jelez már 2 napja !
-
Atke
senior tag
Áruljátok már el hogy mért nem fogja meg az az idióta kapus a hazafejelést??? Bár hagyján, ha legalább kirúgná, de el is fut a labda mellett és be is engedi!!!!
-
bucketb0b
őstag
Amikor már elhiszed, hogy ellenem a 83. percben lőtt góllal nyerhetsz
-
bucketb0b
őstag
Gyerekek egy igen érdekes, de igaz történet következik:
online seasons:
ellenfelem valamiért fel akarta adni a meccset, de nem fogadtam el erre elkezdett full leszarom módjára játszani, megfordította a meccset 2-1re majd mikor megint megfordítottam 3-2 elkezdődött megint a majomkodás a részéről. 7-3 lett volna a végeredmény, de a meccs közben bevitte Ronaldot a kapuba majd a 90.+ percben becserélte folyamatosan a várakozási időt kivárva a játékosait kapusokra. A 3. ilyennél a játékom .exe leállt címszóval kilépett és mire visszaléptem a meccs teljes egészében meg nem történt volt. Se vereség, se döntetlen se győzelem, de még előzményben sincs itt ez a majom -.-"
valami admiralxxxxxxxxx volt a gyerek neve, ha tehetitek kerüljétek el. Viszont egy kérdés, van ilyen csalás vagy pedig full balszerencsém volt?Undorító, hogy ez a majom játék még pártolja is ezeket a csicskákat.. természetesen a fordításánál jött a Balotelli izmozás meg a csirke tánc, 7-3nál meg "véletlenül" kifagy a játék és a meccs meg sem történt -.-" undorító milyen emberek élnek ebben a világban.
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Egy kollégám gyereke vette meg a játékot. A kolléga felhívott, hogy 'szaggat' XD. A gép pontos paramétereit nem ismerem szerintem valamilyen többmagos AMD (szerintem 2), 'valamennyi' RAM és integrált videókari.
A kérdésem mi a minimál konfig a gyakorlatban , amin nem laggol a game? Kösz, a gepigeny.hu-t ismerem, inkább azokhoz fordulnék, akik tényleg játszanak ezzel (én ugyan nem
, bocs!!!). Gondolom 4 GB RAM a 'belépő'. Mi most a piacon a legolcsóbb videókari, amit érdemes megvenni a lagg nélküli futtatáshoz, legalább minimál graf-on?
Előre is THX!
Üdv:
UserX
-
jegenye77
addikt
Két és fél hete nem játszottam a fifa15-el.
Valamiről lemaradtam,hogy ennyire jól fut a játék?
Semmi akadás,semmi lag.Mintha gyorsabb lenne a játék és valami még furcsa csak nem jövök még mi az.
16 megjelenése ilyen jó hatással volt erre? -
bucketb0b
őstag
válasz
Sgt. Chris #27809 üzenetére
Nem tudod beállítani a dolgokat konkrétan kurzorra viszont ha pl. a "k" a kurzor felső akkor ha beteszed a kurzor felsőre a "k" gombot akkor az felülírja és így át lehet mókolni. A fájlos rendszer, hogy átküldi neked nem biztos, hogy fog működni.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Uh, köszi nektek a válaszokat!
A file-nak nagyon örülnék, mert jól hangzik amit a kolléga leírt így eggyel alattad, de kb 28%-át értettem...hogy mit mivel írok felül
Természetesen elismerem, hogy a hiba az én "készülékemben" van, szóval már nem vagyok ma gyerek, az utolsó, FIFA, amivel komolyabban játszottam, az a 13-as volt, szóval annak az irányítását keresem ide is :-)
-
Pacos
tag
válasz
Sgt. Chris #27806 üzenetére
Én veterán vagyok úgyhogy gombokkal játszom. Tegnap vettem ugyan egy xbox kontrollert, de inkább maradok a gomboknál, egyelőre...
Szóval tudok segíteni. Ha más nem, elküldöm a file-t.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Sgt. Chris #27806 üzenetére
A kurzorbillentyűk nem állíthatóak, de viszont beállíthatók. A titka abban van, hogy konkrétan nem tudsz rá beállítani semmit, viszont alapjáraton benne vannak. Kiosztásnál a középső résznél található "move up" stb. vonatkozik a kurzorra. Megkeresed tehát melyik gomb esik arra és egyszerűen átállítod kirakó szerűen. Ami itt volt beállítod másra és az majd felülírja a dolgokat.
a többi beállítás sorrendben: lapos szöktetés,ívelt labda, lövés, rövid passz, sprint pedig alul.Az szerintem nem kivitelezhető, hogy a szerelés és emelt passz ne egy gombon legyen, amivel becsúszol az az ívelt, magas labda így azzal is fogsz becsúszni, nem pedig a W-vel. -
Sgt. Chris
aktív tag
Srácok, most került a gépemre eme remek darab. :-D
De azt valaki árulja el nekem, hogy az irányítást hogyan tudom customra állítani? Úgy értem, hogy a billentyűzet esetén a fel-le jobbra-balra nyilakat is ki tudja választani?
Konkrétan régimódi vagyok, de az alábbi kiosztást szeretném megvalósítani...:
a -szerelés/becsúszás
s - rövid passz
d - lövés
w - emelt labda passzolás
JShift - futásaz irányítás meg a nyilakkal...
a többi gomb maradhat amin van, annyira nem vagyok pro... :-)
-
szemi68
újonc
Sziasztok! A fiam nevében írok XBOX 360 FiFA 15 témában.
Tudnátok e segíteni abban, hogy miért nem tudja elérni az EA servert, Folyton azt az üzenetet kapja próbálja később. Mi lehet az oka? Köszi. -
Beri78
őstag
Találkoztatok már olyan buggal, hogy elindítod a meccset és nincs labda?
Csak a semmit rugdossák -
blaca83
őstag
válasz
zsolti72837 #27801 üzenetére
Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest